• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Yata yata ne büyürmüş🤣🤣🤣
O popo kalkmadan nasil eriyecek 😅😅😅
Onceki hafta yuruyuslerin vardi bu hafta bosverdin
En azindan haftada 4 gün min. 45 dk olmasi lazim cnm ozellikle az kiloda
Yürüyüş sevmiyosan leslie yap :))
Evet abla yata yata buyuyor ıyıce acıl bışey yapmak lazım leslıe hıc denemedım bı deneyeyım barı😂

canım zaten ben çok fazla bakliyat tüketirim. Kırmızı et tavuk balık da çok tüketirim. ona rağmen eksiklik var
Nohut ve bulgurun B12 değeri çok yüksek... bunları tüketmene rağmen düşükse ilaca devam et o zaman canım

Emz anne menüm
11.30
1 ceviz
Tere salatalık
2 d peynir 3 zeytin
1 d ekmek
3 üçgen d karpuz

14.00
1 sb sütlü kahve
10 antep fıstığı

17.00
1 yk kadar kek kırıntısı

17.30
5 yk bulgur pilavı
3 yk tavuk
Yoğurtlu köz patlıcan

Su 2.5
Spor 30 dk yürüyüş
Fit mutlu anne Fit mutlu anne bni de spor listesine ekler misin

Ponicim Boncum sen mezun mu oldun hanimmişşşş:KK70:

Hoşgeldin aramıza :KK19:
Hiç sorma şaşkınım hala 😂 ben 73e düştm en fazla diye hatrlıyodm kısa sürmüş yani 71 😁
Adı: kedilovic 😂
Yaşı:30
Evli/bekar:evli
Çocuk/yaşları:2 cocuk, 2.5 yas ve 3.5 aylik
Emziriyormusun: evet
Meslek:
Şu anda çalışıyomusun: hayir
Boy:165
Kilo:69.7
Hedef:60
Daha önce başka takımda yarıştımı :3. Takim
Kilo alma nedeniniz : Gebelikte cok yidim
Bize kısaca kendini anlatırmısın: Ankarada yasiyorum, kamu calisaniyim suan izindeyim.

61 le falan ayrilmistim izne sanirim
Aramıza hoşgeldin kediloviç 😃 ben poni bnde 30 yaşındayım 2 kızım var öğretmenim 2015ten beri takımdayım bnde 2 ay önce doğum yaptm ama kilolarımn sebebi hamilelik değil 😣

tugcee cok guzel cnm masallah cok iyi gidiyorsun 👏👏👏👏

Ama takimdan cok uzaksin cnm :KK43:
tekrar listeye hosgeldin bebegimmm
Böyle guzel eksileri ilerdede bekliyoruz 😁😁😁gecen haftasonun iyi gecmedigi halde çok guzel rakam
olsunnnnn 😅😅😅😅cok guzel cnm daha ne olsun 👏👏👏👏
Bugün sporada baslamisin bide seker orucu eminim haftaya daha iyi olacak 😍😍😍
yarina kadar gezmeyemi gittilerki 🤣🤣🤣
superrrrr tatlim cok sevindim senin adina 😍😍😍
hedef tutmasada yinede guzel cnm
Yuzden 1 i gectigi icin kabul 😂😂😂
aman yarabbimmmmm 🤩🤩🤩🤩🤩🤩veremiyom diyen nirana bakin hele 😂😂😂harikaaaaaaa tatlim
Inan cok mutlu oldummmmm 😍😍😍😍
2 kilo verdigin icinmi acaba 🤣🤣🤣🤣
koruma icin bu arti cok normal ve guzel cnm hem zaten ödem var diyosun
ponicikkk ne guzel bi eksiiiii coook tebrikler cnm ayni performansi bekliyorum listedeyken 😍😍😍😍😍
kilona göre cok az degil tatlim yuzden 1 e yaklasiyor tabiki katkın oldu 😃😃😃

