• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Kızlar oğlum ishal iki tane muz yedirdim tuzlu kraker verdim geçmedi bildiğiniz etkili yöntem var mı durumu iyi çok şükür ateşi yok ama neden ishal anlamadım.
Canım ateş ve halsizlik yoksa ishali kesmene vücut kendini arındırıyor önce takipte kal ha çok fazla su kaybına sebep olacak şekilde ise patateste haşlayıp yedirebilirsin yada varsa reflor şase probiyotikte işe yarıyor
Eki Görüntüle 2227427 Sabah 11.00
Kahvaltı tabağım ve 1 dilim tbe

Ara 17.00
1 dilim fırında patates 3 adet çubuk kraker çok acıkmıştım zor frenledim kendimi
1 fincan sütlü kahve

Akşam 18.00
1 kepçe mercimek çorbası
1 tabak karnabahar yemeği
3 yk yoğurt 3 dal kıvırcık

Su 2.5 lt
Spor 30 dk yürüyüş
Kahvaltı çok güzel görünüyor
Kızlar havaalanındayım çok giremedim
iyi yolculuklar canim

10.00
1 dlm ekmek
1 dlm peynir
2 zeytin
Yarım domates
Yarım salatalık
1 çay kaşığı bal
1 çay kaşığı labne

Ara
1 elma

Öğle 13.00
1 kase yoğurt çorbası
yarım tabak ıspanak kavurma
1 dlm ekmek

Ara
10 adet fındık -badem

Aksam 19.00
1 tabak et kavurma
Salata
1 dlm ekmek

2 lt su

Şimdi bir Türk kahvesi içeceğim.
Meyve yanında yoğurt yada süt tuketsen daha iyi olur
Hu hu ben geldim:KK25:
Dün sinirlenip iptal ettiğim dersler bugüne kayıp, bir de tercüme teslim tarihi olunca nefessiz çalıştım. Oh bitti hepsi:KK76: Eşimle barıştık, bugün işlerim yetişsin diye her işi yaptı çocukları okula getirip götürdü affetim:63:
Şimdi o işte o yüzden yürüyüşe çıkamayacağım ama leslie planım var, bütün gün oturmanın acısını çıkarmam lazım. Menümü yazıp geçmiş yapayım:kahve: - bu emoji çok güzel di mi sanki direk geçmiş yapmayı anlatıyor:KK39:
Dün dediğinin tam tersini yapmış oldu :D
Sabah
11.30
2 yumurta yağda
10 zeytin
1 kk peynir
2 kayısı
3ceviz
Salata

18.45
Tarhana çorbası
Menemen
1 kase yoğurt
2.5 su
35 dk pilates
Afiyetle
Menüm - Resmen yemek molası verecek fırsatım olmadığı için biraz az oldu.
Aaa bildirim de yapmadım di mi? Sabah -300'düm, inşallah bütün gün otura otura artı olmamışımdır.

Sabah 8.00
Sütlü kahve

Ara 10.00
1 tatlı kaşığı quark
1 dilim tb ekmek

Öğle 13.00
1 armut
2 kaşık yoğurt

Akşam 6
3 minik köfte
(yemeğin patateslerini yemedim)

Su 2.5 lt (yatana kadar 3 olur)
Spor henüz yok ama niyetimde 45 dk leslie var
Eksi olman güzel canım menü dediğin gibi baya az olmuş
Spordan gelen yorgun kuş size selam verir , menüsünü yazar ve kaçar.... Biraz halsizleştim o yüzden dinlenecem

Uyanınca sirkeli su
07:15 haşlanmış yumurta, 1 dilim peynir, 1 tk avakado, yeşillik, 1 dilim ekşi mayalı tb ekmeği
10:10 sade türk kahvesi, maden suyu
12:30 bol salata, 4-5 yk dövme pilavı, 1 sıkım çiğköfte
15:40 1 bardak kefir, 3 kuru üzüm, 2 çiğ fındık, 2 çiğ fıstık, çeyrek ceviz
17:40 yarım tabak haşlanmış brokoli ve yoğurt

