- 13 Eylül 2017
- 2.131
- 7.781
- 158
- 41
- Konu Sahibi Handandandan
- #267.421
Menü
Sabah kahvaltı yapamadım işletim vardı dışarda simit poğaça yemek istemedim
Öğlen 13:00 gibi
6yk bakla yemeği
3k yoğurt
Ara öğün
Türk kahvesi
Akşam 19:00gibi
Avuç içi lkadar tavuk
3k Pırasa yemeği
Su 2lt kadar
Şimdi yürüyüşten geldi. biraz daha spor yapacağım sonra etiketleyeceğim toplamı
Bir Türk kahvesi daha içerim canım çekiyor
Dışarda tb ekmeği ile sandiviçler filan oluyor aslında onlardan tüketebilirdin. 13 e kadar aç kalmışsın
Aramızda hoşgeldin nehirAdı:nehir
Yaşı:25
Evli/bekar:evli
Çocuk/yaşları:2 tane biri 3 buçuk yaşında biri 6 buçuk aylık
Emziriyormusun: evet
Meslek: sosyal hizmetler
Şu anda çalışıyomusun:hayir
Boy:165
Kilo: sabah güncel kilomu yazarım bugün 72.7 çıkmıştım
Hedef:65
Daha önce başka takımda yarıştımı :9.takımda ♡♡♡
Kilo alma nedeniniz :hamilelik
Bize kısaca kendini anlatırmısın: yemek yemeyi çok seven diyete de başladı mi çok azimli olan biriyim:)))
Bol eksili günler :)
Mrb bu arada biz tanismadik sanirim hosgeldin cnm takima ismin busemi bende pinar 25 yasindaym 2, 5 senelik evliyim
Evet aslinda bende sogudum ya cok uzun ara verdiler
Ewet cnm denizliliym sen nerelisin?
Sorcam sorcam hep unutuyorm ya sen ne icin ders calisiyorsun tugce
Martta yükselme sınavı var kurum içinde, fikir değiştirmezsem ona hazırlanıyorum
Kayınvalidemlerdeydik bizde ben şaşırdım 180 derece değişmişler son geldiklerinde konuşmuyor yüzüme bakmıyorlardı bugün laf atıyolar konşmaya çalışıyolar bebeğime hayırlı olsn bile dedi şoktayım 6 aylık olduk gerçi :)
sonra bi ara komediydi benm omurga düzleşmem var ilk kızımda da berbat bel ağrıları yaşadım ve yaşıyorum yürürken belim ayrılıyo sanki tutuyorum ben öyle yürüdm arkamdan kv geldi sırtım belim diyerekten masaj filan yaptırtıyo beline kimse sormuyo filan bi süre geçti bana telefondan randevu alın kulağım ağrıyo demeye başladı bi garipti ilgiyi kestiğimiz için mi acaba defalarca hastaneye götürmüşlüğüm var öncedeb. Ben kısa ve net cvplr verdim pek konşmadım öyle geçti eşimin yeğeni vardı onla aramız iyidir onunla muhabnt ettim filan öylece çıktı aradan iyi ki gitmişim eşim mutlu oldu en azından bende tınlamamaya başlamşm sinirlenmedim hiç
Kv düşüp başını mı çarptı acaba. Allah hep böyle iyi etsin inşallah
Mutlu sona bayıldım işte :) en çok da sinirlenmemene
kangalin yarisinin yarisi oluyo canim..
iste portakal suyu neysede yarim kuruvasan olmayaydi iyiydi.
hos geldin canim. bende 26 yasindayim 1 kizim var
bak ne guzel.kiymetini anlamislardir
İşlenmiş ürün biraz çoğuma geldi ama ben de bayılırım sucuklu yumurtaya. Afiyet olsun canım