• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

yani işte deniyorum ama dediğim gibi sanırım ben birazda ilaç kullanımı sürekli hastaneye gitmenin stresi falan bunlarda beni sıktı canım :KK34:
Sıkılma canim hemde hiç sıkılma ben bu hastalık süreçlerini (ki seninki basit bir işlem mis)hastane koridorlarını onkoloji servislerini (en kötusünden bahsediyorum)yogun bakımlar çok gordum (rahmetli annem babam ve benim ufak rahatsizliklarim).sana şunu diyebilirim derdinin dermanı olsun yeter ki.gunler geciyor acılar diniyor.bazen bende kendimde bi sıkıntı olduğunda ofluyorum ama o küçücük bebeleri mücadelelerini aklıma getirince kendime kiziyorum

hahahah kilodan horulduyor yani :))
allah onu benim eşime vermiş 1 kilo alsa yaygara yapıyor sabah öğle akşam tartılır durur tartıyı step tahtasına çevirdi :)
Kendine bakıyor yani, benimki neyseki uzun geniş omuzlu ve gençliğinde çok spor yapmış bacakları komple kas ama göbek ve gıdı sahibi. 90 kilo olsa tadından yenmez ama o zaman da kıskanır mıyım acaba diye düşünmüyo değilim valla 🙈

:KK200:

Tünaydınn tatlım, Allah kolaylık versin tadilat işinde

Canımıııızzzz :KK200:
Sagol kuzumm cok şükür bitti
WC de yada herkes uyuduktan sonra geliyorum dün telefon elimde uyumuşum😅
Demekki istesen gelirsin :D
bu gün ki niyetiniz ne kızlar
benim niyetim:
evime aileme huzur ve mutluluğun sınırsız daima akmasına niyet ettim :))
sonra da daha fazla bilgi istedim ve öğrenmeye niyet ettim
Niyetim uyumak ablaaa dinlenmeye ihtiyacim var :D
afiyet olsun
gidince bakarim ins
ögleden börek yemistim dedim fazla yemim onun yanina bol salata yemistim
free takil gitme 💐
sonlara dogru malesef öyle oluyor. Az kaldi hayirlisiyla
artidan iyidir 💐
masallah Cok iyi 💐
cok iyi 💐
adetten dolayidir o ödem. Adet olunca eminim yok olacak o arti💐
telafi edersin Cumaya ins💐
cumaya ins telafi edersin fazla bi artin yok💐
cok iyi 💐
telafi edersin cumaya 💐
insallah 💐
artidan iyidir 💐
mantiya göre yinede iyimis 💐 telafi Edersin cumaya
telafi edersin cumaya💐
sana masallah bu kadar az kilodasin ve vermeye devam ediyorsun💐
insallah basaracaksin💐
insallah💐
afiyet olsun
insallah💐
bazi erkekler öyle malesef🤣
hosbulduk💐
bu hafta burasida Cok berbat Allah yardimcimiz olsun
telafi edersin fazla arti cikmamis💐
gecmis olsun ins💐
tsk ederim💐
tsk ederim. Sanirim öyle oldu dün🤣
insallah 💐
cok hakliymis. Yakin aile bireyleri tamam Ama gerisi yanlis. Bizim insanimiz sever hazirciligi malesef

afiyet olsun bayanlar💐
masallah 💐
yani yakin zamanda kilo alipta vermeye calisinca daha mi hizli gidiyor?
basin sagolsun mekanlari cennet olsun ins💐

öglen oldu o yüzden hayirli günler bayanlar 💐😀
hayırlı günler, kimin dügünüydü?
afiyet olsun
bazen banada böyle oluyor Ama cocuk olunca mecbur hazirlayip yiyorum
geçmiş olur inşallah
hayırlı günler 💐
hayırlı günler kolay gelsin inş

Hayırlı günler💐 helva deme ya valla kalkıp un helvası kavururum 🤣
Sagol tatlim
Hayırlı günler arkadaşlar, dün soranlara tşk ederim. Baya başım tuttu sabah çıkmıştım öğlen gelip çocuklara yemek yapıp tekrar çıktım. Hava ve stres sanırım beni bu hale soktu. Alıntıları yapmaya çalıştım inş atlamamışımdır.

Dünkü menü

Kahvaltı 10.30

Çavdar ekmekli sandwich (yaprak peynir, domates, salatalık ve marul) yağsız

1 filitre kahve

Ara, öğlen yoktu

Akşam 18.00 ( saati tam hatırlamıyorum)

1 balık ( kızartma değil)
Bol salata

Spor malesef yapamadim
Afiyet olsun canim
bugünkü niyetim:

kalan yarım günlük mesaimi sağ salim tamamlamak
evime aileme huzur bol kahkaha
küçük wc yerine büyük wc ye çıkmak, spor yapmak
ve tabii hayırlısıyla yakışıklı zengin efendi bir boyfriend
Boyfriend lafinda koptum yanliz :D
10:00=== 1 haşlama yumurta
1 kk peynir
1 yk tuzlu yoğurt
Domates, salatalık

16:30=== 4 adet ızgara baget
1 kase salata

2 lt su
Iyi aksamlar kızlar
Bugünkü menüm

Sabah 10.00 kahvaltı
2 haşlanmış yumurta
15 zeytin
1 dilim peynir
Salatalık biber
2 gün kurusu kayısı

Ara 15.30(bu ara 14.00 da olsa daha iyi olurdu.
1 bardak kefir

Akşam 18.30
5 küçük but(hanï pakette kanatla satılıyor ya .kanat yemedim.
Pişmiş biber sarimsak
1 kase yoğurt
Salata

Tavuk biber ve sarimsaklri teflona koydum ağzı kapalı pişirdim.hatta sarımsakları soymadım . Öyle attım.ay kizlar çok lezzetli oldu .bi abla vardi karatay yaparkrn facede ondan öğrenmiştim.sarimsak emikledum derdi.

