• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Slmmmm

1 saat once falan geldim eve
Menu planim degisti
Eltim baya biseyler hszirlamis
Kizlarida vardi
Bikac cesit hamurisi sarma kisir falan vardi
Ben az salatayla biraz yogurt yedim
Ordan gelincede gorumceme ugradim biraz
Sonrada tel konusmasi :))

Bakayim siz ne yaptiniz
Aklıma gelmeliydi görümcende olduğun
Anacim 40 yilda bi biryere gittim :))) orda tele bakamazdimki
İyi yapmışsın, arada bir değişiklik yapmak güzel oluyor.
Bugun benim kiz aradi ooda hasta olmus bu hafta rapor almis
Orda kalmak istemedi buraya gelecek
Ucak tren biketleri cok pahaliymis ucuz bulamamis
Tek gelis 150 euro
Otobusle gelecek
Bu saatlerde binecek sabah burda olacak
Geçmiş olsun, hem babannesi ile dedesini de görmüş olur.
Alintilari sonra cevaplicam

Size bu haftalik is planimi anlatayim
Yarin 14.00 de randevum var oyuzden tek camasiri utuyu halledecem eve gelince

Carsamba persembe dipdbucak temizlik yapicam

Cuma belki bi arkadasa gidebilirim yarin ariyacam kizi nisanlanmisti hayirli olsuna

Pazar gorumcemin kizinin bebek mevlutu var oraya acma kisir yapicam ogleden sonra mevlute gidecem

Pazartesi alisverise giderim

Sali yemek falan hazirlicam
Carsamba oglen 2 de falan esim gelecek
Kv kp de beraber geliyolar :))
Planlar hazır süper. Yoğun olacaksın ama bence diyette yoğun olmak daha iyi. Ben bugün o kadar yoğun olmasaydım kesin daha çok yerdim.
Dedigim gibi oraya gidince menum planladigim gibi olmadi
Orda bana uygun olanlari yddim

12.00
2 yumurta
Dometesli ispanak

15.30 civari
Bjraz salata
Az yogurt
2 tk kadar ev yapimi aci sos

19.00
1 kase yogurt

Su baya ictim 2 ltden fazla

Spor yapamicam sabhta isten gelip uyumayinca cok yorgunum
Yoğurt günü olmuş, afiyet ve bol eksi olsun
Aynen öyle abla
Tabikiiii dee biraz önce kendime kabak yemeği yaptım yarına kabak var bana
Annen göz ameliyatı olmuş Şeydacığım, geçmiş olsun.

Benim adam uyuyorken azicik soluklanayim yemek hazirlamam lazim zira ve utu ve spor beni bekliyor cok haklisin abla valla

uyumamisti abla daha dogru uyandirildi tekrar uykuya dalmasi zor oldu buyuk gitmiyor odasina gitse sorun kalmayacakta aksam uyandiran babamizdi hapsurmasiyla irkildi

Maşallah abla hamlikk geçiyor zamanla

Cok guzel bir yazı
harikaaa

Odemmis bak daha az ciktim diyorsun akşam

Çok j guzel canta konusunda şikayet etmelisin canım oyle cakalliklar yapiyorlar malesef
günaydın demek icin baya gec bir saat olmus abla

Hosgedldin canim buseb misin sen diyecektim ama 4 cocuk degince olmadigini anladim
günaydın diyeyim bari alibti yapalı baya olduda canım

