• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

ee yani kuzum ne zamandır sizinleyim kime ne diyorsunuz artık biliyorum yenilere evin de misafiri olduğunu söyleyenlere yada yatılı misafirliğe kalabalık ortama gidenlere demiyorsunuz :)) bana da demiyorsunuz menü yazmıyorum çok gözüme batmadıkça yorum yapmıyorum ya :))hihihih

ee yani kuzum ne zamandır sizinleyim kime ne diyorsunuz artık biliyorum yenilere evin de misafiri olduğunu söyleyenlere yada yatılı misafirliğe kalabalık ortama gidenlere demiyorsunuz :)) bana da demiyorsunuz menü yazmıyorum çok gözüme batmadıkça yorum yapmıyorum ya :))hihihih
Çok geç kalmışım ya Edibe12 Edibe12 bile uyumuş

gülüm o bahçede kovayla suyu okuyana kadar hayır olsun dedim bu rüya yorumlanmaz dedim cüceyi de okuyunca ohh dedim .keşkeee yakalasaydın o cüceyiiiiii:)
rüyada görülen ev ve evin hali senin hayatın ruh halindir evi iyi sağlam temiz gördüğün de her şey iyi demek virane bakımsız eski ev de tam tersi yorumlanır bahçenin de yanmış kötü durum da olması etrafını da etkileyen kötü bir haldesin buraya kadar zaten belli sıkıntıların rüyana yansımış o kovayla gördüğün su başına gelen zorlukların maddi zzararların telaffisi , cüce de çok hayırlıdır rüyada ileri de yaşayacağın iyi günler sevindirici haberler demek ama yakalayamamışsın ya demek ki az daha sabır sen farkın da olmadan her şey yoluna girmeye başlıyor tam sonuç ferahlık için biraz daha zaman var demek , bence rüyanın tabiri böyle gülüm
İnşallah canım
Cüceyi yaklasaydım bide :)) acayip hızlıydı kerata
Saolasın kalemine sağlık

Seni kastetmemistim yeni olduğun için hwpimiz zamanla ogrendik siteyi kullanmayı , lakin ilk sayfada okuduğunuz kurallarda yazıyor zaten ne kadar bol paylaşım o kadar motivasyon

Beni rahatsız eden şey hitap tarzı "yapacak" "üzerine alınsın gibi kelimelerdi ki hoş olmadığını düşünüyorum kimse direk ona yönelik konuşalım . Bu tavır beni biraz gerdi. Emin olun bende hepinizle daha fazla kaynaşmak istiyorum .

Beni rahatsız eden şey hitap tarzı "yapacak" "üzerine alınsın gibi kelimelerdi ki hoş olmadığını düşünüyorum kimse direk ona yönelik konuşalım . Bu tavır beni biraz gerdi. Emin olun bende hepinizle daha fazla kaynaşmak istiyorum .
Tek tek saymama gerek yok daha önce de konuştuğumuz olaylar bunlar ve bence bunlar bahane bakınız benimde misafirim var bende geçmiş yapıyorum alıntı yapıyorum , gerilmekse bende sizin çıkarın o zaman demenize gerileyim o halde bu kadar basitse eğer bir takıma dahil olmak siz bilirsin o halde

Bahar kaptan yardımcımız canım arada böyle uyarılar yapar üstüne alınması gerekenler alınır biliyorlar kendilerini mesela ben :)
zaten sen daha yenisin dur bakalım hemen üstüne alınma buradan uzaklaşan kaçamak yapıp diyeti bırakma noktasına kadar gelebiliyor günlük mesaj yazmak yorum yapmak da zaten diyetin sorumluluğu takımın sorumluluğu demektir

gülüm burada aile gibi olunca evdeymişiz gibi bir birimize rahatça hitap ediyoruz nanekekik baharım bir tanısan ciğerine sokarsın öyle iyi biri ki ve kaptan yardımcımız böyle şeyleri ya kaptan ya kaptan yardımcıları azıcık otoriter söyelemek zorundalar , sen beni zaman geçsin ya gıcık olursun uslubumdan dolayı ya da çok seversin ama kızmazsın çünkü aile ortamında ki gibi gıcıklık yaparım :)

Aa hiç bilmiyordum abla ya bak birşey daha öğrendim
rüya tabirleri de azıcık ilgi alanıma giriyor kuzum :)
aklıma gelmişken yazayım hemen
güzel rüya gördüğünüz de herkese anlatmayın yapabiliyorsanız kimseye anlatmayın kötü rüya gördüyseniz, uyanır uyanmaz solunuza dönüp üç kere tükürür gibi tü tü tü diyin ve akan suya anlatın sadece akıp gitsin

Back
X