Su şimdilik 2 olmuştur
Spor 1 saat eliptik yapmak istiyorum 20.00 de bakalim
Hellöö takım nabersiniz?

Saat 9.30
2 yumurta
10 tuzsuz yeşil zeytin
Çay

Saat 13.30
Türk kahvesi

Saat 15.30
3 kaşık mercimek çorbası
1 parça tavuk ızgara avuç içi kadar
3 kaşık karabuğday
4 kaşık patlıcan salatası
1 kaşık yoğurt

Yatana kadar da 3 lt su

@mefkurem
Afiyet olsun kizlarr
Hayırlı aksamlar guzel kadınlar😍
Ben bugun kıslık kayısı ve erık marmelatı yaptım kavanozlara doldurdum kucuk cadıyla ıkı saatlık ıs oldu 5 saatlık ıs sızler neler yaptınız
Mis gibi olmustur canim simdiden afiyet olsun
Kisa çıtır olarak rahat rahat yersin ;)
Selam gençlik doktordan geldim pazara gidemedim marketten aldım yeşillik sebze felan hemen yemege giriştim canım müthiş sekilde türlü istedi koca tencere yaptım 3 gün yiyebilirim kendime göre az yağlı bol domatesli yaptım 1 tenceyi bir seferde yesem kilo yapmaz oderece yani:)
Gidemde geç olmadan menumu yazayım :KK66:
Doktor ne dedi bebis icin canim
12.00 kahvalti
2 yumurta 1 kaşık yulaf kepeği ile omlet
Bir dilim beyaz peynir
5 zeytin
Salatalık
3 biber

Ara 1 bardak ayran

5.00
3 köfte domates yarım kurusoğan 3 biber
1 bardak ayran

8.00
1 tabak türlü
Yoğurt

3 lt su
Dünkü yaptığım spor yarım saat eliptik kaç puan?
Menüm
10.00
1 yumurta
Domates salatalık biber
2 d peynir
Yarım şeftali

13.00
1 sb süt
Yarım çb leblebi

16.00
8 yk kıymalı türlü
1 sb ayran

20.30
1 köfte

Su 2
Spor tempolu yürüyüş 70×3= 210p Fit mutlu anne Fit mutlu anne
Iyi akşamlar kızlar menüm
Kahvaltı yok misafirlerim vardı bugün hazırlık temizlik derken vaktim olmadı bol bol su içtim bu zmnda

Öğle 14
5 mercimekli kısır (4 kaşık ancaydi)
Bol salatalık domates
Marul

Akşam 20:00 (misafirlerden sonra yürüyüşe çıktım anca oldu)
6 kaşık kabak yemeği
Bol salata
2 kaşık yoğurt
1 dilim tbe

Su 2.5 lt
Spor 41 dk tempolu yürüyüş 123 puan
Afiyet olsun kizlarr
Diyetisyen yazıları okudum, düşündüm, derledim, topladimmm...

Her yedigimiz lokma vucuda kalori olarak dönüyor.
1 dilim baklavayi dengeleyebilirsin ama 1 kilo baklavayı dengeleyemezsin 💔
O yuzden kacamak yapsan bile kararinda yap.👍
Ne de olsa bir tane yedim, biraz daha yiyeyim diye düşünme.👎

1 taneyi telafi edebilirsin ama sayi arttikca yağa dönüşüyor hepsi.😭

Amaaan bugünde gezme var tabagimda ne varsa yiyeyim, aksam yemek yemem, yarin ac gezerim🙌, diye düşünme.

Aksam da ye, yarin da ye, ama az az protein ve salata olacak sekilde ye... Dengelemek icin o gezmedeki pasta çeşitlerinden 1-2 tanesini ye. Aksama da hafif ye, ertesi gune de hafif ye.😇

Diyeti bozup karbonhidarata gömülmek, bi pastayi bitirene kadar krizden cikmiscasina yemek, ne demek biliyor musun? 😱😱😨

Ertesi gün yine karbonhidarat krizine girmek, doymamak, iradeni kaybetmek, yemek yeme duzeninin bozulmasi, diyete yeni baslamis gibi tatli krizi yasamak demek...😱😞😭😨

O yuzden lutfen kararinda kacamak yap. 🙏Kendini sev.🙏 Sağlığına zararli kh lari nefsini yenecek kadar ye.

Birak yarim kalsin. Midene degil çöpe gitsin, çünkü o sana zararli.😈 Psikojine, diyetine, sağlığına zararli.😈

Kazanan sen olacaksın🙌

Yarım bırakmayi öğren, tadımlık yemeyi öğren. Bugün bozuldu ne de olsa, deme ! Unutma. Bir lokma kala biraksan bile kârdasın.

Her lokma kalori. Birak tabakta kalsin, senin vücuduna girmesin. ✌

Kacamak yaparken de masum olani secmeye çalış ki dengelemek kolay olsun. Mesela kurabiye yedin, bildiğimiz ev kurabiyesi, hatta hizini alamadin 3 tane yedin. 😂

Dur, hemen panik yapma. Ay tüh, ben diyettteydim ya bugün bozuldu deme.