Bu hafta leslie 5 k yi yapsana
haticem eksi olman tabiki guuzel cnm
Ama bu hafta kacamaklarin vardi yanlis hatirlamiyosam pek sporda yapmadin
insan azmedip vazgecmedikten sonra verilmicek kilo yok tatlim
Seninde ilk hedefe az kalmis
Hadi birazdaha gayret :))))
dun aksam menun oyle olmasaydi eminim daha iyi olurdu cnm yinede guzel gitmis tebrikler 👏👏👏
cok guzel eksi cnm tebrikler 👏👏👏
kacamaklardan göremiyor olabilirmisin dilek 🤣🤣🤣
Yinede guzel cnm
Ama cepte olan 2 kilo nereye kacti 🤣🤣🤣
hilalll harikasin cnm

Sen en iyisi izine cik is yerinden
Isler bitene kadar tatile git :))
sorumlulugunu bilen dusunceli cekirgem 🤩🤩🤩🤩
vavvv merveee gizli gizli nasil verdin kizzzz 😂😂😂😂cok guzel baslangic tatlim 🤩🤩🤩🤩
gecmis olsun cnm

Dudukluye kac para verdin 😂😂😂
Fissler aldm ya alman tankı dediler bilirsin :) set aldm 1300 verdm yemeği de kendi yapıyormuş 😂
Bu arada kizlar bugün tahlil sonuclarimi aldim cok mutluyum bütün değerlerim normalmiş glikoz insülin b12 demir vs en cok insulinden korkuyordum acikcasi şükür ki cok guzel çıktı :KK71:
Gözün aydn cnm
hosgeldın canım hedef kılona cok yakınsın cabucak verırsın kılolarını ben hatıce 28 yasındayım 3 tane kızım var
evet abla kacamaktan zıyade evet vardı ama spor birturlu yapamıyorum ben totomu kaldırıpta😂😂
sevındım sonuclarının ıyı olmasına canım
Maşaallah Allah bağışlasn yavrularını 3 çocuklu hayat nasıl??
10:00=== 1 haşlama yumurta
1 kk peynir
20 adet yeşil zeytin
Domates, salatalık
1/4 ananas ( çok mu oldu, bilemedim)

15:00=== 3 adet etli biber dolma
1 kase salata
1 kase yoğurt

3 lt su
Spor yok mu niran afiyt olsn

Yani senin halsizligin tembelliktenmis öylemi 🤣🤣🤣🤣
vala bilmem abla ama vala halsizim cok sıcaklar bana yaramıyor bence dengemi bozuyor
vay bee b12si nadir iyi olan insanlardansındır canım ben hala popomdan iğne yiyorum :olamaz:
ayy bi ara bnmde problemim vardi kız nasil normal cıktı bende sasirdm açıkçası
hosgeldın canım hedef kılona cok yakınsın cabucak verırsın kılolarını ben hatıce 28 yasındayım 3 tane kızım var
evet abla kacamaktan zıyade evet vardı ama spor birturlu yapamıyorum ben totomu kaldırıpta😂😂
saol cnm
Canım ilaca gerek yok.

Bulgur ve nohutu artır, git tahlil yaptır sonra... ilaç kullanmadığına inandıramazsın doktorları.
aaa oylr mi bulgur yerim ara ara da nohut ayda iki ayda anca yapiorum esim cok sevmez die
1 kk peynir
20 adet yeşil zeytin
Domates, salatalık

1 kase salata
1 kase yoğurt

3 lt su
afiyet olsun canım
canım zaten ben çok fazla bakliyat tüketirim. Kırmızı et tavuk balık da çok tüketirim. ona rağmen eksiklik var
emilimde sıkıntı varmış o zmn cnm cnm esimde de eksiklik varmis o da vermisti tahlil dun igne yazacak ilac versem yine yükselmez cunki bu durumda dedi eti bulgur pikavi falan sever yer esimde
Evet abla yata yata buyuyor ıyıce acıl bışey yapmak lazım leslıe hıc denemedım bı deneyeyım barı😂
leslie dene bence ben diorum sana da sen yapmıyorsun cok fqyda ediyor ben bi ara cok yaoinca sıkıldım
Emz anne menüm
11.30
1 ceviz
Tere salatalık
2 d peynir 3 zeytin
1 d ekmek
3 üçgen d karpuz

