- 29 Mart 2015
- 20.192
- 101.414
- 598
- Konu Sahibi Handandandan
- #354.381
Klavye beğenmemişBana yanlismi yazdin yoksa begenmedinmi![]()

Ben değil

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Klavye beğenmemişBana yanlismi yazdin yoksa begenmedinmi![]()
suyu napcaklarmıs o kadar Baska sey olsa anlarım asıl ihtiyacı olan ihtiyacını bulamıyor bak su gunleri bı atlatsak Allahın izniyleTürk milleti olarak iyiz Biz o konuda herseyi düsünürüz![]()
Burda almanlar günlük alisveris yapar o yüzden bu kadar kitlik oluyor Marketlerde suan, Ama yine en abartiyi malesef türkler yapiyor.
Gecen hafta markte Denk geldim kari koca türk ayri ayri kasaya girmis 8 er koli Su aldilar toplamda 16, kasiyer en fazla 6 koli alabilirsiniz dedi ve 2 ser koli biraktilar. Luzum varmi buna öyle yapanlar icin Biz suan Su bulamiyoruz cocuklarim asitli icmiyor benim, mecbur esim asitli aldi geldi. Bu kul hakki degilmi simdi![]()
bızımın toptan magazasına gitti daha uygun diye tuketmıslerburda da un yok
Onu da turkler bitiriyor heralde
Cok yediysen ve Acikmazsan bugünlük bisey yeme istersen yada biraz salata yogurt
Kac tane yedin![]()
Bende oyle dusundum ama bakalımBen olsam galiba yogurtla kapatirdim
Leslie yapabilirsin canim Hemde eglenceli oluyor, fat burn yaparsan yag yakimi icin daha iyiSu 1 hafta Jilian mı yapsam yoksa P90x mi bilemedim spor yapmadan 2.5 veremem
Tek öğün kabızlık yaptı, belki sebep o olabilir canımalla alla niye boyle oldu ki acaba tek ogun le kıtlıga mı
Benim de aklıma geldi aslında bu canım.Kuzum sana yaramayan bir şey mi var acaba yediğin?
Canını sıkma yine de. Sabit degilsin, vücudun kilo verme modunda. Haftaya daha iyi olur inşallah ❤
Son 3-4 gündür çerez yemiyordum aslındatatlim seviyenin sucu yokki
Hamur tatli yesen daha cok eksimi olacaktin
Bence sana 1 öğünde aşırı yemek yaramiyor bide fazla kuruyemis
Normal 2 öğün yapsana cnm
Sabah bı moral bozukluğu ile kabak çekirdeği ile çay içtim.sakin birakma kaptanim.ilkhaftalardakilo kaybi olmayabinir diye biliyorum.
OMAD yaramamış olabilirBence sana bulgur yaramıyor gibi
Geçen haftalarda da bulgur yediğinin ertesi artıydın sanki
Bi de omad da yaramadı sana bence
Ama üzülecek de bişe yok be balımm eksisin neticede![]()
Bilmiyorum inan canım.Handandandan tek öğün sana yaramadı kaptanım bence seviyedeki kurallara göre gidelim bi anda tek öğüne geçince kıtlığa mi geçti vücudun acaba
![]()
Olabilir canımherzaman dedigim sana tek ögün yaramiyor metabolizma calismasi lazim bu sekilde olmuyor yinede 200 gr eksi gayet iyi
İki öğüne geçeceğim canım, bakalım nasıl olacakcanin tek ogun ve cokk yemek yemek sana yaramadi demekki
Ben de öyle düşünüyorum.niranım sen çok stres yaptığından bence az gitmiş gülüm
Bu kıtlık fikrine inanmıyorum canım, çünkü tam tersini ispat eden çok fazla makale var bu konuda.Kaptanım tek ögünle beslenmek zorlar hem vücut bulduğu her şeyi yokluk gibi algılayıp yağa çevirir bunu doktor demişti..bence normal ögünlere tabii dikkat ederek dönersen istediğin eksileri göreceksin Allahın izniyle
Aman kaptanım uyma sen onlaraEşim çocuklara revani yaptı.
