• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Menüm - Resmen yemek molası verecek fırsatım olmadığı için biraz az oldu.
Aaa bildirim de yapmadım di mi? Sabah -300'düm, inşallah bütün gün otura otura artı olmamışımdır.

Sabah 8.00
Sütlü kahve

Ara 10.00
1 tatlı kaşığı quark
1 dilim tb ekmek

Öğle 13.00
1 armut
2 kaşık yoğurt

Akşam 6
3 minik köfte
(yemeğin patateslerini yemedim)

Su 2.5 lt (yatana kadar 3 olur)
Spor henüz yok ama niyetimde 45 dk leslie var

kızartma tenceresinde ki leri demiyorsun demi abla benimde düdüklünun süzgeç aparatı varda ekstra dan alınırsa

hoşgeldiniz benimde bir arkadaş im 4 çocuğu var ve yaptıklarını duyunca sasiriyorum oda diyorki çocuk sayısı artınca daha da kendini geliştiriyorsun bende katılıyorum. sorumluluk artınca daha çok yetmeye çalışma ve dahada istidatlarin artmasi

hamur isiye bunudami annenle yaptını
bu konteynerler ne kadar mantıklı hiç birşey israf olmaz kekse bizde bu uygulama gelse

hmm bunu duymam iyi oldu bilmiyordum peki sucukları neye dolduruyorsunuz

abla menü paylaşmayı düşünüyormusun yani arada da olsa

abla patlıcan kizartilip dondurmak zararlı biliyorum

vay ne sporlar yapılmış maşallah

güzel menü

İnşallah canım
afiyet olsun

Pınar senin eşinin mesleği ne ki sanki çok yanlız kaliyorsun
ya Merve sen kendine dikkat et çocuklar var sonuçta mümkün olsa eve gelmese

afiyet olsun hanımlar menüler guzel
kızartma dediğim az yağda altı kısıkta çevirme , bekletmeden şoklatıp donduruyorum o da mı zararlıymış bir daha yapmam öyleyse kışın patlıcan da eksik kalsın sankii, sağ ol gülüm böyle şeyleri de paylaşmak lazımmış bak senden öğrendim şimdi

Eki Görüntüle 2227427 Sabah 11.00
Kahvaltı tabağım ve 1 dilim tbe

Ara 17.00
1 dilim fırında patates 3 adet çubuk kraker çok acıkmıştım zor frenledim kendimi
1 fincan sütlü kahve

Akşam 18.00
1 kepçe mercimek çorbası
1 tabak karnabahar yemeği
3 yk yoğurt 3 dal kıvırcık

Su 2.5 lt
Spor 30 dk yürüyüş
çok güzel görünüyor tabağın afiyet şifaa kas olsun gülümm

Spordan gelen yorgun kuş size selam verir , menüsünü yazar ve kaçar.... Biraz halsizleştim o yüzden dinlenecem

Uyanınca sirkeli su
07:15 haşlanmış yumurta, 1 dilim peynir, 1 tk avakado, yeşillik, 1 dilim ekşi mayalı tb ekmeği
10:10 sade türk kahvesi, maden suyu
12:30 bol salata, 4-5 yk dövme pilavı, 1 sıkım çiğköfte
15:40 1 bardak kefir, 3 kuru üzüm, 2 çiğ fındık, 2 çiğ fıstık, çeyrek ceviz
17:40 yarım tabak haşlanmış brokoli ve yoğurt

3,5 litre su
60 dk pilates*3= 180 p Pnrrr-12 Pnrrr-12
Pilatesi çok seri yapmadım ama, baş dönmesi devam ettiği için biraz yavaşlattık

Herkes birbirini mi etkiliyor, yoksa türk milleti olarak iyice tahammülsüzleştik mi?
Bundan anladığımız erkek milleti rahatına çok düşkün ve bencil. Çocukları tek başına yapmadın ya, az yürüsen de baksa ölür müymüş, ya da o gün yemeği kendi hazırlasa:sinirli:
Bozma moralini boşver canım
Doğru tespit Tuğçeciğim, malesef herkes tahammülsüz. Neyse bugün acısını çıkarttım, çocuk da baktı yemek de yaptı:KK62:
Ebibecim bencil kocaya bencil olmak lazım duyduklarınj tutma kafanda yolla diğer kulağından :super:
Onu ben pek başaramıyorum ama eşim öyle bir başarıyor ki ağzım açık kalıyor, ne dersem diyeyim asla canını sıkmıyor adam ben de iyice deli oluyorum:mad:
ins. Bugun duzelmisinizdir cnm
Sakin zamanda hissettiklerini guzelce anlat esine
Seninde kendin icin biseyler yapmak hakkin
Sanki diskoya gidiyon :) ) o cocuklarida babanin evinden getirmedin

cok cok guzel olmusss
Evet düzeldik, teşekkür ederim. Yani benim sinirim geçti, işler yüzünden kafam dağıldı. Sonuçta hayat devam ediyor. Benim işim bittiğinde o artık işe gitmişti pek görüşmedik filan böylece atlattık. Ama haklılsın akıllı olup zamanında çok şımartmamak lazım, eşime sorsan dünyanın en iyi erkeği. Al yani bu bakşı açısı bile trajik:KK20:

