• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Sağlıklısı hangisiyse o olsun canım🙏🏻 Sağlıkla doğur, sen sağlıklı ol, bebişin sağlıklı olsun. Önce bunlar , sonraki düşünce sezeryan mı normal mi olsun. Umarım hersey yolunda gider de istediğin şekilde en kolayından bi doğum nasip olur sana🙏🏻🙏🏻
Amiin allah razi olsun canim evet ilk once saglikli olmak gerisi bi sekilde hallolur insallah suan nstdeyim cumaya kesin aliriz seni dedi doktor ama acilmam yyokmus daha 1 cmmis bebegin gelisimide iyi cumaya acikligim olur insallah

Biskot dedigin ne oluyor canim afiyet olsun
kurutulmis ekmek ama diet icin.4 tanesi 126 kalori sadece.
Kizlar yarin dogum gunumdu isyerindekiler surpriz yapip dün plan yapmışlar. Izne cikacaklar var diye. Önce isyerinde kutladık. Sonra aksamada plan yapmışlar patronumun evinde. Pek patron gibi degiliz abla kardes gibiyiz samimiyet var arada. Isten çıktık hep beraber oraya gectik. Gece gec dönünce burayada gelemedim
dogum.gunun kutlu olsun canim.nice senelere.
biskot biskuvimi cnm
Lahmacun kac tane yazilmamis
ama sen orda kendimle mucadelemi gorseydin 🤣🤣🤣
Aaaa yeter ama!!! Sana zayifsin şoylesin boylesin dedikce şimardin heralde
Bi kendine gel hilalsin sen :))) bak bi bakmışın 60 oluvermişin
iş yerinde böyle ortamin olmasi ne guzel insan zevkle calisir
yok kuru ekmek ama diet icin.lahmacunda 1bucuktu.
Ben hiç ağlamadım da böyle bi afakanlar geliyodu niyeyse. Bi de benim doğum aralıkta oldu işte 2016 aralık son 30 yılın en çok karı vardı istanbulda, kimse gelmedi falan. Onlarla da ilgisi oldu tabi. Ben zaten multivitamin kullanıyordum o zamanlar bi eksiklik yoktu çok şükür de. Kızlar yaaa yaz doğumu kış doğumundan psikolojikman daha iyi mi ya, ? Ben mi abartıyorum? Benim bi oğlum var kara kışta doğdu. Yazın doğsa mesela hep gineş var, çimlere at bebeyi yat yanına , ne biliyim hava daha gec kararıyo fln ? Yoksa hiç bi farkı yok mu ne diyosunuz?
bende kisin dogum yapmistim.1 ay cikamadiydim biyere..bende lohusalik depresyonuna girdim .aglama krizleri felan..eve gelen herkesin arkasindan agliyodum..simdi dusunuyorumda cok komik:))

Şuraya bi menü yazıcam taşlıcaksınız biliyorum 😂
Ayrıca son treni kaçırdığımdan bi arkadasla sabaha kadar uyumayıp dolandık şuan eve dönüyorum
Sabah 09:30
2 haşlanmış yumurta
Öğlen:13:30
Az peynirlisalata ve 1 dlm ekmek
Akşam 20:00
1 bardak ayran,
Yarım adana kebap, birazcık ekmek ve yoğurtlu meze, ama pek olamadı maalesef begenmedim mezeleri.
1 sade soda

Gece 02:00
Bir miktar patates cipsi
Yarım bardak carpirinhia, bol şekerli yeşil limonlu pitu lu bir içki
Gece 2 de olanlar olmasa aslen fena değildi😂
Zaten bodrum katımızı da su basmış, şimdi uyku yüzü görmeden ilk trenle eve gidiyorum. Bodrum temizlicem 🙈
hic olmamış cnm afiyet olsun
Yok canım , taze yapıldı hormon testleri, rahim ve yumurtalıklar da temiz. Benim ailenin kadınlarının hepsinde var bu arada bazen 3 ay civarı da adet olmadığım oluyor, teyzem çocukları cinsiyetleriyle öğrendim hep derdi😂
hmm anldm cnm 😄 bnm annemde de adet duzensizligu vardi 4-5 aylıkken ogrenmistik kardeslerimi
Günaydın herkese. Dün hep girdim girdim çıktım son sayfaya gelemediğim için alıntı yapamadım. Çok yoğum bi gündü pazara git markete git misafir için hazırlık yap çocuklarla ilgilen filan misafirler 12 buçukta gittiler sonra tele gitdm şarj bitmiş
Dünkü menüm
10.30
2 halka sucuklu yumurta
3 d peynir 3 zeytin
Domates salatalık biber

