• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

hayirdir cnm ne oldu midenimi üşüttün

Artik az da olsa aksam karbon yeme cnm
bide o saatte 😡😡😡
eee niye gelmiyon kuzucum
Kendi basimiza yapamiyoz işte
Geceleri spor yaparak verdin sen o kilolari
Boşa mi gitsin o kadar emek
Daha fazla zaman kaybetme hemen yarin sabah tartilip başla ve Menulerini yaz
ne guzel işte taze taze yersiniz 😍
baya gec yatip erken kalkmisin cnm
Kiz niye yapistin bırak gitsin adam 😂😂😂
Oooo demekkki cumaya en az 1.5 olacak 😍😍😍
Emek boşa gitmiş bile olabilir, şu an kendimi yarım dünya gibi hissediyorum, sanki tartılsam eskisinden fazla çıkcam 😢 geleyim ben de mi yaa, dinleneyim diye çıktım kiloları alıp geldim

dün gece 2 ye doğru yattım 4 den sonra uyumuşumdur çok sıcaktı yaavff sabah 7 buçuk olmadan eşim uyandırdı kalk kahvaltı hazırla dedi :))
abi bu gün gidebilir sülük gibi yapıştım az daha kal diye bakalım belki bu akşam da kalır beraber geldiği arkadaşı burada yaşayan arkadaşına gitti kaldı o yüzden rahattım sadece abi biz de uyudu az önce de dışarı çıktı arkadaşlarıyla buluşup gezecekler :)
ben de evi toparlayıp akşama hazırlık yapıcam inşallah ( yuykum geliyiiiiiiiiiii daa):-)
Abinle aranız iyi sanırım abla :) kolay gelsin
aaaa niye küstü ki
Gecen gece birazcık sarhoş geldim eve az ucundan delirdi oda :110:
Sabah -500 gordum çok mutluyum.yuppi
cok guzel canim
Gunaydinnnnnn 😁😁😁😁

Takimim kalkmadan işe gidip geleyim dedim kimileri kalkmış bile 😂😂😂

Gerisi popo mu büyütüyor acaba 🤣🤣🤣
Abla eleman ariyorlarsa bende gelecem :D
dun koltuklari sildim.tem8zlik yaptim.suan kollarim ve kurek lemiklerim nasil agriyo hamlamis gibi.spor yapcaktim vaz gectim
Dinlen canim cok zorlanirsin yoksa
İş fazla yoktu 2.5 saat calisip geldim
Eve gelincede bi agirlik basiyor
Orda olsam haril harıl calisayodum daha :))

Gelince 2 activa yedim kahvaltimi sonra yapicam
Simdi kahve zamani
2.5 saat ismi olur yahu :D
Bugün artik esime dedim sen birak yuvaya oglani diye, cigerlerim yetmiyo hastaliktan o yokusu cikmaya, bisiklet yolundan 20 dakika kar edip 10 dakikada geldim sirkete, ucuk cok guzle oldu yine silikon dudak gibi oldum :) sanirim Glifordan zayif dustu bunye olabilir mi ya? cok guzel bi hamilelige hazirlik vitaminim var folik asitli herbiseyli, onu da biraktim 2 hafta olcak, ona da geri basladim zaten. yaz ortasinda cigerden hasta olmak efsane oldu :KK43:
Iyi yapmışsın canım biraz toparlamana yardimci olur en azindan

Geldim kızlar kontrolden sabah da öncelikle gittim kimlik ve ehliyet değiştirdim. Eylül de araba alıcam nasipse yeni gelen ehliyetimle alayım dedim canlarım :)

Doktorum iyi konuştu. Yara da iyileşme varmış. Antibiyotikleri düzenli kullanmaya devam et. Evet yan etki yapıyor diyorsun ama değiştirsem de yapma ihtimali çok yüksek. Günde 2 kez yüksek mg antibiyotik alıyorsun ameliyat sonrası antibiyotik bunlar iltihabını kurutman için içmen lazım dedi ama çok iyi ilerliyor dedi. Saati saatine almaya devam et dedi zaten 1 haftalık ilacım kaldı. 10 gün sonra başlamak içinde 14 günlük fitil verdi. Sonraki kontrolüm 2 ay sonra artık. Şuanlık durumlar süper gidiyor yani canlar

