• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

neyseki herkes iyi yerine yerlesmis cnm
Sende iş de dinlenirsin bjraz :))

Tartidan ne haber

Tencere takimlarinin icinde oluyor bazen
Bende onda yapiyorum
neyse eksi olsunda hepsine raziyiz :))

Disardan yemekde etkiliyor cnm dun doner yemistin
kızartma tenceresinde ki leri demiyorsun demi abla benimde düdüklünun süzgeç aparatı varda ekstra dan alınırsa

9.TAKIM KATILIM FORMU

Adı: sevgi
Yaşı:36
Evli/bekar:evli
Çocuk/yaşları:4 tane 17,15,12,8
Emziriyormusun: hayır
Meslek: ev hanımı buda bir meslektir :)
Şu anda çalışıyomusun: hayır (şimdilik)
Boy:162
Kilo:107
Hedef:90
Daha önce başka takımda yarıştımı :evet
Kilo alma nedeniniz : düzensiz beslenme
Bize kısaca kendini tantırmısın : evli 4 çocuk annesiyim daha önce saudi arabistandaydim eşimin işi sebebi ile 1.5 yıl oldu Türkiye ye dönüş yaptik istanbulda ikamet ediyorum ..
Haftada 3 gün pastacılık kursuna gidiyorum kısmetse kendi iş yerimi açmak istiyorum.
hoşgeldiniz benimde bir arkadaş im 4 çocuğu var ve yaptıklarını duyunca sasiriyorum oda diyorki çocuk sayısı artınca daha da kendini geliştiriyorsun bende katılıyorum. sorumluluk artınca daha çok yetmeye çalışma ve dahada istidatlarin artmasi

@mefkurem cumartesi menum
Sabah 10.30
2 haşlanmış yumurta peynir zeytin sekersiz kahve 1dilim ekmek
Öğlen 13.30
2 ev yapimi lahmacun bol salata
Aksam 17.30
Lahmacun tuttu bişey yememiştim galiba
2lt su
3 mil 5k leslie 135 puan Pnrrr-12 Pnrrr-12 lukta var hafta sonu biraz karbonlu geçti bide esim dun et kavurma istedi et biraz yagliydi hic yag koymadim kendi yagiydi ekmeksiz salatayla yedim bugünden itibaren karbonsuz gecirecem sabah bir dilim ekmek yedim öğlen akşam ekmek yok Bugünki planım öğlen ananas Aksam Yoğurtlu ananas kapanışı yapacam ve bol su
Burdada cam şişe kağıt kıyafet ekmek ayrı konteyneri var biriktirip konteynera atıyoruz abla her köşe başında bunlar için ayrı konteyner var bide pil ve elektronik esya icin ayri konteyner var
hamur isiye bunudami annenle yaptını
bu konteynerler ne kadar mantıklı hiç birşey israf olmaz kekse bizde bu uygulama gelse

evet bugun olcmeye basliycam insllh

ayni benim esimm

bencede hic normal degil.imkansiz 2.6 kilo alinmaz 3 gunde..bencede odemdir arkadaslarin dedigi gibi.
malesef bende artiyim bugun:KK43:

bence git.buyukluk sende kalsin

gecmis olsun canim..insallah daha iyi olur annen.

kaynanam turkiyeden hazir sucuk baharati aliyor.1o kilo kiymayada 1 kiloya yakin sarimsak koyyo
hmm bunu duymam iyi oldu bilmiyordum peki sucukları neye dolduruyorsunuz

benim tartı hüsran
cumaya 83.8 bu gün 85.5 nereden geldi bu artı yemekten olmadığına eminim çünkü yemedim ki zararlı bir şey o yüzden içim rahat kendimi suçlayacak bir şey yapmadım yaa işin aslı ben kesin eksi görürüm sanıyordum biraz sendeledim rakamı görünce :)
abla menü paylaşmayı düşünüyormusun yani arada da olsa

patlıcanı tüm kızartıp atmıştım donunca yağalrı buz tutmuş poşette , yağsız olsa da yemem akşam yemek tarzı da yiyemiyorum ki artık çok nadir canım istiyor , zayıflamakla ilgili bir şey değil yani bir kaç aydır pilav yemiyordum geçenler de 2 kaşık bırakmış benimkiler ben de yiyim bari güzel koktu dedim hiç hoşuma gitmedi
abla patlıcan kizartilip dondurmak zararlı biliyorum