3,5 litre su
60 dk pilates*3= 180 p @Pnrrr-20
Pilatesi çok seri yapmadım ama, baş dönmesi devam ettiği için biraz yavaşlattık
afiyet olsun canım

Bugün herkes kilo bildirimi yapmış ben yeni geçmiş yapim unutmuşum
Bende yapayım
- 400
eksi olmak güzel

bugunku menum

saat 8:30
limonlu ilik su 5 kuru erik (yarin da inciri denicem bakalim)

saat 11:00
2kucuk yumurtadan az zaytinyagli pirasali, cokelekli omlet
1tb ekmegi
1,5 kk peynir

saat 16:00
yarim bardak az sutlu nescafe
1 yesil elma 3 kuru kayisi

saat 19:30
1 el buyuklunde izgara et
2-3 kasik brokoli salatasi
1 tabak yagsiz tuzsuz eksili

saat 20:30
1ince halka dilim ananas
2 kasik yogurt

biraz meyvesi bol oldu bugunun bagirsaklardan oturu, yarin sabah inciri denicem. bugun enginar bulamadim, yarin cikabilirsem baska markete de bakicam.

Öncelikle yeni katılan sevgi ve buse hoşgeldiniz canlar:KK68:
Menum gelsin (insallah guzel eksi getirir:dua:

12:15
2 haslanmis yumurta
1 kk peynir
Maydanoz
Dereotu
Ispanak
Roka

15:45
1dilim ekmek
1 kk peynir

18:00
Chiali ayvali narlı yoğurt

Su:suan 2lt
Spor yapinca eklicem
Afiyet olsun, az ama az olmayınca da kilolar gitmiyor.
Menü
Sabah 9:00
Haşlanmış yumurta
2dilim peynir
Yeşillik

Öğle
Muz
Türk kahvesi

Akşam
4yk etli nohut
1küçük biber dolması
Bol salata

Su 2lt olmuştur
Öğle ve akşam yemeği saatlerini yazmamışsın canım.
Sabah 8 buçukta 3 kuru kayısı
Sabah 9 buçuk
1 dilim tam buğday ekmeği
1 kibrit kutusu peynir
Zeytinyağında 1 omlet
7 zeytin
1 çay kaşığı labne

Öğlen 14
Fırında karnabahar

Saat 17
1 bardak laktozsuz süt
1 avuc fıstık
3lt su

30 dk bölgesel 90p @Pnrrr-20
Akşam az olmuş, hem erken yemişsin.
Bende iftihar menumu yazayim hemen

Kahvalti.07.00
1 haslanmis yumurta
1 dilim tb ekmegi
1 ince dilim peynir
5 tane yesil zeytin

Aralarda sekersiz cay ve turk kahvesi

Ogle.12.00
1 tabak degisik baharatlarla yapilmis soganli tavuk sotemsi birsey
1 kase yogurtlu patlican

Aralarda sekersiz cay turk kahvesi ve yesilcay

Aksam.18.30
1 tabak dolusu pirasa yemegi
1 kase yogurt
Salata

Cayin yanina 5 6 tane cig badem yerim

Su. 2.5 lt (1.5 ltsi limonlu tarcinli)
Spor. Yok aksam yarin icin yemek hazirligi yapicam
Afiyet olsun.
Menü
Sabah(9:30)
1.5 yumurta
1 greyfurt

Öğle(13:30)
Salata
200g tavuk

Ara(15:45)
1 ayran

Akşam(18:00)
2yumurta greyfurt

Su: 2.5 lt spor : 30 dk tempolu yüzme ,20dk suda bölgesel hareketler :KK70: ( bunun puanı ne Zuhal abla :) ) 120 puan @Pnrrr-20
Afiyet olsun. Yeni atraksiyonun bol eksi getirsin inşallah.
Bugünki bildirimi hiç yapmak istemedim
4 gündür wc yoktu
Regl oldum az önce
Dünki karbon fazlası da cabası tabi
+700
Hiç bu kadar artı olmamıştım :KK43:
Detoks yapıyorum yarında yapacam inşallah
halledilmeyecek bir artı değil canım.
Menüm
Sabah 2 yumurta ile omlet
Öğlen 15
Yarım ayva 3 kaşık yoğurt tarçınlı
Akşam 19
Yarım ayva 3 kaşık yoğurt tarçınlı
Su 2 ye tamamlanır
1,5 litre ödem çayı maydonoz zencefil yeşil çay mısır püskülü
Süper, artı gitmiştir bile.