Ev buram buram tatlı kokuyor
Demiyorlar ki bu kadın diyette, bizde yemeyelim![]()
ben 15-20tane yediydimsuyu napcaklarmıs o kadar Baska sey olsa anlarım asıl ihtiyacı olan ihtiyacını bulamıyor bak su gunleri bı atlatsak Allahın izniyle
bızımın toptan magazasına gitti daha uygun diye tuketmısler
Suan tas gıbı abla soda falanda ıctım bana mısın demedi en 10 yemısimdir saymadım
Bende oyle dusundum ama bakalım
bunlar ilk hafta sislikte yapabilirSu 1 hafta Jilian mı yapsam yoksa P90x mi bilemedim spor yapmadan 2.5 veremem
Hep cekirdek yokmuydu menunde3-4 gündür çerez yemiyordum aslında
Yarından itibaren 2 öğün yapacağım inşallah
Zehraaaaaa zehra yemedim deYa benim kendi ellerimle baklava açmama ne demeli![]()
Sen kanma ona bak ne güzel 6lardasın bu arada izin günümde karamla ve browniyle gazoz içecemneden diyecektim yazmissin
gecmis olsun canim simdi nasil
Demezler canim demezler.
Kunefe , kekler,cikilatalar bunlar aklima gelenler.
Dun de eti karam almis gelmis sen seversin diye. İsrarla beni caydirmak icin ugrasiyor adam
Serbest günde de paketli ürün yemeyin demişti :))Sen kanma ona bak ne güzel 6lardasın bu arada izin günümde karamla ve browniyle gazoz içecem![]()
deme öyle kuzum, sen ideal kilona her türlü ulaşacaksın, kocan da dursun bi kenardaAdamın mutluluk kaynağı beni sinir etmek.
Bugünkü artımın sebebi canımı sıkması bile olabilir.
Boşansam ideal kiloma çok rahat ulaşacağıma inanıyorum![]()
Merveyi leslie kesmez canımLeslie yapabilirsin canim Hemde eglenceli oluyor, fat burn yaparsan yag yakimi icin daha iyi
Aynen bırakma canım. İki öğüne mi geçsen acabaTek öğün kabızlık yaptı, belki sebep o olabilir canım
Benim de aklıma geldi aslında bu canım.
Yoğurt ve pulbiberden şüpheleniyorum.
Son 3-4 gündür çerez yemiyordum aslında
Yarından itibaren 2 öğün yapacağım inşallah.
Sabah bı moral bozukluğu ile kabak çekirdeği ile çay içtim.
Ama senin bu mesajın moral oldu canım, teşekkür ederim
Bırakmayacağım canım inşallah, devam...
OMAD yaramamış olabilir
Bulguru en son Salı günü yedim diye hatırlıyorum canım.
Bilmiyorum inan canım.
Bakalım haftaya nasıl olacak.
Umudum haftaya kaldı.
Olabilir canım
Yarından itibaren 2 öğüne geçeceğim canım.
İki öğüne geçeceğim canım, bakalım nasıl olacak
Ben de öyle düşünüyorum.
Hafta içi daha fazla eksi görmüştüm çünkü.
Bu kıtlık fikrine inanmıyorum canım, çünkü tam tersini ispat eden çok fazla makale var bu konuda.
15-20 miben 15-20tane yediydim
bunlar ilk hafta sislikte yapabilir
Leslie daha iyi olur heralde cnm
Son 2 gun kabak detoksumu yapsan
Hep cekirdek yokmuydu menunde![]()
Ben paketten çıkarırım no problemSerbest günde de paketli ürün yemeyin demişti :))
Ama öyle böyle degil cok guzeldi yaaa15-20 mi
Ablam senin potansiyelinde iyi ha![]()
Hakkında hayırlısı olsun abla bu süreçte büyük sıkıntı özel sektörBenim gittiğim iş yeri kapanmış
Araci firma baska yere gonderecekti gitmedim, parasiz izin aldim
Onumuzdeki Ayin 1.inde diger araci firmaya gectim normalinde
Onlardan ses cikmadi
Ne olacak bilmiyorum
Haber gelir abla HayirlisiylaBenim gittiğim iş yeri kapanmış
Araci firma baska yere gonderecekti gitmedim, parasiz izin aldim
Onumuzdeki Ayin 1.inde diger araci firmaya gectim normalinde
Onlardan ses cikmadi
Ne olacak bilmiyorum