- Konu Sahibi Handandandan
- #313.221
iş yerinin menüleri sağolsunAfiyet olsun canım ama biz burada birbirimize destek olmak için varız bazen bu desteği birbirimizi bir miktar sert eleştirerek (tabiki bu sana göre sert olabilir bana göre olmadı şu zamana kadar kişiye göre değişir yani) ama sonuçta menülerimizi yazdığımızda eleştirelecek olma ihtimalimizi göze alıyoruz. Ben mezun olmama rağmen Pazar günüm pişiler pizzalae dondurmalar bilmem neler havada uçuştu bende eleştirildimki mezunum
Hormonlarından dolayı çok net anlıyorum aynı dalgalanmayı bende yaşıyorum. Bak sana az önceki olayımı anlatayım eve geliyorum markete girdim rafların arasında gezinirken bir şey gözüme çarptı böğürtlen draje bayılırım aşığıyım önüme 20 kilo koy o gün yerim çöktüm önüne onun seni seviyorum ama önümüz bayram seni de kendime ekleyip kalori yapamam bu hafta dikkat etmem lazım dedim
ve hızlıca oradan uzaklaştım
Sağlık olsun canım 1 ay dediğin nedir ki göz açıp kapayana dek geçer
Ohhh süper canım
Gayet güzel hatta süpper süpper süpper canım
Gayet güzel canım da bişey dicem yakında gıdaklıcaksın kız ne bu böyle 3 akşamdır tavuk
Valla bu kez çok güzel olmuş bence menü afiyet olsun fındıkım
Afiyet olsun canım ton balığı tek başına yemek için ağır bişey bence ya bayması çok normal![]()
tavuk da tavuk hastanecek gıdaklayacaz yakında