______:spor: SPOR LİSTESİ :spor: ______

:KK73::KK73::KK49::KK73::KK73:

Cuma/Cumartesi/Pazar/Pazartesi/Salı/
Carsamba/Persembe

Nanekekik 217 + 233 + 175 + -- + -- + -- + --
Mefkurem -- + 290 + -- + -- + -- + -- + --
Sweetyy34 -- + 135 + 135 + -- + -- + -- + --
Askhrpozitif -- + -- + 240 + -- + -- + -- + --
Medine66 245 + 160 + -- + -- + -- + -- + --
Gewezebıdık 138 + 70 + 20 + -- + -- + -- + --
Melegim34 60 + 90 + -- + -- + -- + -- + --
Esila_m 110 + 220 + 300 + -- + --+ -- + --
Edibe -- + 134 + -- + -- + -- + -- + --
Tugcekrblt -- + 190 + -- + -- + -- + -- + --
Pinkyminkyy -- + -- + 290 + -- + -- + -- + --
Istikrar1986 -- + -- + 130 + -- + -- + -- + --
-- + -- + -- + -- + -- + -- + --
Eki Görüntüle 2227285

Eki Görüntüle 2227286

Eki Görüntüle 2227284
vay ne sporlar yapılmış maşallah

Menum gelsin (insallah guzel eksi getirir:dua:

12:15
2 haslanmis yumurta
1 kk peynir
Maydanoz
Dereotu
Ispanak
Roka

15:45
1dilim ekmek
1 kk peynir

18:00
Chiali ayvali narlı yoğurt

Su:suan 2lt
Spor yapinca eklicem
güzel menü

Benim adam uyuyorken azicik soluklanayim yemek hazirlamam lazim zira ve utu ve spor beni bekliyor cok haklisin abla valla

uyumamisti abla daha dogru uyandirildi tekrar uykuya dalmasi zor oldu buyuk gitmiyor odasina gitse sorun kalmayacakta aksam uyandiran babamizdi hapsurmasiyla irkildi

Maşallah abla hamlikk geçiyor zamanla

Cok guzel bir yazı
harikaaa

Odemmis bak daha az ciktim diyorsun akşam

Çok j guzel canta konusunda şikayet etmelisin canım oyle cakalliklar yapiyorlar malesef
günaydın demek icin baya gec bir saat olmus abla

Hosgedldin canim buseb misin sen diyecektim ama 4 cocuk degince olmadigini anladim
günaydın diyeyim bari alibti yapalı baya olduda canım

Guzel eksi gelecek cuma o zaman

Sinirden konusamam da ben bebin adamjn üstüne yoktur zeytinyağı konusunda

oooo çok güzel

2 sabahtirda huma erken uyanıp sirtini kasitip tekrar uyuyor

Brokoli eliptik odemi muhtemelen canim
guzel bir kissadan hisse olmuş

Gece olmak uzere abla ama günaydın

Sana da canım

Tavama yazik kiz sorma su gurut beni bitiriyor zaten

Odemdir insallah canım

Valla canim hayirli es anlayisli es nasip etsin herjese birde herkes senin gibi. Şanslı olamiyor bazı esler naparsan yao yaptıklarını degil yapmadıklarını görüyor yada yapilana nankörlük ediyor malesef
ahhh bu çocuklar

guzel canim

Allah tan ise kacip nefes aliyorsun cabim sırf bu yyzeden ise baslamak istiyorm lakin sonra cocuklarin sucu ne diyip cayiyorum annenin iyi olmasina cok sevindim

Bu hafta guzel eksiler gelsin inşallah

Tekrar hoşgeldin canim

Halledersin bu cuma 3. Cuman sanirim
sorma canim

Hoşgeldin tatlım daha gelmemiş kuzuzcuk

Amin canim

Sagol tatlim
aynen tugcecim istekleri bitmiyor birde hastayken bakmiyormusum ona demez mi memnuniyetsiz memnune
İnşallah canım
Menü
Sabah 9:00
Haşlanmış yumurta
2dilim peynir
Yeşillik

