• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Kaç çocugun vardı canım? Doğumlar normalmiydi sezeryanın kesiğini tattın mı? Sezeryan çok göbek yapıyor diyorlar. Bende işte adet öncesi şişlik basene totoya kadar yansıyor çok enteresan direk su toplama bariz.
30 kilo da versen genetik göbeğin varsa çaresi yok canım malesef. Yani çok kasarsan hergün mekik çekip az az yersen hep diyet yaparsan bile olmaz . Bende de göbek yok bel incecik, gebelikte bile incecik kaldı, 40 haftalık hamileyken bile otobüste görmeyip yer vermediler bana 😂 arkadan incecikti. O göbek de doğumdan 6 ay sonra tamamen eskiye döndü füze gibi olmuştu oysa ki, dönmeyecek diye çok korkmuştum. Ama bu ilk çocuk tabii, bikaç tane daha doğururum haa işler değişir bilemem
Canım 3 çocuğum var, hepsi sezeryan ama benimki sezeryan kaynaklı değil...bizde herkes göbekten alıyor kiloyu.. evlenmeden evvel kilo almaya başlamıştım, direk göbekten... göbek hariç orantılı bir vücudum var, heryerden alıp heryerden veriyorum.

Göbek çevresi yağ Glisemik İndex Değeri yüksek besinlerden kaynaklanır, işin ilginci menülerimde GİD düşük besinlere yer veriyorum, gene göbek erimiyor, bölgesel hareket yapıyorum, 3 gün yapmasam yine yayılıveriyor...

Buna çözüm bulamadım maalesef...

Yıllar evvel arkadaşımın önerdiği bi çay göbek yağlarımi yumuşatmıştı, ona başlayacağım herhalde...

iyi aksamlar.kizlar.bugun moralim.cok bozuk.kan sonuclarini aldim.troid cikti bende hemde kilo aldirandan dunya basima yikildi sanki.omur boyu ilac kullanmam.gerekiyomus. uzun sureli hic ilac kullanamiyom.alisamiyom.en fazla 3 gun kullana biliyom..moral bozukliguyla cuma kacamagini abarttim.galiba.
sabah 09.30
2 yumurtadan peynirli omlet
7 zeytin
10.15 badem
salatalik

14.00
1 avuc leblebi
1 kase baharatli yogurt
1 ceviz

16.30
1 corba kasesi kisir(daha cok yesillik vardi)
1 dilim kek

20.30
1 dilim kek
dondurma
2 kasik yogurt corbasi.

spor 30 dk kosu.30 dk yuruyus.210 puan @bi prenses annesi
tatlim bu zamanda bicok kiside troid hastaligi var sanki dunyanin sonu gelmis gibi konusuyon :)) yataginin basina koy gözünü acinca at agzina :))

Hadi ara da yemişin ama aksamkiler cok lüzumsuz olmus
Evet bol kaçamaklı 2 günün ardından kaldığım yerden devam edicem.bu arada kendi kendime sürekli bunları söyledim
Senin bir amacın yok mu
Bunların tadını zaten biliyorsun
Şiş-man mi kalmak istiyorsun
Kiskandiracagin kişiler yok mu
Sen zayıf karekterli misin
Bu yanlıştan hemen don
Tatilin yarisi bitti sen daha 90.lari göremedin.

Evet neyse çok uzatmayayım.
Kaldigimiznyerden devam. Mefkurem Mefkurem evdeki tartı dengesiz.1, 1.5, 1.8 kilo fazla tattığı oluyor.
Geçen hafta evdeki tartıda 95.8 dim.diyetisyen tartışında 94 ciktim(hemen tartılıp gitmistim)
Bugün sabah 95.6 geldim.
Guzelim takima sen hangi tartiya göre bildirim yapiyon herzaman :))

Bugünkü menü

Kahvalti

1 haslanmis yumurta
5 dilim salatalik
Yarim domates
5 zeytin
3 parca beyaz peynir
2 parca kasar peynir
1 Tam bugday tost ekmegi
1 yesil Cay

Öglede yüzmeye gittim

Hazir waffle falan yedim 😪

Eve gec geldik

Aksam 20.00

1 kase corba
2 köfte
2 bardak ayran

Su 3 litre gecmistir

Canım 3 çocuğum var, hepsi sezeryan ama benimki sezeryan kaynaklı değil...bizde herkes göbekten alıyor kiloyu.. evlenmeden evvel kilo almaya başlamıştım, direk göbekten... göbek hariç orantılı bir vücudum var, heryerden alıp heryerden veriyorum.

Göbek çevresi yağ Glisemik İndex Değeri yüksek besinlerden kaynaklanır, işin ilginci menülerimde GİD düşük besinlere yer veriyorum, gene göbek erimiyor, bölgesel hareket yapıyorum, 3 gün yapmasam yine yayılıveriyor...

Yıllar evvel arkadaşımın önerdiği bı cayt göbek yağlarımi yumuşatmıştı, ona başlayacağım herhalde...
Elma tiplisin dimi vucut orantili ama gobek orda arsiz yuzsuz helloo yapiyor gitmiyor.
Nasil bir cay aceba

Yıllar evvel arkadaşımın önerdiği bi çay göbek yağlarımi yumuşatmıştı, ona başlayacağım herhalde...
30 günlük bir program var acaba onu uygulasan. Sadece göbek eriten egzerisi secip.

ne yaptiysan iyi yapmışın 😅😅😅

Ne koydun cnm çaya

Limon kabuğu
Elma kabuğu
Toz karabiber
Toz zencefil
Toz zerdeçal
Toz tarçın
Tane karanfil
1 adet ananasın kabuğu
2 lt su

Acımtrak bir tad oluyor

Menunde detoks gibi olmus 😁😁😁

Aslında haftada bir defa böyle birgün geçirmek lazım... Yapabilirsem deneyeceğim, bugünkü biraz mecburiyetti.

burdada millet sicaktan uyayimiyor cnm eşim gececiydi uykusuz işe gitti tekrar

Burda denizin nemide sıcaklığı fazla hissettiriyor maalesef

Bugünkü menü

Kahvalti

1 haslanmis yumurta
5 dilim salatalik
Yarim domates
5 zeytin
3 parca beyaz peynir
2 parca kasar peynir
1 Tam bugday tost ekmegi
1 yesil Cay