• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Çok dengesiz bı vücudum var canım, sıcağı gördü mü ödem yapar, soğukta su kaybetmez artı yapar...

Adet ödemi ile +2 görmüştüm, ama ödem çayı yaptım içtim.
Ay adet ve havuza girmek de bende aynısını yapıyor inanır mısın ! 3.5 kilo artıp indiğimi bilirim o dönemde. Kimseyi de inandıramadım adet ödemi oldugunda

Kizlar güzel menüler yazmak isterdim ama.regl dönemini bile atlatan ben bizimkilere ayak uydurdum.dun benim doğum günümdü.carsamba gecesi bizimkiler gece 12 de bana süpriz yaptılar.oglum pasta ye pasta ye diye diye .Bende yedim 2 dilim.sonra sabah erkenden yola çıkacağız.ben kızımla ilgilenirken bizimkiler kalan pastayı koymuslar bide kahve yapmışlar.kahvalti yapmayalım diye.gene yedim .sonra dur ne yapiyorsun sen diye kendime kızdım
Og len iskender ama sıfır ekmek ve salata
Akşam canim yemek istemedi.maalesef gece acıktım tabi kalan simitlerden yedim.
Bugün sabah kahvaltısı
2 yumurta
1 dilim peynir
5 zeytin
3 ceviz

16.00 kahvaltı yine
bizimkiler yemek istemedi
Yine aynı şeyleri yedim ama ek olarak muhabbet tatlı geldi 3 dilim beyaz ekmek

19.00
Bir sandviç
5 tane incir

Neyse moral bozmak yok
Vücudumu sasirttim diye kendimi avutayım
Tam gaz devam edicem
Ne deyim bilemedim menuye canim
Evli mi baban canım?
Senin küçüğünde nişanlı diye hatırladım. 3 kız kardeş misiniz?
Yok evli degil canim
Aslinda şöyle benim anneyle babam 26 sene önce ayrılmışlar kardeşim yeni dogdugunda. Öz olarak sadece kız kardeşim var. Abla dediklerim aslında halam 2 tane. Anne dediğimde babaannem bizi büyüten o :) anneyle hic görüşmüyorum bizi bıraktığından beri.

Ay adet ve havuza girmek de bende aynısını yapıyor inanır mısın ! 3.5 kilo artıp indiğimi bilirim o dönemde. Kimseyi de inandıramadım adet ödemi oldugunda
Bu durum beni çok geriyor aslında, artı olmadığım pazartesi olmadı neredeyse...neyse ki takımda alıştı benim bu dengesiz vücuduma

Emz anne menüm
10.00
1 d ekmek
2 d peynir
5 zeytin
Domates salatalık
1 tk bal

12.00
1 sb süt

14.00
1 kase yeşil mercimekli bulgur pilavı
1 kase yoğurt
Közlenmiş biber

18.00
2 d ekmek kadar çörek(komşu teyzem getirmişti hafta başında dondurucuda cumayı bekliyordu :)
2 d peynir

Su 2
Spor 60 dk tempolu yürüyüş.3=180 @bi prenses annesi
afıyef olsun canım
08:30 sabah:
150 grm yogurt içine yarım elma biraz yulaf biraz leinsam ( türkçesini hah keten tohumu) , 5-6 tane böğürtlen
1 sütlü filtre kahve
Ara12:00
1 kuru kayısı ,10 kabak çekirdeği

Öğle 13:00
2 yumurtalı peynirli omlet, yarım dilim ekmek, azcık salata

Ara 17:00
Tadımlık karpuz nae ama tadınlık
19:30 akşam
Salata
150 gram naneli yoğurt
100 gramdan az tavadan somon

Ben günü kapadım valla, ağzımın hiç tadı yok zorla yedim. Sürekli de yorgunum . Tiroid ilacı mı glifor mu suçlusu bilemedim

Bugün bi de 40 derece havada 100 dakika bisiklet kullandım 300 puan @bi prenses annesi
afıyet olsun canım
Hellöö takimm

Saat 9
Turk kahvesi

Saat 9.30
1 dilim peynir
7 yesil tuzsuz zeytin
1 dilim tb uzerine sut kaymagi (nefsimi geberttim :KK47: )
1 wasa

Saat 15
5 kasik patlican salatasi
4 kasik mantarli karabugday
3 kasik yogurt

Saat 18
Yumurta salatasi
Maden suyu

4 km tempolu yuruyus
Yatana kadar 3 lt su
Ben bebegi kanguruya koyup yuruyorum bunun puani fazladir dimi agirlik sonucta :KK53:
Mefkurem Mefkurem
Afıyet olsun canım