Öğle
Muz
Türk kahvesi

Akşam
4yk etli nohut
1küçük biber dolması
Bol salata

Su 2lt olmuştur
afiyet olsun
Kizlar esim 4 gunluk yurtdisina cikicak bnada istersen denizliye git kalamazsan yanliz dedi ama cok kararsiz kaldm bi yandan kişin yolculugu gozumde almiyor bi yandan 4 gun yanliz napicam bilmiyorm ya     :KK43::KK43::KK43:ama sanırim evde kalicam
Pınar senin eşinin mesleği ne ki sanki çok yanlız kaliyorsun
afiyet olsun

daha yakinda kimse yoj mu canim yada yanına gelebilcek biri

domuz gribi olmuş influenza a pozitif çıkmış doktorda 2 gun rapor vermis
ya Merve sen kendine dikkat et çocuklar var sonuçta mümkün olsa eve gelmese

Bende iftihar menumu yazayim hemen

Kahvalti.07.00
1 haslanmis yumurta
1 dilim tb ekmegi
1 ince dilim peynir
5 tane yesil zeytin

Aralarda sekersiz cay ve turk kahvesi

Ogle.12.00
1 tabak degisik baharatlarla yapilmis soganli tavuk sotemsi birsey
1 kase yogurtlu patlican

Aralarda sekersiz cay turk kahvesi ve yesilcay

Aksam.18.30
1 tabak dolusu pirasa yemegi
1 kase yogurt
Salata

Cayin yanina 5 6 tane cig badem yerim

Su. 2.5 lt (1.5 ltsi limonlu tarcinli)
Spor. Yok aksam yarin icin yemek hazirligi yapicam

Menü
Sabah(9:30)
1.5 yumurta
1 greyfurt

Öğle(13:30)
Salata
200g tavuk

Ara(15:45)
1 ayran

Akşam(18:00)
2yumurta greyfurt

Su: 2.5 lt spor : 30 dk tempolu yüzme ,20dk suda bölgesel hareketler :KK70: ( bunun puanı ne Zuhal abla :) ) 120 puan Pnrrr-12 Pnrrr-12

Menüm
Sabah 2 yumurta ile omlet
Öğlen 15
Yarım ayva 3 kaşık yoğurt tarçınlı
Akşam 19
Yarım ayva 3 kaşık yoğurt tarçınlı
Su 2 ye tamamlanır
1,5 litre ödem çayı maydonoz zencefil yeşil çay mısır püskülü

iyi akşamlar kızlar
Bugünki Menüm
Sabah 10.30
1 Tereyagda yumurta zeytin peynir domates salatalık 1 bardak kahve

Öğlen 13.30
iki dilim Ananas 1 kase yoğurt

Akşam 17.30
1tb dere otlu brokolili yoğurt
2 dilim Ananas

2 lt su
500 ml sodaya 1 limon sıktım şuan içiyorum
2 mil leslie 90 puan Pnrrr-12 Pnrrr-12

Menüm :anneadayı:
10.30
1 haşlanmış yumurta
2 dilim peynir
7 minik zeytin
Marul
1 tk kaymak
2 dilim ekmek

12.30
1 bardak süt
2 hurma
4 antep fıstığı

15.30
1 tabak yoğurtlu haşlanmış karnıbahar
1 d ekmek
3 yk hingel

18.00
1 portakal

19.00
İnce bir dilim kek kızımla yaptık ısrar edince yedim :anne:

Su 3
Spor temizlik spordan sayılmalı benceee :temizlik::KK45:
afiyet olsun hanımlar menüler guzel

Darısı bana reglim şuan feci karnım ağrıyor

Ananas mi yapacaktın canım extra mi yedin

Bende geçmişte çok işe yaradı ama bu defa bakacağım yarın netlesir lakin regl kapıda belki etkilemez
afiyet olsun canım
Yok ananas detoks değil canım evde ananas vardı ondanda arada yedim

afiyet olsun

daha yakinda kimse yoj mu canim yada yanına gelebilcek biri

domuz gribi olmuş influenza a pozitif çıkmış doktorda 2 gun rapor vermis

Istanbulda kimsemiz yok cnm bursada kv var ama orasida uzak kaliyo feribotla ha orasi ha ucakla denizli yani :(

