• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Olsun cnm yürüyüş de cok guzel spor

Insan negatif düşündükçe kendini daha kötü hissediyor
Giyin süslen sacini basini yap, makyaj yap biraz kendinle ilgilen iyi gelir :))
aynen abla yarın yenı bır gun guzel bır gune uyanmak dılegıyle hayırlı geceler💝

allahım bi avazda sağ sağlam kucağına almayı nasip etsin inş.
Açılma bi cok seyden olabilir yürüyüş, hurma, ilişki, papatya çayıda açılmaya yardımcı oluyormuş kendim tecrübe etmedim
Allah razi olsun insallah cok uzun surmeden sagsalim kucagima alirim yavrumu hurma yiyorum yatmadan oncede 1 saat yuruyus yapip sicak dus aliyorum insallah faydasi olur
Ben doktora sordmda annemi çağırdım iki hafta sonra doğdu bebeğim. O arada bir hafta izmire gitti geldi kardeşim doğm yaptı filan 😂 dr sorma yani. Doğum sancılarını çekerken yanında eşin olursa daha iyi hissedersin canım
Aa ne guzel pespese atlatmissiniz dogumu abla esim gelmesini beklesem bile odalara ve dogumhaneye girmesi yasak malesef almiyolar beni 3 gun yatirdiklarinda gorus saatinde bile sorun cikartanlar olmustu yeni dogum yapanlar bebekleri babasina gostermek icin koridora cikartiyolardi 5 10 dk gosterip anne bebek geri iceri giriyodu kimi annelerde yataktan kalmaz halde oluyolardi eslerini goremiyolardi bikac kez sahit oldum keske alsalar herkes caninin derdinde heyecanli erkekler baksa bile yatan kadinlara bakar kör olurlar o heyecenla mutlulukla telasla :rolleyes:kapilarda genelde ortuk oluyorda yinede yasak iste :ukala:
Canim nasil iyi hisseticeksen onemli olan o benimde annem yetisemedi dogumuma sadce esimle bendik ve esim cok kotu oldu bi ara hatta tansiyonu dustu sanirim bayilcakti nerdeyse o an dedim disarda beklesin daha iyi bide onu dusuncegime hatta dogum sonrasi doktor bile dedi adam eridi 2 kg verdi beklerken diye onlar icinde cok zor nasi olsa kv annen olcaksa bence esin sonrada gelebillir ama bu her Kadın icin farklidir tabi bazisi esini yaninda ister duygularina gore hareket et derim. Hayirlisi olsun insallah. Dogumda planli olunca heycan cok olur sen son gun uyuyamazsinda ama uyumaya calis cok zor oluyor sonra halsizlik yorgunluk olunca
Benimkide beni iyice telas yapar oda dirayetli sogukkanli bi yapida degil zaten ihtiyacim olan yuce rabbim o guc kuvvet verecek o nasil yazdiysa alin yazimiza oyle yasayacaz o anlari once allaha sonra doktorlara emanetiz esimle konustum biraz oncede normal evci iznine gelicek onemli olan saglikli sihhatli evladimizi dogurmam hele zaten sanciyi tadinca vay kocammis vay anammis hicbiri aklima gelmez bence:ıslık:

Tatlım ben bugun 60 dk orta tempo 120 puan yazmıstım yanlıs yazmısın lısteye haaa kotude olmamıs 60 puan da haybeden fena sayılmaz
perdon yanlış olmuş 😄 60 dkkayi hatırlıyorum da normal tempo muydu demek yürüyüş
sana verem bacim üstüne yapam nikimi :KK53:
kız ben yazmadım ki bunu 😄
Ben yuruyus yapmistim epey bi ama hesaplayip etiket yapmamisim :deli:
niden öyle bi hata yaptın canımcim hala hesaplayip bildirirsen eklerim
Ben bugun hata yaptim 🤐🤐🤐
Aksam acikmadim diye tek yogurt yedim ama sonra cok aciktim
Kiymali lavaş yapmistim biraz ondan yedim 🤐
O yuzden tartiya kadar ekmek yemicem

Sali Menüm

5.00
1 brezilya cevizi

9.15
2 activa

13-14.00civari
1 tb sandwich ekmegiyle kasarli tost
2 yumurta
5 zeytin
Bi parca peynir
Maydonoz, 1 kivircik marul

19.40
Baharatli 1 kase yogurt

21.00
1 kucuk üçgen dilim. Kiymali lavaş firinda
Bikac kş yogurt
Hatanı biliyorsun abla zaten afiyet olsun

Aynen canim .ama ben unutmuşum ya yeşil mercimekte karbonhidrat olduğunu.protein demir var yiyim bol bol dedim.sabah 600 gr fazla ciktim
tum bacağa but denir cnm ucundaki kisma incik deniyor :))
masallah guzel gidiyon cnm

Taze mercimek derken?
tmm cnm nasil istersen
Yoksa dereceye göre bu hafta listeye almayi düşünüyordum seni