13.00
Yarım çb ayçekirdeği
1 b süt

16.30
Yoğurtlu kabak biber patates(fırında yağsız yaptm patates 1 yk kadardı)
4 köfte

18.00
2 yk süt mısır

Su 2
Spor yok maalesef
afiyet olsun cnm
Fit mutlu anne Fit mutlu anne canim 20 kiloyu ne kadar zamanda verdin.
cnm ben 2018 sene başında başladım aslında ilk ama dikiat etmdim falan net başlangıç 14 subat oldu bnm 95 kiloyla yani 5-5.bucuk ayda falan 14.5 kg falan verdim sonuc olarak insülin direncim vardi başlarda simdi kırıldı rahat veriyorum biraz daha
gunaydin kizlar.dun bende pek giremedim.misafirler vardi
dunku menum
3 ceviz
zeytin
salatalik
2 biskot

ogle
1 kase yogurt corbasi
2 tk recel
2 biskot

aksam lahmacun
bol yesillik
2 bardak ayran

saatlerini tam hatirlamiyorum
unuttum bide yarim misir yedim.haslanmis
lahmacun miktar neydi cnm afiyet olsun
Bence sende verirsin tatlim istikrarli giderseb :KK66:

Valla ben seviyorum abla hele ev yapimiysa tadi baska yaa

Dilekkk once bi ortami sakinlestirme yapmisin :KK70:

Tatlim kilo verdigin ilk haftadab belli olmaz bi sure sonra anlasilmaya başlanır

Biraz kafa dinlemissindir abla :KK70:

Baharim hosgeldin nerelerdesin ozlettin kendini kac gubdur :)

Alisbildinmi pinarim yaaa evlat tabiki cok guzel sey allah yokluklarini aratmasin bize😍

Tavsiyeye ne gerek yapmışsın yapacagini :KK70:

Afiyet olsun canim 500 gr balik evet cok

Afiyet olsun dilegim

Afiyet olsun nirancim

Normal menulerine gore evet cok olmus canim

Dondurma dışında guzel canim afiyet olsun

Ablaaa tehlike dedin noluyo dedim bi an :KK70:

Kiz herseyden yiyebilirmiyim diye cikma sende :KK70:

Yemeye devam ediyorum hala :KK43:

Karbon fazla geldi afiyet olsun canim

Afiyet olsun canim

Afiyet olsun ablam

Afiyet olsun ama gece ipin ucu kacmis :KK43:

Gunaydin tatlimm

Gunaydin ponim afiyet olsun
saol cnm senin canin biseye mi sıkkın da yiyorsun yoksa cnm
Kizlar yarin dogum gunumdu isyerindekiler surpriz yapip dün plan yapmışlar. Izne cikacaklar var diye. Önce isyerinde kutladık. Sonra aksamada plan yapmışlar patronumun evinde. Pek patron gibi degiliz abla kardes gibiyiz samimiyet var arada. Isten çıktık hep beraber oraya gectik. Gece gec dönünce burayada gelemedim
yeni yaşın hayrli olsun cnm saglikla ilerlesin
mutlu pazarlarrr
bu gün kahvaltı da birden tıkandım daha doğru düzgün yemeden, tıka basa yemişim de midem de yer yokmuş gibi oldu çok şaşırdım mecburen bıraktım yemeyi kalktım masadan sonra aç hissedersem yerim dedim :)
kızlar ben sabırsızın önde gideniyim pipetle de olsa çıkarmam o vişne çekirdeğini, yerken zeytin gibi vişneninkini de çıkarsın herkes yavff beneneeee :KK70:
miden küçülmüş cnm bu cok iyi haber 😉 cekirdeksiz daha guzel oluyor ama ya yerken 😄
sağol balım
cumt spor bu arada
45 dk yürüyüş 90 puan
tmm cnm
ya inşallah ban yemem ama gerçekten çok saçma şeyle var ya. biri konu açmış 28 aylık bebeğini emziriyormuş ve ensesinde mantar çıkmış doktor antibiyotik yazmış ama içemiyorum emzirdiğim için diyor bende dedim ki memeyi bıraktırıp ilacını almalısın artık yararı yok o sütün. Biri girdi konuyu yok dünya sağlık örgütü 2 yaştan 3 yaşa çıkarcakmış emzirme yaşını da yok takip etmeliymişim de şuymuş da buymuş ben zaten takip ediyorum mesleğim gereği. Ama çocuğa belli bir yaşa kadar yeme alışkanlığı kazandırılmazsa çocuk 4-5 yaşına gelip hala mama yemek istiyor. Yorum yapan kişi 2 yıl anaokulunda çalışmış da hç öyle bişeyle karşılaşmadım diyor öğrencilik hayatımda dahil senelerdir bu işin içindeyim 6 yıldır öğretmenim. bir zorluk görmüşüm ki bir yorum yapıyorum. benim senelerce okuduğum şeye insanların 2 senede vakıf olduğunu düşünmesi çok şaşırtıcı ve enteresan ya
bazi insanlara laf anlatamazsn cnm bosver takma hic cidden herkes kendinden meshul
Merhabalar kızlar dun mısafırlerım vardı kahvaltıya geldıler gece 12 falandı gıttıklerı kv demgıl bende kaldılar kahvaltı falan derken bugunde anca gelebıldum alıntıları yapıp gecmısi okuyordum gece uyuyakalmısım neyse sımdı bakarım onlara dunku menum
Sabah 10.30
2 elma dılım fırında patates
1 yumurta
1 kase yogurt
Domates salatalık
5 zeytın