14.00
1 sb sütlü kahve
10 antep fıstığı

17.00
1 yk kadar kek kırıntısı

17.30
5 yk bulgur pilavı
3 yk tavuk
Yoğurtlu köz patlıcan

Su 2.5
Spor 30 dk yürüyüş
Fit mutlu anne Fit mutlu anne bni de spor listesine ekler misin
afiyet olsun canım da o kek kırıntısı ne kiz 😄 eklerim cnm
Hiç sorma şaşkınım hala 😂 ben 73e düştm en fazla diye hatrlıyodm kısa sürmüş yani 71 😁

Aramıza hoşgeldin kediloviç 😃 ben poni bnde 30 yaşındayım 2 kızım var öğretmenim 2015ten beri takımdayım bnde 2 ay önce doğum yaptm ama kilolarımn sebebi hamilelik değil 😣

Fissler aldm ya alman tankı dediler bilirsin :) set aldm 1300 verdm yemeği de kendi yapıyormuş 😂

Gözün aydn cnm

Maşaallah Allah bağışlasn yavrularını 3 çocuklu hayat nasıl??

Spor yok mu niran afiyt olsn
saol cnm
Sabah ve akşam 45 er dk Leslie yaptım. Ayrıca yarım saatte vücut egzersizleri
Niye etiket etmiom kız spor yapion da

Resim paylaşır mısın canım merak ettim
Screenshot_20190719-215018.webp

vala bilmem abla ama vala halsizim cok sıcaklar bana yaramıyor bence dengemi bozuyor
ayy bi ara bnmde problemim vardi kız nasil normal cıktı bende sasirdm açıkçası
saol cnm
aaa oylr mi bulgur yerim ara ara da nohut ayda iki ayda anca yapiorum esim cok sevmez die
afiyet olsun canım
emilimde sıkıntı varmış o zmn cnm cnm esimde de eksiklik varmis o da vermisti tahlil dun igne yazacak ilac versem yine yükselmez cunki bu durumda dedi eti bulgur pikavi falan sever yer esimde
leslie dene bence ben diorum sana da sen yapmıyorsun cok fqyda ediyor ben bi ara cok yaoinca sıkıldım
afiyet olsun canım da o kek kırıntısı ne kiz 😄 eklerim cnm
saol cnm

Niye etiket etmiom kız spor yapion da
😂sıcakken dilimledm kızım istedi kırıntıları yedim canm isteynce napim bugün cuma 😂

Son düzenleme:
Kiz kedimi dicez sana :))) ben Zühal cnm
Almanyada yasiyorum 3 cocuk 2 torun var 48 yasindayim
Buralarda sürünüyorum 🤣🤣🤣🤣

Kilon fazla degilmis azmedersen kisa sürede verirsin

Veririm veririm ilk bebemde de 24 kilo aldiydim onu verdim nasipse bunu da veririm, dinimiz aminnnn:KK70:
Buyukanneligi erken tatmissin maasallah diyeyim kaptanim benim oglan 20sinde evlense desek hemen bebe yapsa yook yine kurtarmiyor 50 yasini buluyor babaanneligim ehuhehe bahceli hesabi gibim oldu :KK53:

Hayy masallah canim gencecik yasinda uc bebe Allah sabir versin mi desem guc kuvvet mi versin desem bilemedim ayy ucuncu kabus gibi simdi iki tanesi bana huniyi taktirdi abboo:KK70:

Yaniiiii
Izine ciktigi süre 6 ayi gectiyse izin kilosuna donmeden de girilebiliyor listeye :)))
Kedi bu sartlarda girebilir
Ama duruma göre bakicezzzzz :))

Nisan 2018di sanirim ayrilisim emin degilim 🤔
😁

Mayis annesi misin ben de nisan annesiyim maasallah iki cocuk allah kolaylik vrsin bizeeee

1 kk peynir
20 adet yeşil zeytin
Domates, salatalık

1 kase salata
1 kase yoğurt

3 lt su
Nirancim hafta başı bi ara koyup aksami 18.00 de falan yapsan tartiya 2-3gun kala öne ceksen nasil olur acaba

Nirancim hafta başı bi ara koyup aksami 18.00 de falan yapsan tartiya 2-3gun kala öne ceksen nasil olur acaba
9 yatıyorum, 18 geç olmaz mı?

Hala yazıyorsun diyeceksin kaptanım belki ama 09:15 bı arkadaşım uyandırdı arayarak sağolsun

Back
X