iyi akşamlar kızlar
Bugünki Menüm
Sabah 10.30
1 Tereyagda yumurta zeytin peynir domates salatalık 1 bardak kahve

Öğlen 13.30
iki dilim Ananas 1 kase yoğurt

Akşam 17.30
1tb dere otlu brokolili yoğurt
2 dilim Ananas

2 lt su
500 ml sodaya 1 limon sıktım şuan içiyorum
2 mil leslie 90 puan @Pnrrr-20
Afiyet olsun, güzel bence
Menüm :anneadayı:
10.30
1 haşlanmış yumurta
2 dilim peynir
7 minik zeytin
Marul
1 tk kaymak
2 dilim ekmek

12.30
1 bardak süt
2 hurma
4 antep fıstığı

15.30
1 tabak yoğurtlu haşlanmış karnıbahar
1 d ekmek
3 yk hingel

18.00
1 portakal

19.00
İnce bir dilim kek kızımla yaptık ısrar edince yedim :anne:

Su 3
Spor temizlik spordan sayılmalı benceee :temizlik::KK45:
Hingel 'i hiç duymamıştım.
Menumu yazayım geçmişe dönerim

Sabah 10 gibi
2 d.ekmekle kaşarlı tost
Soğanlı yumurtalı omlet (iki yumurtadan birazini oğlum yedi)
Domates

14-16 gibi
2-3 hurma 1 kayısı limonlu tarcinli çay

18 gibi
1 tabak kıymalı taze fasulye
4 kaşık bulgur 1 kase yoğurt salata

19 -20
Yeşil çay 1 ceviz

2.5 lt tamamlarim 30 dk eliptik 120 puan
@Pnrrr-20
Bir tık fazla geldi bana ama bilemiyorum

Ara 17.00
1 dilim fırında patates 3 adet çubuk kraker çok acıkmıştım zor frenledim kendimi
1 fincan sütlü kahve

Akşam 18.00
1 kepçe mercimek çorbası

Su 2.5 lt
Spor 30 dk yürüyüş
Çok acıkınca daha diyete uygun şeyler yemeye çalış canım. Mesela havuç, salatalık filan (bunu aynı zamanda kendime de söylüyorum)
10.00
1 dlm ekmek
1 dlm peynir
2 zeytin
Yarım domates
Yarım salatalık
1 çay kaşığı bal
1 çay kaşığı labne

Ara
1 elma

Öğle 13.00
1 kase yoğurt çorbası
yarım tabak ıspanak kavurma
1 dlm ekmek

Ara
10 adet fındık -badem

Aksam 19.00
1 tabak et kavurma
Salata
1 dlm ekmek

2 lt su

Şimdi bir Türk kahvesi içeceğim.
Afiyet olsun. Suyu arttırırsan daha iyi olur.
Sabah
11.30
2 yumurta yağda
10 zeytin
1 kk peynir
2 kayısı
3ceviz
Salata

18.45
Tarhana çorbası
Menemen
1 kase yoğurt
2.5 su
35 dk pilates
Afiyet olsun. Menemeni akşam yemeyi olarak da güzel oluyor bence.
şansına tükürme gülüm bundan sonrası nasıl işine geliyorsa nasıl için rahat ediyorsa öyle davran şans hep sana güler şansımızı kendimiz belirliyoruz ben 15 senelik evlilik bir troid bezi ameliyatı, fibromiyalji hastalığı , stresten 40 kilo aldıktan sonra dank etti başıma ne geliyorsa ben müsaade ettiğim için benim yüzümden geldi ben izin verdim kırdılar değersiz önemsiz gördüler , ben değiştim herkes değişti şimdi değerliyim artık :)
Katılıyorum
Limonlu Türk Kahvesi anında kesiyor canım
Duymamıştım, aklımda olsun.

