• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

biliyor musun ben böyle daha huzurluyum, çünkü bizimkiler çok fena samimi görünüp ağzından laf alıp bunu dedikodu malzemesi haline getirip seni cümle aleme rezil edebilecek potansiyelde kötüler
herkes bana soğuk nevale gözüyle bakıyor ama çok da merak ediyorlar özelhayatımı ne yaşadığımı ama ağzımı açmadığım kimseye malzeme vermediğim için kendi ürettikleriyle yetiniyorlar :D
sadece bilmelerini istediğim şeyler hakkında konuşuyorum beni işimle vurmaya çalışıyorlar ama onu da henüz beceremediler inşallah ALlahım hiç bi zaman da izin vermez buna, o yüzden de üzülmüyorum
tek başına olmak kuru, kötü kalabalıktan her zaman daha iyidir
Kesinlkle katılıyorum 👏👏👏👏👏👏

kız güldürdün beni
zorla güldüm yani hiç gülemememe rağmen
😍😊😊
sende 2 cocukla kv le vs. Yakinda depresyona girersin 🤣🤣🤣🤣
kuzucum sonraki yazdiklarinida okudum gercekten sacmalamişin 😂😂😂yok kötü insanim vs. Ne alaka yaa
Böyle diyerek onlarin galip gelmesine, hayatina el koymalarina izin vermis oluyosun
Icinden nasil geliyorsa öyle davran onlara
Sen uzulecegine onlar üzülsün
Onlar senin icin degerlimide seni uzmelerine izin veriyosun
Güçlü dur, işine gelmiyosa sen dişla onlari
Cokta tinnnnn (felsefen bu olsun :)))

O kiloda olsam bana cok zevk verirdi abiye secmek 🤣🤣🤣
10 kiloyu tutturabilmem icin her hafta 2 kilo bile versem yetmiyor 🤐🤐🤐
Her hafta ayni oranda vermekde zor zaten
Bu genclerle baş etmiliyim 😅😅😅
sabah ac karna yag ictinmi cnm

Kabagin siskinlik yaptigini hic duymadim
benimki euro diye bisey alti yakmiyor cok memnunum 😃😃😃

Umarim simitleri cocuklar yemistir sadece 🤐🤐🤐
Büyük kızım okula gidecek. Kvde ne ki🤔🙄 iyice iletişmimizde koptu kilo vermemem için bi sebep yok çok şükür artk😂
Kızımı okula bırakıp yürüyüşe çıkarım diyorum.

Biz pikniğe gidiyorz kızlar çok severim hergün gitsek sıkılmam 🌲🌲🌲

😍😊😊

Büyük kızım okula gidecek. Kvde ne ki🤔🙄 iyice iletişmimizde koptu kilo vermemem için bi sebep yok çok şükür artk😂
Kızımı okula bırakıp yürüyüşe çıkarım diyorum.

Biz pikniğe gidiyorz kızlar çok severim hergün gitsek sıkılmam 🌲🌲🌲
Akillandin yani 😂😂😂
Hadi bakalim kim tutar seni :)) sadece beni gecemezsin o baska 🤣🤣🤣

biliyor musun ben böyle daha huzurluyum, çünkü bizimkiler çok fena samimi görünüp ağzından laf alıp bunu dedikodu malzemesi haline getirip seni cümle aleme rezil edebilecek potansiyelde kötüler
herkes bana soğuk nevale gözüyle bakıyor ama çok da merak ediyorlar özelhayatımı ne yaşadığımı ama ağzımı açmadığım kimseye malzeme vermediğim için kendi ürettikleriyle yetiniyorlar :KK70:
sadece bilmelerini istediğim şeyler hakkında konuşuyorum beni işimle vurmaya çalışıyorlar ama onu da henüz beceremediler inşallah ALlahım hiç bi zaman da izin vermez buna, o yüzden de üzülmüyorum
tek başına olmak kuru, kötü kalabalıktan her zaman daha iyidir
evet kuzum haklısın
inşallah benimkilere de izin vermez Allah
İŞ meselesiyle ilgili benim de canımı sıkmaya çalışıyorlar
çok samimiyetsiz çıkarcı dedikoducu ayrımcılar

Baskalari nasil davranirsa davransin
Bu senin degerli oldugun gercegini degistirmezki bitanecim 💕💕💕
hepsi birden cephe alıp tavırlı hareket edince ister istemez sorunun kendimde olduğunu düşünüyorum kaptanım.
sorunlu olan benim dmek ki diyorum

hepsi birden cephe alıp tavırlı hareket edince ister istemez sorunun kendimde olduğunu düşünüyorum kaptanım.
sorunlu olan benim dmek ki diyorum
Bak tatlım ben de aynı şekilde düşünüyordum niye böyle oluyor herkesle iyiler bana niye bu kadar kötüler
sonra çözdüm, benim içim dışım bir hiçbir zaman politik davranamam ama bakıyorum bugün arkasından konuşuyorlar ertesi gün can ciğerler sonra iki saat sonra başkasının yanında o can ciğer olduğu insanı çekiştiriyorlar
ben bunu yapamadım işte birinin benim hakkımda bişe söylediğini duyduğum an tepki koydum böyle böyle yalnız kalıp herkesin oklarını çektim üstüme ama kendimin doğru olduğunu bildiğim için artık ben mi kötüyüm demiyorum

yok kizartma degildi. Bazen Hic yiyesim olmuyor. Hele kahvalti zorla yapiyorum. Canim hep tatli biseyler cekiyor sanirim adet yaklastigindan

afiyet olsun bayanlar
tskler
günaydin 💐
ellerine saglik
günaydin💐
yanlis anlama ama bu yastan sonra iyi degil. Dislerinede zarar verir. Onun yerine onun yasina göre türkcede ismini bilmiyorum degisik agizli seyler var.
tskler
afiyet olsun
günaydin💐
günaydin💐 oh hadi darisi basimiza
a.selam💐
merhaba, neden kendini öyle hissediyorsun? Is arkadaslarinlami sorun yasiyorsun?
Denedim tatlım kendisi böyle tercih ediyor zorla olmaz. zaten yemek yemediği için sinirli bir çocuk bu defa sütü de istemez diye üstüne gitmiyorum.

Back
X