• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

günaydın cnm😘
benimde ilk göbek belden inceldim sonradan kalca en son goguslerden gitmeye başladı olculeri almani tavsiyr ederim cnm moral oluyor

Bazlama dışında guzel cnm afiyet olsun
benim morale motivasyona ihtiyacim yok ki onlara girersem kilo vermekten vaygecerim kesin:) aa dahasina gerek yok diyip gider yerim su ara, zaten 8 fark var boy kilo arasinda. Beni motive edecek sey 55 kilo düsüncesi, onda da ölcu beden önemli degil. 70 kilo olsaydim 65 de belki yapardim

benim morale motivasyona ihtiyacim yok ki onlara girersem kilo vermekten vaygecerim kesin:) aa dahasina gerek yok diyip gider yerim su ara, zaten 8 fark var boy kilo arasinda. Beni motive edecek sey 55 kilo düsüncesi, onda da ölcu beden önemli degil. 70 kilo olsaydim 65 de belki yapardim
Bi havalar bi havalar :KK53:

Bende dediydim görmemişin :))
Ablam benim hoşbuldum:)
iyi geceler takim bugun yatiya misafirim vardi vallaha bezdum haaa ne zormus yatiya birinin kalmasi ev curcuna oldu

saat 10
2 haslama yumurta
yarim domates
bi kac zeytin
krem peynir
1 dlm kepekli ekmek

saat 16
5 kasik kinoa kisiri

saat 18.30
Kiymali kabak
bi kac ceviz
iki kasik yogurt

su 2 lt

Aksama kadar ev isi duzenle supur temizle canim cikiyor yine karman corman yav ne zormus boyle evde olmak da

Mefkurem Mefkurem
Afiyet olsun kolay gelsin:)
BAYRAM HEDEFLERİ

Biprensesannesi ===) 79 ===) -1.6
===) ===)
===) ===)

===) ===)
===) ===)
===) ===)
===) ===)
===) ===)

===) ===)

SSon alıntıdan hedefleri devam ettirin lütfen
Ben şimdi nasıl yapacağımı bilemedim ama bayram hedefim 73 Fit mutlu anne Fit mutlu anne canımmm
Bugün artik esime dedim sen birak yuvaya oglani diye, cigerlerim yetmiyo hastaliktan o yokusu cikmaya, bisiklet yolundan 20 dakika kar edip 10 dakikada geldim sirkete, ucuk cok guzle oldu yine silikon dudak gibi oldum :) sanirim Glifordan zayif dustu bunye olabilir mi ya? cok guzel bi hamilelige hazirlik vitaminim var folik asitli herbiseyli, onu da biraktim 2 hafta olcak, ona da geri basladim zaten. yaz ortasinda cigerden hasta olmak efsane oldu :(
Ya bilmiyorum canım internette açıp okudum biryıgın tehlikesi varmış ama çok güzel yumurtlama sağlıyomuş en szından başlamışken bi adet dönemi deneyeceğim sonra yavaşça bırakacağım, insülin sorununolmayanlarda bi yararı da zararı da yoktur yazıyo yani bırakınca diyabet hastası olmıcam ama işte almanyadaki doktorlara söylemedim türkiyedeki eski doktorum söylediği için aldım ya, hiç doktorlar bilmeden bıraksam daha iyi olacak ilacı 😂
Bağırsakta emilimi azalttığından vitamin eksikliği oluyomuş işte,benfde ilacı içmediğim tek öğünde alıyorum yemekle vitamini
Canım merhaba ben elif takımın eski üyelerinden. Tekrar geldim yeni oldum:) sende mi gebelik istiyorsun ve cocugun varmı? Glifor felan okuyunca dikkatimi cekti bende kullndm gebelik için Bi süre. Senn durumun ne canım?
kızlaaaağrr ben geri geldim :KK55:
Hoşgeldiiiinnnnnnnnn
@CurukElma @nanekekik @myrtille sen olmuşsun sen galibaa

herkese merhaba :KK200:
Cuma gunu gelecek canim 6 saatlik yol anca gece 12 1 gibi yanimizda olur o zamana kadar dogurur muyum diye dusunuyorum bi yandanda ilk goren esimle ben olayim istiyorum cuma izine ayrilsa bu sefer 2 gun haftasonu izni arada kaynacayack bende diyorum ki geldigini yolda oldugunu biliyorum 3 4 saat erken gelmek icin izin yazdirma mesai bitince cik gel haftasonu iznini kullan pazar gunude baslat yillik iznini ki oglumuzu 2 gun daha fazla gormus vakit gecirmis olursun diyorum napsak ne zaman gel desem bilemiyorum esim hastanede olsada doguracak aci cekecek gene benim yolda geliyor olsada yani bisey farketmeyecek hatta o gelmeden dogum olursa gelene kadar bende dinlenmis olurum kendim kucagimda yanina gotururm o siradada anne baba oglumuz ilk bulusmamizi videoya ceker annem diye dusunuyorum ne yapsam kafam karisik suan oda benden haber bekliyor doktora sor dogum tahmini ne zaman olur diye bende doktorda bilemez bende bilemem onu belki 2 saat belki 2 gun dedim
Canım olabliyorsa doğumda yanında olması daha iyi olur sanki yinede sen bilirsin tabi canımcım:)