diğer takımların nazarı mı diyorsun yoksaa, beni kimse görmüyor hep evdeyim etraftakilerden diyorsan benim koca bana nazar ett demektir oy oyy oyy hemen kendime çivili sopa yapıverem akşam adama dalıverem gari:KK70:
benimki etraftan galiba..bu ara herkes ogrendi diyette oldugumu ve kilo verdigimide farkettiler..

patlıcanı tüm kızartıp atmıştım donunca yağalrı buz tutmuş poşette , yağsız olsa da yemem akşam yemek tarzı da yiyemiyorum ki artık çok nadir canım istiyor , zayıflamakla ilgili bir şey değil yani bir kaç aydır pilav yemiyordum geçenler de 2 kaşık bırakmış benimkiler ben de yiyim bari güzel koktu dedim hiç hoşuma gitmedi
ne guzel abla..demekki miden miden kuculdu canin istemiyo galiba..nefsin koreldi

2018 senesin de toplasan 1 tabak anca eder herhalde yediğim pilav miktarı canım istemiyor yaav
ama makarna seviyorum arada canım isterse yiyorum istemezse kendime ayrı yemek yapıyorum benimkiler makarnacı biliyorsun , onun için kaç şişe makarna sosu pişirip koydum yazdan :)
masallah diyim:)

bu gece tam dolunay var özel vücut bakımı yolma çekme işleri olanlar bu gece yapsın sonrada az limonla tuzu avucunuz da karıştırıp sürüverin , yüzünüze olmaz ona varsa kantron yağı sürün kökler zayıflasın geç çıksın :))
aaa hic bilmiyodum..ama bilmeyerek yaptim bu gun aksam agda ..bakalim ise yariycakmi:KK53::KK53:

Çok moralim bozuk çanta siparişi vermiştim iptal edilmiş müşteri hizmetlerini aradığımda hiç bişey yapolamaz dediler cantayi indirimden aldım şuan fiyatı artmis oturdum ağlıyorum :KK43:((
kismet degilmis canim...belki daha guzeli cikar karsina

Iste orda her daim dedigim gibi us ile uslanmayanin hakki tekbir, tekbir ile uslanmayanin hakki kotektir:sopa: o durumda herhalde karadeniz damarim tutar bir eser gurlerim, herkes hizaya gelir:-) saka bi tarafa Allah hepimizi guzel insanlarla karsilastirsin
amin.insallah...ben kizim icin hep boyle dua ediyorum..hayati boyunca hep iyi insanlarla karsilastirsin cumlemizi.

ucaga bineceksen yolculuk da odem yapabilir, bikac gune gercek kilonu gorursun sen

ikinci gorusme haftaya cuma insallah 1 subatta, dua edin bana, hakimda hayirlisi ise en hayirli sekilde olsun.
insallh hayirlisiyla olur ..dualarim seninle canim.
Benim adam uyuyorken azicik soluklanayim yemek hazirlamam lazim zira ve utu ve spor beni bekliyor cok haklisin abla valla

uyumamisti abla daha dogru uyandirildi tekrar uykuya dalmasi zor oldu buyuk gitmiyor odasina gitse sorun kalmayacakta aksam uyandiran babamizdi hapsurmasiyla irkildi

Maşallah abla hamlikk geçiyor zamanla

Cok guzel bir yazı
harikaaa

Odemmis bak daha az ciktim diyorsun akşam

Çok j guzel canta konusunda şikayet etmelisin canım oyle cakalliklar yapiyorlar malesef
günaydın demek icin baya gec bir saat olmus abla

Hosgedldin canim buseb misin sen diyecektim ama 4 cocuk degince olmadigini anladim
günaydın diyeyim bari alibti yapalı baya olduda canım