Guzel eksi gelecek cuma o zaman

Sinirden konusamam da ben bebin adamjn üstüne yoktur zeytinyağı konusunda

oooo çok güzel

2 sabahtirda huma erken uyanıp sirtini kasitip tekrar uyuyor

Brokoli eliptik odemi muhtemelen canim
guzel bir kissadan hisse olmuş

Gece olmak uzere abla ama günaydın

Sana da canım

Tavama yazik kiz sorma su gurut beni bitiriyor zaten

Odemdir insallah canım

Valla canim hayirli es anlayisli es nasip etsin herjese birde herkes senin gibi. Şanslı olamiyor bazı esler naparsan yao yaptıklarını degil yapmadıklarını görüyor yada yapilana nankörlük ediyor malesef
ahhh bu çocuklar

guzel canim

Allah tan ise kacip nefes aliyorsun cabim sırf bu yyzeden ise baslamak istiyorm lakin sonra cocuklarin sucu ne diyip cayiyorum annenin iyi olmasina cok sevindim

Bu hafta guzel eksiler gelsin inşallah

Tekrar hoşgeldin canim

Halledersin bu cuma 3. Cuman sanirim
sorma canim

Hoşgeldin tatlım daha gelmemiş kuzuzcuk

Amin canim

Sagol tatlim
aynen tugcecim istekleri bitmiyor birde hastayken bakmiyormusum ona demez mi memnuniyetsiz memnune

Valla orası öyle canım ama ben çok çalıştım okumak için bu bölümü gecemi gündüzüme kattım yeri geldi hayatımda projelerim dışında hiç bişey olmadı bu kadar şeyi boşuna yaşamadım ben öyle düşünüyorum annem babam boşuna beni okutmak için o kadar şey yaşamadılar diye düşünüyorum.kızlarım da bakıcıları ile mutlular çok alıştılar birbirlerine zaten seneye belki kreşi de düşünüyoruz sağlıklarına göre bu biraz da

Aklıma gelmeliydi görümcende olduğun

İyi yapmışsın, arada bir değişiklik yapmak güzel oluyor.

Geçmiş olsun, hem babannesi ile dedesini de görmüş olur.

Planlar hazır süper. Yoğun olacaksın ama bence diyette yoğun olmak daha iyi. Ben bugün o kadar yoğun olmasaydım kesin daha çok yerdim.

Yoğurt günü olmuş, afiyet ve bol eksi olsun

Annen göz ameliyatı olmuş Şeydacığım, geçmiş olsun.

Çoooook teşekkürler

Valla orası öyle canım ama ben çok çalıştım okumak için bu bölümü gecemi gündüzüme kattım yeri geldi hayatımda projelerim dışında hiç bişey olmadı bu kadar şeyi boşuna yaşamadım ben öyle düşünüyorum annem babam boşuna beni okutmak için o kadar şey yaşamadılar diye düşünüyorum.kızlarım da bakıcıları ile mutlular çok alıştılar birbirlerine zaten seneye belki kreşi de düşünüyoruz sağlıklarına göre bu biraz da
En güzelini yapıyorsun kuzum keske benimde çalışmaya imkanim olsa
Kendimi o kadar körelmiş hissediyorum ki cocuklari bahane edip erteliyorum

Doğru tespit Tuğçeciğim, malesef herkes tahammülsüz. Neyse bugün acısını çıkarttım, çocuk da baktı yemek de yaptı:KK62:

Onu ben pek başaramıyorum ama eşim öyle bir başarıyor ki ağzım açık kalıyor, ne dersem diyeyim asla canını sıkmıyor adam ben de iyice deli oluyorum:mad:

Evet düzeldik, teşekkür ederim. Yani benim sinirim geçti, işler yüzünden kafam dağıldı. Sonuçta hayat devam ediyor. Benim işim bittiğinde o artık işe gitmişti pek görüşmedik filan böylece atlattık. Ama haklılsın akıllı olup zamanında çok şımartmamak lazım, eşime sorsan dünyanın en iyi erkeği. Al yani bu bakşı açısı bile trajik:KK20:

İyi bari acısını çıkartmışsın.
Millet olarak daha anlayışlı sakin olabilsek keşke.