3 kurabiye yiyerek sen o günün ekmek ve yağ hakkini yedin. Geriye ne kaldi, protein ve sebze. Tamam iste gidipte aksama pilav, makarna yeme. Hasla 100 gr tavuk göğsünü, yanina bol yesillikli salata, doldur bir bardak ayranini. Dengeledin iste hepsi bu.👏👏

1 dilim pasta mi yedin, bu demek ki sen o gün ekmek, süt, yağ hakkini yedin. Yine ayni mantik protein sebze aksam sana lazim olan.👍

Kebap ya da manti mi yedin, bu kez aksama ayran ve salata kaldi. 👍

Tabiki bu kacamaklar haftada 1 veya 2 olursa dengeleyebilirsin. Kacamak günü diğer öğünleri ve ertesi günkü öğünleri hafif yemen lazim.
Yani üst uste 2 gün kacamak yaparsan denge bozulur. 😈 😲😡 Bunu yapma 😈

Kacamak sonrasi bol bol su iç. Metabolizmanin calismasi lazim. Biraz da hareket etmek lazim.

Koltukta yayilma, sen kacamak yaptin bunu mide sindirsin diye biraz hareketli ol. Evi toparla, markete git, cocukla dans et...😜

Hayatina bunu otutursan kazanacaksin. Yoksa diyetin 3 ver, 5 al seklinde yoyo etkisi yapacak.

Lutfen öncelikle kaçamak yapmamaya çalış. Yaparsan da gemileri yakma, telafisi var. Dengelemesi var. 😍

Önce araştır, öğren, taklit et ve icsellestir.
😃😃😃

Alıntıdır
Ne kadar hakli bir yazi olmus :( keske hepimiz uygulayabilsek
Bugün baba yatırıyor, mutfak ve çamaşır ve duş bende 😂sanki normalde bunları baba yapıyomuş da ben oğlanı yatırıyomuşum gibi yazmış oldum hep ben yapıyorum niye öyle yazdıysam 😂😂😂
Neyse;
Sabah 09:00
2 haşlanmış yumurta
Dereotu
Kapiçino

Öğlen 14:00

Ton balıklı tavuklu zeytinli semizotu salatası ( ofis arkadasım yapto biryıgın zeytin koymuş normalde yemem ama ayıp olmasın diye 7-8 tane yidim 😊)
1 dlm ekmek

Ara:
Yooookkk 😂😂 bi gram karpuz tattım oğlan yemeden önce bitane de böğürtlen

Akşam:
3 yk makarna salatası
Accuk mozarella
2-3 çeri domates (bahçemden 😍😍)

2 litre su
1 litre soda sade

90 dakika bisiklet
270 kalori Fit mutlu anne Fit mutlu anne
Afiyet olsun tatlim
Kızlar bugün kendimi ayrı tebrik ediyorum misfirlerime poğaça, kandil simiti, browni ikram ettim ve hic birinden bi lokma almadm şekersiz 6. Günü de hasarsz atlattım :KK71: :rolleyes: :nazar:
Supersin kuzumm
Kızlar ya :halay:
Ben almanyada haftaici haftada 3-4 iş çıkışı akşamı oğlanı yuvadan alıp havuza gidiyorum, işten 16 da çıkıyorum, 17-19 arası havuzdayız, ama son 3 senedir bi kere fln girip yüzebildim 🤪hergün havuza gidip ter kokarak dönen bi tipim ya🙄 bu dönem kaç yaş civarı bitecek, benim velet büyük havuzu sevmiyo kolluk molluk nefret ediyo, anca küçük çeçok havuzunda popomun yarısına kadar çişli sularda oturuyorum iyi mikrop kapmıyorum ya 🙄
Ordaki cocuklar omu cekiyordur canim ondan istemiyodur bence
yani sıkıntı şurada ki mesela ayın başında regl olamadığım için gittim PKO var zaten biliyordum nüksetmiş biraz ilerlemiş dedi doktorum hormon yapıldı falan filan toplarız dedik moralim vardı okey ama bugün progestoron testi için gittim hastaneye yumurtlamama bakılacaktı ama günlerdir bir ağrım vardı doktora anlatınca muayene edelim dedi muayene de rahim ağzında yara olduğunu ve çok ilerlemiş bir iltihabım olduğunu söyledi yarayı acil dondurmam lazım dedi test için gittiğim hastanede yatışım yapıldı ve ve yarayı dondurdu. Şuan yapılan işlemden ötürü ağrılarım var. Kesinlikle 1 ay boyunca havuz ve deniz yok buradaki arkadaşlar bilir abla ben eski yüzücüyüm aynı zamanda dalış yapıyorum sık sık dalış yapar yüzerim eee zaten öğretmenim kalmış 1 ay tatilim bunları yapamayacağım. Doktor açık açık eğer dediklerimi yapmaz ilaçları düzenli kullanmaz ve tedavi sürecinde havuza ve denize girmeye devam edersen bu yumurtalık kanal tıkanması ile kısırlığa gider mutlaka düzenli kontrole gel. Yaz başından beri hastaneden çıkamadım bu da moralimi bozuyor ayrıca gün içinde aldığım ilaç sayısı 9a çıktı yani sabah 9 akşam 8 tane ilaç içiyorum buda canımı sıkıyor. Ne yapacağımı da bilmiyorum abla :cry::cry: bu kadar şey de iyi bir şey yok mu diyeceksin var ama ona bile sevinemedim progestoron testinde sorun yok yumurtlamışım bu ay :KK51:
Cok gecmis olsun canim :( en azindan bastan farkedilmis
Sabah 9 1 dilim ekşi mayalı ekmek
Tahin pekmez 1 tk
1 dilim Ezine
1 dilim gouda
2zeytib

Öğlen3.
1 dilim tb ekmeğine 1 tk thn pekmez

Akşam 7 1 kase patates püresi ( kaşar. Zeytin yeşil siyah.. Garnitür. Salatalık turşusu vardı içinde)
1 bardak portakal suyu

