• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Doğruysa eğer bunları buldum

Eklentiler

• AB76D0E5-4E43-462F-B9C8-EBB6FDB1B016.webp
    AB76D0E5-4E43-462F-B9C8-EBB6FDB1B016.webp
    30,6 KB · Görüntüleme: 34
Dünkü menüm

Sabah 07:11
Öğlen 12:25

Vişneli sütlü smoothe

16:10 3 yk lor peyniri, 2 adet wasa, 2 tam ceviz, 1 eti karam

4 litre su

Bol baş ağrısı, hönkürerek ağlama ve sonunda uyku

Regl oldum da gözü yaşlı geldi bu ay ☺
kız senin hormonların normal mi bu ara çok ağlar oldun gülüm ne oluyor , regl zamanı diye deme o da normal değil

selam kızlar azıcık çilek reçeli kaynattım sabah biraz da semiz otu ayıkladım yıkadım doğrayıp dondurucuya attım ev de varken dün eşim pazardan yine almış zayi olmasın dedim , sütçü de bu gün geldi süt kaynatıyorum daha eve elimi atmadım gerçi sadece mutfak süpürülecek ve tabi ki çamaşır işi var benim canım kıpırdamak istemiyor sıcak yavvfff:))

Mefkurem Mefkurem geçen sene soğan patates o kadar pahalandı ki sosyal medyada gırıgırı şamatası yapıldı kadının biri bu gün pazardan 2 kilo soğan 2 kilo patates aldım eve hırsız girecek diye ödüm kopuyor diye yazmıştı :)) şimdi de çok ucuz değil kilosu 2.5 - 3.5 tl arası değişiyormuş ben alışveriş yapmadığım için eşime sordum da:)

selam kızlar azıcık çilek reçeli kaynattım sabah biraz da semiz otu ayıkladım yıkadım doğrayıp dondurucuya attım ev de varken dün eşim pazardan yine almış zayi olmasın dedim , sütçü de bu gün geldi süt kaynatıyorum daha eve elimi atmadım gerçi sadece mutfak süpürülecek ve tabi ki çamaşır işi var benim canım kıpırdamak istemiyor sıcak yavvfff:))
cok sukur bura serinledi.yagmur yagdi dun.bugunde yagcak..oh boraz nefes alabildik sukur

bende yapılması gerekenleri yaptım ama camaşıra dokunmak istemiyorum topladıklarım sepette 😪😪
cok sukur bura serinledi.yagmur yagdi dun.bugunde yagcak..oh boraz nefes alabildik sukur
Bizede yolla 🤣

Biri şu güneşe ateş etsin

Dayanamıyom artık sıcaklaraaaa

Allah’ ım yanıyorum nolur bu gariban kuluna acı, az rüzgar gönder hayırlı bir şekilde. İnsanlar doğa zarar görmeden essin püfür püfür
Allahtan klima altinda calisiyorum ben :D
Dünkü menüm

Sabah 07:11
Öğlen 12:25

Vişneli sütlü smoothe

16:10 3 yk lor peyniri, 2 adet wasa, 2 tam ceviz, 1 eti karam

4 litre su

Bol baş ağrısı, hönkürerek ağlama ve sonunda uyku

Regl oldum da gözü yaşlı geldi bu ay ☺
Afiyet olsun canim aksama patlamisin biraz ;)
Bi kalıp peyniri balla gömerim o yüzden 🤣 iyi olmaz kızarsınız bana 😛
Aman kalsin yeme o zaman :D
Ayy cilek receli😍😍

Gunaydin canimm

Tesekkur ederim tatlim😘

Gunaydin canim afiyet olsun

Gunaydin ablamm ins bende dikkat edicem :KK70:

Olur sanirim abla

45 gün civari canim 11 e yakın verdim 66.7 den 55.8 e düştüm

Ay hic girme o konulara ponim :KK70:

Varisler varsada cok sık kullanmasin abla haftada 2 3 gun yeterli fazla baskida yapacak sekilde calistirmayin.
Ay ins gider abla ya sinirlerim bozuldu

Hicc bilmiyorum o konulari :KK70:

Sonucta hakkini kullandim tatlim :KK66:

Niye canim
Ççoook süper mükemmel kilo vermişsin çok tebrik ediyorum seni!! Senden 2 kilo azla başladım hedefim de 55, inşallah ben de 4-5 hafta dolmadan senin gibi hedefime ulaşırım!