Kızlar hamamdan gelince bir baş ağrısı çok sıcağı sevmiyor tabi migren ilaç aldım kahve filan toparladım , şimdi de karnım ağrıyor şişkinlik gaz sanırım yarın gelecek regl

Migrenlinin hamamda işi ne

rabbimin yarattığı en mükemmel mucize olduğumu anlayıp kendimi sevip değer vererek gülüm allah beni kv ye kocaya hizmet edip onların laflarını yutmak için yaratmadı ki :) ben değerliyim herkes değerli , kimse benden üstün değil ben de kimseden üstün değilim bunları biliyorum ve kendime de diğer insanlara da ona göre davranıyorum hak etmeyen varsa uzaklaşıyorum ama artık kötü biriymiş bile demiyorum , onun sayesin de tecrübe kazandım diyorum :)

Sen ne de güzel konuşuyorsun ablam benim. Ama biz insanların bunu anlaması çok uzun sürüyor. Birçoğumuz anlayamadan göçüp gidiyoruz bu dünyadan. Mesela ben bazı şeylerin farkına vardım, değişme yolundayım ama bir gerçek varki bilmediğim bir sebepten dolayı kendimi sevmiyorum. Geçmişi düşünüyorum ben kendimi hiç sevmedim. Bunu değiştiremezsem birşeylerin farkına varmak işe yaramayacak. İnsan kendini sevmekle başlar güzel olan her şeye...

Kendim yiyip nasil millete yemeyin deyim :)) ustelik artiyken
Cok israr etti ama yarismadayim dedim :))

Ben olsam kesin kısırı yerdim kaç kilo olursam olayım. Eeğer güzel yapılmışsa, kısıra asla karşı koyamıyorum

sizin için hissettiğim 9. gurubun canları:9

Günaydın canımızın içi. Biz de senin için ve hepimiz için aynı şeyleri hissediyoruz bence :KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60:

Hoş geldin. Ben de 107 kiloyla yeni başladım. İnşallah hep birlikte kilolardan kurtulacağiz

Spordan dolayi da artı oluyor mu ya?
geçmiş olsun canım
Aa kendi kilonda birini görmek umutlandırdı beni sende yeni başlamışsın inşallah ikimizde hedefimize ulaşırız
Benim adam uyuyorken azicik soluklanayim yemek hazirlamam lazim zira ve utu ve spor beni bekliyor cok haklisin abla valla

uyumamisti abla daha dogru uyandirildi tekrar uykuya dalmasi zor oldu buyuk gitmiyor odasina gitse sorun kalmayacakta aksam uyandiran babamizdi hapsurmasiyla irkildi

Maşallah abla hamlikk geçiyor zamanla

Cok guzel bir yazı
harikaaa

Odemmis bak daha az ciktim diyorsun akşam

Çok j guzel canta konusunda şikayet etmelisin canım oyle cakalliklar yapiyorlar malesef
günaydın demek icin baya gec bir saat olmus abla

Hosgedldin canim buseb misin sen diyecektim ama 4 cocuk degince olmadigini anladim
günaydın diyeyim bari alibti yapalı baya olduda canım

Guzel eksi gelecek cuma o zaman

Sinirden konusamam da ben bebin adamjn üstüne yoktur zeytinyağı konusunda

oooo çok güzel

2 sabahtirda huma erken uyanıp sirtini kasitip tekrar uyuyor

Brokoli eliptik odemi muhtemelen canim
guzel bir kissadan hisse olmuş

Gece olmak uzere abla ama günaydın

Sana da canım

Tavama yazik kiz sorma su gurut beni bitiriyor zaten

Odemdir insallah canım

Valla canim hayirli es anlayisli es nasip etsin herjese birde herkes senin gibi. Şanslı olamiyor bazı esler naparsan yao yaptıklarını degil yapmadıklarını görüyor yada yapilana nankörlük ediyor malesef
ahhh bu çocuklar

guzel canim

Allah tan ise kacip nefes aliyorsun cabim sırf bu yyzeden ise baslamak istiyorm lakin sonra cocuklarin sucu ne diyip cayiyorum annenin iyi olmasina cok sevindim

