• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Kolay gelsin balım, sen ne kilolar vermişsin, gene verirsin. Kendimizi suçlamak yerine kabul etmek en güzeli(söylene bak..), dikkat etmeyince şlopppp diye kilo alan insanlar olabiliriz ama vermeyi de biliyoruz sonuçta. İş temposu Da iyi gelir zaman hızlı geçerken kilo vermek daha az stres yaratıyor.
Bana gelirsek... burayı bırakınca ve ben gibi yemek yemeyi seven bir kaç kanki yapınca tabii hemencik aldım 😶 arada ipimi tutmaya çalıştığım oldu ama bir gün sürdü.. bu sabah 72.6 idim. Tırsıyorum kendimden😶
Bu arada gruptaki yarışmacı arkadaşlara da başarılar dilerim 😍
hoş geldin kuzu hangi rüzgar attı
yüzünü gören cennetlik :KK200: :KK200: :KK200: :KK200:

İnstada takip ettiğim bir diyetisyen var. Kaçamakla ilgili eğer listenizin dışında 1 kaşıkta olsa yenilen kaçamaktır diyo. Ya da listede olmayan 1 badem yenirse o da kaçamaktır aynısı salata için bile geçerli diyo hiç böyle düşünmemiştm tatlı hamurlu şeyler kaçamak diye düşünürdüm listede olan sağlıklıdır yenilebilir fazlası derdim
kim o kuzu benim de takip ettiğim birisi var da o mu acep

evet kaptanım çok kolaylıkla olacak iş olmadı tıkandı kaldı.
bu yüzden de mutsuzum biraz .
hayırlısı dedim oturdum yerime ama insanların tavırlarına çok takılıyorum sanırım.
kendimi dışlanmış hissediyorum
asla buraya ait hissetmiyorum artık.
ben ne kötü bir insanım yaaaa

moral bozukluğundan
menü bile yazamadım yani
her şeyden nefret ediyorum...

abiyeden de hiç anlamam kaptanım bilmiyorum ki işte :işsiz:
Yanlış düşünüyosn canm bu seni kötü mü yapar bak benm okul ortamım iyi değil kemikleşmiş bi grup var fazla laubali hareketler her defasında herkese laf sokmaya çalışmalar dedikodular sevmedim ortamı ben gibi sevmeyen bi arkadaş daha var biz pek girmiyoruz içlerine onlarda almıyor dışanmışta hissetmiyorum açıkcası. İşini yap çok muhatp olmana gerek yok ki kimseyle

Merhabalar kızlar
yoğun olarak çalışıyorum
ve moralim çok bozuk
iş yerimde çok mutsuzum:KK11:
her gün işkence gibi :KK42: artık hiçbir şeyden zevk almıyorum
bu yüzden dün akşam giremedim yattım sürekli . kimsenin beni tanımadığı uzak bir yerlere gitmek istiyorum
eylülde eşimin yeğeninin düğünü var onun için de kızlara bana abiye bakmaya başladım :işsiz:
amma da uzun iş :confused:
iş değişikliğiyapamıyor musun canım, mesleğin neydi

kuzum gencsin tatildesin keyfini cikarsana
senin tatilde bile olsan abartacagini hic sanmam :))
anacim bi gün evde oturda uzun uzun sohbet edelim :)
cuma günü istedigin biseyi abartmadan yiyebilirsin cnm ama haftaici kacamak yapilmiyor

O zaman aksami tek yogurtla gecirecektin
baslangic icin guzel ama daha iyi olabilir :)
amin. Cnm ins.
cok gecmis olsun cnm pisik disten olur

Zaten gelmedigimiz zaman aklimiz burda kalmiyorsa takim ruhu yoktur demektir :))
bence canin zayiflamayi daha cok istiyordur :))))
hele şükür 😁😁😁
ekmek olmayinca pilavmi yiyorduk cnm :)) kabak yogurtla guzel olur

Yanilmiyorsam dün menü yazmadin sen
kilosu az olupta takintili olanlara cok imreniyorum
tatlim kaysilari sabah ac karna yersen wc icin daha etkili

Balik kizartmamiydi niye az yedin
yok kizzz senin baslangic kilon benim hedefim bile degil 😂😂😂
o az eksi cumaya coook olacak degilmi 😁😁😁
yok kizartma degildi. Bazen Hic yiyesim olmuyor. Hele kahvalti zorla yapiyorum. Canim hep tatli biseyler cekiyor sanirim adet yaklastigindan
Menüm