15.00
1 tane pogaca
4 kısır
Salata
Ikı catal kek

21.00
1 kepce mercımek corbası
Salata
Erık kompostosu 1 bardak sıfır seker

Su 1.5 anca

Orta turk kahvesı
afiyet olsun 🙄
Fitt_anne Fitt_anne
Fit mutlu anne Fit mutlu anne
@Ucmelekannesi
@Pumpkin00
@Dream00
@AsyaaAyazz
Handandandan Handandandan
I Ilyusa
Poni Bon Poni Bon

Listedeki hatunlar!!!!
Sizlerden birazdaha hırs, azim ve güzel eksiler bekliyorum
Bu hafta herkes min. Yüzde 1.5 ğu yakalamak icin elinden geleni yapsin
Bikac kisi de 2 leri gecebilirse cok iyi olur 😍😍😍
insAllah abla 2 zorda 1.5 icin zorlarim
Millllettt nerdesiniz??

Eşim dün geldi....

Haftaya Salı günü geri gidecekmiş, sizce bu adam " beni boşa" mı demek istiyor....

Çıldıracağım gerçekten
nere gidiyor yine cnm hyrdr anlamadm mevzuyu
Kinoadan kisir yaptim kizlar cok lezzetli oluyor vallahi :kk77:
Eki Görüntüle 2293370
afiyet olsun cnm
Okullar açılmasına daha çok varmı ya😩😀
Bebelerin gönüllerini edicem diye oradan oraya sürüklenip duruyoruz asyamla ben🙃
Oğlanin mausu bozulmuş acilen almamız gerekiyordu mümkün mü beyim beklesin😊avm gittik oradan kızı kuzenini istedi onuda oraya bıraktım
Eve gelince de pizza yaptım sebeb dün pizza söylemişti yavrum buz gibi gelmişti ve beğenmedi hayal kırıklığı yaşayınca kıyamadım bugün yapıp doyasiya yesin istedim ,anayim ben ana😂😂
😄💕 ah bu anne cigeri zaten kıyamıyoruz
Menü
Kahvaltı 2 yumurta ve 1 kaşık yulaf kepeği ile omlet
Biraz peynir
Dereotu domates
3 zeytin
1 dilim ekmek
1 küp şeker boyutunda helva😁

Arada 1 bardak ayran

18.00 1 kase yulaf ezmesi sütlü

20.30
1 tabak yoğurtlu kabak sote
5 tane yaprak sarması

Bol su gecede eliptik yapabilirim
afiyet olsun cnm
Sabah 9 1 dilim ekmek
1 dilime Ezine
1 bardak vişne suyu

Öğle 3. 3 tane köfte

Akşam 9. 4yk pilav pirinç
Yarım tabak etli kuru fasulye
Cacık 1 kase
cok dengesiz olmus cnm ayrica meyveleri su olarak degil dr meyve olarak tuket bence bi bardak meyve suyunfa olan visneylr normalde yemen gereken ayni degl
Bugünkü menü