Bu hafta guzel eksiler gelsin inşallah

Tekrar hoşgeldin canim

Halledersin bu cuma 3. Cuman sanirim
sorma canim

Hoşgeldin tatlım daha gelmemiş kuzuzcuk

Amin canim

Sagol tatlim
aynen tugcecim istekleri bitmiyor birde hastayken bakmiyormusum ona demez mi memnuniyetsiz memnune
Hoş buldum tatlım
Ah canım seninkiler kıymet bilmiş en azından bende senin tarzında davrandım değer verdim kimse adam yerine koymuyor onları. Ufak tefek olaylar yaşadık hep ama huzursuzzluk çıkmasın diye sineye artım son olayda ben bakıcışarla sıkıntı yaşayınca 2.5 ay kızıma bakmasıno rica ettim kv bakamam evimden soğuyorum dedi sonraki dönem eltimin çocuğuna baktı bunu hazmedemiyorum kızım 2.5 yaşındaydı perişan olduk kışın neysee geçti artık çok şükür arabayo satışa çıkardık evin borcunu kapatıp 2 yıl aylıksız izine ayrılmak için

Aramıza hoşgeldin buse ben poni 30 yaşıma giricem ay bi garip olsum 30 diyince 1 kızım var 2.kızım yolda eskilerdenim bende ama sen kadar eski değilim inşaalah bu defa hedefine ulaşırsın

Kesinlikle katılıyorum yanımda, eltimden için hastaydı aramadı demesin diyip arayan bi insan ne kadar cahil olablr ki. Eşimin tüm ailesi ni garip ya şansıma tüküreyimm

Selamm

Yok artık kız Allah daha büyük dert vermesin

Çocuk yokken git bence çocukla hiç gözü basmıyor insanın

Bulaşıcı değil de mi
Hoş buldum inşallah yaşın ayrı bi güzelliği var çok güzel yaştasın ben bu defa hiç birakmicam kiloları verip kacmiycamda hep buralarda olmaya gayret göstericem

kızartma tenceresinde ki leri demiyorsun demi abla benimde düdüklünun süzgeç aparatı varda ekstra dan alınırsa

hoşgeldiniz benimde bir arkadaş im 4 çocuğu var ve yaptıklarını duyunca sasiriyorum oda diyorki çocuk sayısı artınca daha da kendini geliştiriyorsun bende katılıyorum. sorumluluk artınca daha çok yetmeye çalışma ve dahada istidatlarin artmasi

hamur isiye bunudami annenle yaptını
bu konteynerler ne kadar mantıklı hiç birşey israf olmaz kekse bizde bu uygulama gelse

hmm bunu duymam iyi oldu bilmiyordum peki sucukları neye dolduruyorsunuz

abla menü paylaşmayı düşünüyormusun yani arada da olsa

abla patlıcan kizartilip dondurmak zararlı biliyorum

vay ne sporlar yapılmış maşallah

güzel menü

İnşallah canım
afiyet olsun

Pınar senin eşinin mesleği ne ki sanki çok yanlız kaliyorsun
ya Merve sen kendine dikkat et çocuklar var sonuçta mümkün olsa eve gelmese

afiyet olsun hanımlar menüler guzel
Hos buldum inan cocuklarimla beraber bende ogreniyor ve ilerliyorum eskiden bize hic firsat verilmemis simdi çocuklarımla yasiyorum buda çok güzel bir duygu
Öncelikle yeni katılan sevgi ve buse hoşgeldiniz canlar:KK68:

Afiyet olsun, az ama az olmayınca da kilolar gitmiyor.

Öğle ve akşam yemeği saatlerini yazmamışsın canım.

Akşam az olmuş, hem erken yemişsin.

Afiyet olsun.

Afiyet olsun. Yeni atraksiyonun bol eksi getirsin inşallah.

halledilmeyecek bir artı değil canım.