Kayın avam elmalı kurabiye almış sanırım yerim 1 tane şimdi =((
Kiz yemeee sakin afiyet olsunn
bende menumu yazayim.
sabah 10.00
2 yumurtadan peynirli omlet
salatalik
15 badem
5 zeytin

15.30
1 bucuk avuc sari leblebi.

aksam 19.00 ton balikli salata
su 3 lt
spor yok
Afiyet olsun tatlim

Iyi geceler kızlar Fit mutlu anne Fit mutlu anne spor puanım
60 dkka eliptik
69×4=240 puan
Spor yapmadigim gün kendimi kötü hissediyorum.3 hazirandan beri diyetteyim ve yürüyüş +eliptik yapıyorum.arada kacamaklarim oldu.esim ilkkez bugün sen baya toparladın dedi.10 senedir bildiniz şişmanım.bakalim bu sene bu işi bitirecegim
Bak bu yorumlar cevrenden iyice gelmeye başlasın iyice gaza geleceksin canim ;)
Aykızlar bu topık süpermiş yaa keşke önceden bileydim, gecen sene online diyetisyene boşa para ödemişim sırf motive olmak için yapmıştım. Burası tam benlik valla😍😍
Kiz amacimiz bu zaten birbirimizi motive etmek😘

Ay o ve benzeri kitapları bende okudum, ben uzun süre bu fikirlerle yaşadım, istediğim kiloya indim mesela, kendime hergün ayna karsısında diyordum ki, tam ideal kilomdayım
Ne yersem yiyim yaramıyor
Bugün çok enerjiğim
Hayatta herseye enerjim var
, bir de anne olmaya hazırım, hamile kalmaya hazırım dedim bi ay, o ay gebe kaldım, öncesinde 10 ay kalamamıştım. Şimdi mesela denedim diyemedim, demek ki içten içe hazır değilmişim, bu yöntem aynı anda insana hayatta gercekten ne istediğini farketme olanağı da sağlıyor.
Bende denedim bir dönemde devamlılık yok bende düşünmekten bile sikilabiliyorum 3 günden sonra🙄

Kızlar parkeler bitti ama bende bittim 2 haftadir izin gunumde evin isleriyle uğraşıyorum. Esyalari filan yerlestirdik sadece gardirop almam gerekecek. Oncekileri parcalayip attim bi haftadir almaya vaktim olmadi kıyafetlerim çöp posetinde odanın ortasında duruyor:KK12:
Ins yarın aksam gidip halledicem. Simdi kaçıyorum gidip bayılayım :110:

kahvalti 10.00

1 haslanmis yumurta
Yarim paprika
5 zeytin
5 dilim salatalik
2 parca beyaz peynir
2 parca kasar peynir
1 Dil peynir

Ara 12.30

Sütlü kahve

15.00
1 bardak Ayran (kendi mayaladigim yogurttan)

Aksam 17.00

Kabak Spaghetti

18.00

1 bardak ayran

Su 3 litre olmustur

Zumba (fitnessda) 45 dk = 157.5 puan
Bölgesel 14 dk = 42 puan
Toplam : 199,5 puan
Fit mutlu anne Fit mutlu anne

Demekki istesen gelirsin :D

Niyetim uyumak ablaaa dinlenmeye ihtiyacim var :D

Sagol tatlim

Afiyet olsun canim

Boyfriend lafinda koptum yanliz :D

Afiyet olsun kizlarr

Kisa çıtır olarak rahat rahat yersin ;)

Afiyet olsun kizlarr

Ne kadar hakli bir yazi olmus :( keske hepimiz uygulayabilsek

Afiyet olsun tatlim

Supersin kuzumm

Cok gecmis olsun canim :( en azindan bastan farkedilmis

Afiyet olsun tatlim
Balım kalça ile ilgili gelişme ne durumda onu ogrenemedik onu anca 15 gün sonra ultrason ile ogrenebilicez bugün kullandığı aletin ayarlarına baktı doktor..

Ev nasıl oldu ne yaptirdiydiniz tadilat olaraktan

10:00=== 1 haşlama yumurta
1 kk peynir
1 yk tuzlu yoğurt
Domates, salatalık

16:30=== 4 adet ızgara baget
1 kase salata

2 lt su
Iyi aksamlar kızlar
Bugünkü menüm

Sabah 10.00 kahvaltı
2 haşlanmış yumurta
15 zeytin
1 dilim peynir
Salatalık biber
2 gün kurusu kayısı

Ara 15.30(bu ara 14.00 da olsa daha iyi olurdu.
1 bardak kefir

Akşam 18.30
5 küçük but(hanï pakette kanatla satılıyor ya .kanat yemedim.
Pişmiş biber sarimsak
1 kase yoğurt
Salata

Tavuk biber ve sarimsaklri teflona koydum ağzı kapalı pişirdim.hatta sarımsakları soymadım . Öyle attım.ay kizlar çok lezzetli oldu .bi abla vardi karatay yaparkrn facede ondan öğrenmiştim.sarimsak emikledum derdi.

Su şimdilik 2 olmuştur
Spor 1 saat eliptik yapmak istiyorum 20.00 de bakalim
Hellöö takım nabersiniz?

