Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Canlarımım benim bayramınız mübarek olsun yazmışım yollayamamışım eşim evde boğazlar açık olunca ne işim bitebiliyor nede mutfaktan çıkabiliyorum giremedim bile 🤭
Bende kronoloji de 1.sıraya geçince buraları terkettin sandım :KK70:
Seninde bayramın mübarek olsun canım 😍

iyigeceler. Belki kızların bi surpriz yapar da toplarlar mutfağı 😍😍
Kimse bi sürpriz yapmamış canım
Ben sürpriz yapıyorum ev ahalisine, pizza hamuru yoğurdum
Bulaşıkları makinaya dizdim, uyanmalarını bekliyorum

Son düzenleme:
Bosver canim sabah yaparsin. Benim bulasiklarda duruyor hala kalkip topalsam iyi olacak ama bilasik makinesindede temiz bulasik var am sinir bozucu bir durum once onlari bosaltmam lazim😁😁
Makina yıkar yıkamaz temizleri dizmek kızların işi canım, sende kızlara devret bence😅

Aslında yağdan da gitti bence ama kıyafetlerimden anlamamış olabilirler.. aslında pantalonlarım falan bollaştı baya ama ben anlıyorum demek sadece. aynen belki 60 a düştüğümde farkedilir.
Bol giyiniyor olabilir misin

Sık kullanmiyorsan normal cnm ben bile bazen unutuyorm kullanmadigm seyleri bide goz onunde olmayinca :)
Bu unutma işini çok fazla yaşıyorum ben
Onun için evdeki tüm dolapları yılda 4-5 kere dökme kararı aldım

Kimse bu sürpriz yapmamış canım
Ben sürpriz yapıyorum ev ahalisine, pizza hamuru yoğurdum
Bulaşıkları makinaya dizdim, uyanmalarını bekliyorum
Ben anneme surpriz yapmayı çok severdim ya, keşke onlarda sevse 😊😊Nerdeyse 2 yıldır pizza yapmiyorum. Bu arada tavuklu olunca baya kalorisi düşüyor muş pizzanin

Ben anneme surpriz yapmayı çok severdim ya, keşke onlarda sevse 😊😊Nerdeyse 2 yıldır pizza yapmiyorum. Bu arada tavuklu olunca baya kalorisi düşüyor muş pizzanin
Seviyorlar çok fazla yaparlar aslında da, bulaşıkları makinaya dizmek için küçükler henüz 😅

Seviyorlar çok fazla yaparlar aslında da, bulaşıkları makinaya dizmek için küçükler henüz 😅
Himmm beklentimiz büyük o zaman 😂😂 çalışkan annenin çalışkan kızları 🤗🤗

ne güzel kolaylikmis, Ben hep hasliyorum ocakta
hayirli bayramlar canim 😍 kolay gelsin ins Ama fazla Yorma kendini 😘
😪 iyi yapmissin yinede canim senin icinde kalmamis oldu. Lütfen kendini kötü hissetme suclama Kim olsa öyle düsünürdü
cok bol giymiyorsan bence fark edilir Hele Bazilarin gözleri radar oluo 1 kiloda bile fark eder 😅
ins Bende 😪

Kolay gelsin canim 🌸 özlendin tez vakit yine dön 😘
Aynen öyle kuzum içimi kemirecek bişe kalmadı en azından 😍

Günaydın 9.Takımın Fit Hatunları:KK36::KK36:
Ne kadar da uykucu çıktınız ayol :KK48:
Gelin de sohbet edelim:KK25::KK25:
Günaydın canımm 😍😍
5ten beri ayaktayım yüzümü dudak üstümü aldım siyah nokta bandı yaptım burnuma çeneme işe hazırlık yapıyorum 😇💞
Kahvaltıyı hazırladım eşim kalksın diye beklerken ufaklığımı yedirdim
Şimdi oyun oynuyoruz 🤩

U UcanSupurge Pnrrr-12 Pnrrr-12 hep soracam diyorum unutuyorum. Bebeklerinize gece süt veriyor musunuz
Kuzum benim kızım 16 aylık 12 aylıkken sütüm kesildi geceleri mama vermeye başladım ama 13 aylıkken onu da kestim geceleri uyandığında bişe içirmiyorum

Günaydın canımm 😍😍
5ten beri ayaktayım yüzümü dudak üstümü aldım siyah nokta bandı yaptım burnuma çeneme işe hazırlık yapıyorum 😇💞
Kahvaltıyı hazırladım eşim kalksın diye beklerken ufaklığımı yedirdim
Şimdi oyun oynuyoruz 🤩
Ne zaman başlayacağınız belli oldu mu canım

Back
X