Allah kavustursun canim 4 gun cok uzun bir sure degil git gel yorucu olur bence. Bu arada aklima geldi senin yeni tasindiginda bi yan komsun vardi ne oldu o gorusuyormusunuz hala :)))

Amin canim sagol :KK200:
Bana özlemden cok yanliz kalmak zor geliyor:KK43:

Komsum duruyor cnm hatta gorusuyoruz haftada 1-2 ilk zamanlardaki gbi degil cok sukur hatta iyi bile oluyor boyle arada gorusmek :KK48:

Yalnız kalma bence ya . Yok mu yakında Hiç tanıdık beraber fduracağın biri

Yok malesef cnm ben denizliliym denizlide teyzemler anneannem var ailem almanyada zaten. Esimin aileside bursada. Istanbulda kimsemiz yok malesef

Ben en iyisi spora gidim kucuk kiz uyanmadan sonra kalan islere bakarin

Kolay gelsin cnm

Iste orda her daim dedigim gibi us ile uslanmayanin hakki tekbir, tekbir ile uslanmayanin hakki kotektir:sopa: o durumda herhalde karadeniz damarim tutar bir eser gurlerim, herkes hizaya gelir:-) saka bi tarafa Allah hepimizi guzel insanlarla karsilastirsin
amin karadenizlimmm aminnn:KK60:
yaaav seviyorum ben dobra içi dışı bir insanları hatta beni sevmeseler bunu da açıkça belli etseler yine de seviyorum :-)

5995E34B-1E9A-4F8F-AC41-D88CC6E0B0D3.webp
Sabah 11.00
Kahvaltı tabağım ve 1 dilim tbe

Ara 17.00
1 dilim fırında patates 3 adet çubuk kraker çok acıkmıştım zor frenledim kendimi
1 fincan sütlü kahve

Akşam 18.00
1 kepçe mercimek çorbası
1 tabak karnabahar yemeği
3 yk yoğurt 3 dal kıvırcık

Su 2.5 lt
Spor 30 dk yürüyüş

@seydan94 kuzum geçmiş olsun annene, iyi olmasına sevindim
@_Rosebud_ daha hamileymişsin duyduğuma göre, Rabbim sağlıkla kolaylıkla kucağına almayı nasip etsin
melegimm34 melegimm34 kuzum siparişin niye iptal olmuş onu anlamadım ben
ekim2009 ekim2009 bakış açım yavaş da olsa değişiyor abla, yontuluyorum bende. belki daha zaman ister ama gördüğümü görmek hoşuma gidiyor. böylelikle daha az üzülürüm

@ Tüm Takım :)

Maşallah herkes artıdaymış, nazar mı değdi kızlar

Ama eminim cumaya eksi olacak hepsi :KK200:
bakış açın tamamen değişecek ve sen daha az üzülmek diye bir şey bilmeyeceksin kolay kolay neredeyse hiç üzülmeyeceksin gülüm böyle devammmmmmmmmm:))

Ah canım seninkiler kıymet bilmiş en azından bende senin tarzında davrandım değer verdim kimse adam yerine koymuyor onları. Ufak tefek olaylar yaşadık hep ama huzursuzzluk çıkmasın diye sineye artım son olayda ben bakıcışarla sıkıntı yaşayınca 2.5 ay kızıma bakmasıno rica ettim kv bakamam evimden soğuyorum dedi sonraki dönem eltimin çocuğuna baktı bunu hazmedemiyorum kızım 2.5 yaşındaydı perişan olduk kışın neysee geçti artık çok şükür arabayo satışa çıkardık evin borcunu kapatıp 2 yıl aylıksız izine ayrılmak için

Aramıza hoşgeldin buse ben poni 30 yaşıma giricem ay bi garip olsum 30 diyince 1 kızım var 2.kızım yolda eskilerdenim bende ama sen kadar eski değilim inşaalah bu defa hedefine ulaşırsın

