- 13 Eylül 2017
- 2.131
- 7.781
- 158
- 41
- Konu Sahibi Handandandan
- #310.121
Adana'dan tren seferi var mı Konya'ya, bilgin var mı?
Hiç bilmiyorum ama araştırayım ben bunu bir
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Adana'dan tren seferi var mı Konya'ya, bilgin var mı?
Tıngır tıngır Konya seferi yapıp, etli ekmeğimizi yiyip dönebiliriz....hayali bile güzel oldu ya(kaptan duymasın)Hiç bilmiyorum ama araştırayım ben bunu bir
Bunu anlamadım işte? Ben oğlum küçükken direk küvete birlikte girer arada da emzirirdim, kimin neresi şişiyo anlamadım? 20 ay emzirdim bi kere mastit denen illet gelmedi başıma.Kizlar dun oglen annem gitti aksamina kv geldi kv annemi pazar gidicek saniyormus basta 2 hafta demisti annem cnku sonr bilet daha uygn geliyor diye 12 gun gelmisti gorusemediler. Kvyle bugun bebisi yikadik. Herkezin farkli seyleri oluyor tabi mesela kv bebegi yikadiktan sonra emzirme gogusleri siser derler dedi yavrum durmayimca emzirdim tabi artik ama boyle seyler cok fazla olmaz insallah diyorm
sebze ezmeleri yiyebilirsin tabiki de.akkinda olsun sebze yemeği yediğinde yanına bir parça et tavuk yoğurt veya salata yersen acikmaslzsin .bizim en büyük hatamız akşamları erkenden sebze yiyoruz sonra niye acıktık diyoruzDar dar 34 beden mango pantolonumu giydim de öyle gidiyorum türk restoranına buluşmaya, fazla yiyemiyim pantolon mani olsun diye bol elbise giymedim kızlar nası fikirbana tavsiyeleriniz var mı? Önden bi bardak ayran içip hep yoğurtlu mezelere girip bitane de lahmacun yersem oooohhhh misss benden mutlusu olmaz, yoksa lahmacunu yarım mı yesem? Ay burda güzel lahmacun yok ki yaa
sadece meze yer salata yer kaparım geceyi ben. Havuç tü kaka ama patlıcan ezmeleri için ne diyorsunuz,??
Ben var diye biliyoruzAdana'dan tren seferi var mı Konya'ya, bilgin var mı?
Güzel haber bu, nereden öğreniliriz acaba saatleriniBen var diye biliyoruz
Adana tren garını bir arasana canim.netten telini alsanGüzel haber bu, nereden öğreniliriz acaba saatlerini
Tmm canım, arayıp soracağım..Adana tren garını bir arasana canim.netten telini alsan
Ben niye hiç acıkmadığımı anladım o zamanMwrhabakar
sebze ezmeleri yiyebilirsin tabiki de.akkinda olsun sebze yemeği yediğinde yanına bir parça et tavuk yoğurt veya salata yersen acikmaslzsin .bizim en büyük hatamız akşamları erkenden sebze yiyoruz sonra niye acıktık diyoruz
Yok abla eşim gilin İstanbulda işleri vardı jiracılarla bşraz sıkıntıları vardı oraya gideceklerdi bzide gittik gezmiş okuruz diye İstanbula gittik.. Bugün döndük anca geldim eve.. Brşaz da sorunumuz oldu orda vaktin olmadıcok calismasida buyuk sikintiymis organ kendini bitiriyomus
balik hic yemem arada ton baligi :))
Omegayi alayim bari cnm
tartildim cnm ayni vermişiz :)) ama sen avantajlisin :)
uykuda problem tabi
şu ara kilodan baska ektra bisey yok cnm
Bide iş stresi
Mesela gözümle goruyorum C-100 rakamina gitmem gerekiyor ben D-100 e gidiyorum
Yada 3 tane koymam gereken seyden 4 tane koyuyorum
O sn. de ne koydugumu, hangi rakam oldugunu unutuyorum vs. vs.
avantajlilar tabi :))
mutluyum derken kilondanmi eksindenmi mutlusun :))
Neskafe aşırı tuketilmediginde kilo vermene zarari olmaz sadece cok katki maddeli oldugu icin saglikli degil ve kahve icmis olmuyosun
2 si, 3 ü biraradalar kesinlikle icilmez daha facia :))
Tatlim asagida tugceye dedigim gibi seninde baskalarinin menulerine kilo bildirimlerine yorum yapmani bekliyorum
Cogunluk öyle yaptigi icin normal olarak karsilikda beklerler :)))
o zaman diyetisyen tartisina gore 93.8 oluyor heralde, yani 200 gr eksidesin
yok çok şükür cnm
Esimde kilcal varisler vardi
Benimde iş de ayaklarim cok agriyoya
Kan dolasimini artiyor heralde
Her aksam yapsam faydasi olur diye dusumdum
Dün yaptimda bacaklarimdaki sisligi indirmis sanki
Ben aslinda tüm bacak olanlarindan istiyodumda 300 euro onlar
buna, benim kriterlerime göre küçük öküz diyelim
Ama devami gelmesin tabi
Dikkat edersen haftaya hepsi gider tatlim
üzülmek istemiyosan o zaman dikkat edecen cnm
Artik ilk bastaki gibi kolay gitmez ve persembe bile menun cok karbonluydu
Dün cumaydi cnm ve ben kimseye yorum yaptigini görmedim
Merak etmiyomusun kim ne yapmis ne etmis
Yada guzel verenlerle mutlulugunu paylasmamisin :)
Senin o terlik olmasa zaten benim hakkımdan kimse gelemezkuzucum niye kendine eziyet ediyon yaa şu ruhunu bi rahat birak relaks ol
Valla senin yerinde olmak isterdim ne gzzel gencsin kendi parani kazaniyosun zayifsinda
Eeee daha ne olsun
anacim vur dediysek öldür demedikya
bende de bi sürü çamaşır var haftaici hic ellemedim
Cocuklarda var bugun
valla evde sogan olsa bende almicamda onsuz yemekte olmuyor mecbur aldim
kiz dilek hemen kacamagin arkasına yok şöyle iyisiniz böylesiniz deyip boyama yaglama yapma
Bidaha hic bi mazaret kabul etmiyorum menü yazilip terlik yenecek
tatlim ilk hafta cogunlukla su kaybi oldugu icin verdigini anlamazsin zaten
2-3.haftadan sonra belli olmaya baslar
cok guzel gitmis niranim
Az kiloda bilmiyorum ama fazla kilo olunca genelde 1 kiloya 1 cm incelme oluyor sanki
Bacım etli ekmek yemedim desem
İskender yedimEtli ekmek yemişsin besbelli![]()
Yazinin başını okuyunca kız bu hatun gebemi yoksa demedim değil içimdenAy çatır çatır da adet gördüm ben birgüsel, üzerine görme bizim ailemizde yok yani. Hiç test fln da yapmadım tabii haliyle. Benim annem de beni3 ay anlamamış ama hastane testinde çıkmadığımdan anlamamış, adet görmemiş yani. Benim oğlan da hastanede kan testinde çıkmadı mesela, ben de ilk oğlumu o sebeple anlamadım sonradan öğrendim ama kanama olmadı yani. Gebe olduğumu düşünmüyorum ama çok ilginç gidiyo vucudum.
Teşekkür ederim bebisim yaptık işte biseylerA.selam. 10 kilo maşallah tebrikler