• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

enerjim yerine geldi 9. takım bana her zaman iyi geliyor :)
benim sıpa evdeydi acıkmış ona kahvaltı hazırladım yedi az önce enerjim de geldiğine göre bismillah diyip kalkıp evi toparlıyayım bir yandan da çay suyu koyayım, acıkmadım ama çaysadımm:-)
Kolay gelsin afiyet olsun cnm ben ihlamur demledim kızımla içiyoruz

bu şikayetler için doktora gittin mi gülüm her ay her ay çekilecek şey değil
hhahhahahneyse ki her ay degil arada 50 gunde 60 gunde oluyorum ahahhah:) Ya korunuyoken cocuk istemiyoken bu kadar vurmuyodu da iste gebelik sonrasi emzirme donemi herseye hassasiyet baslamisti, sonra emzirme bitince 6 ay hersey gitti duzenli adet olurken yani 32 gunde bunlari hic fark etmiyodum. suan bi de tsh icin ilac aliyorum bu ilacla östorojen birlesince sanirim böyle yogun etkiler yapiyor mide yanmasi fln, hayit otu hapi denedim o da ne öyle insan adetin geldigini bile anlamiyor, cit diye adet oldum nerseyse rezil oluyordum, ona da bozuldum attim ilaci:) ama oluyo mu baska kadinlarda da merak ettim, vucudum geri duzenine yeni oturuyor ondan diye dusunuyorum. adet geciktikce tabiiki böyle belirtiler artiyor ama 37 de fln adet olurken de bu kadar yogun olmasi garip gelio suan

günaydın canım uyur insAllah ☺

Afiyet olsun canım alkol olmasa iyiymiş alkol pek önermiyorlar diyette sanki tartı konusunda tartilsan iyi olur aslında herkes bi mazeret bildirirse zamanla kural kalmaz
ben bi kadeh ictigimde genellde ertesi gun kilo verimi oluyor, gecen cumrtesi de bitane ictim pazar 400 grm az cikmistim hem de cips yiyip :) bagirsaklarim temizleniyo bi kadeh bisi icince ben bende farkli bi etki yapiyo alkol az alip az yiyince. kusura bakmayin gece oglan kriz cikardi girip uyandirip babayi kizdirmak istemedim, zaten o bakiyo bu hafta . yarin tartilir yazarim söz

o zaman değiş gülüm sen değişirsen tüm dünyandakiler değişir , yöntemler ara sırayla dene hangisi işe yarasa
mesela patavatsız ol canını kim sıktıysa anın da lafı söyle şakayla karıştırıp sonra da ayy içim de tutamıyorum tutarsam şişiriyor kilo yapıyor de benim gibi :)
inşalah işe yarar kuzum, sağol ilgilendiğin için :KK200:

Fit mutlu anne Fit mutlu anne dünnü sporunu atlamayalim sabah yazmayi unuttum
150 dakika pisiklet : 450 puan :)
masAllah tamamdr cnm😉
ben bi kadeh ictigimde genellde ertesi gun kilo verimi oluyor, gecen cumrtesi de bitane ictim pazar 400 grm az cikmistim hem de cips yiyip :) bagirsaklarim temizleniyo bi kadeh bisi icince ben bende farkli bi etki yapiyo alkol az alip az yiyince. kusura bakmayin gece oglan kriz cikardi girip uyandirip babayi kizdirmak istemedim, zaten o bakiyo bu hafta . yarin tartilir yazarim söz
doğrudur cnm bilemicem o zmn tamam cnm bu seferlik olsun ama bi daha dikkat edersen iyi olur
Tövbe estağfurullah hiç okumadan yollamışım, rezalet. Şimdi düzelttim ama senin alıntı düzelmemiş🙈
:D

Günaydın minnoşlar güzel mutlu umutlu bol kahkahalı bir hafta olsun :KK200:

Cumaya göre -200 allah bereket versin, amin :halay:

Eki Görüntüle 2295677
Tebrikler canimm
günaydın kızçeler :KK200:
rezil bir haftasonu geçirdim, sanıyorum ki bunalımlı halimi yemeklerden çıkardım dolapta ne bulduysam yedim, yok yok yemedim resmen tıktım ağzıma, şu an midem alt üst tartıyı söylemek bile istemiyorum :KK43:
offfff offffff
bi de şişim ki sormayın
bana ödem atmama yarayacak bişeler söyleyiverin ne olur ama maydonoz suyu limonlu su gibi seçenekler harici bişeler olsun onların hiçbiri ben de bi işe yaramıyor
Yasemin hayirdir bi sorunmu varda boyle oldun :(
bugün topliyciğim inşallah canım

:KK70: Beynini yerken pasta börek yemiyorum diyisin yani :KK70::KK70::KK70::KK70:
Kiz pasta borek yemiyom zaten :D
Ama dun bik bik söylendim zaten sıcaktı:D
Görüntünün olası içeriği: yazı
Gunaydin ablamm
Günaydın herkese🤗
-300 gr
Tebrukler ponim guzel baslangic haftaya
Gunaydin canim
sarap ve gece 1 dde n sonra yatmak disinda sorun yok ama nasil sisim anlatamam suan, tam yumurtlama donemindeyim ve bu sadece bende mi böyle oluyor cook merak ediyorum kizlar ya, mesela tam yumurtlama olmadan once besliyomus bu onu yenif ark ettim, adetten 16 gun kadar önce basliyo, hazimsizlik, uykusuzluk, menapoz gibi sicak basmalari, yediklerimin mide yanmsai yapmasi, gogus agrisi, adet olacakmis gibi rahim agrisi, yumurtalik cekmesi ve rahmin resmen vucudumda agirlik yapmasi.. evet tam olarak bu belirtiler arta arta adete kadar devam ediyor, ve hep sis oluyorum
Tarti ne durumda peki canim
kesinlikle değişiklik iyidir bir gün yemek pişirmeyip dışar da yemek çok çook daha iyidirrrrr :KK70: :KK70:
Katiliyorummmm :D
Günaydın herkese
Gelemedim çünkü çtesi öğleden sonra başlayan grip hepimize geçti gece hiç uyumadik öğlen kuzeyi doktora götüreceğim , kendim de eşim de pertiz bu yaz ikinci grip :KK43:
Baharim hosgeldin cok gecmis olsun :( ins kisa surede atlatırsınız
Cuma:72.2
Ptesi:71.6
Fark:-600
Tebrikler kuzum
Cuma:47.4
Pazartesi:47.5