Kesinlikle katılıyorum yanımda, eltimden için hastaydı aramadı demesin diyip arayan bi insan ne kadar cahil olablr ki. Eşimin tüm ailesi ni garip ya şansıma tüküreyimm

Selamm

Yok artık kız Allah daha büyük dert vermesin

Çocuk yokken git bence çocukla hiç gözü basmıyor insanın

Bulaşıcı değil de mi

Cok kararsizim cnm kış olunca hasta olurum diyede korkuyorm ne bilym

Baya karbon olmuş canım

Guzel menü afiyet olsun canim

Afiyet olsun canim

Akşam karbon olmuş ama ekmek yok güzel

Guzel menü afiyet olsun canim

Ev en rahatı canım denizlide kim var

Denizlide anneannem ve teyzemler var cnm zaten benimde rahatimi bozasm yok ama ne bilym :KK48:

kızartma tenceresinde ki leri demiyorsun demi abla benimde düdüklünun süzgeç aparatı varda ekstra dan alınırsa

hoşgeldiniz benimde bir arkadaş im 4 çocuğu var ve yaptıklarını duyunca sasiriyorum oda diyorki çocuk sayısı artınca daha da kendini geliştiriyorsun bende katılıyorum. sorumluluk artınca daha çok yetmeye çalışma ve dahada istidatlarin artmasi

hamur isiye bunudami annenle yaptını
bu konteynerler ne kadar mantıklı hiç birşey israf olmaz kekse bizde bu uygulama gelse

hmm bunu duymam iyi oldu bilmiyordum peki sucukları neye dolduruyorsunuz

abla menü paylaşmayı düşünüyormusun yani arada da olsa

abla patlıcan kizartilip dondurmak zararlı biliyorum

vay ne sporlar yapılmış maşallah

güzel menü

İnşallah canım
afiyet olsun

Pınar senin eşinin mesleği ne ki sanki çok yanlız kaliyorsun
ya Merve sen kendine dikkat et çocuklar var sonuçta mümkün olsa eve gelmese

afiyet olsun hanımlar menüler guzel

Aynen bu hafta guzel spor yapildi masallah diyelim boyle devam etsin :nazar:

Eşim ucak teknisyeni cnm senede bi ay boyle ucuşlara gidiyor geliyor iyiki sürekli degil yoksa benim icin cok zor olurdu :KK17:

Kızlar oğlum ishal iki tane muz yedirdim tuzlu kraker verdim geçmedi bildiğiniz etkili yöntem var mı durumu iyi çok şükür ateşi yok ama neden ishal anlamadım.

Yaşı kac cnm turk kahvesi icebilirse biraz o bana ishalde cok fayda ediyor

Eki Görüntüle 2227427 Sabah 11.00
Kahvaltı tabağım ve 1 dilim tbe

Ara 17.00
1 dilim fırında patates 3 adet çubuk kraker çok acıkmıştım zor frenledim kendimi
1 fincan sütlü kahve

Akşam 18.00
1 kepçe mercimek çorbası
1 tabak karnabahar yemeği
3 yk yoğurt 3 dal kıvırcık

Su 2.5 lt
Spor 30 dk yürüyüş

Afiyet olsun cnm kahvalti tabagindaki o yuvarlar seyler ne anlayamadm

Cok kararsizim cnm kış olunca hasta olurum diyede korkuyorm ne bilym

Denizlide anneannem ve teyzemler var cnm zaten benimde rahatimi bozasm yok ama ne bilym :KK48:

Aynen bu hafta guzel spor yapildi masallah diyelim boyle devam etsin :nazar:

Eşim ucak teknisyeni cnm senede bi ay boyle ucuşlara gidiyor geliyor iyiki sürekli degil yoksa benim icin cok zor olurdu :KK17:

Yaşı kac cnm turk kahvesi icebilirse biraz o bana ishalde cok fayda ediyor

Afiyet olsun cnm kahvalti tabagindaki o yuvarlar seyler ne anlayamadm
Sebzeli omlet ;)

@Hayyal hayal cumadan beri gorunmedin cnm nerelerdesin

B Belit92 senide goremedim cnm
Dün çok gec eve geldik orası kalabalıktı geldiğim gibi yattım bugün de misafirim geliyor birazdan burda olacak bütün gün temizlik yemek spor derken vakit bulamadım anca girebildim

10.00
1 dlm ekmek
1 dlm peynir
2 zeytin
Yarım domates
Yarım salatalık
1 çay kaşığı bal
1 çay kaşığı labne

Ara
1 elma

Öğle 13.00
1 kase yoğurt çorbası
yarım tabak ıspanak kavurma
1 dlm ekmek

Ara
10 adet fındık -badem

Aksam 19.00
1 tabak et kavurma
Salata
1 dlm ekmek

2 lt su

Şimdi bir Türk kahvesi içeceğim.