Nette bulamadim yaa tek dikmelik cicek olarak yada tohum satiliyor
Aktar yok cnm
Bizim turk milleti gibi ot hastaligida yok 😂
bide reforrmhaus a bakayim guya dogal seyler var orda
Ay aktar yok uyuz oluyorum valla bende

Mefkurem Mefkurem geçen sene soğan patates o kadar pahalandı ki sosyal medyada gırıgırı şamatası yapıldı kadının biri bu gün pazardan 2 kilo soğan 2 kilo patates aldım eve hırsız girecek diye ödüm kopuyor diye yazmıştı :)) şimdi de çok ucuz değil kilosu 2.5 - 3.5 tl arası değişiyormuş ben alışveriş yapmadığım için eşime sordum da:)
Az önce alışverişteydik baktım da pattesin kilosu harbi 2.99 du almanyada 😭🙈 kilosu 69 sent olan havuçtan aldım bi de, soğana bakmadım evde var çünkü.

Allahtan klima altinda calisiyorum ben :KK70:

Afiyet olsun canim aksama patlamisin biraz :KK66:

Aman kalsin yeme o zaman :KK70:

Ayy cilek receli😍😍
aman aman biz de reçel yenmiyor da kız kardeşim geliyor ya bazen bir kaç günlüğüne onlar seviyor sofra da bulunsun :)
malatya da ilk kez vişnenin çekirdeğini çıkarıp reçel yaptım çok zoruma gitti bee 1 lt kavanoz oldu bir de hemen yemelik 1 kase güzel de olmuştu ben annemdeyken kavanozu arka oda gibi bir yer var oraya kaldırmışlar ben de görmeyince unuttum kv de kaldı afiyetle yesin artık :)) eve gelince çekirdeğini çıkarmadan azıcık yine yaptım inşallah olmuştur sıcakken kavanoza koyup ters çevirdim

Selam kızlar 😍😍
Dünkü konya gezimiz güzeldi ama aşırı yorulduk ..günü birlik geziler çocuklarla bize göre değilmiş ...
Dynku menumu yazmayim açıkçası diyete sadık kalmadım 🙈
Sonuçta her zaman diyet yapılır ama gonyaya her zamanmi gidicem😁
Ayrica sabah tartildim 400 Gr eksilmesimi✌️
Diyete basliyali ilk on kilom gitmiş bulunmaktadir👏👏💃💃💪🏻💪🏻
Gerçekten hiç zorlanmadim.. sizin sayenizde nasıl gitti anlamadım bile
İyki varsın 9.takim ve kaptanım @mefkurem ♥️♥️♥️
Benim bu istahima rağmen bana kilo verdirmeniz büyük başarı gerçekten 😁😍😍😍

benimkiler toplanmadı bile hem yıkanacak hem toplanıp katlanacaklar yapmıyımm işte canım çekmiyiiiiiii yaaaa :KK70:
Ay bende de bi sepet çamaşır katlamamı bekliyo, bi makine de yıkayıp evi toplamam lazım, kısmetse dikiş yapıcamoğlana kısa tulum ve oYun şortu dikicem🙏🏻 Tabi önce uyuması ve işaret parmağımı bırakması lazım ki odasından çıkabileyim 😂😂
Bu akşam dışarı çıkıp türk arkadaşlarımla buluşucam, yılda bi kere yaptığımız bir aktivite, boğazım kaşınıyo ağrıyo ama çıkmama mani değil, rakı içicem sanırım duble büyük ihtimal. Türk restoranı çünkü. Bakalım diyeti çok tokatlamadan dönebilecek miyim? Şu saate kadar gayet kuş kadar yiyerek ilerledim 🙏🏻

Selam kızlar 😍😍
Dünkü konya gezimiz güzeldi ama aşırı yorulduk ..günü birlik geziler çocuklarla bize göre değilmiş ...
Dynku menumu yazmayim açıkçası diyete sadık kalmadım 🙈
Sonuçta her zaman diyet yapılır ama gonyaya her zamanmi gidicem😁
Ayrica sabah tartildim 400 Gr eksilmesimi✌️
Diyete basliyali ilk on kilom gitmiş bulunmaktadir👏👏💃💃💪🏻💪🏻
Gerçekten hiç zorlanmadim.. sizin sayenizde nasıl gitti anlamadım bile
İyki varsın 9.takim ve kaptanım @mefkurem ♥️♥️♥️
Benim bu istahima rağmen bana kilo verdirmeniz büyük başarı gerçekten 😁😍😍😍
A.selam. 10 kilo maşallah tebrikler

Back
X