Bi havalar bi havalar :KK53:
hahahha di mi:) Almanya standartlarinda cöp gibiyim , Türkiyeye gelince kendimi eskiden sisman hissedioydum, cocuk sahibi olduktan sonra Türkiye de de Ea Taspinar gibi hisseder oldum:) eskiden 58 e burun kivirir , 61 kiloysam evden cikmazdim falan:) 32 yas sen nelere kadirsin:)

selam fıstııklaaaarrrrrrr
2 gündür geç yat erken kalk yapınca benim dengem şaştı evi süpürmem tezgahtaki bulaşığı toplamam lazım amaaaa yapasım gelmiyorrr tembel moduna girdim yine hihihihhi
sabah 6 da kalktım kahvaltı hazırladım abinin yolculuk arkadaşı 7 ye doğru geldi kahvaltı yaptılar 8 buçuk gibi gittiler :)
abiyi çok severim bize emeği çoktur evin babası gibi aynı , dün hapşurup duruyordu az dinlenip toparlasın diye yapıştım yollamadım Mefkurem Mefkurem :)
akşama yemek var yemekle uğraşmıycam yaa kendimi avatarımda ki pegasus gibi özgür hissediyorummm :rolleyes:

kızlar ben yarın yüzmeye başlıyorum inşallah, bi aksilik olmazsa
ama yarım saat yapabileceğim az mı olur acaba yoksa yeterli mi ne dersiniz
yeni başlayıp yarım saat yüzebilecek misin ki gülüm yüzme yorucuymuş hep öyle diyorlar , yoksa yüzme bildiğimden değil yani :)))))

hahahha di mi:) Almanya standartlarinda cöp gibiyim , Türkiyeye gelince kendimi eskiden sisman hissedioydum, cocuk sahibi olduktan sonra Türkiye de de Ea Taspinar gibi hisseder oldum:) eskiden 58 e burun kivirir , 61 kiloysam evden cikmazdim falan:) 32 yas sen nelere kadirsin:)
sen hele bir 35 i devir bak , bakış açın düşünce yapın da daha neler neler değişecekkkkkk:KK8:

yeni başlayıp yarım saat yüzebilecek misin ki gülüm yüzme yorucuymuş hep öyle diyorlar , yoksa yüzme bildiğimden değil yani :)))))
aralıksız yarım saat yüzemem zaten canım
nefesim yetmez :)
ama totalde yarım saat suyun içinde kalacağım inşallah ama işte yeterli olacak mı bilmiyorum

Bozulmamistir sen vermissindir desene kiz :KK53:
kiz dedim yq siseyi tarttiginda cok fark yok vermişsindr bence de 🤣
Tunaydin kızlar 😘😘
Kahvaltıya misafirim var sonra gelecem öperim😘
kolqy gelsin afiyet olsun cnm
moral motivasyon her türlü gerekli bence tartida sadece istedgin rakami gormek tatmin etmeyebilio bazen sıkılasmak dq onemli bence ama kendini en iyi sen bilirsn tabi 😉
Ablam benim hoşbuldum:)

Afiyet olsun kolay gelsin:)

Ben şimdi nasıl yapacağımı bilemedim ama bayram hedefim 73 Fit mutlu anne Fit mutlu anne canımmm

Canım merhaba ben elif takımın eski üyelerinden. Tekrar geldim yeni oldum:) sende mi gebelik istiyorsun ve cocugun varmı? Glifor felan okuyunca dikkatimi cekti bende kullndm gebelik için Bi süre. Senn durumun ne canım?

Canım olabliyorsa doğumda yanında olması daha iyi olur sanki yinede sen bilirsin tabi canımcım:)
su an kacsin cnm
selam fıstııklaaaarrrrrrr
2 gündür geç yat erken kalk yapınca benim dengem şaştı evi süpürmem tezgahtaki bulaşığı toplamam lazım amaaaa yapasım gelmiyorrr tembel moduna girdim yine hihihihhi
sabah 6 da kalktım kahvaltı hazırladım abinin yolculuk arkadaşı 7 ye doğru geldi kahvaltı yaptılar 8 buçuk gibi gittiler :)
abiyi çok severim bize emeği çoktur evin babası gibi aynı , dün hapşurup duruyordu az dinlenip toparlasın diye yapıştım yollamadım Mefkurem Mefkurem :)
akşama yemek var yemekle uğraşmıycam yaa kendimi avatarımda ki pegasus gibi özgür hissediyorummm :rolleyes:
Allah kolaylık versin canım ☺️

aralıksız yarım saat yüzemem zaten canım
nefesim yetmez :)
ama totalde yarım saat suyun içinde kalacağım inşallah ama işte yeterli olacak mı bilmiyorum
Ben hic bilmiorum yuzme kızım okula basladgnfa bende biseyelr denemek istiyorum

Çöp ve Eda Taşpinar ayni metinde gecince gerildim bi an At ve Eda Taşpinar iceren yeni metin olusturalim lutfen :KK53: :KK70: :KK70:

Ben hic bilmiorum yuzme kızım okula basladgnfa bende biseyelr denemek istiyorum
kuzum benim kızlar ufak olduğu için onları bırakıp da spora gitme şansım olmuyor evde de içimden gelmiyor yapmak
öğle arası 1 saatvaktim var o arada bi yarım saat ne yapsam ne yapsam derken en mantıklısı yüzme geldi
diğer sporlarda ısınmaydı bilmem neydi hiç yetmez yarım saat sanki

Back
X