Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Asla ve asla alıngan biri değilim
Orada işaretlenen isimlerin de benim gibi düşündüğüne eminim artı öğretmenim güdülemek benim işim
Cümlenin nasıl olması gerektiğini de gayet iyi bilirim sadece bunun söylenme tarzı farklı olmalı bu bnm fikrim
Bn de daha önce 1.5 yıl Bi fiili bir gruptaydım

Bn takım için savaşırım evet ama derdim kendimle ha bu kiloda olup alıngan da olmam mantıksız takdir ederseniz

Ben yoluma kaptan nasıl arzu ederse öyle devam ederim

Birini motive etmek hadi kızlar size sonsuz güveniyoruz bu işi başaracaksınız yanınızdayız demekle olabilir mesela
Canim ben bu takima geleli 1 seneye yaklasiyor. Zuhal ablanin kaptanlik doneminde de simdide hic yikici ,kirici bir konusmasi olmadi . Takim icin neyi dogru goruyorsa onu soyluyor bence. Ben yanlis bizey sezinlemedim zuhal ablanin yazisindan. Her hafta az eksisi olan yada artida olandan beklentidir zaten bu. Sahsi bir yazi degildi yani direk sen uzerine alinma bence canim. Aslinda yorumdda bildirmeyecektim ama. Orada etikerlenenlerde benimle ayni dusinuyorlarsir diyince yazmak istedim. Biz burda bir aileyiz ve birbirimizin her zaman iyiligini isteriz.

Kurdugun cumleden tamda bu anlasılıyor ben senin "Bnm dediğim tek şey bu şekilde değilde atıyırum selen sen şunu şunu yaptın denilsin" bu lafına bisey demedim ki boyle bir yorumda bulunabilirsin.free olan birinin bu yorumda bulunması cok sacma sozune ıtafen yazdım
Ayrıca yukarıdaki cumlenle lısteye konum yukleyen sensin bu sana bu konuda son mesajım

Burda herkesin dusuncesi hepimizin için önemli uslup ne olursa olsun sacma demek bana gore saygısızlık
Saçma kelimesini mi kullandım acaba diye dönüp tüm mesajları okudum ama kullanmamışım
Hala da fikrim esasdır
Ve siz bana kendini listede diye ayrıcalıklı mı hissediyorsun diyensiniz
Bn listede olduğumu da Handandandan Handandandan dan öğrendim hatta olmadığımı bile uzun süre anlamamıştım hiçbir zaman da takip etmedim dediğim gibi derdim kendimle
Ha free biri demek ne demek bence ya rahatsızlığı vardır
Ruhsal olarak da olabilir.hamiledir izin alır
Mesela şu an içinde bulunduğumuz pandemi gibi bir durumdan etkilenmiş olabilir
Listeyi etkilemiyorsam bana mantıksız geldi
Size gelmemiş olabilir
Bunun için beni öldürme isteğine de gerek yok

Canim ben bu takima geleli 1 seneye yaklasiyor. Zuhal ablanin kaptanlik doneminde de simdide hic yikici ,kirici bir konusmasi olmadi . Takim icin neyi dogru goruyorsa onu soyluyor bence. Ben yanlis bizey sezinlemedim zuhal ablanin yazisindan. Her hafta az eksisi olan yada artida olandan beklentidir zaten bu. Sahsi bir yazi degildi yani direk sen uzerine alinma bence canim. Aslinda yorumdda bildirmeyecektim ama. Orada etikerlenenlerde benimle ayni dusinuyorlarsir diyince yazmak istedim. Biz burda bir aileyiz ve birbirimizin her zaman iyiligini isteriz.
Bn de bu duruma farklı bir pencere açıyorum ve diyorum ki isim verilsin
Bn kendimi takımı berbat eden olarak hissetmek istemiyorum
Dediğim sadece bu

Bence üsluba dikkat edelim....
Ve isim isim verelim bu şekilde hoş olmuyor...
Mesela ben isem bunu bilmek isterim
Free olup yorum yapmak çok yanlış
ben yanlis uslub göremedim canim, yaklasik 1 sene önce Burda basladigimda zuhal ablamla basladim. Hic birzamanda yanlis uslubla yazmadi bize Kalbi ve dili bir insan insan Banada göre, elinden geldigince destek olur kötü niyetle bisey yazmaz.. free olmasi Hic birseyi degistirmez bu takimi niranin dedigi gibi o buralara tasidi ve eli hala bu takimda bence Cok sansliyiz 🤗🤗
Yarın kızımın doğum günü ve hedeflediğim kilodan 3 kilo fazlam var 🙄
o bisey degil canim canin sagolsun 🌸
Ben sarma sarmaya gerı gidiyorum kısır donguye gırdım resmen bı sardım yaprak arttı iç hazırladım tekrar sımdıde yaprak bitti iç arttı yeniden yaprak hasladim :olamaz:
oy kolay gelsin dicem Ama bitmis Zaten canim 🌸
Eki Görüntüle 2609925 Kizlar bende bu aletten var.
Su an leslie olarakmi devam etsem yoksa bunu mu yapsam. Yada ikisini birden mi yapsam.
4 sene once bu aletle cakisarak gobegimi toparlamistim. Ne dersiniz
Her ikisini yap canim daha faydali olur

