- 1 Nisan 2019
- 3.313
- 5.265
- 73
- Konu Sahibi Handandandan
- #313.601
Ben gecen bi foto paylaşıp taşlandım , o sebeple kilo konusunda susuyorum şu araHayırlısıyla nasip olur inşallah. Olumlu düşünün. Kilo konusunda darısı başıma

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben gecen bi foto paylaşıp taşlandım , o sebeple kilo konusunda susuyorum şu araHayırlısıyla nasip olur inşallah. Olumlu düşünün. Kilo konusunda darısı başıma

Maşallah. Rabbim güzel günlerini gostersin hepsağlıkla zayıflayacaksın beraber zayıflayacağız allahın izniyle
bu arada akran sayılırız ama ben evlilik senesi ve çocuk yaşından ötürü senden kıdemliyim
20 senelik evliyim 18 yaşın da olup sakal uzattığı için 25 yaşın da görünen halaaaa atarlı bir sıpam var
Kanaman bittiyse guslunü alip kilabilrsin cnmKizlar namaz kilabilmek icin akinti bitmesi yeterlimi yoksa 40gunu beklemek gerkiyormu dogrusumu bileniniz varsa yazabillrmi
Ben sabah evden uçtum çıktım, diyet moduna giremiyorum
ben dün sabah çıktım gece girdim, tartışamadım da.

Oooo 70i görmüşsün balım. Bu gidişle rakip olamayız

Kardeşinin düğünü mü vardı nanem? Kardeş düğünü çok güzel oluyo yaEki Görüntüle 2297202 dugune kadar en kotu 66 olmak gerektam bir ay kaldı
Tebrik ederim kızlar harikasinizSpor listesi Sonuclar
1.
guzelgunler2019 1275 puan
2. @Poni Bon 675 puan
3. @Ucmelekannesi 290 puan
Tebrikler kizlar
Yoğunluktan bugüne aksadi sonuçlar kizlar

Tebrik ederim canım ben tartılmadım, tartılmak da istemiyorumGünaydın sessiz sedasız yarışan rahibelerim
Kilo bildirimi
Cuma 72.3
Bugün 72.2
-1.1
Baharcim sen bende 100 gr fazla vermişsin:) tebrikler
 bugün biraz daha dikkat etcem sizi görünce gaza geldim. Bu gaz o kadar çabuk sönüyor ki
 bugün biraz daha dikkat etcem sizi görünce gaza geldim. Bu gaz o kadar çabuk sönüyor ki 
Teşekkür ederim canım benimcanoom senin de dün tartını gördüm maşallah sen de çok güzel vermişsin dün yazmaya fırsatım olmadı tebriklerrrrrr
 mefkusum sağolsun
 mefkusum sağolsun 
Kesinlikle devam ablam yoksa senide kendimide biliyorum ipin ucunu kacirdikmi 1 haftada 10 kilo rahatAyni iradeyi bu hafta da gosterelim insallah
Devammi yarış
Son kararinmi
 acaba biz mezun olana kadar yarişsakmiki
acaba biz mezun olana kadar yarişsakmiki
 Mefkurem
 kaptanimizin dediği gibi irademizi gosterelim ki sabredenlerin emegine saygimiz olsun ...

Mefkurem
 kaptanimizin dediği gibi irademizi gosterelim ki sabredenlerin emegine saygimiz olsun ... 
Biz artı gelebiliyok muBu bayramki sloganimizMefkurem kaptanimizin dediği gibi irademizi gosterelim ki sabredenlerin emegine saygimiz olsun ...
Tarti gününde kimse artilarla gelmesin helede listedekiler lütfen....

Boyumuz ve bebe sayımız aynı ehuhehe ben de kedi memnun oldum.Hoş bulduk.
Adı: karizmator
Yaşı: 39
Evli/bekar: evli
Çocuk/yaşları: 2 Çocuk 5 / 9
Emziriyormusun: hayır
Meslek: öğretmen
Şu anda çalışıyomusun: evet
Boy: 165
Kilo: 71
Hedef: 58
Daha önce başka takımda yarıştımı : Hayir
Kilo alma nedeniniz : 2 sene içinde iki düşük yaptım. Sonrasında kilo aldım. Hep kilo problemim vardı ama bu kadar değil.
Bize kısaca kendini anlatırmısın: iki çocuğum var. Üçüncü bir çocuğumuz olmasını istiyoruz. Kilo benim sağlığını ve hareketlerimi kısıtlıyor. Temek yemeyi sevsem de sağlıklı olmak istiyorum

Allahım laflarına ölürümmm senin pozitif enerjim yaşam kaynağımtatlışım biz de gaz motivasyon ne ararsan bol bol maşallahımız var takım olarak arada 1 tane bile çıkıntı yok herkes birbirini öyle çok önemseyip sevip ilgileniyor ki böyle destek aile de bile olmayabiliyor sıcağız samimiyiz senin de aradığın böyle bir şeydi büyük ihtimal çekim yasası seni bize getirdi o yüzden iyi ki de getirdi :))

