Bugün artik esime dedim sen birak yuvaya oglani diye, cigerlerim yetmiyo hastaliktan o yokusu cikmaya, bisiklet yolundan 20 dakika kar edip 10 dakikada geldim sirkete, ucuk cok guzle oldu yine silikon dudak gibi oldum :) sanirim Glifordan zayif dustu bunye olabilir mi ya? cok guzel bi hamilelige hazirlik vitaminim var folik asitli herbiseyli, onu da biraktim 2 hafta olcak, ona da geri basladim zaten. yaz ortasinda cigerden hasta olmak efsane oldu
ilactan oldugunu sanmiyyorum cnm
Bu yagmur seni bozdu :)) bide su basmasi falan stres oldun belki
Mefkurem
abla baya almışın bende utandigimdan gelemiyordum :) sen daha çok almışın en kısa zamanda verirsin inşallah bende bugünlerde dondurmaya düştüm canım çok istiyo sanki aseriyom :) sadede kesmiyor cikolatali istiyom :) ama eve almiyorum artik sadece cuma gunleri tartidan sonra :)
insanin yedikce yiyesi gelir cnm
Bikac gun sabredincede cani istemez oluyor
Benim cuma 3 hafta olacak tatli yemeyeli :))
Emek boşa gitmiş bile olabilir, şu an kendimi yarım dünya gibi hissediyorum, sanki tartılsam eskisinden fazla çıkcam

geleyim ben de mi yaa, dinleneyim diye çıktım kiloları alıp geldim
kiz güya listede stres oldun cikinca daha aktif olup kilo verecektin :))
Olmusla ölmuşe care yok cnm neyse ney yarin yüzleş tartiyla ve saglikli beslenmeye basla
Yoksa bi bakmışın 80 oluvermisin
Cuma free lere ekliyelim senide
Düzenli gel, dedigim gibi menunude yaz
kiz iş yok ne yapayim gidin dediler
Yakalarına yapışıp ben gitmem diye tutturuyummu

Bazende 9-10saat oluyor
Geldim kızlar kontrolden sabah da öncelikle gittim kimlik ve ehliyet değiştirdim. Eylül de araba alıcam nasipse yeni gelen ehliyetimle alayım dedim canlarım :)
Doktorum iyi konuştu. Yara da iyileşme varmış. Antibiyotikleri düzenli kullanmaya devam et. Evet yan etki yapıyor diyorsun ama değiştirsem de yapma ihtimali çok yüksek. Günde 2 kez yüksek mg antibiyotik alıyorsun ameliyat sonrası antibiyotik bunlar iltihabını kurutman için içmen lazım dedi ama çok iyi ilerliyor dedi. Saati saatine almaya devam et dedi zaten 1 haftalık ilacım kaldı. 10 gün sonra başlamak içinde 14 günlük fitil verdi. Sonraki kontrolüm 2 ay sonra artık. Şuanlık durumlar süper gidiyor yani canlar
ohhh hep guzel haberler gelmis cok sevindim cnm

oyyy bu haftayi saymasak 1 hafta kaldi

bende haftaya daha sıkı yapicam
Bu hafta ekmek falan yedim
kızlar bir şey soracağım
şimdi benim 15 yaşında bir kızım var
biraz kilolu
acaba o da aramıza katılsa menü ve spor yazsa ne dersiniz
belki burada menü yazmaktan çekineceği için dikkat eder biraz
yani kendi de istiyor bunu.
benim halimi görünce çok heveslendi
kuzucum
1.si... Sen rahat edermisin, bazen tanidik biri olunca burda rahat konusamayiz
2.si...daha ergenlik caginda burasi ona cok disiplinli gelip biktirmasin
Kızlar demin tartldm biseyler yemeden pazartesiye gore eksideyim cumaya eksiye gecerim insAllah cunki cay su kahvalti derken midem bos degildi sıkı yönetime geçtim yeniden bayrama 79 görmek adına ☺
en azindan bu hafta - 1olursa iyi olur
Ekmegi karbonu cikarirsan iyi olur cnm
Karbonda su tuttuyor
Hic sevmezki boyle seyleri
bence hakliiiii

BAYRAM HEDEFLERİ
Biprensesannesi ===) 79 ===) -1.6
===) ===)
===) ===)
===) ===)
===) ===)
===) ===)
===) ===)
===) ===)
===) ===)
SSon alıntıdan hedefleri devam ettirin lütfen
2 haftaya 1.6 az bence :))
Benim rakam olarak hedefim yok
Ama coook iyi vermek istiyorum

Hayırlı günler arkadaşlar,
Nasılsınız? Burda hava cok sıcak anneme yeni geldim sayılır, çocukları annemden alıp eve gecicem.
Kahvaltı yapamadım 14.00 bi elma yedim
sen nerelerdeydin cnm niye ac kaldin o saate kadar
Bayram sonrasi yazliga gidecegiz muhtemelen sizce bu kedi kac kilo olabülür o vakte kadar ?
38 beden beyaz kargo paltolon aldim eve geldim denedim hepsi supsuper oldu ama önũ kapanmiyor gobeeem arşa cikmis sinirlendim
yazliga gideceksen senin listeye girmen sorun olur ozaman heralde dimi cnm
Bu haftayla beraber 3 hafta say, bayranda kacamak yapmazsan min. 3 kilo verebilinn