Guzel eksi gelecek cuma o zaman

Sinirden konusamam da ben bebin adamjn üstüne yoktur zeytinyağı konusunda

oooo çok güzel

2 sabahtirda huma erken uyanıp sirtini kasitip tekrar uyuyor

Brokoli eliptik odemi muhtemelen canim
guzel bir kissadan hisse olmuş

Gece olmak uzere abla ama günaydın

Sana da canım

Tavama yazik kiz sorma su gurut beni bitiriyor zaten

Odemdir insallah canım

Valla canim hayirli es anlayisli es nasip etsin herjese birde herkes senin gibi. Şanslı olamiyor bazı esler naparsan yao yaptıklarını degil yapmadıklarını görüyor yada yapilana nankörlük ediyor malesef
ahhh bu çocuklar

guzel canim

Allah tan ise kacip nefes aliyorsun cabim sırf bu yyzeden ise baslamak istiyorm lakin sonra cocuklarin sucu ne diyip cayiyorum annenin iyi olmasina cok sevindim

Bu hafta guzel eksiler gelsin inşallah

Tekrar hoşgeldin canim

Halledersin bu cuma 3. Cuman sanirim
sorma canim

Hoşgeldin tatlım daha gelmemiş kuzuzcuk

Amin canim

Sagol tatlim
aynen tugcecim istekleri bitmiyor birde hastayken bakmiyormusum ona demez mi memnuniyetsiz memnune
evet 3.cuma .insllh gider ya..bu gun cok kosi artidaydi..bu dolunay hepimizi etkiledi galiba:KK70::KK70:

Ara 17.00
1 fincan sütlü kahve

Akşam 18.00
1 kepçe mercimek çorbası

Su 2.5 lt
Spor 30 dk yürüyüş

Su ve sporu yazmayi unutmusum, su suana kadar 2,5 olmustur, spor jillian level 1 108 puan ve 10dk bisiklet 20 puan toplam 128 puan @Pnrrr-20
bi an 11o8 puan diye okudum...gozlerim yerinden cikiyodu:KK70::KK70:

Bu aralar kendimle ilgili çok şey düşünüyorum.

Hastalığın etkisi mi, yaşanılanlar mı, psikoloğa başlamanın etkisi mi. Hepsi birden mi bilmiyorum. Biz çoğu zaman kendi tercihlerimiz yüzünden böyle üzülüyoruz ya da zararlı çıkıyoruz.

Gittiğim diş hekimi, yıllardır ailece gittiğimiz, annemlerle çok eskilere dayalı tanışıklıkları var. Birbirlerine '' mahallemizin çocuğu'' diye hitap ederler. Öyle yakınız ki bir önceki muayenede borcumu harcımı sormadan babamın dükkanı gibi girip çıkmışım , eve gittikten kaç saat sonra aklıma geldi sormadığım :KK70:

Ablamın alt ön iki dişi eğri olduğu için ve sigara içtiği için süreli lekeleniyor. Temizlik 1-2 hafta ancak gidiyor. Gittikçe takıntı haline getirmiş oralara yolu düştüğünde bir danışayım dişçiye demiş. Bizim her zaman muhatap olduğumuz kişi o gün izinli imiş, yeni başlayanlardan biri var yerinde. Ablam dişçiyle görüşmek istediğini belirtmiş, kız hiç oralı değil. Telefonla filan konuşuyormuş. ablamın çok zoruna gitmiş 15-20 dk sonra kalkıp eve gitmiş. Tabi kaile alnmadığı hissiyatıyla ve öfkeyle başka bir dişçiye gidip dişlerini yaptırıyor. Tabi memnun kalmıyor, rahatsız oluyor vs derken benim bu düşme olayı ile birlikte dişçiye gitme işlerimiz olunca,kendisi de dişçimize danışıyor ve o yaşadığı olayı anlatıyor.

Dişçinin cevabı 'burası sizin yeriniz, o beni çağırmıyorsa sen neden içeri girmiyorsun, neden cepten aramıyorsun, hadi o gün aramadın ısrar etmedin, birkaç gün sonra gelseydin'... Tabi dişe yapılacak birşey yok.