Kahvaltı 12,30
2 yumurtali dereotlu yulaf kepeği unu ile omlet
5 zeytin
Bir kibrit kutusu kadar peynir
Domates salatalık
1 parça helva

18.00
1 tane mücver
1 kase domates salatasi

21.00
1 yumurta ile kıymalı yumurta
Azıcık peynir
4 zeytin
Salatalık
2 dilim ekmek

sütlü türk kahvesi icicem biraz sonra

Bol su ,spor olarakta kizlarimla parkta yürüyüş yarım saat
Dünkü menüm

10:00=== 2 kase çökelek salatası

Su 2 lt geçmiştir.

Dün çocuklarla sahile indik oradan arkadaşıma geçtim, akşam eve 9 gibi geldim, o saatten sonrada birşey yemek istemedim, hemen yattım zaten, menümü de bu nedenle yazamadım.
afiyet olsun bayanlar
olabilir canım bakicaz bklm saolasin
aynen bahar vala öyle snrm yattkca yatasi geliyor insanın
afiyet olsun canım
afiyet olsun canım
saol cnm aynen çok sıcaklar bana yaramıyor geçmiş olsun kuzuma
afiyet olsun canım
bosver kız eksik hiç bitmez inan Rabbim hayırlı insanlarla karşılaştırsın gerisi boş
afiyet olsun canım
saol cnm
afiyet olsun canım
kız naptin bisey yememissin ki afiyet olsun diyeyim

Hasta falan mi hyrdr cnm
tskler
Günaydın kızlar 🤪
Benim alıntılar durduk yere uçmuş resmen :duduk:
Niye böyle oldu ki ya pofff bugünün işini yarına bırakmanin zararları işte spor bildirimleri için iki gün geriye giderim artık 😖:skandal:
günaydin 💐
__:spor: SPOR LİSTESİ :spor: __

:KK73::KK73::KK49::KK73::KK73:

Cuma/Cumartesi/Pazar/Pazartesi/Salı/
Carsamba/Persembe

BiprensesAnnesi 195 + -- + -- + -- + -- + -- + --
Eceboce 180 + -- + -- + 90 + -- + -- + --
Ücmelekannesi 60 + -- + -- + -- + --+ -- + --
Dream00 138 + 140 + 135 + 207 + 207 + -- + --
Medine66 220 + -- + -- + 220 + -- + -- + --
Umkay16 -- + -- + 210 + -- + -- + -- + --
-- + -- + -- + -- + -- + -- + --

Kızlar eksik olanlar soylerse sevinirim
ellerine saglik
Günaydın kizlar 😘
günaydin💐
Sağol tatlım inşallah herkes hedefine en kısa sürede ulaşır🙏🙏 bardakla süt içmiyor biberona alışmış canım benim de hoşuma gidiyor halen bebekmiş gibi hissediyorum 😂
yanlis anlama ama bu yastan sonra iyi degil. Dislerinede zarar verir. Onun yerine onun yasina göre türkcede ismini bilmiyorum degisik agizli seyler var.
Afiyet olsun canım
tskler
Dünkü menüm
Sabah 09.00 1 muz
1 sade kahve
Öğle yok
Akşam 20.00 yarım döner
1 bardak ayran
Ara 1 muz
Su 2 olmuştur
afiyet olsun
Herkese günaydın :KK36: :temizlik: :temizlik: kahvaltı bitti sil şupur bitti şimdi kardeşimle kahve içiyorum sonra da spor yapacağız :) başımıza taş yagmazsa
günaydin💐
Günaydınn dedim mi ben bugün oku oku bitmiyor sayflar maşaallah 😃 bugün ptesiye göre -500 gördüm.yandannn 💃💃💃💃💃
günaydin💐 oh hadi darisi basimiza
Slmmmm millettt
Ben kalkali cook oldu :)) 5 de kalktim 5.30 da evden ciktim
İş çıkış saatleri belli olmuyor
İş olmadimi gonderiyolar
Ama 3 saatte su icmeye bile vakit bulamadim baya yorulmuşum
Gecede uyuyamamistim 2 saat uykuyla gittim
Heralde cok kosturunca baya aciktim
Ama bisey hazirlama halim yok
Kim kahvaltiya cagiriyor beni 😁😁😁
Yada yatagima getirsin 😂😂😂😂
a.selam💐
Merhabalar kızlar
yoğun olarak çalışıyorum
ve moralim çok bozuk
iş yerimde çok mutsuzum:KK11:
her gün işkence gibi :KK42: artık hiçbir şeyden zevk almıyorum
bu yüzden dün akşam giremedim yattım sürekli . kimsenin beni tanımadığı uzak bir yerlere gitmek istiyorum
eylülde eşimin yeğeninin düğünü var onun için de kızlara bana abiye bakmaya başladım :işsiz:
amma da uzun iş :confused:
merhaba, neden kendini öyle hissediyorsun? Is arkadaslarinlami sorun yasiyorsun?