Sen de artı gelme kedicigim ne demişler "bugün yediğin hurmalar yarin gözünü tırmalarBiz artı gelebiliyok mu

tak ederimÇok güzel dengelemişsin canım sabah ekmek aksam ekmeksiz bide cuma günü süper menu

yok Ben hep böyle yapiyorum. Hamuru bezelere ayiriyorum, nisastayla az bisey aciyorum. Sonrasinda iTunes bi tabaga buzluk posetlerinden kesip koyuyorum hepisinin arasinda poset oluyor. En son strech le kapliyorum. Tavsiye ederim cok Kolay aciliyor dinlenmis Hamur ve güzel oluyor.Ustu kurumazmi canım bende bisey yapmadım daha :)
oh masallah abla emegine saglik afiyetle yiyin insallah.selam fıstıklar dün bizim buranın pazarı vardı benimkiler pazardan bir geldi domates fasulye barbunya poşet poşet
dün 3 kilo barbunya ayıkladım 4.5 kilo fasulyeyi ayıkla yıka küçük küçük doğrayıp yarısı 2 tavada kavurdum ocağa anca sığdı biber domates az salçayla susuz pişirip soğutup paketleyip dondurucuya attım 2.5 kilo da dolmalık biberi yıkayıp çeri çöpünü çıkarıp buzluğa attım sabahın 4 üne kadar onlarla uğraştım kapıya çöpü çıkardığım da 2 koca poşet kapının önünü kapattıyarın bayram çöp almazlar su da gelmeyecek diye 2 damacanasuyu kap kacağa boşaltıp onları da çıkardım kapıya ki bu gün 2 su birden alayım böyle yazınca azıcık işmiş gibi göründü ama dün elim 5 dk boş kalmadı yavff şimdide ayıklanıp doğranmış fasulyenin kalanını kavuruyorum arkam da 2 leğen 1 tepsi dolusu 30 kilo domates bana bakıyor pişip kavanozlanmak için hiiiç oralı olmuyorum yüz vermiyorum totomeslereeee
siz ne yapıyorsunuz bayram hazırlığı mı
evet. Bazen diyorum keske o yillarda dogaydim.Sabah alintilari yaptim cevaplayamadim
Bu ara bizde full 70 80 ler dinliyoruz daha bi güzel ya
Ay sabahin korunde nasil yedin
Afiyet olsun canim
Kuzum haklısın ama anne babalar boyle
Benim annemdede var bu maalesef
Afiyet olsun canim cuma kacamagida yapmissin
Afiyet olsun ablam
Ablammm supersin valla tebrik ederim
Anam niye alintiladim unuttum
 Ben kesin gecmislerde yasadim
 Ben kesin gecmislerde yasadim 
hosgeldin tekrardan. Güzel okicak InsallahHoş bulduk.
Adı: karizmator
Yaşı: 39
Evli/bekar: evli
Çocuk/yaşları: 2 Çocuk 5 / 9
Emziriyormusun: hayır
Meslek: öğretmen
Şu anda çalışıyomusun: evet
Boy: 165
Kilo: 71
Hedef: 58
Daha önce başka takımda yarıştımı : Hayir
Kilo alma nedeniniz : 2 sene içinde iki düşük yaptım. Sonrasında kilo aldım. Hep kilo problemim vardı ama bu kadar değil.
Bize kısaca kendini anlatırmısın: iki çocuğum var. Üçüncü bir çocuğumuz olmasını istiyoruz. Kilo benim sağlığını ve hareketlerimi kısıtlıyor. Temek yemeyi sevsem de sağlıklı olmak istiyorum

afiyet olsunSelam kızlar arefeniz mübarek olsun dünkü menülerimi yazmadımdı yazem kurtulam bnden çıksın ama saatleri unuttum
Sabah
Türk kahvesi
Öğlen
2 haşlama yumurta
Domates peynir zeytin
Naneli ayran
Akşam
Kabak rende yatağında tavuk kanat
Patlıcan tostu
Yoğurt
Su 3 lt

evet 6 senelik sonrasinda uzatabiliyorsun 10 yasina kadar falanda galiba Tam hatirlamiyorum.Anladim cnm senmi donmek istedin almanya yoksa esinmi :)
Ay hadi insallah cnm zaten ilk basta 6 senelik veriyorlar sanirim
Aynen bizde ole dedik resim cektirmediydik sonra orda resim istediler elimiz ayagmiza dolandi
Basbas kalincada zor oluyor oglum cok kucakci oldu bide gunduzleri bazen pek uyumuyor. Bugun esim evde olmasa kafayi yerdim heralde bide hava sicak iyice bunaldim. Bugun 29gunluk olduk az kaldi kirkimizin cikmasina insallah
Allah bir daha yasatmasin 15 temmuzda bizde türkiyedeydik tatilde. Cok kötüydüBiz on sene turkıyedeydik, benim eşim alman ve kısa süreli çalışmaya gelmiş istanbula, 2005 de, sonra 2006 da benle tanışıp aşık olunca uzattı işini, 2007 de evlendik ama ben üni okuyodum. 2012 de üni bitti ama öyle bi yerleşmişiz ki, kazandığı para da tatlı geldi, kemdi şirketi de vardı taşınmayı düşünmedik almanyaya. Ama 15 temmuz dönemi gebeliğimde o kadar çok stres yaşadım ki, besiktas stadı patladığında 38 haftalık gebeydim, stadın üstünde oturuyoruz biz ve resmen kılpayı hayatta kaldık. Çocuk doğunca taşınmaya karar verip işsiz güçsüz taşındık önümüze bakmadan. Çok şükür şuan 2.5 sene oldu, eşim de kadrolu iş buldu ben de süresiz hayat bize güldü
Çok şükür bin şükür herşeye hep dua ediyorum zaten bu sebeple. Sağlığımız yerinde, işimiz gücümüz var, oğlumuz varGercekten elle tutulur bitane derdim yok çekirdek ailemde. Bi de
Tekrar şunu görsem hayatta sülaleme sağlıktan başka dileğim olmaz

Olur insallahBoyumuz ve bebe sayımız aynı ehuhehe ben de kedi memnun oldum.
Kilolarımız yaklaşırsa yarışırız o zaman tadından yenmez bir hal alırım süper olur