Eve giderken ablama dedim ki 'biz ne zaman insanları kırmamak adına sussak ve öfkelenip birşey yapmaya kalksak maddi manevi zarara uğruyoruz. sen o an tepki verseydin, biraz üste çıksaydın bu olmayacaktı. bu da bize büyük bir ders olsun' dedim.

Olaylar karşısında susmamak lazım, hakkı mutlaka aramak lazım. Konuşmak, hak aramak kavga etmek değilki, gayet de nazik bir şekilde talepler dile getirilebilinir...

Ay çok uzattım, yazasım varmış :KK70:
Haklisin canım.
Bu arada biz barıştık galiba ,galiba diyorum çünkü kimse özür dilemedi sabah giderken öpüp gitti uyuyor gibi yaptım :KK70:
:)))İyi yapmışsın
çok haklısın, bu konuda ben de kendimde cok eksik görüyorum, ya içime atıp atıp sonra alakasız bir yerde patlıyorum ya da içimde dert oluyo boyle, keske yapsaydım, keske etseydim diye. Ben de elimden geldiğince artık kendimi takip ediyorum, eğer bir şey beni huzursuz ederse dur azıcık da karsımdakini huzursuz etsin madem tek basıma kalmayayım diyorum :confused:

yaa cok guzel bir sozz ne kadar da dogru :)

Şimdi hikayeni bilmeden kıyaslıyor gibi gözükmek istemem sadece benimde basımdan bir şeyler geçti belki sana da yardımcı olur diye kendi hikayemden biraz bahsedeyim ben de.
Biz eşimle 18 yasından beri birlikteyiz, üniversitenin ilk senesinde tanıltık. Önce ailesiyle de her sey iyiydi, 23 yasında mezun olduk, ikimizde işe girdik zamanla falan ben artık evleniriz diye beklerken bir noktada ogrendim ki ailesi beni istemiyor. İlk basta gayet aramız iyiyken işler ciddiye binmeye baslayınca neler neler denediler. Ben esimden baska sehirde yasamama ragmen sırf ayrılalım daha cok uzaklasalım birbirimizden diye esime seni yurtdısına master a yollayalım parasını biz verelim falan gibi tekliflerde bile bulundular ( bu arada eşim zaten okulu 2. falan bitirmişti istese bursla yurtdısına zaten cıkabilirdi o zamanda). Neyse önce esim benden sakladı, sonra bir noktada ben ogrendim beni istemediklerini, bir konusma yaptık aramızda, o ailesinin bazen boyle garip davranabileceğini ama eğer onların gonlunu kazanmaya calısırsam basarabileceğime inandıgını soyledi. Sonucta aslında seni tanımıyorlar Berrin yılda bir iki kez gorduler suana kadar bu bir iki gormeyle neyini tanıdılar bildiler ki dedi. Neyse cok uzattım, velhasıl kelam ben bu olaydan sonra bildiğin onlar beni terslese de çocuk gizi nazladım onları. Her ozel gunlerinde aradım, kötü günlerinde yanlarında oldum, hediyeler, cicekler alıp yolladım baska sehirde olmamamıza ragmen. Sonra bir cenazeleri oldu baska sehirde olmasına ragmen kalktım gittim yanlarına destek olmaya, o olaydan sonra kafalarında dank etmeye basladı biraz. Sonra kayınpederim cok buyuk bir ameliyat oldu, ben kalktım gittim evlerini temizledim, refaket ettim.Bayramdı gelen misafirleri agırladım. Bir de benimki bir evin bir oglu ve tek cocuk. Bu olay olurken biz evli degildik henuz, nişanlı bile degildik hatta :) Baktılar ki ben oyle onların kafalarında kurdugu gibi bir insan degilim, oğullarını gercekten seviyorum, ve oraya gelip onlara yardım etmem aslında bir lutuf yapmak zorunda da değilim ama yapıyorum. Tamamen içimden gelerek yaptım bunlarıda. İşte bu son olaydan 3 ay sonra biz evlendik. O tarihten beri de kayınvalimde kayınpederimde etrafımda dönerler, aman kızım iyi misin nasılsın, gibisinden, evlenirken de maddi manevi epey destek oldular.
Demem o ki, sen iyi ol. Onları sanki birer cocuk gibi gor, dediklerine alınma, cocuk nazlanması gibi dusun, sen iyi olursan hem esin daha huzurlu olur der ki benim hanımım elinden geleni zaten yapıyor, hem de sen huzurlu olursun. İyi olmak hiç bir şey sağlamasa iç huzur sağlar. Bırak onlar sana kötülük ettiklerini sansınlar. İyi oldugun surece hep sen kazanacaksın aslında. Çok uzun oldu umarım sıkmadım seni. Ben bu surec sonunda 30 yasımda evlendim hem de 18 yasından beri birlikte oldugum insanla :)

