- 5 Ocak 2015
- 59.197
- 205.945
- 898
- Konu Sahibi Handandandan
- #312.681
Oteldemi kaliyosunuz cnm eve ne zaman döneceksinbugun baya bi yurudum..cokta dikkat ettim.cok sukur atlattim bugun.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Oteldemi kaliyosunuz cnm eve ne zaman döneceksinbugun baya bi yurudum..cokta dikkat ettim.cok sukur atlattim bugun.
insAllah cnm saolasinşükür gülüm kendine dikkat et çabuk toparlan halin kalmamış bak buraya da az gelebiliyorsun , yarına inşallah daha da iyi olacaksın
Ayy aleyküm selam sende slm söylekızlar öğleden sonra tontişim dediğim komşum(can arkadaşım geldi ) çay içerken dedim ki KK de arada senden bahsediyorum tek arkadaşım çaya gidiyorum ya da o gelecek v.s. diyorum dedim o da oradakilere çok selam söyle dedi
tontişimin size selamı var
acikmaz misin ama cnm ya sadece hıyarla Allah muhabbetinizi artirsin biz nerdeyse bayramdan bayrama gorusecez kaynimlarlakızlar tüm gecmişi okuyamadım heryerim agrıyor dayak atıp bırakmışlar gibi , eltimlerde ille de aksam yemege gelin bayrama kadar görusmeyiz diyorlar dedim bayramda görusuruzel öpmeye gelirim ... bir saat sonra kapı caldı abim gelmiş (buyuk kaynım) madem gelemeyeceksiniz size de meyve sebze aldı koy pazarından diye oturduk kuzeyle taze hıyar yedik aksam yemegim buydu gun içinde de bolca su kahve ıhlamur
gittim ablacim onemli bisey yok dedi ilac yazdı yanagimdaki sislik icinde krem yazdi indi şükür o da birazDun dr a gittinmi cnm
griptim cnm ruzgqra kapildim snrm baya sifahi kapmistim şükür atlatiyorum saolasinaleykum selam canim :)
bende merak ediyorum banada at banada
gecmis olsun canim.allah sifani versin.kacirdim ben neyin var?
aleykum selam abla:)
afiyet olsun cnmBugünkü menü
Sabah 8.30
2 haslanmis yumurta
1 yesil Cay
Ara 12.30
1 tatli kasigi ketentohum yagi
Ögle 13.00
Tonbalikli salata
1 kase yogurt
Aksam 18.40
1 kase tavuk corbasi
1 kase yogurt
Ayni dünkü gibi menü
Su 2 litre olmustur yatana kadar 3 olabilir
Bölgesel 20 dk = 60 puan
Fit mutlu anne
Spor yapmadim belki yürüyüse cikarim kizceler uyuyunca
Hurma ye cnm cok gec olmadan 1 ya da 3 taneAsiri derecede cikolata yeme istegi var
Bi tatli krizine girdim gibi bise
tsk ederim. Hurmam yokinsAllah cnm saolasin
Ayy aleyküm selam sende slm söyle
acikmaz misin ama cnm ya sadece hıyarla Allah muhabbetinizi artirsin biz nerdeyse bayramdan bayrama gorusecez kaynimlarla
gittim ablacim onemli bisey yok dedi ilac yazdı yanagimdaki sislik icinde krem yazdi indi şükür o da biraz
griptim cnm ruzgqra kapildim snrm baya sifahi kapmistim şükür atlatiyorum saolasin
afiyet olsun cnm
Hurma ye cnm cok gec olmadan 1 ya da 3 tane
Afiyet olsun gayet güzel. Gercekten dedigin nedir?Iyi akşamlar kızlar menüm
Kahvaltı 11
1 kase yoğurt
1 haşlanmış yumurta
Domates
Salatalık
6 zeytin
1 dilim çok tahıllı ekmek
1 buçuk ceviz
Cay
Ara 1
1 bardak süt
2 gevrek
Ara 2
1 kase yoğurt
1 erik
Akşam 17:50
1 kase cacık
5 kaşık patlıcan güveç (dunki yemek)
Su 2 lt anca olur gecirmeye çalışayım
Spor yok
tarçınlı süt icebilirsin ya da meyve ye cnm tatli isteğini keser belkitsk ederim. Hurmam yoken iyisi suyla doldurim mideyi
Afiyet olsun gayet güzel. Gercekten dedigin nedir?