Saat 9.30
2 yumurta
10 tuzsuz yeşil zeytin
Çay

Saat 13.30
Türk kahvesi

Saat 15.30
3 kaşık mercimek çorbası
1 parça tavuk ızgara avuç içi kadar
3 kaşık karabuğday
4 kaşık patlıcan salatası
1 kaşık yoğurt

Yatana kadar da 3 lt su

@mefkurem
afiyet olsun bayanlar💐
Hayırlı aksamlar guzel kadınlar😍
Ben bugun kıslık kayısı ve erık marmelatı yaptım kavanozlara doldurdum kucuk cadıyla ıkı saatlık ıs oldu 5 saatlık ıs sızler neler yaptınız
hayirli aksamlar💐 ellerine saglik
12.00 kahvalti
Bir dilim beyaz peynir
5 zeytin
Salatalık
3 biber

Ara 1 bardak ayran

5.00
1 bardak ayran

8.00
1 tabak türlü
Yoğurt

3 lt su
Menü
10.00
1 yumurta
Domates salatalık biber
2 d peynir
Yarım şeftali

13.00
1 sb süt
Yarım çb leblebi

16.00
8 yk kıymalı türlü
1 sb ayran

20.30
1 köfte

Su 2
Kahvaltı yok misafirlerim vardı bugün hazırlık temizlik derken vaktim olmadı bol bol su içtim bu zmnda

Öğle 14
Bol salatalık domates
Marul

6 kaşık kabak yemeği
Bol salata
2 kaşık yoğurt
1 dilim tbe

Su 2.5 lt
afiyet olsun bayanlar💐

Amaaan bugünde gezme var tabagimda ne varsa yiyeyim, aksam yemek yemem, yarin ac gezerim🙌, diye düşünme.

Aksam da ye, yarin da ye, ama az az protein ve salata olacak sekilde ye... Dengelemek icin o gezmedeki pasta çeşitlerinden 1-2 tanesini ye. Aksama da hafif ye, ertesi gune de hafif ye.😇

Diyeti bozup karbonhidarata gömülmek, bi pastayi bitirene kadar krizden cikmiscasina yemek, ne demek biliyor musun? 😱😱😨

Ertesi gün yine karbonhidarat krizine girmek, doymamak, iradeni kaybetmek, yemek yeme duzeninin bozulmasi, diyete yeni baslamis gibi tatli krizi yasamak demek...😱😞😭😨

O yuzden lutfen kararinda kacamak yap. 🙏Kendini sev.🙏 Sağlığına zararli kh lari nefsini yenecek kadar ye.

Birak yarim kalsin. Midene degil çöpe gitsin, çünkü o sana zararli.😈 Psikojine, diyetine, sağlığına zararli.😈

Kazanan sen olacaksın🙌

Yarım bırakmayi öğren, tadımlık yemeyi öğren. Bugün bozuldu ne de olsa, deme ! Unutma. Bir lokma kala biraksan bile kârdasın.

Kacamak yaparken de masum olani secmeye çalış ki dengelemek kolay olsun. Mesela kurabiye yedin, bildiğimiz ev kurabiyesi, hatta hizini alamadin 3 tane yedin. 😂

3 kurabiye yiyerek sen o günün ekmek ve yağ hakkini yedin. Geriye ne kaldi, protein ve sebze. Tamam iste gidipte aksama pilav, makarna yeme. Hasla 100 gr tavuk göğsünü, yanina bol yesillikli salata, doldur bir bardak ayranini. Dengeledin iste hepsi bu.👏👏

1 dilim pasta mi yedin, bu demek ki sen o gün ekmek, süt, yağ hakkini yedin. Yine ayni mantik protein sebze aksam sana lazim olan.👍

Tabiki bu kacamaklar haftada 1 veya 2 olursa dengeleyebilirsin. Kacamak günü diğer öğünleri ve ertesi günkü öğünleri hafif yemen lazim.

Kacamak sonrasi bol bol su iç. Metabolizmanin calismasi lazim. Biraz da hareket etmek lazim.

Koltukta yayilma, sen kacamak yaptin bunu mide sindirsin diye biraz hareketli ol. Evi toparla, markete git, cocukla dans et...😜

Hayatina bunu otutursan kazanacaksin. Yoksa diyetin 3 ver, 5 al seklinde yoyo etkisi yapacak.

Lutfen öncelikle kaçamak yapmamaya çalış. Yaparsan da gemileri yakma, telafisi var. Dengelemesi var. 😍

😃😃😃

Alıntıdır
cok güzel bi yazi. Bizimle paylastigin icin tsk edrim💐
Bugün baba yatırıyor, mutfak ve çamaşır ve duş bende 😂sanki normalde bunları baba yapıyomuş da ben oğlanı yatırıyomuşum gibi yazmış oldum hep ben yapıyorum niye öyle yazdıysam 😂😂😂
Neyse;
2 haşlanmış yumurta
Dereotu
Kapiçino

Ton balıklı tavuklu zeytinli semizotu salatası ( ofis arkadasım yapto biryıgın zeytin koymuş normalde yemem ama ayıp olmasın diye 7-8 tane yidim 😊)
1 dlm ekmek

Ara:

