• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Ben istemedim basta. sonra yanlislikla 58 e indim, biraz alayim diyip yidim falan. ama bilmiyorum hayatimda takilip kalidigim bi sey var, o cok moralimi bozdu , ve cok isteyip taktikca olmuyor, her ay basarisiz hissede hissede kendimi gerizekali gibi hissetmeye baslamistim, sanki her ay bi sinava hazirlanip girip kaliyor gibi oldum son 7-8 aydir. Bu duygu beni cok yipratti, biraz basari hissetmek motivasyon yasamak istiyorum, Azimle istikrarla kilo verilebiliyor ve insan mutlu oluyor, cabasinin karsiligini alinca, biraz bu duyguyu tatmaya ihtiyacim var o yuzden kilo vermeye karar verdim. kafami baska seylerle yormak icin, diger konunun da ne oldugunu zaten anlamissindir:)
Yani o sebeple kilo veriyorum, 55 e inersem ne ala, inemezsem de 57 falan da tadindan yenmez yani:) bana 1 adet dönemi baska konu motivasyonu mutluluk getirir.
gülüm senin ki ters çaba kuralına giriyor bir şeyi çok istemek ama üzerin de fazlaca düşünmek stres yapar çekim yasasın da da ters teper o yüzden ters çaba kuramı deniyor yani iste sonra serbest bırak rahat ol yeter

bilmiyorum ki inşallah yakışmıştır :KK70:
kız tabi ki yakışır etrafındakilerin gözü alışık değil ondan yüzün kaşık kadar diyorlar öyle olsa da sen her halinle çook güzelsin 3-5 kilo az ya da fazla güzelliğini gölgeleyemez kii

kız tabi ki yakışır etrafındakilerin gözü alışık değil ondan yüzün kaşık kadar diyorlar öyle olsa da sen her halinle çook güzelsin 3-5 kilo az ya da fazla güzelliğini gölgeleyemez kii
ayyy sağol canım benim öyle değil miiii :KK200:

taze beyaz ekmek olunca yeniyor kuzum
kaya gibi tbe olunca kimse elini sürmüyor :KK70:
ben öyle alıyorum ekmek yeme işi azalıyor hemen :KK200::KK200:
ben de nadiren t.b. unlu ekmek pişiriyorum sürünüyor normal unla ekmek pişir diyorlar hemen , ekmeği nadiren canım çekerse ilk öğün de yiyorum normal de pek yemem

Olacaksın inşaallah ben inanıyorum canım
ben de inanıyorum hatta o kilo da (ki hayatım boyunca şişmandım hiç o kilo da yada 60 lı kilo da olmadım) ki halimi bile beynim canlandırıyor ama ne zamannnn olacak bilmiyorum :)))))))))))))))))))

ben de inanıyorum hatta o kilo da (ki hayatım boyunca şişmandım hiç o kilo da yada 60 lı kilo da olmadım) ki halimi bile beynim canlandırıyor ama ne zamannnn olacak bilmiyorum :)))))))))))))))))))
söyle soyliyim kafanda canlandirdigindan coook daha guzel oluyor insan !:) Motivasyon :)

Back
X