• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

vauvv tebrikler süpper böyke devam edersin inşallah :KK9:
Böyle devam edersem 3 hafta sonra ölmüs olurum kiz:) haftada 1.5-2 kilo gitsin ama duzenli gitsin saglikli olsun di mi? ben 3 hafta önce tiroid ilacina, 1 hafta önce de glifor a basladim, onlarin uzerine bi de adet olunca 3 kilo gitti yoksa haftada 3 kilo vermek insansi bir hareket degil bence:) dogum gibi töbe allam :) Ay dogum da ne acaip sey ya bu arada. saat 12:07 ; 73 kilosun,
saat 12:08 bebek dünyaya geliyor, 3,5 kilo ,
5 dakkada plesenta da soguyor o da 3,5 kilo ,
12:20 ayaga kalkiyorsun, nefes alamiyorsun :) artik 66 kilosun :)
gögüs kafesim acimisti valla .
Ay ne diye anlattiysam surda sunu:) cok acaip bi duyguydu ama kizlar ya.. Isteyen herkese sagliklisindan een güzelinden nasip olsun insallah:)

günaydınnnn 9. takımın güzel hatunları :KK68:
Görüntünün olası içeriği: çiçek

aynen ben de kendimi kilolu hissdiyorum çok ilginç
ya ben de suan 61 e inmis oldum ama kendimi valla gecen haftadan daha kilolu hissediyorum ne oluyor bana:)
ki ben son 6 aydir 65-63 arasinda git geldeyim, kisa girerkene kadar 58-61 arasiydim da, hala gönlüm orda kalmis galiba:)
ama ben galba 58 in altina inmeden kendimi hep baliketli hissedicem yaa:(

ya ben de suan 61 e inmis oldum ama kendimi valla gecen haftadan daha kilolu hissediyorum ne oluyor bana:)
ki ben son 6 aydir 65-63 arasinda git geldeyim, kisa girerkene kadar 58-61 arasiydim da, hala gönlüm orda kalmis galiba:)
ama ben galba 58 in altina inmeden kendimi hep baliketli hissedicem yaa:KK43:
Boy kaç canım

tartı bildirimim
4 hafta önce :89.5
bu cuma 87.8
şükür daha da kilo almamışım memlekette desem de yaav ben bu sen şişmişim iyice yaz sonuna kadar aldıklarımı verem garii:)
kiz anlamadan 1 ayda 2 kilo vermissin daha ne istiyosun ? yanlis mi görüyorum yoksa?

Back
X