Ne kadar canım dış yapısını bozar belli bir süre sonra alıştırma bardağı al güzel ilgi çekici , bebekmis gibi hissetmen sana hoş ama ona sıkıntı olur sonra
Dört yaşını doldurdu maşallah bu hafta teyzesi☺️Dişleri zaten biraz bozulmaya meyilli artık yaz okula başladı orda alışır diye umuyorum canım

Dört yaşını doldurdu maşallah bu hafta teyzesi☺Dişleri zaten biraz bozulmaya meyilli artık yaz okula başladı orda alışır diye umuyorum canım
benim büyük kız 5 yaşını bitirdi nisan ayında, hala biberonla içiyor sütünü :olamaz:
meyve suyu, su, ayran vs herşeyi bardakla içiyor ama sütü biberonla içecek başka türlü keyif almıyor çocuk ne yaptıysam da vazgeçiremedim ben de bıraktım yakasını

Yanlış düşünüyosn canm bu seni kötü mü yapar bak benm okul ortamım iyi değil kemikleşmiş bi grup var fazla laubali hareketler her defasında herkese laf sokmaya çalışmalar dedikodular sevmedim ortamı ben gibi sevmeyen bi arkadaş daha var biz pek girmiyoruz içlerine onlarda almıyor dışanmışta hissetmiyorum açıkcası. İşini yap çok muhatp olmana gerek yok ki kimseyle
Doğru diyorsun da kuzum etkileşimli çalışıyoruz.
işlerimiz iç içe girmiş durumda
ay ne bileyim işte haklısın kuzum
içim sıkılıyor çok kötü oluyorum haykırasım var:KK42::KK42::KK42::KK42:

Selam kızlar kahvaltiyi parkta yapmak istedi çocuklar bende tamam dedim pastanedende simit poğaça aldim güzel oldu gönülleri oldu en azından...
Şimdide kızı yıkadım yatırıp postaneye gidecem dogum parasını alicam ,kuzen evlenocek ütü almak istiyorum ona,kullandığınız tavsiye ettiğiniz bir marka varmi kizlar

iş değişikliğiyapamıyor musun canım, mesleğin neydi
çalıştım..... adımları attım evrakları tamamladım
Allah tan korkmazın birine takıldı kaldı
aslında çok kolay bir iş hemen olması lazımdı ama demek hayırlısı buymuş çekeceğim var demek ki
diyorum demek ben kötü insanım ondan Allah da çektiriyor çabalarım sonuçsuz kalıyor
gidesim var uzaklaraaaa

Doğru diyorsun da kuzum etkileşimli çalışıyoruz.
işlerimiz iç içe girmiş durumda
ay ne bileyim işte haklısın kuzum
içim sıkılıyor çok kötü oluyorum haykırasım var:KK42::KK42::KK42::KK42:
kuzum ben de iç içe çalışıyorum, her birimin birbiriyle bağlantısı var ve benim sorumlu olduğum konudaki etkileşim içinde olduğum birimin yöneticisiyle ciddi manada problem yaşadım yaşıyorum yaşayacağım muhtemelen
ben sadece uzman o da yönetici olduğu için epey ezmeye çalıştı epey üstlerime şikayet etti arkamdan attı tutturamadı ama
sinirlerimi harap etmişti bi ara, ama baktım olan bana oluyor giden benden gidiyor sadece işime odaklandım işimi en iyi haliyle yapıyorum ki onun ağzına laf vermeyeyim hala üzerime oynuyor ama gayet kibar bi şekilde çat çat cevabımı verdiğim için bunu da herkes gördüğü için kafam çok rahat bu saatten sonra gülüp geçiyorum artık
sen de umursamamaya çalış, hayatında ne kadar yeri olabilir ki ya bu insanların işten çıkınca gerinde bırak bu tipleri

Back
X