ben de bir iki gün erik yiyeyim sonraki gun kayısı yerim diyordum, teşekkürler kaptanım incir yok suan evde bugun alabilirsem yarın denerim.
Mutluluğunuz daim olsun ne güzel .
Bundan sonra kıymetini bilsinler inşallah.
9.TAKIM KATILIM FORMU

Adı: sevgi
Yaşı:36
Evli/bekar:evli
Çocuk/yaşları:4 tane 17,15,12,8
Emziriyormusun: hayır
Meslek: ev hanımı buda bir meslektir :)
Şu anda çalışıyomusun: hayır (şimdilik)
Boy:162
Kilo:107
Hedef:90
Daha önce başka takımda yarıştımı :evet
Kilo alma nedeniniz : düzensiz beslenme
Bize kısaca kendini tantırmısın : evli 4 çocuk annesiyim daha önce saudi arabistandaydim eşimin işi sebebi ile 1.5 yıl oldu Türkiye ye dönüş yaptik istanbulda ikamet ediyorum ..
Haftada 3 gün pastacılık kursuna gidiyorum kısmetse kendi iş yerimi açmak istiyorum.
Hoşgeldin sevgi.
Maşallah 4 çocuk.Alllah bağışlasın.yaşları kaç canım.
bugunku menum

saat 8:30
limonlu ilik su 5 kuru erik (yarin da inciri denicem bakalim)

saat 11:00
2kucuk yumurtadan az zaytinyagli pirasali, cokelekli omlet
1tb ekmegi
1,5 kk peynir

saat 16:00
yarim bardak az sutlu nescafe
1 yesil elma 3 kuru kayisi

saat 19:30
1 el buyuklunde izgara et
2-3 kasik brokoli salatasi
1 tabak yagsiz tuzsuz eksili

saat 20:30
1ince halka dilim ananas
2 kasik yogurt

biraz meyvesi bol oldu bugunun bagirsaklardan oturu, yarin sabah inciri denicem. bugun enginar bulamadim, yarin cikabilirsem baska markete de bakicam.
b
Afiyet olsun güzel bence.

sabahina yumurta oeynir eklesene cnm doyurucu olsun

Aksamki bi parca olan seyi de gormedim :))
Guzel olmus

Aslinda eve fazla hamurisi yaomasan iyi olur evdekiler icinde iyi degil

Benim verdigim tarifi yapsana ayni borek gibi oluyor
En son brokoliyle yaptim benim oglan bayildi

Leslie yapamiyonmu evde

ins. Bugun duzelmisinizdir cnm
Sakin zamanda hissettiklerini guzelce anlat esine
Seninde kendin icin biseyler yapmak hakkin
Sanki diskoya gidiyon :) ) o cocuklarida babanin evinden getirmedin

cok cok guzel olmusss

cok simartiyosunuz adamlari sonra tepenize cikiyolar
Sen sadece onlar icin yasamiyosun

Hepsi cok guzel cnm
makarna olmamis cnm onun yerine yemegi fazla yeseydin salata yogurt ekleseydin

Yok cnm yasli birine haftada 2 gece refakat ediyorum

Bende kilo olmadigina eminim cnm
Ama 2 gun bulgur yedin bide ne zamandir spor yapmayip dun aksam yaptin bunlar etken olmustur bence

ozellikle aksamlari sifir karbon yapsan daha iyi gider kilolar cunku ekmek olmasada genelde corba oluyor sende