Leslie fat burn dediğiniz bişe vardı sanki
Onu yapmaya başlasam mı acaba çok mu yorucu hitt benzeri bi egzersiz mi bi de yapıp faydasını görenler kimler el kaldırsın please 🤪
Yap canim o daha Cok yag yakimina faydali Ben leslieden Cok fayda gördüm. Sen beni gördün mü bilmiyorum ama Güven bana Cok faydasini görürsün 😇😇

Leslie fat burn dediğiniz bişe vardı sanki
Onu yapmaya başlasam mı acaba çok mu yorucu hitt benzeri bi egzersiz mi bi de yapıp faydasını görenler kimler el kaldırsın please 🤪
Bn yapmıştım ama yıllar önce bence faydalı ve hitt kdr yorucu değil

En Büyük TÜRKİYECUMA ZAYIFLAMA YARIŞMASI 667. ETAPEn Büyük TÜRKİYE
TAKIM İÇİ BİREYSEL DERECELER
spor-smileyi-hareketli-resim-0294.gif

1. Handandandan Handandandan === % 3.95 ===
2. askrhpozitif askrhpozitif === % 2.92 ===
3. @ela_naz2019 === % 1.59 ===
4. Poni Bon Poni Bon === % 1.11 ===
5. @zsaracoglu === % 1.01 ===
6. @Zeycan123 === % 0.47 ===

7. I Ilyusa === % 0.31 ===
8. Jasminium84 Jasminium84 === % 0.31 ===
9. selensu82 selensu82 === % 0.18 ===
10. @Furha63 === % 0.14 ===

ETAP SONUNCUSU

Ucmelekannesi Ucmelekannesi === % 0
allahim bunu goren gozleri napsam acaba.😏😀😀
ben yanlis uslub göremedim canim, yaklasik 1 sene önce Burda basladigimda zuhal ablamla basladim. Hic birzamanda yanlis uslubla yazmadi bize Kalbi ve dili bir insan insan Banada göre, elinden geldigince destek olur kötü niyetle bisey yazmaz.. free olmasi Hic birseyi degistirmez bu takimi niranin dedigi gibi o buralara tasidi ve eli hala bu takimda _bence Cok sansliyiz 🤗🤗
o bisey degil canim canin sagolsun 🌸
oy kolay gelsin dicem Ama bitmis Zaten canim 🌸

Her ikisini yap canim daha faydali olur
Tamam canim herkesin fikri bu yonde minigimi uyutunca yapacagim ins

Yap canim o daha Cok yag yakimina faydali Ben leslieden Cok fayda gördüm. Sen beni gördün mü bilmiyorum ama Güven bana Cok faydasini görürsün 😇😇
Güveniyorum o zaman sana 😍

Bn yapmıştım ama yıllar önce bence faydalı ve hitt kdr yorucu değil
Hmm bi yarın bakayım

Acaba şimdiden başlasam mı az daha kilo verip zayıflamam durunca mı başlasam spora ona karar veremiyorum

Biri bana free olmanın ne gerektirdiğini tam anlatabilir mi?
Menü paylaşmak ve yorumlamak zorunlu mu?
Bir kural silsilesi var mıdır?

27 Mart Cuma

15:30=== 2 fincan kabak çekirdeği
5 adet ceviz
3 haşlama yumurta
1 kk süzme peynir
4 yk kabak yemeği
2 kase yoğurt

Su=== 1.5 lt

Spor=== 60 dk bantta yürüyüş

@Tekrar dene 180 puan
afiyet olsun kaptanim:)
NİSAN AYI KİLO HEDEFLERİMİZ
(27 Mart-24 Nisan) (4 haftalık)