Kahvaltı 10.30

1 yumurta tava
3 yeşil zeytin
3 parça zeytin
1 yeşil çay

Ara 13.00
Sütlü kahve
1 tane kedi dili bisküvi

Akşam 17.00

Yoğurtlu patlıcan

18.00
Yeşil çay

2 litre su

20 dk bölgesel = 60 puan
afiyet olsun cnm
Selam kizlar menulerimi yazem ben

Saat 9
Tereyagli turk kahvesi

Saat 10
2 tane krep icine peynir, zeytin domates
(Krebi siyez unu ile yaptim)

Saat 17
Bi kase kinoa kisiri
naneli ayran
1 minik ev pogacasi
(zalım kaynana yapmis buzluga atmis oglana atistirmalik adama sabah kahvaltilik olsun diye pisireyim dedim tereyag kokusuna dayanamadim yidim vallahi sisecekti bi yerlerim:KK14:)

Su 2 lt gecmistir
1 saat tempolu yuruyus
Cuma gunu de 1 saat yurumustum yine tempolu
@mefkurem
afiyet olsun cnm poaca olmasaymış iyiymis
Iyı geceler kızlarrrr bugun akşam ustu kv gıttıler aksam yemege kendı annemgıl geldılerr yemektı caydı onlar gıttıler sımdıde mutfagı toparladım mınnakımı emzırdım uyumaya calısıyor sayfaları oku oku bıtıremıyorum vallahı neyse menumu yazayım
10.30
1 yumurta
1 tb ekmek
1 2 dal pırasa {sabah sabah eşim bahceden koparıp gelmış yumurtayla ıyı gıttı}
Domates salatalık
1 kase yogurt

16.00
1 avuç beyaz leblebı
4 kayısı
1 bardak ayran
5-6 tane yer fıstıgı

20.00
1 kepce tarhana corbası
1 kucuk bıber dolması
Salata
Yesıl sıvrı beber bes altı tane

Su 1.5 anca olmustur
afiyet olsun cnm
Sınavdı misafirdi bittim bugün. Dün ne yedim inanın hatırlamıyorum. Bugünkü menümü yazayım. Yarın da cam perde işi yapacam :KK43:

SABAH 9.00
1 adet çikolata

OGLEN YOK

AKŞAM 19.00
Mangalda pişmiş 3 parca tavuk
Közlenmiş biber
Bol salata ve ayran

Su 1.5 litre
afiyet olsun cnm
Güncel 61.4 kilo
09:00 sabah
Biraz tuzlu kraker

13:00 öğle
150 grm yoğurt,1 elma

Ara 17:00
Yarım elma biraz tuzlu krake
Akşam19:00
1 brezeln , ( simit gibi bişi, tiyatroya gittik, dağın tepesindeydi ve yagmur yagdığı çin başka yemek yoktu ondan yedim) birtane de kaşarlı ekmek, çay

Ara 22:30
biraztuzlu kraker

Bugünkü menü de vitamin değeri konusund yerlerde biliyorum, yarın toparlıcam . Ama yine de bugğn de 300 grm vermişim.
aksam olmamış sanki cnm afiyet olsun
Pamik kalpli kaptaniniz geldi huuu :KK70::KK70::KK70:

Ogleden sonra kv bize gelmisti
yemeğe beraber gittik
oglan gelin cocuklarda vardi
Ordan çaya oglanin evine gittik
Bugun yantarafta oturan gorumcem tr ye gidiyodu
Gelince onlara ugradik
Biraz once geldik
ne yazacağımı unuttum vala 😄🙄
@mefkurem ablammmm nasılsın mn çocuklar torunlar nasıl? Tr ye geliyor musun bu sene? İş durumu devammı ablam?
@ekim2009 ablamm bikac mesajına denk geldim, muazzam enerjinle insanların yüzünü güldürmeye devam ediyorsun anlaşılan:) bende talibim, bildireyim😀
@bi prenses annesi canımmm nasılsın var mı gebelik ile ilgili bir gelişme inş?
@Niran Nevra canım nasılsın tatlı kızların nasıllar? Tatil nasıl geciyor?
@CurukElma fit hatunum benim nasılsın? Senn kuzun nasılll?
@Pumpkin00 canım baya kilo vermişsin ve sanrm eşinle de barışmışsım. İnş Cook cok mutlu olur pişmanlık yaşamazsın kuzum:)
@Poni Bon canımmbebiş nasıl ve kac aylık oldu minnak şuan??? Ayy nasıl da tatlıdır şimdi o😍😍😍
yok cnm hala ayni ynri adetim bitti
Sıra geldi banaaa.. Tabii Bi klasik olarak tatil kilo anlamında hiç yaramadı bana.. Buradan ayrılırken 68. lardaydım. Şimdi 76 lardaydım ve hedefim değişmedi yine 66 inş tabi nasip olursa.. Siz de yine destek verirseniz elbette.. Bu arada gebelik isteğim devam ediyor.. Dualarınıza talibim sağlıkla gelsin inş... Ve bahsetmstim kız kardeşimin isteme durumundan.. Söz oldu, Ekim sonu da inş nişanımız var düğümlü olacak memlekette ve o zamana kadar hedefime ulasmıs olmak istyrm inş.. Hayırlısıyla.. Şimdilik bu kadar.. Geldikçe yazışır dertlesrz.. Ki artık evdeyim tatilimiz bitti.. O yüzden sık gelirm inş.. Sizlerle de rastlaşırız inş.. Şimdiliköpüldünğz.. Yarın net kilo bildirimimle aranızda olcm inşş🤯🤯🤯
yeniden aramizda olmana sevindim cnm hg Rabbim sağlıklı gebelik hayırlı evlat nasip rtsin insAllah cnm
Menü kalabalik gibi gorunsede sakincali bisey yok cnm :) sadece cekirdek cok sık olmasin