1 lt suya kirmizi elma cubuk tarcin koy kaynat icine birazda limon sik
Emzirenlerde yapabilir bunu
ohhhhh tugcemm duzelmiss :))

Tabiki olur cnm sen zaten korumadasin

Evde net sonucu görelim tatlim
eee ne guzel eksiymisin tatlim

Bide sabahlari sadece erik yersen vucut alisip tepki vermiyor hurma incir kaysida dene
Hatta bence en etkilisi incir
Hepsi aksamdan sicak suya islatilacak

Keten tohumu yagida iyiigeliyor

Arada sabah ac karna taze meyvede iyi ozellikle armut

yuzme olunca spora gerek yokki zaten tatlim

fazla degilmis cnm
Bence kesin eksidesindir

sizin discide esasli adammis ama :))
Hak aramak yada dusundugunu guzelce soylemek niye kirmak olsunki

Bende cocuklara hep derim
Dusundugunuzu soyleyin ama guzelce saygisizlik yapmadan
Evet tepeme çıkardım herhalde zamanında şimdi indirecem diye uğraşıyom :(

O tarifi de yapicam inşallah ama yarın kayınvalideme gidiyoz sömestr için.inşallah kontrollü olurum normalde kilo alırım evim dışına çıkınca ama bu sefer sebzelerim hazır onlarla gidicem :))
Napiim tuhaf bulan bulsun.sonra ne yiyeceğini şaşıp ekmeğe abanıyorum.lorum da hazır.ohh mis.kşm ne yerse yesin :) yarun maydonozumu da alırım çerimi de.burda kıtlık mı var diyecekler olsun :D

benimki etraftan galiba..bu ara herkes ogrendi diyette oldugumu ve kilo verdigimide farkettiler..

ne guzel abla..demekki miden miden kuculdu canin istemiyo galiba..nefsin koreldi

aaa hic bilmiyodum..ama bilmeyerek yaptim bu gun aksam agda ..bakalim ise yariycakmi:KK53::KK53:

amin.insallah...ben kizim icin hep boyle dua ediyorum..hayati boyunca hep iyi insanlarla karsilastirsin cumlemizi.

evet 3.cuma .insllh gider ya..bu gun cok kosi artidaydi..bu dolunay hepimizi etkiledi galiba:KK70::KK70:

ahahaha keske 1108 yapabilsem :)

Slmmmm

1 saat once falan geldim eve
Menu planim degisti
Eltim baya biseyler hszirlamis
Kizlarida vardi
Bikac cesit hamurisi sarma kisir falan vardi
Ben az salatayla biraz yogurt yedim
Ordan gelincede gorumceme ugradim biraz
Sonrada tel konusmasi :))

Bakayim siz ne yaptiniz

diyet yapmıyorum ya ben hep canım çekerse açsam yerim diyorum galiba ondan canım çekmiyor çünkü yasak yok bilinç altı öyle algılıyor :)
ne güzel denk gelmiş bilmesen de tam zamanın da yapmışsın ohh misler gibi olmuşsundur :)

Yeni duyduğum bir hikaye paylaşmak istiyorum.belki çok basit gelebilir ama beni çok etkiledi.nedense...

Eşlerini öldüren mahkumlara psikolojik destek amaçli terapiler falan yapıyorlar.

sen niye öldürdün
hırsızlık yaptırıyordu
e haklisin

Sen ?
Beni satıyordu
Haketmiş.

Ya sen ?
Çocuğuma ........
Pislik o da haketmiş

Sen ?
Her gün dayak

Sen?
......

Peki hanımlar hepinşz de haklı gerekçelerle yapnışsınız.sonuna kadar haklısınız.şu an dışarda olsanız yine yapar mıydınız.
Sessizlik

Kadınlar hapiste çocuklar dışarda perişan

"Hakli olmak insanı her zaman mutlu etmiyor."

Back
X