Akşam:
3 yk makarna salatası
Accuk mozarella

2 litre su
1 litre soda sade

90 dakika bisiklet
afiyet olsun💐
Bende irmik helvası yemek istiyorum 90 altına düşünce odulum olsun🙄
Bu arada ne güzel geçmiş yapıyorsan hiç bir mesajı es geçmiyorsun 👏👏👏
bende hedefime ulasincami yapsam 😊 Alıntılamayı unutmamaya çalışıyorum ama gözden kaçıyor maalesef.
Kızlar bugün kendimi ayrı tebrik ediyorum misfirlerime poğaça, kandil simiti, browni ikram ettim ve hic birinden bi lokma almadm şekersiz 6. Günü de hasarsz atlattım :KK71: :rolleyes: :nazar:
maşallah tebrik ediyorum 💐
Kızlar ya :halay:
Ben almanyada haftaici haftada 3-4 iş çıkışı akşamı oğlanı yuvadan alıp havuza gidiyorum, işten 16 da çıkıyorum, 17-19 arası havuzdayız, ama son 3 senedir bi kere fln girip yüzebildim 🤪hergün havuza gidip ter kokarak dönen bi tipim ya🙄 bu dönem kaç yaş civarı bitecek, benim velet büyük havuzu sevmiyo kolluk molluk nefret ediyo, anca küçük çeçok havuzunda popomun yarısına kadar çişli sularda oturuyorum iyi mikrop kapmıyorum ya 🙄
🤣🤣🤣 ufak olunca maalesef öyle oluyor
zaten uzun süre moralin bozuk stres altın da yaşamışsın ki ardı ardına hastalık çıkıyor gülüm tıp bilimi bile hastalıkların yüzde neredeyse 95 inin stres üzüntü kaynaklı olduğunu çoktan kabul etmiş , benim şimdiye kadar öğrendiklerime göre de uzun süreli yaşanan stres beden de farklı hormonları salgı bezlerini çalıştırıyor bu da bedenin enerji geçiş noktaların da( çakra da diyebiliriz) tıkanmalara sebep oluyor sonuç ta bir yerden rahatsızlık olarak kendini gösteriyor
sır kitabının yazarı( the secret) kadın gözleri bozulup gözlük kullanmak zorun da kaldığın da 3 ay boyunca gözleri bozulmadan önce nasıl gördüğünü kitap okuduğunu yani sağlıklı halini hayal etmiş sanki gerçekten sağlıklıymış gibi de mutlu olmuş her imajinasyon yaptığın da 3 ay sonra gözlerin de sorun kalmamış bu ilk aklıma gelen örnekti, sağlıklı olmaya odaklanır gerçekten istersek hücrelerimiz de ona göre her yerimizi iyileştiriyor tabi bunun için sakin ve rahat olman lazım stresssss yoookkk:)))
ne güZel terapie gibi geliyor yazılarınız💐
yani sıkıntı şurada ki mesela ayın başında regl olamadığım için gittim PKO var zaten biliyordum nüksetmiş biraz ilerlemiş dedi doktorum hormon yapıldı falan filan toplarız dedik moralim vardı okey ama bugün progestoron testi için gittim hastaneye yumurtlamama bakılacaktı ama günlerdir bir ağrım vardı doktora anlatınca muayene edelim dedi muayene de rahim ağzında yara olduğunu ve çok ilerlemiş bir iltihabım olduğunu söyledi yarayı acil dondurmam lazım dedi test için gittiğim hastanede yatışım yapıldı ve ve yarayı dondurdu. Şuan yapılan işlemden ötürü ağrılarım var. Kesinlikle 1 ay boyunca havuz ve deniz yok buradaki arkadaşlar bilir abla ben eski yüzücüyüm aynı zamanda dalış yapıyorum sık sık dalış yapar yüzerim eee zaten öğretmenim kalmış 1 ay tatilim bunları yapamayacağım. Doktor açık açık eğer dediklerimi yapmaz ilaçları düzenli kullanmaz ve tedavi sürecinde havuza ve denize girmeye devam edersen bu yumurtalık kanal tıkanması ile kısırlığa gider mutlaka düzenli kontrole gel. Yaz başından beri hastaneden çıkamadım bu da moralimi bozuyor ayrıca gün içinde aldığım ilaç sayısı 9a çıktı yani sabah 9 akşam 8 tane ilaç içiyorum buda canımı sıkıyor. Ne yapacağımı da bilmiyorum abla :cry::cry: bu kadar şey de iyi bir şey yok mu diyeceksin var ama ona bile sevinemedim progestoron testinde sorun yok yumurtlamışım bu ay :KK51:
çok geçmiş olsun. Önemli olan senin sağlığın. Sağlıklı olduktan sonra dilediğini gerçekleştirebilirsin💐
Tahin pekmez 1 tk
1 dilim Ezine
1 dilim gouda
2zeytib

Öğlen3.

Akşam 7 1 kase patates püresi ( kaşar. Zeytin yeşil siyah.. Garnitür. Salatalık turşusu vardı içinde)
1 bardak portakal suyu

afiyet olsun💐
Geçenlerde bende çilek reçeli yaptım.. Çileler çok güzeldi minik minik. Afiyet olsun=)
ellerine sağlık💐
bende menumu yazayim.
sabah 10.00
salatalik
15 badem
5 zeytin

15.30

su 3 lt
spor yok
afiyet olsun💐
Kızlar parkeler bitti ama bende bittim 2 haftadir izin gunumde evin isleriyle uğraşıyorum. Esyalari filan yerlestirdik sadece gardirop almam gerekecek. Oncekileri parcalayip attim bi haftadir almaya vaktim olmadi kıyafetlerim çöp posetinde odanın ortasında duruyor:KK12:
Oda olur inşallah. Kolay gelsin 💐

kahvalti 10.00

1 haslanmis yumurta
Yarim paprika
5 zeytin
5 dilim salatalik
2 parca beyaz peynir
2 parca kasar peynir
1 Dil peynir

Ara 12.30

Sütlü kahve

15.00
1 bardak Ayran (kendi mayaladigim yogurttan)

