Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Senin nasıl gidiyor canım seviye 1
iyi canım cok Sukur bu hafta hep tek ogun beslendim cuma gunu iddianın son gunu ama seviye suan beni cay ve kahveyi sekersız ıcemıyorum birde meyve zorluyor onun dısında fena degıl
Bende sacayağı gibi canım, 3 'lü kombinasyon...
Anne-koca-kaynana🙄🙄

Hatta kendilerini benim kaynanam sanan 4 adet koca teyzesini de eklersek, ahtapot Kaynanalar birliği 😂😂
oyyy Allah kolaylık versin ben yılda 2 kere goruyorum o bile yetiyor bana
Bugün 1.seviye 35. gündeyim iyice alıştım zaman su gibi akıyor kızlar. 2.seviye için heyecanlanıyorum
masallah Poni bu seviyeler sanalda cok iyi geldı

Tartı bugun cok mutlu etti beni :halay::halay:
iddayi kazaniyomusun :))
Evet canım ben baya alıştım. Meyveyi benim canmda çok çekiyor arada. Ben sizle devam etmiyorum canm 5 gün sonra 2.seviyeye geçicem nasipse. Geçen seneki ağustos takvimine göre yapıyorum. Sizin serbest gününüz baya çok ama hadi iyiysiniz🙂
1. seviyede toplam kac kg vermis oliyosun canim?
Bende sacayağı gibi canım, 3 'lü kombinasyon...
Anne-koca-kaynana🙄🙄

Hatta kendilerini benim kaynanam sanan 4 adet koca teyzesini de eklersek, ahtapot Kaynanalar birliği 😂😂
off kaptanim etrafin orumcek aglariyla orulmus resmen...teyzeler ne alaka yaaa..kendi gelinleri yokmu onlara kaynanalik yapsinlar.
Kızlar dün virüsten vefat eden bi bayan ki Allah rahmet eylesin :( hastane karşılama birimindeymiş ve yaşı 33müş :(
gittikcegenc yas olumleri olmaya basladi sanki.allah rahmet eylesin

bu gün eşim de evde bundan sonra iş yerine 3 kişi gidip çalışılacakmış dönüşümlü olarak hafta da ya da 10 gün de bir gidecek demektir evden çalışın demişler ama imkansız katip olmadan neyi kime yazdıracaksa dünden beri canı çok sıkkın bu gün de nöbetçi allah yardımcımız olsun
özet kocası evde olanlar kervanına ben de katıldım , benim neyim eksik sizden :KK70::rolleyes:
Eşiniz hâkim mi?

iddayi kazaniyomusun :))
1. seviyede toplam kac kg vermis oliyosun canim?
off kaptanim etrafin orumcek aglariyla orulmus resmen...teyzeler ne alaka yaaa..kendi gelinleri yokmu onlara kaynanalik yapsinlar.
gittikcegenc yas olumleri olmaya basladi sanki.allah rahmet eylesin
6 kilo filan veririm herhalde canm

Tadı acıymış emin misin 🤔
valla kabızlığım gitsin de herşeyi içebilirim

Şükür benm artılar gitmiş sabitim bugün
ne mutlu sana yaa ben hala artıyım :(

O zaman aclik otunu deneyebilirsin.baya etkili diyorlar.
evde yok kuzum ya

Jasminium84 Jasminium84 canım alıntı yapmıştım ama uçmuş son kez yazmış olayım hatırlatmak değil de senin annen ile anneannen arasındaki ilişki nasıldı acaba birbirleri ile kaynaşması sevilmeyen bir kız çocuk olup seni kendi gibi görüyor olabilir mi eğer böyle ise kendi ile yüzleşmesi lazım yüzleşip içindeki açığı paylaşırsa sevmezse bile sana yakınlığı değişir abine olan düşkünlüğünde bu sebepten eğer Böyle ise
şöyle canım, annem tek kız çocuğu, 3 tane erkek kardeşi var ve rahmetli anneannem eski kafa, kızın okumasının gerek olmadığını düşünen bu yüzden annemi okula evin işlerini bitirttikten sonra gönderen bi kadınmış ve çok sevgi görmemiş
Bu bakımdan çok üzülüyorum annem için ve zaman zaman anlayış gösterebiliyorum ama bazen bencil tarafım baskın çıkıp bana yaptıklarını unutamıyorum ve beni üzüyor işte

Aman Pınar gözünü seveyim ben 13 Mart’ta okuldan çıkış o çıkış bi balkona çıkıyorum 😃 geçen komşum geldi kapıdan tart kalıbımı istemeye uzakta durmuştu ben de uzaktan uzağa uzattım zaten burda akrabalarımız filan da yok hep evdeyiz eşim de nöbet sistemine geçtiler 3 günde bir gidiyor işe