Doğru tespit Tuğçeciğim, malesef herkes tahammülsüz. Neyse bugün acısını çıkarttım, çocuk da baktı yemek de yaptı:KK62:

Onu ben pek başaramıyorum ama eşim öyle bir başarıyor ki ağzım açık kalıyor, ne dersem diyeyim asla canını sıkmıyor adam ben de iyice deli oluyorum:mad:

Evet düzeldik, teşekkür ederim. Yani benim sinirim geçti, işler yüzünden kafam dağıldı. Sonuçta hayat devam ediyor. Benim işim bittiğinde o artık işe gitmişti pek görüşmedik filan böylece atlattık. Ama haklılsın akıllı olup zamanında çok şımartmamak lazım, eşime sorsan dünyanın en iyi erkeği. Al yani bu bakşı açısı bile trajik:KK20:
kız edibem artık sen de kahramanımsın hem çocuk bakıptırıp hem yemek yaptırmışsın helalllllllllll sana :KK9::KK73::rolleyes:

Komşular yabancı canım türk kahvesinemasının olacağını sanmıyorum yarın market e bakiyim
o zamana kadar soğuk suya bal kat karıştır içir bir kaç kere peygam efendimizin tavsiyesi kabızlık için sıcak suya bal ishal için soğuk suya bal çocuk perişan olmasın rabbim şifa versin

o zamana kadar soğuk suya bal kat karıştır içir bir kaç kere peygam efendimizin tavsiyesi kabızlık için sıcak suya bal ishal için soğuk suya bal çocuk perişan olmasın rabbim şifa versin
Sagol canim inşallah bir deneyim

Ah canım seninkiler kıymet bilmiş en azından bende senin tarzında davrandım değer verdim kimse adam yerine koymuyor onları. Ufak tefek olaylar yaşadık hep ama huzursuzzluk çıkmasın diye sineye artım son olayda ben bakıcışarla sıkıntı yaşayınca 2.5 ay kızıma bakmasıno rica ettim kv bakamam evimden soğuyorum dedi sonraki dönem eltimin çocuğuna baktı bunu hazmedemiyorum kızım 2.5 yaşındaydı perişan olduk kışın neysee geçti artık çok şükür arabayo satışa çıkardık evin borcunu kapatıp 2 yıl aylıksız izine ayrılmak için

Aramıza hoşgeldin buse ben poni 30 yaşıma giricem ay bi garip olsum 30 diyince 1 kızım var 2.kızım yolda eskilerdenim bende ama sen kadar eski değilim inşaalah bu defa hedefine ulaşırsın

Kesinlikle katılıyorum yanımda, eltimden için hastaydı aramadı demesin diyip arayan bi insan ne kadar cahil olablr ki. Eşimin tüm ailesi ni garip ya şansıma tüküreyimm

Selamm

Yok artık kız Allah daha büyük dert vermesin

Çocuk yokken git bence çocukla hiç gözü basmıyor insanın

Bulaşıcı değil de mi

Yazik yaa, zannediyolarki sana kotuluk yapiyorlar, siz bir sekilde zorlansaniz da atlatmissiniz. Yaptiklari da yapmadiklari da onlari bulacak, ben boyle soyleri duydukca gercekten onlar adina uzuluyorum. Sen icinden nasil geliyorsa oyle davran, elinden geleni yaptiginda da tepki alamiyorsan napacaksin.

Pnrrr-12 Pnrrr-12 jillian level 1 108 puan
100 hoplama 10 puan
Toplam 118 puan

Oooo bir jillian daha goruyorum, supersin:KK9:

Eki Görüntüle 2227427 Sabah 11.00
Kahvaltı tabağım ve 1 dilim tbe

Ara 17.00
1 dilim fırında patates 3 adet çubuk kraker çok acıkmıştım zor frenledim kendimi
1 fincan sütlü kahve

Akşam 18.00
1 kepçe mercimek çorbası
1 tabak karnabahar yemeği
3 yk yoğurt 3 dal kıvırcık

Su 2.5 lt
Spor 30 dk yürüyüş

bence iki ogun arasi cok uzun olmus o yuzden acikman bence cok normal. saat 15:00 gibi cig kuruyemis-meyve-sut gibi bir seyler yeseydin hem aksama o kadar acikmazsin hem de aksam cok saldirmazsin yemeklere.

Sabah
11.30
2 yumurta yağda
10 zeytin
1 kk peynir
2 kayısı
3ceviz
Salata

18.45
Tarhana çorbası
Menemen
1 kase yoğurt
2.5 su
35 dk pilates

bence iki ogun arasi cok uzun olmus, yediklerini cok azaltirsanda vucut kendini korumaya alir, ona da dikkat et.

Sagol canim inşallah bir deneyim
yasi kucuk oldugu icin terich etmeye ilirsin belki ama kahve yoksa kola/fanta gibi seylerde ishali keser

Back
X