• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Geçen cok sicaklar olduya bicok sey bozulmus senin makarnada 😅😅😅

Hergun hergun olmaz şekerim
Bugun yedin bitti
Lutfen takima kötü örnek olma 🤣🤣🤣

Benim pirinç gercekten bozulmuş 😂
Iy bu havada evet anında bozuluyo pişen yaa! Mercimek yemeğim bigünde bozuldu. Bugün de haşlanmış sebzeyi biomüll e gönderdim 🙄 bu ara çok yemek gidiyor çöpe içim sızlıyor

Selam gençlik ablaniZ çok hasta🤒😷🤢🤧😀mememde süt birikintisi oluştu yanıyor cayır cayır basım çatlıyor kafam kazan gibi ayak parmagimda dolama çıktı bunlardanmir bilmem ateşim var...
Bugün ful yatış halindeyim kahvalti bile yapamadım...biran önce iyileşmem lazım anayim ben ana😁
Süt birikintisi yapıyordur ateş, elle sağmanı öneririm azcık azcık, geçmiş olsun arada olur öyle şeyler

Iy bu havada evet anında bozuluyo pişen yaa! Mercimek yemeğim bigünde bozuldu. Bugün de haşlanmış sebzeyi biomüll e gönderdim 🙄 bu ara çok yemek gidiyor çöpe içim sızlıyor
Buzdolabına koymadinmiydi cnm

Benim çiğ pirinc bozulmustu 🤐🤐

Tunaydınlar hanımlar
Dunku menum
10. 00
Domates salatalık
1 dılım peynır
Yogurt 1 kase
1 tb ekmek

15. 30
2 kesme seker buyuklugunde helva
Cay
2 kasık patates salatası

20.30
1 kepce bamya corbası
Kucuk 1 tane bıber dolması
Salata
1 bardak ayran

Su 2lıtre
afiyet olsun cnm
9.takım ahalisine selamlar sevgiler galpler :KK200:
selam cnm 😘🤩
Selam gençlik ablaniZ çok hasta🤒😷🤢🤧😀mememde süt birikintisi oluştu yanıyor cayır cayır basım çatlıyor kafam kazan gibi ayak parmagimda dolama çıktı bunlardanmir bilmem ateşim var...
Bugün ful yatış halindeyim kahvalti bile yapamadım...biran önce iyileşmem lazım anayim ben ana😁
Geçmiş olsun canım 😘

Oha çiğ pirincin bozuldugunu ilk kez duydum.
Buzdolabı dolu yer yok, ocakta bıraktım. Pasta da sığmadı onu bodruma kilere götürdüm zaten
pirinc bulgur bakliyatlar un nisasta vs. Bozulabiliyor
Heralde aldigim eski ürünmuş
40 dreceyi görünce bozulmus

Yazin disarda yemek olmazki cnm
Evin büyük, kucuk bi yedek buzdolabi koysaydin bodruma
Slk napionz kızlar ben uyudum uyandım eşim arkadaşının düğününe gitti dedim benim halim yok sen git gel akşam üzeri parka gidip patlıcan kozlicez buzluğa aticam kışlık sıcak felaket 🤧bi de üstüne grip mükemmelim anlayacağınız 🤨😄
hafizee hasta gibi bi otur şeyinin üstüne 😂😂😂

pirinc bulgur bakliyatlar un nisasta vs. Bozulabiliyor
Heralde aldigim eski ürünmuş
40 dreceyi görünce bozulmus

Yazin disarda yemek olmazki cnm
Evin büyük, kucuk bi yedek buzdolabi koysaydin bodruma
hafizee hasta gibi bi otur şeyinin üstüne 😂😂😂
ay abla tee çarşamba günü pazardan almıştım patlıcanları biraz daha beklese çürüyecek dolabımda yer yok disarda duruyor :( seyimin üzerinde oturmayi bebde çok istiyom :D
Baya aciktim ama 2 tane dişli rakibim varken yiyemem 😭😭😭
Ben sana güveniyorum abla o rakipleri yersin 😜👍

Tamam o zaman canim :KK66:

Burayada biraz yagsa fena olmaz ama bayramda yagmasin litfennnn :KK70:

Afiyet olsun kızlar

Kiz ne yedin sen boyleee

Persembe borekmi yedin ?

Baya karışık:KK70:

Hayirli olsun canimm allah saglikla buyutmeyi nasip etsin

Tebrikler tatlim ins bu haftada guzel eksi gelecek 5 ler yakin :KK66:

Aman senin evinde huzur olsunda canim :KK43:

Vuuu naptin kiz oyle sabah

Kolay gelsin ablam :KK43:

Ne gezmesi kizz sabah sinavim vardi oglende is yerine geldim cikicam birazdan ins
Uuuuu neler yemedim ki
Çok ayıp ettim kendime biliyorum
Gözüm dönmüş 3-5 gün bir şey yemesem hiçbir şey olmaz yani o kadar ki
😩😩😩😩

amaninnn heryer cissssss 😱😱😱
menü cuma menüsü olmuş geçmiş olsun
tabağı gördüm tabakta kötü durmuyor ama böyle yazınca acayip karışık geliyor sen boyke karışık yeyince birde resim at :KK70:
dün börek yerine başka bir yemek tercih etsen inan tam buğday tost bile olurdu çok iyi perşembe menüsü olurmuş
gözünüz aydın haydi bakalım şimdi başlıyor
hayırlı olsun canım hangisini aldınız dublex mi normla mi Allah huzurla bereketle sağlıkla oturmak nasip etsin
günaydın
Aaahh ah çok kötü şeyler yedim çok
Şimdi birkaç hafta onları eritmek için uğraşırım artık 😔😔😔😔

Patateskedi Patateskedi

Hosgeldinnn, tanisalimmi :KK54:
Hoş bulduk ben eceboce nin kızıyım ☺ Boyum 1.65 civarında ama kilom 70 ve 15 yaşındayım. Bir ay sonra kuzenimin düğünü var ve elimden geldiği kadar kilo vermek istiyorum inşallah veririm. ☺ Normalde hedefim 60 ama düğüne kadar biraz olsun kilo versem çok mutlu olacağım 😂 sonra da kaldığım yerden devam ederim:KK39:

Son düzenleme:
Hoş bulduk ben eceboce nin kızıyım ☺ Boyum 1.65 civarında ama kilom 70 ve 15 yaşındayım. Bir ay sonra kuzenimin düğünü var ve elimden geldiği kadar kilo vermek istiyorum inşallah veririm. ☺ Normalde hedefim 60 ama düğüne kadar biraz olsun kilo versem çok mutlu olacağım 😂 sonra da kaldığım yerden devam ederim:KK39:
canım benim hoş geldin bakalım gençsin sen yahu metabolizman hızlıdır biraz dikkat edersen hemencecik verirsin

Back
X