Ne deyim bilemedim menuye canim

Yok evli degil canim
Aslinda şöyle benim anneyle babam 26 sene önce ayrılmışlar kardeşim yeni dogdugunda. Öz olarak sadece kız kardeşim var. Abla dediklerim aslında halam 2 tane. Anne dediğimde babaannem bizi büyüten o :) anneyle hic görüşmüyorum bizi bıraktığından beri.
Diycem bisey yok kafama saksı atmalısınız direk 😅

Yok evli degil canim
Anladım canım, ama niye baba ile değil babaanne ve hala ile kaldığınızı anlamadım (koç Burcu merakı,mazur gör)

Ben bugün sabah tartilmayi unuttum kızlar:( yarin sabah tartılacağım durumumun pek ic acıcı oldugunu düşünmüyorum. 55 leri görmek isterken bu hafta boyle olmasina cok üzüldüm:(
aman kuzum can sıktığın seye bak haftaya verirsin sen

Bisey sorcaktim sana :))
Sizin salonda böyle kalin musambali
Bacaga giyilen sıkıp birakiyor ödem icin guya adini bilmiyom 😅ondan varmi
Tr de bi salona gittiydim orda görmüştüm

aman kuzum can sıktığın seye bak haftaya verirsin sen

Bisey sorcaktim sana :))
Sizin salonda böyle kalin musambali
Bacaga giyilen sıkıp birakiyor ödem icin guya adini bilmiyom 😅ondan varmi
Tr de bi salona gittiydim orda görmüştüm
Lenf drenaj abla makinenin ismi :D evet var :D

Bu durum beni çok geriyor aslında, artı olmadığım pazartesi olmadı neredeyse...neyse ki takımda alıştı benim bu dengesiz vücuduma
Yani bende bir de basen göbek şişiyor selülitleniyor falan. Bildiğin selülit ya çirkin çirkin 😂 yani çocuk öncesi çok takardım da artık almanyada da yasadığım ve çoğunluk zaten obez oldugu için hiç fark etmiyorum ah göbeğim mi çıkmış hiiiiiçççç umrum diil😂 geçen işte adet 20 gün gecikince baya hormonel 5 kilo da aldım, göbek de çıktı. Patronum alttan sordu gebemiyim öğrenmeye kalktı 😂😂

Kızlar yayladan eve geçtim bugün, biraz işlerim vardı...ama nasıl sıcak anlatamam... hergün gözünden uyku akan, uyku moduna giren bebeğim bugün saatlerce ağladı, zar zor uyuttum az önce...

Bugün menü diye birşey olmadı bende

Saatlere tam dikkat edemedim ama toplamda yediklerim

10 adet salatalık
3 adet domates
1/4 ananas
4-5 küçük köy elması

Su 3 lt yi geçti.

Şimdi de çay demledim, çocukları uyutmuşken biraz çay keyfi yapayım dedim

Yani bende bir de basen göbek şişiyor selülitleniyor falan. Bildiğin selülit ya çirkin çirkin 😂 yani çocuk öncesi çok takardım da artık almanyada da yasadığım ve çoğunluk zaten obez oldugu için hiç fark etmiyorum ah göbeğim mi çıkmış hiiiiiçççç umrum diil😂 geçen işte adet 20 gün gecikince baya hormonel 5 kilo da aldım, göbek de çıktı. Patronum alttan sordu gebemiyim öğrenmeye kalktı 😂😂
Bende basen, selülit yok ama göbek var ve bir türlü erimiyor, 14 kilo verdim, göbek hala 4-5 aylık hamile kadın modunda...(hamile misin sorusu bana en sık sorulan sorulardandır :KK70: :KK70: )

Kızlar yayladan eve geçtim bugün, biraz işlerim vardı...ama nasıl sıcak anlatamam... hergün gözünden uyku akan, uyku moduna giren bebeğim bugün saatlerce ağladı, zar zor uyuttum az önce...

Bugün menü diye birşey olmadı bende

Saatlere tam dikkat edemedim ama toplamda yediklerim

10 adet salatalık
3 adet domates
1/4 ananas
4-5 küçük köy elması

Su 3 lt yi geçti.

Şimdi de çay demledim, çocukları uyutmuşken biraz çay keyfi yapayım dedim
Afiyet olsun nirancim

Back
X