Canim sabah guzel sucuk her zmn olmadığı surece olabilir ikindiye salata çorba ekleme imkanin varsa lutfen ekle ve bi dilim ekmek de oglen ye aksam saldrmazsn boylelikld kizartma olmamis bi de uzerind iki dilim ekmek yemissin daha guzel menülerin olacak insAllah ekmek ne yiyorusn beyaz mi tam bugday cavdar tahıllı vs miİyi akşamlar ablalarım menümü yazayım
Sabah 10 civarı
Bir buçuk kk peynir
Domates salatalık
Sucuklu yumurta
Yarım dilim ekmek
İkindi 15:15
6 yk hindi sote
Akşam 19:00
Bir avuç kızarmış patates
İki dilim ekmek
Kızarmış tavuk
Su miktarı 2 lt
Kovalamayın lütfen![]()
Sabah ve ikindide yediğim tam buğday ekmeğiydi akşam beyaz ekmek yedimtarçınlı süt icebilirsin ya da meyve ye cnm tatli isteğini keser belki
Saol cnm ne nedir anlamadm
Canim sabah guzel sucuk her zmn olmadığı surece olabilir ikindiye salata çorba ekleme imkanin varsa lutfen ekle ve bi dilim ekmek de oglen ye aksam saldrmazsn boylelikld kizartma olmamis bi de uzerind iki dilim ekmek yemissin daha guzel menülerin olacak insAllah ekmek ne yiyorusn beyaz mi tam bugday cavdar tahıllı vs mi
afiyet olsun. Aksam olmamis bence hem kizartmalar hem iki dilim ekmekİyi akşamlar ablalarım menümü yazayım
Sabah 10 civarı
Bir buçuk kk peynir
Domates salatalık
Sucuklu yumurta
Yarım dilim ekmek
İkindi 15:15
6 yk hindi sote
Akşam 19:00
Bir avuç kızarmış patates
İki dilim ekmek
Kızarmış tavuk
Su miktarı 2 lt
Kovalamayın lütfen![]()
Gevrek yazarken otomatik gercekten olmustarçınlı süt icebilirsin ya da meyve ye cnm tatli isteğini keser belki
Saol cnm ne nedir anlamadm
Canim sabah guzel sucuk her zmn olmadığı surece olabilir ikindiye salata çorba ekleme imkanin varsa lutfen ekle ve bi dilim ekmek de oglen ye aksam saldrmazsn boylelikld kizartma olmamis bi de uzerind iki dilim ekmek yemissin daha guzel menülerin olacak insAllah ekmek ne yiyorusn beyaz mi tam bugday cavdar tahıllı vs mi
3 ögün ekmek olmamisSabah ve ikindide yediğim tam buğday ekmeğiydi akşam beyaz ekmek yedim
Anldm cnm mumkun oldukca beyaz ekmek yeme o daha cabuk acıktirir seniSabah ve ikindide yediğim tam buğday ekmeğiydi akşam beyaz ekmek yedim
he simdi anladm yağsız gevrek yazıyor marketlerde falan var cnm ben arada yiyorum seviyorum kizlar pek yenmesi taraftari degilled amaafiyet olsun. Aksam olmamis bence hem kizartmalar hem iki dilim ekmek
Gevrek yazarken otomatik gercekten olmus![]()
Aaa bak gözümden kaçmış o3 ögün ekmek olmamisikindiyi yazmamissın menüye.
Anladim tsk ederim cevabin icinhe simdi anladm yağsız gevrek yazıyor marketlerde falan var cnm ben arada yiyorum seviyorum kizlar pek yenmesi taraftari degilled ama
Aaa bak gözümden kaçmış o![]()
Rica ederim canımAnladim tsk ederim cevabin icin![]()
Dur şimdi bi de beni ona bulaştırmaAsiri derecede cikolata yeme istegi var
Bi tatli krizine girdim gibi bise
Afiyet olsun canımMenümü yazayım güzel hatunlar
8.00
1 haşlanmış yumurta
1 kk peynir
3 zeytin
Domates salatalık
13.00
3 fırın köfte
15.00
5 adet çiğ badem