Süper, artı gitmiştir bile.

Afiyet olsun, güzel bence

Hingel 'i hiç duymamıştım.

Bir tık fazla geldi bana ama bilemiyorum

Çok acıkınca daha diyete uygun şeyler yemeye çalış canım. Mesela havuç, salatalık filan (bunu aynı zamanda kendime de söylüyorum)

Afiyet olsun. Suyu arttırırsan daha iyi olur.

Afiyet olsun. Menemeni akşam yemeyi olarak da güzel oluyor bence.

Katılıyorum

Duymamıştım, aklımda olsun.
Hos buldum ikiside ben oluyorum:KK52:
Haklisin canım.

:)))İyi yapmışsın

Mutluluğunuz daim olsun ne güzel .
Bundan sonra kıymetini bilsinler inşallah.

Hoşgeldin sevgi.
Maşallah 4 çocuk.Alllah bağışlasın.yaşları kaç canım.
b
Afiyet olsun güzel bence.
Teşekkürler hoş buldum en büyüğüm 17 ,15,12,ve 8 buyuduler şükürler olsun ama dertleride beraber büyüyor :KK48:

Menü
Sabah(9:30)
1.5 yumurta
1 greyfurt

Öğle(13:30)
Salata
200g tavuk

Ara(15:45)
1 ayran

Akşam(18:00)
2yumurta greyfurt

Su: 2.5 lt spor : 30 dk tempolu yüzme ,20dk suda bölgesel hareketler :KK70: ( bunun puanı ne Zuhal abla :) ) 120 puan @Pnrrr-20

hamamda kendince pilates mi yaptın kız:KK70:

Bugünki bildirimi hiç yapmak istemedim
4 gündür wc yoktu
Regl oldum az önce
Dünki karbon fazlası da cabası tabi
+700
Hiç bu kadar artı olmamıştım :KK43:
Detoks yapıyorum yarında yapacam inşallah

hepsi üst üste gelmiş kuzum, çok takılma biraz dikkat edersen toparlarsın

iyi akşamlar kızlar
Bugünki Menüm
Sabah 10.30
1 Tereyagda yumurta zeytin peynir domates salatalık 1 bardak kahve

Öğlen 13.30
iki dilim Ananas 1 kase yoğurt

Akşam 17.30
1tb dere otlu brokolili yoğurt
2 dilim Ananas

2 lt su
500 ml sodaya 1 limon sıktım şuan içiyorum
2 mil leslie 90 puan @Pnrrr-20

kısmi ananas detoksu mu bu
afiyet olsun

Kızlar oğlum ishal iki tane muz yedirdim tuzlu kraker verdim geçmedi bildiğiniz etkili yöntem var mı durumu iyi çok şükür ateşi yok ama neden ishal anlamadım.

geçmiş olsun kuzum, nasıl oldu

Eki Görüntüle 2227427 Sabah 11.00
Kahvaltı tabağım ve 1 dilim tbe

Ara 17.00
1 dilim fırında patates 3 adet çubuk kraker çok acıkmıştım zor frenledim kendimi
1 fincan sütlü kahve

Akşam 18.00
1 kepçe mercimek çorbası
1 tabak karnabahar yemeği
3 yk yoğurt 3 dal kıvırcık

Su 2.5 lt
Spor 30 dk yürüyüş

tabak muhteşem görünüyor. afiyet olsun :) ekmek olmasa da olurmuş

bakış açın tamamen değişecek ve sen daha az üzülmek diye bir şey bilmeyeceksin kolay kolay neredeyse hiç üzülmeyeceksin gülüm böyle devammmmmmmmmm:))

özellikle 6 aydır çok çok çabalıyorum abla. zaman zaman çok büyük değişiklikler farkediyorum ama tabi hala yontulmam gerek. pes etmicem daha fit daha mutlu daha pozitif olacam inşallah :)

Back
X