Abinle aranız iyi sanırım abla :) kolay gelsin

Gecen gece birazcık sarhoş geldim eve az ucundan delirdi oda :110:

cok guzel canim

Abla eleman ariyorlarsa bende gelecem :KK70:

Dinlen canim cok zorlanirsin yoksa

2.5 saat ismi olur yahu :KK70:

Iyi yapmışsın canım biraz toparlamana yardimci olur en azindan
olur yaa arada niye kızıyor bu kadar kızmasın sana :cool:

Evet ya ben böyle 5 verip 10 alacak mıyım hep..
Gelcem galiba..
Emek boşa gitmiş bile olabilir, şu an kendimi yarım dünya gibi hissediyorum, sanki tartılsam eskisinden fazla çıkcam 😢 geleyim ben de mi yaa, dinleneyim diye çıktım kiloları alıp geldim
gel kuzum gel
buradan kopunca işler iyi gitmiyor

hem patates hem bulgur hem ekmek sanki çok olmuş kuzum
afiyet olsun
evet cnm aynen artik daha dikkat etmeliyim hepsi bi anda olmus farkedemeidm dun
dün gece 2 ye doğru yattım 4 den sonra uyumuşumdur çok sıcaktı yaavff sabah 7 buçuk olmadan eşim uyandırdı kalk kahvaltı hazırla dedi :))
abi bu gün gidebilir sülük gibi yapıştım az daha kal diye bakalım belki bu akşam da kalır beraber geldiği arkadaşı burada yaşayan arkadaşına gitti kaldı o yüzden rahattım sadece abi biz de uyudu az önce de dışarı çıktı arkadaşlarıyla buluşup gezecekler :)
ben de evi toparlayıp akşama hazırlık yapıcam inşallah ( yuykum geliyiiiiiiiiiii daa):-)
kolay gelisn cnm bos durdukca uykusu geliyor insanin ya
günaydın kızlarrr
inşallah herkesler iyidir
güzel ve bol eksili bir gün olsun inşallah
:KK200: :KK200: :KK200: :KK200: :KK200: :KK200: :KK200:
amin insAllah cnm 😉
Sabah -500 gordum çok mutluyum.yuppi
vqy cok iyi ☺️💕
Gunaydinnnnnn 😁😁😁😁

Takimim kalkmadan işe gidip geleyim dedim kimileri kalkmış bile 😂😂😂

Gerisi popo mu büyütüyor acaba 🤣🤣🤣
ay abla sabaha dogru uyandim somra zor. Uyudum esimi ise yolladm 9 a kadar uyudum uyandim artk
Dınnnnnn Dınnnnnn 😂😂😂

Tartiya Son 3 gün hanimlar 😅😅😅
dikkat etmek lazim hem de cooookk önümüz bayram 💕😜🤩
dun koltuklari sildim.tem8zlik yaptim.suan kollarim ve kurek lemiklerim nasil agriyo hamlamis gibi.spor yapcaktim vaz gectim
ohh mis gibi olmuştur cnm ama fazla zorlqma kendini ben bayrama yakın yaparım zaten bi qra köklü yapmıştım temizlik cam da silsem yine toz olacak beklerim qz daha
ama esim kilo verdihimi farketti:))) baya zayifladin sen diyo...:))) diet yaptigimi soylemedim:)
cok iyi haber insan böylece seyler duydukça gaza geliyor dimi
İş fazla yoktu 2.5 saat calisip geldim
Eve gelincede bi agirlik basiyor
Orda olsam haril harıl calisayodum daha :))

Gelince 2 activa yedim kahvaltimi sonra yapicam
Simdi kahve zamani
afiyet olsun ablacjm bende ara ogun yaptm
kac ciktin cnm tartiya çıktın mi onlemini al bi an once istersen
Geldim kızlar kontrolden sabah da öncelikle gittim kimlik ve ehliyet değiştirdim. Eylül de araba alıcam nasipse yeni gelen ehliyetimle alayım dedim canlarım :)

