- 21 Kasım 2013
- 23.131
- 73.553
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
- #311.981
Evimin direği bebelerle ilgenirken biraz uyuyum

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynen canım yemek beklerler ılgı beklerler bebeler anneler annedır cunkuİnşallah canım annelerin saatlerce yatma lüksü yok neyazikki
Aksam gec vakit gelir iştahınAblam profesyonel yarisim dostluk başka bu başka
Yapardım yapmazmiyim aksi gibi istahimda yok yattigimiz yerden zayifliycaz anliycan![]()
Iy bu havada evet anında bozuluyo pişen yaa! Mercimek yemeğim bigünde bozuldu. Bugün de haşlanmış sebzeyi biomüll e gönderdimGeçen cok sicaklar olduya bicok sey bozulmus senin makarnada
Hergun hergun olmaz şekerim
Bugun yedin bitti
Lutfen takima kötü örnek olma
Benim pirinç gercekten bozulmuş![]()
Süt birikintisi yapıyordur ateş, elle sağmanı öneririm azcık azcık, geçmiş olsun arada olur öyle şeylerSelam gençlik ablaniZ çok hastamememde süt birikintisi oluştu yanıyor cayır cayır basım çatlıyor kafam kazan gibi ayak parmagimda dolama çıktı bunlardanmir bilmem ateşim var...
Bugün ful yatış halindeyim kahvalti bile yapamadım...biran önce iyileşmem lazım anayim ben ana![]()
Buzdolabına koymadinmiydi cnmIy bu havada evet anında bozuluyo pişen yaa! Mercimek yemeğim bigünde bozuldu. Bugün de haşlanmış sebzeyi biomüll e gönderdimbu ara çok yemek gidiyor çöpe içim sızlıyor
afiyet olsun cnmTunaydınlar hanımlar
Dunku menum
10. 00
Domates salatalık
1 dılım peynır
Yogurt 1 kase
1 tb ekmek
15. 30
2 kesme seker buyuklugunde helva
Cay
2 kasık patates salatası
20.30
1 kepce bamya corbası
Kucuk 1 tane bıber dolması
Salata
1 bardak ayran
Su 2lıtre
selam cnm9.takım ahalisine selamlar sevgiler galpler![]()
Geçmiş olsun canımSelam gençlik ablaniZ çok hastamememde süt birikintisi oluştu yanıyor cayır cayır basım çatlıyor kafam kazan gibi ayak parmagimda dolama çıktı bunlardanmir bilmem ateşim var...
Bugün ful yatış halindeyim kahvalti bile yapamadım...biran önce iyileşmem lazım anayim ben ana![]()
Oha çiğ pirincin bozuldugunu ilk kez duydum.Buzdolabına koymadinmiydi cnm
Benim çiğ pirinc bozulmustu![]()
pirinc bulgur bakliyatlar un nisasta vs. BozulabiliyorOha çiğ pirincin bozuldugunu ilk kez duydum.
Buzdolabı dolu yer yok, ocakta bıraktım. Pasta da sığmadı onu bodruma kilere götürdüm zaten
hafizee hasta gibi bi otur şeyinin üstüneSlk napionz kızlar ben uyudum uyandım eşim arkadaşının düğününe gitti dedim benim halim yok sen git gel akşam üzeri parka gidip patlıcan kozlicez buzluğa aticam kışlık sıcak felaketbi de üstüne grip mükemmelim anlayacağınız
![]()
ay abla tee çarşamba günü pazardan almıştım patlıcanları biraz daha beklese çürüyecek dolabımda yer yok disarda duruyorpirinc bulgur bakliyatlar un nisasta vs. Bozulabiliyor
Heralde aldigim eski ürünmuş
40 dreceyi görünce bozulmus
Yazin disarda yemek olmazki cnm
Evin büyük, kucuk bi yedek buzdolabi koysaydin bodruma
hafizee hasta gibi bi otur şeyinin üstüne![]()
Ben sana güveniyorum abla o rakipleri yersinBaya aciktim ama 2 tane dişli rakibim varken yiyemem![]()
Uuuuu neler yemedim kiTamam o zaman canim
Burayada biraz yagsa fena olmaz ama bayramda yagmasin litfennnn
Afiyet olsun kızlar
Kiz ne yedin sen boyleee
Persembe borekmi yedin ?
Baya karışık
Hayirli olsun canimm allah saglikla buyutmeyi nasip etsin
Tebrikler tatlim ins bu haftada guzel eksi gelecek 5 ler yakin
Aman senin evinde huzur olsunda canim
Vuuu naptin kiz oyle sabah
Kolay gelsin ablam
Ne gezmesi kizz sabah sinavim vardi oglende is yerine geldim cikicam birazdan ins
Aaahh ah çok kötü şeyler yedim çokamaninnn heryer cissssss
menü cuma menüsü olmuş geçmiş olsun
tabağı gördüm tabakta kötü durmuyor ama böyle yazınca acayip karışık geliyor sen boyke karışık yeyince birde resim at
dün börek yerine başka bir yemek tercih etsen inan tam buğday tost bile olurdu çok iyi perşembe menüsü olurmuş
gözünüz aydın haydi bakalım şimdi başlıyor
hayırlı olsun canım hangisini aldınız dublex mi normla mi Allah huzurla bereketle sağlıkla oturmak nasip etsin
günaydın
Hoş bulduk ben eceboce nin kızıyım ☺ Boyum 1.65 civarında ama kilom 70 ve 15 yaşındayım. Bir ay sonra kuzenimin düğünü var ve elimden geldiği kadar kilo vermek istiyorum inşallah veririm. ☺ Normalde hedefim 60 ama düğüne kadar biraz olsun kilo versem çok mutlu olacağım
canım benim hoş geldin bakalım gençsin sen yahu metabolizman hızlıdır biraz dikkat edersen hemencecik verirsinHoş bulduk ben eceboce nin kızıyım ☺ Boyum 1.65 civarında ama kilom 70 ve 15 yaşındayım. Bir ay sonra kuzenimin düğünü var ve elimden geldiği kadar kilo vermek istiyorum inşallah veririm. ☺ Normalde hedefim 60 ama düğüne kadar biraz olsun kilo versem çok mutlu olacağımsonra da kaldığım yerden devam ederim
![]()