Handandandan Handandandan (73)-----68.6
ekim2009 ekim2009 (91) - - - >
Jasminium84 Jasminium84 (64. 1)---> 60
@zsaracoglu (78.2)-----72
askrhpozitif askrhpozitif (79.7)--->75
Poni Bon Poni Bon (79.9)--->76
selensu82 selensu82 (55.5)--->53
@Furha63 (69.2)--->67
Ucmelekannesi Ucmelekannesi (69.5)--->65
GastrikAsit GastrikAsit (71.5)--->
@ela_naz2019 (86.9)--->
@Zeycan123 (63.2)--->
Mefkurem Mefkurem (91.6)--->
I Ilyusa (64.8)--->60
Pnrrr-12 Pnrrr-12 (72)--->
@Tekrar dene (81)--->
@Gulbe seker (102.7)-----

En Büyük TÜRKİYECUMA ZAYIFLAMA YARIŞMASI 667. ETAPEn Büyük TÜRKİYE
TAKIM İÇİ BİREYSEL DERECELER
spor-smileyi-hareketli-resim-0294.gif

1. Handandandan Handandandan === % 3.95 ===
2. askrhpozitif askrhpozitif === % 2.92 ===
3. @ela_naz2019 === % 1.59 ===
4. Poni Bon Poni Bon === % 1.11 ===
5. @zsaracoglu === % 1.01 ===
6. @Zeycan123 === % 0.47 ===

7. I Ilyusa === % 0.31 ===
8. Jasminium84 Jasminium84 === % 0.31 ===
9. selensu82 selensu82 === % 0.18 ===
10. @Furha63 === % 0.14 ===

ETAP SONUNCUSU

Ucmelekannesi Ucmelekannesi === % 0
tebrikler kaptanim:)devamini bekleriz:)),
Herkese iyi geceler kızlar
iyi gecelerr canim:)
27 mart
09.30
1 yumurta ve 1 sarısı
2 siyah zeytin
Yarım üçgen peynir
1 çeri
1 hindi füme
2 sünme peynir

14.00
1 kaşık bulgur
3 kaşık zeynyağlı kabak
1 mücver
1 kase yoğurt

17.45
4 halka kalamar
1 büyük kase yoğurt

SPor 30 dk pilates 90p
Su 2200 ml şu an
@Tekrardene
afiyet olsun guzel bence
katiliyorum sana canim.bende hic kotu.niyetle anlamdim..az kilo verenler uyarilmali bencede..yoksa insan kendine ceki duzen veremezki:)
Bnm gibi dizinde problem hissedip spor yapmaya çalışan var mı acaba
benn.gecen sene dusmustum.on capraz baglarim zedelenmisti.hala agriyo ama zorlamiyorum.spor yaparken agrirsa birakiyorum

Bence üsluba dikkat edelim....
Ve isim isim verelim bu şekilde hoş olmuyor...
Mesela ben isem bunu bilmek isterim
Free olup yorum yapmak çok yanlış
uslupta bi sorun oldugunu hic sanmiyorum selencim
Mesajda kötü bi sözmü var, hakaret mi var?
Zaten isim isim yazilmis, daha neyi duymak istiyorsun anlamadim.
Bir hafta az verip yüzdesi düşük olanlarin sonraki haftaya daha cok dikkat edip güzel eksiyle gelmelerini isteriz takim olarak.

Bu arada
Free olup, yorum yapmak yanlis derken?
Bu takimda free yada listede olmak farketmez
Hepimiz birbirimize ayni oranda destek olur yeri gelincede eleştiri yapariz
En azindan takimi ailesi gibi görüp sahiplenen kişiler oyledir
Bu takim senelerdir bu yüzden başarılıdır
Konu açılmışken bende birkaç şey söylemek istiyorum benim adım da var işaretlenenler arasında. ben uslüpten değilde takıma asılmadığıma çaba sarfetmediğime alındım. Burada herkes herhafta en az yüzde 1 yada 1.5ile gelmiyor artı olanlar oluyor. Ki ben buraya ilk katıldığım da da hızlı kilo verme taraftarı değilim emzikliyim ayrıca diyerekaçıklama yapmıştım. Ha yine de kul hakkına girmek istemem freede devam ederim. Bu benim fikrim ve kendi isteğimle freede devam edeceğim
Mesajin basinda caba gosterenlere lafimiz yok dedim zaten cnm
Ama sen alindiysan demekki yeterli cabayi gostermedigini düşünüyorsun :))

Ayrica biz kimseye şok diyet yap, detoks yap falan demiyoruz
Menuler saglikli yeterli olsun diyoruz
Ama senin genelde menulerinde ozellikle her aksam karbonhidrat oluyor
Yarismada oldugumuz icin listedekiler 9.takimi temsil ediyor
O yüzden onlarin daha fazla dikkat etmesi gerekiyor :))

Back
X