Aksam 17.00

Kabak Spaghetti

18.00

1 bardak ayran

Su 3 litre olmustur

Zumba (fitnessda) 45 dk = 157.5 puan
Bölgesel 14 dk = 42 puan
Toplam : 199,5 puan
Fit mutlu anne Fit mutlu anne
Afiyet olsun canım menun pek güzel.Kabak spagetti nasıl bişey

yarı sert dille karıştırmayın bu evin kuralları var diyiversen olmaz mı ben yapıyorum valla benim evim benim kurallarım oraya girilmez bunlar oyuncak değil karıştırılmaz v.s. diyorum
Diyorum. Anlamıyorlar. Babaları diyor yok. Ellerinden alıp kaldırmak zorundayım hep. Değişikler ya. Çok şımarıklar.

afıyet olsun canım

evet tamda bu duygu oluyor abla ben ıcıme kapanıp konusmuyorum konusamıyorum 😞
afıyet olsun canım gecmiş olsun
Allah yardımcın olsun canım laf anlamayan cocuk zor erkek cocugumu evle ne alıp veremeduklerı varmıs oyuncaklar yetmıyor sımdıkı cocuklara 😂
afıyet olsun canım
kolay gelsın canıkom
Aynen erkekler. Kız çocuk merak eder bakmak ister. Benim yigenlerim öyleydi erkeği de kızı da. Bu ne derdi anlatırdım. Tamam der bırakırdı. Bunlar sırf kırmak için yapıyor. Zarar verme amaclı hep

ben mavi fon kullaniyorum göz yormuyor
stres yapicak bisey degil cnm bu civarda dolansan bile yeter
tugce hanim menü alalim
sende takima geldiginden beri yogunsun tatlim :))
tuuuu tuuu masallahhhhh 😂😂😂
Aferim kizzz baya iddali bi menü
Bu sana süper eksi getirir 😁😁😁
kolay gelsin tatlim sakin misafirlere uyma :)))
menu guzel tatlim
Ama sporuna cardiyo eklersen iyi olur
Egzersizler daha cok sikilasmak icin
Cardiyo kilo vermek
mutlu mesut bi izin gecirdin yani 😅😅😅😅aman nazar degmesin
haftasonu yok 😅😅😅
5.30 da evden cikiyom 6 da basliyom
14.30 paydos
cikmam 14.45 i buluyor
bende bu eve tasindigimizda basta yadirgamistim
Once carsi icinde oturuyoduk simdi merkez disinda
Ama zamanla alisiliyor
Simdi carsida oturmak istemem

Kendini surekli sevmiyorum mutsuzum diye doldurma cnm
Bak bu zamanda ne guzel eviniz varmis
Esin cocugunla mutlu olmaya bak
Sana iyi gelecek hobi edin
Sıkıldıkça buraya gel 😂😂😂
basin sagolsun tatlim :KK43:
He ya normalde de iş güç bitmezdi de. Misafir sınav cenaze düğün hepsi üst üste geldi

Afiyet olsun canım menun pek güzel.Kabak spagetti nasıl bişey
Tşk ederim. Kabakları ya rendeyle yada bıçakla şerit halinde kesiliyor. Kabaklar haşlanıyor, üzerine yoğurt ve az bişey sıvıyağla kavurulmuş salçalı sos. Mis gibi

teşekkür ederim abla ama sanırım ben bunaldım kimle konuştuysam ne kadar güzel erken fark edildi deniyor ama bugün hastane odasında operasyon için beklerken bile keşke söylemeseydim de çıkmasaydı dediğimi biliyorum saat 22.00da başladım 1 saat içinde şuan 5 ilacım var diğer kalan 3 ilacı da 19.00-20.00 arası içtim bunalıyorum sanırım biraz. Erkek arkadaşımla konuştu giremezsen giremezsin dalış yaptığımız alana değil daha sığ bir yere gideriz açarız sandalyeleri denize alırız içeceklerimizi otururuz dert edinme bu kadar diyor ama sanırım ben birazcık sıkıldım
tatlışım hastane kalmak (operasyon bekleme)hasta psikolojisi cidden ağırdır herkesin kolay kaldırıp atlatamaz
şimdi sadece iyi taraflarını düşünüp şükret, teşekkür et operasyon bitti nekahat dönemin de olmana , zamanın da müdahale edilmesine , seni destekleyen erkek arkadaşının olmasına , iyileştikten sonra ne zaman vakit bulabilirsen yüzebilecek kolların ve bacakların olduğuna , düşünüp sıkılabildiğine bile aklına gelen ne kadar iyi şey varsa hepsini sırala ve teşekkür et bunu yaparken de timüs bezine ( boyunla göğüs arasında bulunuyor iman tahtası denilen yer de) parmak uçlarınla ufak vuruşlar yap 2-3 dk ya mutluluk hormonu salgılamaya başlarsın , ben de sana kendi sevgi ve mutluluğumdan yollamayı deniyeyim .. beni hissettt..

Aynen erkekler. Kız çocuk merak eder bakmak ister. Benim yigenlerim öyleydi erkeği de kızı da. Bu ne derdi anlatırdım. Tamam der bırakırdı. Bunlar sırf kırmak için yapıyor. Zarar verme amaclı hep
Maalesef bazı çocuklar öyle oluyor😪

