- 21 Eylül 2014
- 8.562
- 34.210
- 748
- Konu Sahibi Handandandan
- #309.981
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Demi bence de hic bulasmayim kazara severim falan belki Allah korusunBosver hic guzel bisey degil zaten![]()
Aaa niran aklima geldi:))
Kv gil kardesine gitmislermi
insAllah haftaya 1.ik bizim
tamam cnm
afiyet olsun canim bilemeidm bi gun yersem sever miyim bakacaz![]()
Haşimatonun bitkisel tedavisi var canım, uygulamak istersen paylaşırım... Ömür boyu ilaç kullanmaktan kurtulursunsagol.canim
internetten arastirdim hasimato felan dedi.kilo aldiriyomus felan.orda okuduklarim korkuttu.bi etrafda hic duymadim.nasil bisey onuda bilmiyodum.internetten detayli baktim.
Klavye hatası, okumadan enterleyince böyle oluyorKemik cayida neymiş kizzz![]()
cok isterim .paylasirmisin lutfenHaşimatonun bitkisel tedavisi var canım, uygulamak istersen paylaşırım... Ömür boyu ilaç kullanmaktan kurtulursun
Özelden atıyorum sana yazıyı, ben yazıdaki şekliyle uygulamıştım, geçti şükürler olsun.cok isterim .paylasirmisin lutfen
tmm canim bekliyorum sagol❤❤Özelden atıyorum sana yazıyı, ben yazıdaki şekliyle uygulamıştım, geçti şükürler olsun.
hayirli geceler canimSarjim bitmek üzere baya bi sarj etme özürlüyümsizlere hayirli geceler
![]()
İnsAllah cnmBence hedefine ulasinca kendine ödülün olabilir nefis bisey![]()
cogunluk oyleydi ama 3 tane gr olunca yüzde baya düştü cnmyuzde 1 in ustundeydi genelde herkesinki..kismet degulmis.diger takimlar daha cok vermis demekki
heee iyi olmusGitmek istedikleri doktora randevu bulamamışlar, çok ileri tarih varmış, dolayısıyla gitmemişler...
Eşim bir haftadır annesini fizik tedaviye götürüyormuş, kendilerine yakın olan hastaneye.
kizzzz nazli simdi terlik geliyor haaaBence hedefine ulasinca kendine ödülün olabilir nefis bisey![]()
İyi geceler abla hayir demek lazim bazen kim olursa olsun Allah kolaylık versinBende yattim kizlar
Ne guzel sabah kalkmicam :)))
Ama öğlen cocuklari biracaklar
Valla aslinda cok yorgunum hic cnm istemiyor ama hayir diyemedim
Onlarinda baska careleri yokki cnmİyi geceler abla hayir demek lazim bazen kim olursa olsun Allah kolaylık versin![]()