• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Tuzlu yoğurt un marketten alınmış hali
Eki Görüntüle 2293003

Zeytinyağı eklenmiş olarak kahvaltıya hazır halı, pulbiberde eklenebilir üzerine

Eki Görüntüle 2293004
Peki tuzlumu 😅😅😅
ya biz burda patates bulamiyoruz..gecen aradim.mazalarda bulamasim.en son bi magzada buldum.5 kilosu 5 euroya yakindi.neyse aldim.eve getirdim actim torbayi tum curuk..kabuklari iyi ama soyarken ici curuk tum...sogan zaten cok pahali 1 er kiloluk aliyorum
iyi sen kıymışin ben kiyamadim 🤣🤣🤣cok pahali yaa patatesde yemiversinler :)) detoks yapicak olursam alirim 😂

cogunluk oyleydi ama 3 tane gr olunca yüzde baya düştü cnm
heee iyi olmus 😅😅😅
kizzzz nazli simdi terlik geliyor haaa :sinirli: :sinirli: :sinirli:
ödül olur diye düsünmüstüm hedefine ulasinca 😛
Bende yattim kizlar
Ne guzel sabah kalkmicam :)))
Ama öğlen cocuklari biracaklar
Valla aslinda cok yorgunum hic cnm istemiyor ama hayir diyemedim
annelik 💐
Bu arada bisey sorcam

Ben cok dalginim unutkanim konsantre bozuklugu var
Yaptigim iş de konsantre gerekiyor
Bunun icin ne yapsamki
bence en Önemli sey uyku. Az uyuyorum demistin.
Derdinin dermanı var canm ne bu karamsarlık. Görümcem aşırı kilo vermiş diye bahsetmiştm geçen enişte aldatmş filan demiştim. Sebep başkaymş karın şişliğinden dr gitmiş guatrnda nodüller varmş troid acayip hızlı çalştığı için çok fazla kilo vermiş biyopsi yapılacak sanırım inşaallah iyi çıkar
hayirli sonuclar alsin ins.
2 olan takımın listesi tek kişilik, tek başına 2. oldu.
nasil oldu öyle? Kac kilo vermis?
Dünkü menü

SABAH 11.00
1 haşlanmış yumurta
1 büyük domates
2 kk peynir
2 tbekmeği
2 bardak çay

ÖĞLEN YOK

ARA
1 bardak nescafe ( yine alıştım buna bırakmam lazım kilo yapıyor diyorlar. Ama metabolizmamı çalıştırıyor hemen de bilemedim )

AKŞAM 19.00
Yarım tabak kuru fasulye
Bol salata
Yarim kase bol limonlu mercimek çorbası

Su 2 litre
afiyet olsun
Günaydın😍
Az önce tartıldım, şuan tam 1 hafta oldu nerdeyse 3 kilo vermişim 💪 64.6-61.7 : 2.9 kg, sanki birazcık daha verdim gibi desabah wc öncesi ilaçla bi bardak su içme seansım var ,200 ml o ekleniyor, bir de tuvaletimi tam yapamadım gibi . Bundan sonraki haftalarda 2 ile 1.5 kilo arası vermek hedefim, 58 e kadar, sonrasından gramlarla savaşıcam ben de biliyorum, çünkü en son 57 nin altına2010 da inmiştim
günaydin, cok hizli gitmiyormu kilo? Kullandigin ilaclarmi yardimci oluyor gitmesine?
Akçaabat diyince ; aklıma Akçaabat köftesi düşürdün kız..
oh mis 😍😍 güzeldir köftemiz 😃
Tam yatmadan bidaha bakim demistim sonra bayılmışım zateb :D

Aa dogum gunun kutlu olsun canimm
Aslan burcusun galiba benimde pazartesi günü:)

Afiyet olsun canim

Kolay gelsin canim

Ödem ve toksin atmada ise yarıyor abla. Bu ev tipi olanlari genelde fil hastalığı olanlar aliyor oyle bi sıkıntı mi var

Hayir ne ye dünyan yıkıldı canim gayet guzel veriyorsun suan. Asıl boyle kendini salarsan veremezsin bi topla kendini