Bide izin kilosundan fazlaligin yüzde 5 in altina düşerse izin kilona inmeden giremezsin
en iyisini yapmisin tatlicim
Yeseydin tadi bile kalmicakti agzinda geriye artisi bide mutsuzlugu kalicakti
guzelim son ara olmasa iyi olurmus
Şu son 2 gun yemesen
sabah guzelde aksam sirf karbon olmus cnm
Kisirda 1 tb da cok, üstüne mercimek bide turşu gelmiş
Hepsi şişiren seyler
2 ay sonra tekrar yapilacak
O zaman bakalim kac basamak yukselicen :))
guzel olmus tatlim
aslinda aksam pro yemişin niye aciktinki tatlim
Menü guzel
Spor yaptiginda menune yaz

Günaydintrellooo hanimlar, bugunun fotografi sevip de kavusamayanlara kavusup da doyamayanlara haa bir de benüm herüfe gelsin :KK53: :KK70:

IMG_20190731_082149.webp

Canm ben yanımda götürüyorm kahvaltımı öğrencilermle beslenme saatinde yaparım. Beslenme tabağım bile var 3 bölmeli 😂 yumurtayı tavada pişmiş götürüyorum genelde. kıymalı filanda yapıyorum bazen kapaklı kapta sıkıntı olmaz
çok mantıklı ya benden böyle yapacağım bundan sonra

tum bacağa but denir cnm ucundaki kisma incik deniyor :))
masallah guzel gidiyon cnm

Taze mercimek derken?
tmm cnm nasil istersen
Yoksa dereceye göre bu hafta listeye almayi düşünüyordum seni

Bide izin kilosundan fazlaligin yüzde 5 in altina düşerse izin kilona inmeden giremezsin
en iyisini yapmisin tatlicim
Yeseydin tadi bile kalmicakti agzinda geriye artisi bide mutsuzlugu kalicakti
guzelim son ara olmasa iyi olurmus
Şu son 2 gun yemesen
sabah guzelde aksam sirf karbon olmus cnm
Kisirda 1 tb da cok, üstüne mercimek bide turşu gelmiş
Hepsi şişiren seyler
2 ay sonra tekrar yapilacak
O zaman bakalim kac basamak yukselicen :))
guzel olmus tatlim
aslinda aksam pro yemişin niye aciktinki tatlim
Menü guzel
Spor yaptiginda menune yaz
Güzel gidiyorum da sanırım kilo vermedim ya bu hafta, birazdan aç karna wc sorası bi tartılıp bakıcam. Bu hafta da tam tersi oluyor, inceliyorum ama tartıda etkisi yok galiba. Hastalıktan sanırım bakalım.

Aynen canim .ama ben unutmuşum ya yeşil mercimekte karbonhidrat olduğunu.protein demir var yiyim bol bol dedim.sabah 600 gr fazla ciktim
Ben de bu 2 gün öğlen yeşil mercimek yaptım yicem, ben de dikkatli olayım o zaman kilo aldırıyosa.

7
insallah en kisa sürede:) sirketten de doktore git diyolar, doktora gitsem bi hafta rapor yazacak isleri kim yapacak sonra, evde bunu düsünmekten ülser olcam bi de:) toplamda kac kilo gittiydi senden canim? eminim yuz kere sordum ama kusura bakma:KK43:
6 kilo verdim canim
evet cnm aynen artik daha dikkat etmeliyim hepsi bi anda olmus farkedemeidm dun
kolay gelisn cnm bos durdukca uykusu geliyor insanin ya
amin insAllah cnm 😉
vqy cok iyi ☺💕
ay abla sabaha dogru uyandim somra zor. Uyudum esimi ise yolladm 9 a kadar uyudum uyandim artk
dikkat etmek lazim hem de cooookk önümüz bayram 💕😜🤩
ohh mis gibi olmuştur cnm ama fazla zorlqma kendini ben bayrama yakın yaparım zaten bi qra köklü yapmıştım temizlik cam da silsem yine toz olacak beklerim qz daha
cok iyi haber insan böylece seyler duydukça gaza geliyor dimi
afiyet olsun ablacjm bende ara ogun yaptm
kac ciktin cnm tartiya çıktın mi onlemini al bi an once istersen
hadi hayrlisiyla alirsn arabani insAllah cnm sevndm herseyin yolunda olmasina ☺😘
evet esimden duyunca cok mutlu oldum:)
Hahhah bizdede var mikrofon
Bizim sitede cami açıp perdenin arkasından millete bağırıyorum domates salatalık:KK70:
:KK70: :KK70: :KK70: :KK70:
Kizlar yukarda bireysel siralama listesi yazan yere tiklarsaniz
tüm üyeler icinde kacinci oldugunuzu görebilirsiniz

Sadece listede olanlar yer aliyor
32.olmusum:))
kızlaaaağrr ben geri geldim :KK55:
@CurukElma @nanekekik @myrtille sen olmuşsun sen galibaa

herkese merhaba :KK200:
hosgeldin canim

Kaç kilo olunca farketti canm. Bnde adamn kafasını şişiriyom her gün şu kadar gram vermişim öv beni diye 😂
5 verdikten sonrz.ama bende incelme cok oldu .herkes beni 55 saniyo.bide benim etim siki.sporda yapinca baya bi sikilastim.kimse inanmiyo 60 li kilolarda olduguma:)
Günayyyydınnnn kızlaaaar :KK74:
gunaydin:))

Back
X