Doktorum iyi konuştu. Yara da iyileşme varmış. Antibiyotikleri düzenli kullanmaya devam et. Evet yan etki yapıyor diyorsun ama değiştirsem de yapma ihtimali çok yüksek. Günde 2 kez yüksek mg antibiyotik alıyorsun ameliyat sonrası antibiyotik bunlar iltihabını kurutman için içmen lazım dedi ama çok iyi ilerliyor dedi. Saati saatine almaya devam et dedi zaten 1 haftalık ilacım kaldı. 10 gün sonra başlamak içinde 14 günlük fitil verdi. Sonraki kontrolüm 2 ay sonra artık. Şuanlık durumlar süper gidiyor yani canlar
hadi hayrlisiyla alirsn arabani insAllah cnm sevndm herseyin yolunda olmasina ☺️😘

kızlar bir şey soracağım
şimdi benim 15 yaşında bir kızım var
biraz kilolu
acaba o da aramıza katılsa menü ve spor yazsa ne dersiniz
belki burada menü yazmaktan çekineceği için dikkat eder biraz
yani kendi de istiyor bunu.
benim halimi görünce çok heveslendi :KK70: :KK70:

evet cnm aynen artik daha dikkat etmeliyim hepsi bi anda olmus farkedemeidm dun
kolay gelisn cnm bos durdukca uykusu geliyor insanin ya
amin insAllah cnm 😉
vqy cok iyi ☺💕
ay abla sabaha dogru uyandim somra zor. Uyudum esimi ise yolladm 9 a kadar uyudum uyandim artk
dikkat etmek lazim hem de cooookk önümüz bayram 💕😜🤩
ohh mis gibi olmuştur cnm ama fazla zorlqma kendini ben bayrama yakın yaparım zaten bi qra köklü yapmıştım temizlik cam da silsem yine toz olacak beklerim qz daha
cok iyi haber insan böylece seyler duydukça gaza geliyor dimi
afiyet olsun ablacjm bende ara ogun yaptm
kac ciktin cnm tartiya çıktın mi onlemini al bi an once istersen
hadi hayrlisiyla alirsn arabani insAllah cnm sevndm herseyin yolunda olmasina ☺😘
kuzum dünkü sporum 45 dk yürüyüş 90 puan

kızlar bir şey soracağım
biraz kilolu
bilmiorim ki cnm diger kızlar da fikir versin sonucta yas grubu küçük bizim kadar (yani cok cok dikkat edenler gibi ben kacamak yapiorum genelde cunki 😜) katı diyet yapmamali bence
kuzum dünkü sporum 45 dk yürüyüş 90 puan
tamam cnm

tekrar çok geçmiş olsun canım dikkat et kendine

Cok sevindim canim bak sıkma canını sende duzelecek hersey😘
olur yaa arada niye kızıyor bu kadar kızmasın sana :cool:
Hic sevmezki boyle seyleri :D
kızlar bir şey soracağım
biraz kilolu
Bence olabilir kuzum neden olmasin
Kızlar demin tartldm biseyler yemeden pazartesiye gore eksideyim cumaya eksiye gecerim insAllah cunki cay su kahvalti derken midem bos degildi sıkı yönetime geçtim yeniden bayrama 79 görmek adına ☺🤩
Hadi ina hafizecim

bilmiorim ki cnm diger kızlar da fikir versin sonucta yas grubu küçük bizim kadar (yani cok cok dikkat edenler gibi ben kacamak yapiorum genelde cunki 😜) katı diyet yapmamali bence
tamam cnm
yoooo zaten katı diyet yapmasına müsaade etmem gelişme çağında çünkü.
ama ekmek dondurma çikolata hamur işi çok seviyor o da benim gibi ve durduramıyor kendini.
belki buraya yazmak hem motive der hem durdurur diye düşünüyorum canım

Back
X