12.00 kahvalti
Bir dilim beyaz peynir
5 zeytin
Salatalık
3 biber

Ara 1 bardak ayran

5.00
1 bardak ayran

8.00
1 tabak türlü
Yoğurt

3 lt su
Menüm
10.00
1 yumurta
Domates salatalık biber
2 d peynir
Yarım şeftali

13.00
1 sb süt
Yarım çb leblebi

16.00
8 yk kıymalı türlü
1 sb ayran

20.30
1 köfte

Su 2

Öğle 14
Bol salatalık domates
Marul

6 kaşık kabak yemeği
Bol salata
2 kaşık yoğurt
1 dilim tbe

Su 2.5 lt
afıyet olsun kızlarrr

Kazanan sen olacaksın🙌

😃😃😃

Alıntıdır
yazılanlar cok dogru degılmı ben dıyetı yıllardır bır ocu olarak gorup yanına bıle yaklasmadım. Sırf ıstedıklerımı yıyemeyecegım dıye halbukı yeme denmıyor az tadımlık nefsını doyuracak kadar arada yıyebılırsın denıyor. Burda asıl mesele benı ele gecıren nefsımı frenlemek ve yeterınce kararlı olmam ve kendı bedenımın basta saglıgı sonra guzellıgı ıcın saglıklı beslenmem... Buna tam olarak karar verdım dıyemesemde bu sefer denıyorum ve basaracagım
gülüm dünya sevgi üzerine yaratılmıştır ...
kalbimiz de sevgiyi hissetmek için yaşarız kötü duyguları barındırmayıp sevgiyi sürekli hissettiğimiz de ruhani gelişimimiz devam eder tamamlanır , kendine sınır koyma annene sarılmak mı istiyorsun sarıl, büyüdüm ama hala senin sevgine ihtiyacım var annemm de bir kere dene mutlaka sevgi karşılığını verir
şu eskilerin yanın da çocuklara sarılıp öpmemek sevmeme meselesi var ya hani onun merak edip araştırmıştım , çünkü peygamber efendimiz çocuklarını torunlarını sever öper oynarmış torunlarını omuzların da gezdirirmiş , eski türklere bakıyorum çocuklarını özgüvenli severek büyütme var eee bu çocuk sevmeme ayıplama neden olmuş didim araştırdım sonuç : savaş dönemlerin de çok şehit verdiğimiz zamanlar da , savaşa gidip de evine dönebilen çok az kişi olduğun da kendi çocuklarına sarılıp öpememişler bile eşi çocuğu şehit olanlar benim çocuğum babasız kaldı sarılanı yok der üzülür diye , böyle düşünceli bir davranış refah dönemlerine büyüklerin yanın da çocuk sevmek ayıp olarak taşınmış maalesef
evet o cocukları buyuklerın yanında sevmeme meselesının aslını ogrendıgımde bende cok duygulanmıstım ne kadar ınce bır dusunce
Neyse;
2 haşlanmış yumurta
Dereotu
Kapiçino

1 dlm ekmek

Ara:

Akşam:
3 yk makarna salatası
Accuk mozarella

2 litre su
1 litre soda sade

90 dakika bisiklet
afıyet olsun canım
:rolleyes:  ooo maşallah tebrıkler👏👏👏👏👏
Browniyi herkes cok begendi bi de vala cevizli muzlu super gözüküyordu 🤩🤣
gece gece ne ballandırıyon kız kendın yememıssın benım burda agzım sulandı yapma bole seyler😂😂😂😂hıçte sevmem😋😭
hahahah kilodan horulduyor yani :))
allah onu benim eşime vermiş 1 kilo alsa yaygara yapıyor sabah öğle akşam tartılır durur tartıyı step tahtasına çevirdi :)
aynı benım esım gecenlerde gobek cıktı bıraz her tartıya cıktıgında soylenırdı ama onun meto hızlı 6 kıloyu verdı hemen😂😞ben kendı halıme yanıyım
eline canına sağlık afiyetle yiyin inşallah
sagol tatlım ıns
gecmış olsun canım herseyde vardır bı hayır gecer gıder ınş
Tahin pekmez 1 tk
1 dilim Ezine
1 dilim gouda
2zeytib

Öğlen3.

1 bardak portakal suyu

afıyet olsun canım bosver kurabıyeyı yeme yeme
Geçenlerde bende çilek reçeli yaptım.. Çileler çok güzeldi minik minik. Afiyet olsun=)
sagol canım sanada afıyet olsun agız tadıyla yıyın ıns
bende menumu yazayim.
sabah 10.00
salatalik
15 badem
5 zeytin

15.30

su 3 lt
spor yok
afıyet olsun canım
Iyi geceler kızlar Fit mutlu anne Fit mutlu anne spor puanım
60 dkka eliptik
69×4=240 puan
Spor yapmadigim gün kendimi kötü hissediyorum.3 hazirandan beri diyetteyim ve yürüyüş +eliptik yapıyorum.arada kacamaklarim oldu.esim ilkkez bugün sen baya toparladın dedi.10 senedir bildiniz şişmanım.bakalim bu sene bu işi bitirecegim
ne guzel dahada motıve olmussundur

Demekki istesen gelirsin :KK70:

Niyetim uyumak ablaaa dinlenmeye ihtiyacim var :KK70:

Sagol tatlim

Afiyet olsun canim

Boyfriend lafinda koptum yanliz :KK70:

Afiyet olsun kizlarr

Kisa çıtır olarak rahat rahat yersin :KK66:

Afiyet olsun kizlarr

Ne kadar hakli bir yazi olmus :KK43: keske hepimiz uygulayabilsek

Afiyet olsun tatlim

Supersin kuzumm

Cok gecmis olsun canim :KK43: en azindan bastan farkedilmis

Afiyet olsun tatlim
ıns canım sagolasın
hadı gecmıs olsun gule gule otue canım temız temız bundan sonra dınlenırsın artık

Aykızlar bu topık süpermiş yaa keşke önceden bileydim, gecen sene online diyetisyene boşa para ödemişim sırf motive olmak için yapmıştım. Burası tam benlik valla😍😍
heheheh biz işte böyle mikemmelizzzzz sevgi böcüğüyüzzzz ( mütavazilik ne unutmuş ekim) :KK8::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Back
X