İyi korktuğum gibi olmadı kızlar :halay:
Gayet guzel arti yediklerine :D
😄 hadi hayrlisi iyi olun insAllah cnm alkol mevzusunu bilemicrm 😄
tebrikler cnm artı olmaktan iyidir 😉

Hmm bazen oluyor snrm o tatli sekerli seyler istegi ya geçer insAllah 😄
Valla bende bilemedim :D
Cuma 72.3
Bugün 72.5
+200
Ina cumaya toparlarsin canim
Kilo bildirimim
Cuma: 80.6
Pazartesi: 80.9
Fark: +300
Cumya eksiyr geçerim insAllah ya her yerim ağrıyor gozlerim falan şiş bugün bi sağlık ocağına gitmeliyimm galiba artk kulaklarim falan ağrıyor
Ins kuzum toparlarsin
Gunaydınlar gece hıc uyumadık bıdıgımla bu saate kadar uyumusuz kızlarr ben bı kahvaltı hazırlayıp gelıyım :confused: fenaaa acıkmısımmmm
Kiz tartiyi yazaydin gitmeden :D
enerjim yerine geldi 9. takım bana her zaman iyi geliyor :)
benim sıpa evdeydi acıkmış ona kahvaltı hazırladım yedi az önce enerjim de geldiğine göre bismillah diyip kalkıp evi toparlıyayım bir yandan da çay suyu koyayım, acıkmadım ama çaysadımm:-)
Kolay gelsin ablammm
Bildirimimi yapayım, kaptanım görsün nasıl çalışkan öğrenci olduğumu😃
95.5
İki gün dikkat etmek bile fayda etmiş, çok sevindim😊
Onceki rakam kaçtı:D

Tebrikler canimm

Yasemin hayirdir bi sorunmu varda boyle oldun :KK43:

Kiz pasta borek yemiyom zaten :KK70:
Ama dun bik bik söylendim zaten sıcaktı:KK70:

Gunaydin ablamm

Gunaydin canim

Katiliyorummmm :KK70:

Baharim hosgeldin cok gecmis olsun :KK43: ins kisa surede atlatırsınız

Tebrikler kuzum

Gayet guzel arti yediklerine :KK70:

Valla bende bilemedim :KK70:

Ins kuzum toparlarsin

Kiz tartiyi yazaydin gitmeden :KK70:

Kolay gelsin ablammm

Onceki rakam kaçtı:KK70:
bir sürü sorun var kuzum :(
yıldım artık ya kalbim patlayacak sıkıntıdan öyle bir ağırlık var
Allah beterinden korusun yine de inşallah başka başka dertler çıkarmasın karşıma

bir sürü sorun var kuzum :KK43:
yıldım artık ya kalbim patlayacak sıkıntıdan öyle bir ağırlık var
Allah beterinden korusun yine de inşallah başka başka dertler çıkarmasın karşıma
Ins tez zamanda atlatırsın canim :(
evet canım ayran aşı
ama nohut bulgur yeşil mercimek diyor tarifte
ben sadece bulgur ve buğdayla yapsam nasıl olur ki
Ayni etkiyi verirmi bilmiyorum kuzu

Tebrikler canimm

Yasemin hayirdir bi sorunmu varda boyle oldun :KK43:

Kiz pasta borek yemiyom zaten :KK70:
Ama dun bik bik söylendim zaten sıcaktı:KK70:

Gunaydin ablamm

Gunaydin canim

Katiliyorummmm :KK70:

Baharim hosgeldin cok gecmis olsun :KK43: ins kisa surede atlatırsınız

Tebrikler kuzum

Gayet guzel arti yediklerine :KK70:

Valla bende bilemedim :KK70:

Ins kuzum toparlarsin

Kiz tartiyi yazaydin gitmeden :KK70:

Kolay gelsin ablammm

Onceki rakam kaçtı:KK70:
iste bu sabah tartilamadim oglanin uyudugu odadaydi tarti, yattigim kiyafetlerle ise gittim dolabima dahi ulasamadim zaten:)
ama adet öncesi östorojen salinimlarim basladi bu ara yarim kilodan fazlasini hafta basi adete kadar öngörüyorum

iste bu sabah tartilamadim oglanin uyudugu odadaydi tarti, yattigim kiyafetlerle ise gittim dolabima dahi ulasamadim zaten:)
ama adet öncesi östorojen salinimlarim basladi bu ara yarim kilodan fazlasini hafta basi adete kadar öngörüyorum
Yarin sabah mutlaka tartil ama

Yarin sabah mutlaka tartil ama
bugun 59-58 kiloyken aldigim ofiste asili duran is pantolonumu giydim, oldu neyse ki:) malum ben basenli bi hatunum, kilo alinca kiyafetler basenimle sinaniyor, ama girdi valla zorlamadi da ama hic bilemiyorum kendimi su topluyo hissediyorum ama yarin kesin tartilirim ben zaten 2 ,5 haftadir hergun olmadi gunasiri illa ki kotnrole diorum

Back
X