- 5 Aralık 2013
- 7.971
- 24.542
- 548
- Konu Sahibi Handandandan
- #311.541
asla kilo aldığımı alacağımı kabullenemiyorum ya![]()
Ben bu hafta asiri kilo veremedim ama sanirim mercimegin de etkisi büyükMefkurem hakliymissin, yarin tartida en azindan yarim kilo az cikicam hissediyorum mercimekler tikadi beni:)
ya benim listeye girecegim ilk hafta sali kaynanama gidiyoruz, 6 saat de yol sürecek. Kaynanam da hep yedigim lokmalari sayar, az yedin az yiyosun diye basimin etini yer hep ve karbonhidrat pisirir, ben sanirsam bir hafta daha sisten deneme süresi rica edecegim, ondan sonraki hafta girerim listeye oluyor mu böyle? cunku yani o sekilde 2 gun gececek, en fazla sansliysam almam ya da 300 gram veririm o hafta. ortalamayi dusurmek istemem. Kilo veris hizim da dustugune göre zaten 2 haftadaya 55 kiloya inmeyecegim demektir daha vaktim var. Ya zaten ben 58 in altinda en son 2009 daydim, 10 sene gecmis, böyle sadece saglikli az beslenerek oralara inmem zor olacak, kalca sporu basen squat yoga pilates yardirmam gerekecek 57 civarinda bariz.
aaa bu arada kizlar ne dicem ya, kollarim komple kasmis benim yaaaa, oglan kaldirma sporlarindan kaslanmistim ama hic böyle yediklerime dikkat etmemistim, siz de bilirsiniz protein agirlikli beslenince hemen kas olusumu artar, olan kaslar da belirginlesir. kolumu kastigimda temel reis gibi cikiyor :))
daha fazlası olmasın inşallah![]()
ay ben gecen haftaki kilo bildirimimi 61.7 saniyordum, 61.9 yazmissin ben mi yanlisim? o zaman ortalamam farkli cikiyor da:)
günaydııın hayırlı cumalar
![]()
Sinirden ağlıcam ya k.mı yırttm nerdeyse bu hafta artıdan kurtulamadm. Kızım5te uyanınca uyku tutmadı 7de yürüyüşe çıktım 1 saat hele dün 3 saat yürüdüm gene yok eksi. Eşim moral vermeye çalışsa da emeklerin karşılığını alamamak üzüyor.
Bildirimim
Geçen hafta 88.7
Bugün 89.3
Fark +600
CurukElma
kilo bildirimim
geçen cuma 88.7
bu cuma 88.7
sabitim![]()
8. takım mezunlarındanım birde Mefkure ablamın hayranlarından
Hahah dönmedim canım hala kesemi dolduruyorum dönünce saycam hasılatı
İyiyim ablacım teşekkür ederim, kediloviçe yazınca sevdiklerime de selam vereyim dedim ❤
Gunaydin kizlar kilo bildirimi
Başlangıç: 72.3
Gunaydinlarrrrr
Bildirimler gelmeye başlamış
Yeni geldim eve
Bi kahve iceyim biseyler yiyip, az dinleneyim gelecem :))
Günaydın kızlar
Ne kadan güzel bir gün çünkü ablaniZ 80li rakamlarına girmiş bulunmaktadır,✌✌90li rakamlarinida Rabbim birdaha göstermesin innnşaallahh
Geçen hafta 91.4
Bu hafta 89.7
Fark 1.7
Yüzde 1.85aferin bana der kaçarım .
![]()
Kahvaltimi hazirliycam ve dün ağzıma surmedigim pogacamla boregimden 1 tane yiycem çünkü ben bunu hakettim...konu kapanmıştır nokto.![]()
Beni benden başkası yoldan çıkaramaz bebişim .yersem bilki içimdeki iştahlı dileğin kiramamişimdir![]()
Gecen hafta : 62.4
Bu hafta : 61.8
Fark : -600
Yüzde : 0,96
Benim bu haftaki hedefim : 1.7 dir gacilar, ahanda burlara yaziyorum, yuva tatilde olacak esim bakacak oglana, her sabah 7 olmadan cikip 8 e kadar haldir haldir spor yapcam bisikletle, aksam da 1 saat ayni sekilde, bir de salatalarima hazir sos koyuyuorum, onu kullanmicam, aksamlari da salata yiyip yaninda sebze mebze yapcam, gunduzleri ofiste protein agirlikli beslenicem. bol bol suya da devam , ama yesil cayi birakiyorum, dukan birasini yani. belki son 2-3 kiloda yaparim. hedefim 60.8 kg yi -59. 1 kg ye indirmek .
challenge yapiyorum kendime:)
Kızlar k.b bildirimim gecikti cenaze işleri cok bozdu duzeni ne uyku var ne dinlenme dün gece hic uyuyamadim sicaktan sicakta beni artı çıkarıyor hasta gibiyim malesef tartımı da etkiledi çarşamba gunki eksimi kaybettim sabitimaslinda muhtemelen eksideyimdir cunki wc ye cikamadim evde olmayinca yorgunluktan ellerimi şiş hissediyorum
Geçen hafta: 80.6
Bu hafta: 80.6
Selamlar hayırlı cumalar kızlar kilo bildirimi le geldim.
Pazartesi :75.60
Cuma:73.85
Fark:1.75
Merhabalar hanımlar dun gece hıç uyumadım kızım kalabalıgı sevmedı dun gunduz hıc uyumadı durmadı sureklı agladı gecede uyuyamadık en son 4.5 ta uyuyakalmısımız ıkımızde elım yuzum sıs gıbı kafam agrıyor tartı benı cooook uzdu ıns grup sıramalası kotu gelmez cok uzgunum buyuk ıhtımal eksıdeyımdır wc sorunuda var
Gecen cuma. 73.5
Bu cuma. 73.5
Kizlar tek tek yazamicam alıntı yaptim ama kilo verenleri tebrik ederim. Ama liste pek iyi degil gibiHeralde ne zamandir liste hic bu kadar berbat olmamisti
Bide bildirim yapmazlarsa dahada kötü olacak
Abla sen halletmissin islerim yogun cuma bugun