Merhaba kızlar valla ben öldüm bugün bütün evi sil süpür talan ettim camları sildim Haçlıları kaldır sil dolapların içleri filan çok yoruldum fenalardayım Şimdi de misafirliğe gidiyorum hemen menü bildireceğim ki birşey yemeyeyim misafirlikte
hepsini bir gün de niye yapıyorsun madalyon mu verecekler ayy çok hırpalamışsın gülüm kendini ama ev pırıl pırıldır şimdi için nasıl rahattır güle güle sağlıkla kirletin (keşke hiç kirlenmeseee) :)))

Kizlar esim 4 gunluk yurtdisina cikicak bnada istersen denizliye git kalamazsan yanliz dedi ama cok kararsiz kaldm bi yandan kişin yolculugu gozumde almiyor bi yandan 4 gun yanliz napicam bilmiyorm ya     :KK43::KK43::KK43:ama sanırim evde kalicam
kesin karar verdin mi evde mi duracaksın gülüm

Hu hu ben geldim:KK25:
Dün sinirlenip iptal ettiğim dersler bugüne kayıp, bir de tercüme teslim tarihi olunca nefessiz çalıştım. Oh bitti hepsi:KK76: Eşimle barıştık, bugün işlerim yetişsin diye her işi yaptı çocukları okula getirip götürdü affetim:63:
Şimdi o işte o yüzden yürüyüşe çıkamayacağım ama leslie planım var, bütün gün oturmanın acısını çıkarmam lazım. Menümü yazıp geçmiş yapayım:kahve: - bu emoji çok güzel di mi sanki direk geçmiş yapmayı anlatıyor:KK39:

Ah canım seninkiler kıymet bilmiş en azından bende senin tarzında davrandım değer verdim kimse adam yerine koymuyor onları. Ufak tefek olaylar yaşadık hep ama huzursuzzluk çıkmasın diye sineye artım son olayda ben bakıcışarla sıkıntı yaşayınca 2.5 ay kızıma bakmasıno rica ettim kv bakamam evimden soğuyorum dedi sonraki dönem eltimin çocuğuna baktı bunu hazmedemiyorum kızım 2.5 yaşındaydı perişan olduk kışın neysee geçti artık çok şükür arabayo satışa çıkardık evin borcunu kapatıp 2 yıl aylıksız izine ayrılmak için

Aramıza hoşgeldin buse ben poni 30 yaşıma giricem ay bi garip olsum 30 diyince 1 kızım var 2.kızım yolda eskilerdenim bende ama sen kadar eski değilim inşaalah bu defa hedefine ulaşırsın

Kesinlikle katılıyorum yanımda, eltimden için hastaydı aramadı demesin diyip arayan bi insan ne kadar cahil olablr ki. Eşimin tüm ailesi ni garip ya şansıma tüküreyimm

Selamm

Yok artık kız Allah daha büyük dert vermesin

Çocuk yokken git bence çocukla hiç gözü basmıyor insanın

Bulaşıcı değil de mi
şansına tükürme gülüm bundan sonrası nasıl işine geliyorsa nasıl için rahat ediyorsa öyle davran şans hep sana güler şansımızı kendimiz belirliyoruz ben 15 senelik evlilik bir troid bezi ameliyatı, fibromiyalji hastalığı , stresten 40 kilo aldıktan sonra dank etti başıma ne geliyorsa ben müsaade ettiğim için benim yüzümden geldi ben izin verdim kırdılar değersiz önemsiz gördüler , ben değiştim herkes değişti şimdi değerliyim artık :)

Back
X