- Konu Sahibi Handandandan
- #309.741
tebrikler canim:)Kızlar günaydın
Geçen hafta: 47,3
Bu hafta:47
Fark:-0.3
Yüzde: %0.64
sagol canim:)Tebrikler canım, çok güzel eksin
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
tebrikler canim:)Kızlar günaydın
Geçen hafta: 47,3
Bu hafta:47
Fark:-0.3
Yüzde: %0.64
sagol canim:)Tebrikler canım, çok güzel eksin
çok güzelgunaydin kizlar
gecen cuma 67.3
bu hafta 66
fark 1.3
yuzde 1.93
Böyle devam edersem 3 hafta sonra ölmüs olurum kiz:) haftada 1.5-2 kilo gitsin ama duzenli gitsin saglikli olsun di mi? ben 3 hafta önce tiroid ilacina, 1 hafta önce de glifor a basladim, onlarin uzerine bi de adet olunca 3 kilo gitti yoksa haftada 3 kilo vermek insansi bir hareket degil bence:) dogum gibi töbe allam :) Ay dogum da ne acaip sey ya bu arada. saat 12:07 ; 73 kilosun,vauvv tebrikler süpper böyke devam edersin inşallah![]()
57.0 görsem yeterli be kuzum hayatımda bu kiloyu 1 -2 kere görmüşümdür o da fi tarihindeSüpersin, sen bu gidişle 55 i görecen gibi canım
ya ben de suan 61 e inmis oldum ama kendimi valla gecen haftadan daha kilolu hissediyorum ne oluyor bana:)aynen ben de kendimi kilolu hissdiyorum çok ilginç
cok istersen olur canim, ama yuzune dikkat et , cok incelince yuzden gidiyor , insan fark etmiyor57.0 görsem yeterli be kuzum hayatımda bu kiloyu 1 -2 kere görmüşümdür o da fi tarihinde![]()
Boy kaç canımya ben de suan 61 e inmis oldum ama kendimi valla gecen haftadan daha kilolu hissediyorum ne oluyor bana:)
ki ben son 6 aydir 65-63 arasinda git geldeyim, kisa girerkene kadar 58-61 arasiydim da, hala gönlüm orda kalmis galiba:)
ama ben galba 58 in altina inmeden kendimi hep baliketli hissedicem yaa![]()
yüzüm gitti zaten çok inceldicok istersen olur canim, ama yuzune dikkat et , cok incelince yuzden gidiyor , insan fark etmiyor
gene kendin gibi güzel bir mesaj atmışsın canımgünaydınnnn 9. takımın güzel hatunları
![]()
gayet güzel kuzum onu da göreceksin merak etmeGünaydinss takim
Gecen hafta:69.7
Guncel:69
Giden: 0.7
Yuzde: % 1
68 i ucundan göreydim iyiydi![]()
Tebrikler canım, bu da güzel..Günaydinss takim
Gecen hafta:69.7
Guncel:69
Giden: 0.7
Yuzde: % 1
68 i ucundan göreydim iyiydi![]()
Sagol canimm agzin bal yisingayet güzel kuzum onu da göreceksin merak etme![]()
![]()
![]()
güzel insanlara güzel mesajlar atılmalı bal küpümmgene kendin gibi güzel bir mesaj atmışsın canım![]()
![]()
![]()
![]()
ay ben de adimin yanina yazayim bari boyumu yasimi kilo durumumu hep birbirimize sorup duruyoruz :) boy 169 kilo 61,9 , yas 32 , oglan 2,5 yasinda:)Boy kaç canım
kiz anlamadan 1 ayda 2 kilo vermissin daha ne istiyosun ? yanlis mi görüyorum yoksa?tartı bildirimim
4 hafta önce :89.5
bu cuma 87.8
şükür daha da kilo almamışım memlekette desem de yaav ben bu sen şişmişim iyice yaz sonuna kadar aldıklarımı verem garii:)