Hosgeldin elifcimm 💓💓
Masallah kimseyide unutmamışin :))
Sagol cnm kilo disinda iyiyim :)) bende izine ciktiktan sonra toparliyamamistim bayramla birlikte iyice battim cok geri aldim
2 haftadir tekrar basladim, artik geçmişe bakmak istemiyorum
Torunlarda iyi şükür, iyice tatlandilar :))
Onceki işten cikmistim 2-3haftadir tekrar basladim
Sabahlari burda goremen beni burda :))

Sende biraz almisin ama dikkat edersen verirsin senin metonun masallahi var
Hazir tatildeyken iyi degerlendir
saol ablacım yok bayadr yemiyrdm abla sık yemiyorum
Bende menümü yazip yatiyorum kizlar
Malum 5 de ayaktayim :KK43:

11.45
1 bar. Az sut
2 kş kepek biraz chia
1 tk kakao
3 kucuk k. Incir
4 ceviz...... Puding yaptim

13.00
1 tavada yumurta
5 zeytin
Peynir
Domates salatalik
1 tb sandwich ekm

18.30
Yarim porsiyon firinda sebze uzeri kasarli
(brokoli ispanak enginar vardi hic sevmedim aç olunca yarisini zorla yedim)
1 kase salata
afiyet olsun cnm
afiyet olsun bayanlar
inş. Bu hafta güzel gecerde motive olurum

Afiyet olsun. Puding nasıl yapıyorsun? Diyet için özel mi?
saol cnm
Günaydınlar kızlar:
Ben tüm gece öksürmekten uyuyamadım, bir de dudağımda kocaman uçuk çıkmış, 3 senedir hiç çıkmamıştı demek ki bünyem zayıf düştü😞 hızlı kilo vermemle de ilgilisi var sanırım. Ben bir de hiç hasta olan biri değilimdir en son 2012 de öksürmüştğm mesela. Yüzümün de heryeri iltihaplı sivilce doldu. İltihap temizleyecen yiyecek içecek önerilerinizvar mı ? Din tiyatroya gittik eşimle ,- açık havadayd, bir deorda 3 saat yağmurun altında tiyatro izledik artık inşallah zatüre olmam🙄
geçmiş olsun canım ben pek bilmem o yöntemleri cnm
fazla değil cumaya halledersin insAllah cnm
günaydın kızlar
özledim hepinizi :KK200:
ne var ne yok herşey yolundadır, herkes iyidir umarım
Gunaydn cnm iyiyim şükür cnm sen naislsin
gunaydin dunku menum
2 ceviz
zeytin
salatalik
yumurt
2 biskot
2 tk.recel

yogurt corbasi 1kase
kuru sogan
2 dilim ekmek

4.5 kasik tavuklu bulgur pilavi
salata su 3 lt
afiyet olsun cnm
regle olucam cok sisim suan.bide dunku yediklerim etkiledi galiba.
cuma 66
pazartesi 66.9
fark +900
cumaya halledersn insAllah cnm
Ben sabit ciktim
Cuma:69
P.tesi : 69
Fark: 0.0 :KK53:
67 yi gorursun didiniz cok heveslendim :KK45:
cumaya eksiye gecersn insAllah cnm

Back
X