Yeni bi tarti al kisa zamanda canim

Ins canim

Waffle olmamis canım

Sen hakkini doldurmussun canim

Genede guzel sonuc bence abla yuzde iyiydi

B12 ne baktir abla genelde unutkanligin sebebi o

Ins ponim ya

Afiyet olsun canim

Gramlarla mucadele edecegini dusunme canim
Ben en son bu kilolari 7 sene once görmüştüm. Son kilolari verirkende hic sorun yaşamadım. Hatta kapanışı gayet güzel yapmıştım :D
bildigimiz waffle dan degildi ☺️
Gunaydin kizlar sabah tartildim
Gecen cuma 56.2
Bugun 58
Fark +1.8
Yuh bana oha bana resmen öküz gibi yedim diyorum size yaa:mad:
telafi edersin ins
Günaydın herkese🤗
günaydın kızlar kahvaltımı yaptım ilk ilacımı içtim geldim
Gunaydinnnnnnn

Az kalorili bol hareketli bi haftasonu olsun ins.
Benim icinde dinlenmeli 😄😄😄
günaydin bayanlar. Insallah
Kilo bildirimi

Gecen hafta 102
Bugun 101
Fark 1

O kadar harekete kacamaksiz oluşuma göre az gitmis ama bunada şükür tabi ins. Haftaya daha iyi olur

Bundan sonra işten gelince, sabah kalkinca yapmam gerekenleri yapicam
Belki hergun yapinca wc düzene girer
Dün gelince 3 inciri kaynatip suyunu ictim, yedim bide biraz yag koydum icine işe yaradi
Haaa form da icmistim :))

Kizlar ben cumartesi tartilsam bi sakincasi varmi
Cunku sabahin 5 inde yataktan kalkip tartiya cikmam gereyor
Saat 7 _8olsa neyse de
Zaten ilk baslangicimida öğlen tartilip yapmistim
Zaten listede degilim
cok güzel 1 kilo az degil
Kizlar yaaa tr de patates sogan cok pahalimi 😅😅😅😅burda uçtu onlar
Dün 2.5 kilo sogana 3.33 verdim o da indirimli güya icime oturdu :))) patates daha da pahaliydi almadim 😂😂😂
burda bi iniyor bi çıkıyor
Tuzlu yoğurt un marketten alınmış hali
Eki Görüntüle 2293003

Zeytinyağı eklenmiş olarak kahvaltıya hazır halı, pulbiberde eklenebilir üzerine

Eki Görüntüle 2293004
Degisikmmis. Ne güzel memleketimiz var her yöremiz ayri bi güzel💐

Dün 2.5 kilo sogana 3.33 verdim o da indirimli güya icime oturdu :))) patates daha da pahaliydi almadim 😂😂😂
Patatesten soğandan haberim yok ama bamya 25 TL...

Yeşil fasülye 10

Pazarın en ucuz sebzesi olan kabak bile 3 TL

şu ara kilodan baska ektra bisey yok cnm
Bide iş stresi
Mesela gözümle goruyorum C-100 rakamina gitmem gerekiyor ben D-100 e gidiyorum
Yada 3 tane koymam gereken seyden 4 tane koyuyorum
O sn. de ne koydugumu, hangi rakam oldugunu unutuyorum vs. vs.
Karabaş otu seni rahatlatır canım, kendini iyi hissedene kadar sabah akşam bir bardak içsen, tüm dalgınlığın, kafa yorgunluğun geçer..

Bu kitaba başlıyorum kızlar bugün
1564219814649271255630.webp

Ay biz patates soğan da ekelim ozaman bak 😂bahçede bi onlar eksik 😂

ödül olur diye düsünmüstüm hedefine ulasinca 😛
annelik 💐
bence en Önemli sey uyku. Az uyuyorum demistin.
hayirli sonuclar alsin ins.
afiyet olsun
günaydin, cok hizli gitmiyormu kilo? Kullandigin ilaclarmi yardimci oluyor gitmesine?
oh mis 😍😍 güzeldir köftemiz 😃
bildigimiz waffle dan degildi ☺
telafi edersin ins