Gözünüz aydın çok sevindim canım

Şükür canım her gün oruç tutuyormuşum gibi hissediyorum 😁

Ahmet apanın bi ses kaydında sinamekini duymuştum sanki kabızlık için
Sinameki uzun süreli kullanımı zararlı diye biliyorum kuzum
Ben uzun süreli bi çözüm arıyorum artık sıkıldım

Bugün 1.seviye 35. gündeyim iyice alıştım zaman su gibi akıyor kızlar. 2.seviye için heyecanlanıyorum
Darısı başımıza 🤲🏻

Beni de unuttu 😂

Yok canim ben 2 haftadir kimseyle girusmuyorum.
Benim kimsularda tirizler ama bu virusun tirzlikle alakasi yok.
Benim esim ise gidip geliyor hadi kaparsa birinden ve bana da bulastiysa kimseye bulastirmak istemem.
Ayni sekilde onlarin esleride ise gidip geliyor.
Gerci onlar arada topalniyorlarmis cop atarken debk gelince dediler.
Sen evden cikmayacam dedigin icin cagirmadik dediler.benimki cikmayin gorusmeyin bir sure dedi zaten

Bence su donemde azcik mesafe iyidir sen bilirsin canim ama
tontişimle bile görüşmüyorum boşuna mı herkes evlere tıkıldı gülüm bence canın istediği kadar sıkılsa da gidip gelmeyin kolonya da virüsü öldürmez sadece sabitlermiş
Biz hapis gibi yaşıyoruz canım eşim bi işe gidip geliyor, eve başla kimseyi almıyorum annem dahil gitmiyorum iki kapı yanımda düşün 😓
Bi Netto gittim hemen eve 😅
Hata yapıyorsun
Kolonya molonya tamamen safsata.
Aynı ortamda nefes alıyorsunuz.
Solunum ile bulaşıyor.
Dün bakan ne dedi, "evde olan aile üyeleri bile farklı odalarda otursun" dedi, çok haklı..
Canım bu süre de görüşmesen ne olur ki :KK12:
Bebeğinde var..
Aman pınarım napıyosun. Kesinlikle görüşme. Ne kadar temiz olsalarda dışarı çıkan kocaları çocukları getirebilir onlara da. Ben görüşmüyorum komşu teyzemle hergün telde görüşüyorum
Onların bende işe yarayacağını hiç sanmıyorum canım o biraz rahatça sütü akanlar için çünkü

Elektrikli bi tane bakıcam canım çok sağol

Rahatlıktan sonra diyette bayıyo anam 😔

Pınaaar pınaaar kv 5 dk uzaklıkta bana eşim gelmeyin virüs var dedi. Evde çıldırıyolar benim kızı göremiyolar diye düşün kv görümcem ve kaynım . onları bile almıyoruz eve ve gitmiyoruz. Durum ciddi canım görüşme kimseyle
benimde esim kv demin yokluğunu aratmıyor sagolsun
muhtemelen bulurlar😂😂
bana kalırsa baglarlar gibime geliyor vakalar baya hızlı artıyor suan
yapılıyor canım
ay onu duydumda ne cahil insanlarımız var devlet napsın bu insana
keske en bastan devlet kontrolünde olaydı
cocuklar da gec yatmaya basladi benim onlardan sonra bende uyuyorum
valla benden cok onlarla ilgileniyor 😂
kendini yormadan yap canım 0
pınar bencede yanlıs yapıyorsun kimden kime gececegı belli degıl azıcık sabredıcez yoksa bu evde kalma suremizi daha cok uzayacak
amin abla amın
cok sevindim canım tez zamanda kavusursunuz Insallah baban nasıl
kesinlikle canım
Kızlar dün virüsten vefat eden bi bayan ki Allah rahmet eylesin :KK43: hastane karşılama birimindeymiş ve yaşı 33müş :KK43:

Haklisiniz kızlar hata yaptigmi tekrardan anlamis oldm, cok diil bu olaylardan sonra 3 defa mi ne gorustk ama eşleri calisiyor hersey olabillir Allah korusun. Artik uygun bir dille yazicam ben gorusmicegmi.
Bu arada duydumki cenazeler yıkanmiyormus bulasir diye ve mezari bile olmuyormus, artik nekadar dogru bilemem ama insanin icini ürpertiyor ya :KK42:

Haklisiniz kızlar hata yaptigmi tekrardan anlamis oldm, cok diil bu olaylardan sonra 3 defa mi ne gorustk ama eşleri calisiyor hersey olabillir Allah korusun. Artik uygun bir dille yazicam ben gorusmicegmi.
Bu arada duydumki cenazeler yıkanmiyormus bulasir diye ve mezari bile olmuyormus, artik nekadar dogru bilemem ama insanin icini ürpertiyor ya :KK42:
Ölenlerden de bulaşıyormuş canım

Back
X