günaydin bayanlar. Insallah
cok güzel 1 kilo az degil

Degisikmmis. Ne güzel memleketimiz var her yöremiz ayri bi güzel💐
Canım diyorum ya ben bu yediğimin abartmıyorum sana 5 katını yiyerek 63.5-65 arasında seyrediyordum 4-5 aydır. Bisiklet ve oğlan ve ev koşturmacam çok çılgın noktada benim, ev 3 katlı ve eminim ki günde 50 kattan fazla inip çıkıyorum ve 20000 adımdan fazla atıyorum, bir de nerdeyse iki saat bisiklet kullanıyorum. Yemeği hafif azaltınca otomatikman gidiyor benden. Ama haftaya da 3 kilo gitmez artık en fazla 2 kilo gider hadi biraz daha özen göstersem 2.5 , ayda 8 kilo verebilen bi yapım var, alabiliyorum da aynı hızla ama bu hiç hoş değil tabi 🙈

Bilmiyorum canım, ben uzun zamandır pazara gitmiyordum, belkide bu fiyatlar normaldir..

En son pazara gittiğimde bamya 5 TL idi... Kaç yıl olduysa artık

Anladim. Bende en son sanirim orda yasadigimda gitmistim oldu 7 sene cok fark olmuştur kesin

Canım diyorum ya ben bu yediğimin abartmıyorum sana 5 katını yiyerek 63.5-65 arasında seyrediyordum 4-5 aydır. Bisiklet ve oğlan ve ev koşturmacam çok çılgın noktada benim, ev 3 katlı ve eminim ki günde 50 kattan fazla inip çıkıyorum ve 20000 adımdan fazla atıyorum, bir de nerdeyse iki saat bisiklet kullanıyorum. Yemeği hafif azaltınca otomatikman gidiyor benden. Ama haftaya da 3 kilo gitmez artık en fazla 2 kilo gider hadi biraz daha özen göstersem 2.5 , ayda 8 kilo verebilen bi yapım var, alabiliyorum da aynı hızla ama bu hiç hoş değil tabi 🙈

Oh ne güzel💐 hedefine en kısa sürede ulaşırsın darısı bize 💐

takim listesinde 1 kisi var oda 60 li kilolarda 0.9 verince takim yuzdesi 1.29 olmus :))
günaydin, cok hizli gitmiyormu kilo? Kullandigin ilaclarmi yardimci oluyor gitmesine
hem metobolizma farki hemde bazilarinda ilk hafta cok ödem olur cnm
Ama guzelgunler cok hareketli masallah
ne zamandir hic indigini gormedim
Sogan bitince mecburen aldim
Patatesten soğandan haberim yok ama bamya 25 TL...

Yeşil fasülye 10

Pazarın en ucuz sebzesi olan kabak bile 3 TL
ben bamya hic almam genelde kart oluyor burdada 3-4euro
Fasulyede en ucuz yarim kilosu 2 euro duser
Ben balla beyaz peyniri Cok severim Ama yiyemiyorum bali 😪
arada kahvaltida 1 tk bal yiyebilirsin cnm tabi gercek bal olursa daha iyi :))
Bu kitaba başlıyorum kızlar bugünEki Görüntüle 2293015
masallah nirancim ne kadar cok kitap okuyosun
Eskiden bende okurdum bayadir okumadim
Ilginc biseyler varsa bizede soyle
Ay biz patates soğan da ekelim ozaman bak 😂bahçede bi onlar eksik 😂
yerin varsa tabiki ek cnm :))
Bizim bahce daha cok cimen cicek sebzeye yerim yok
bu tempoda gidersen kolay kolay geri almazsin cnm

Oh ne güzel💐 hedefine en kısa sürede ulaşırsın darısı bize 💐
Amin canım 🙏🏻 Darısı sizin de başınıza. Ben ondan diyorum ya benim tiroidin yavaş çalıştığına inanmıyorum diye, istesem hemen verebiliyorum da bazen bu motivasyonu bulamıyorum kendimde. Bakalım inebilecek miyim 55 e bu sefer. Belki bu kadar insan okudu yazdım deyip utanıp veririm bu sefer 😆

Back
X