• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Günaydın kızlar 10 gündür tartilmiyordum aşırı şişlik var sıcaklardan kaynaklı geceleri de hiç uyuyamıyorum ayaklarım ellerim iki katı oluyor zaten artık hiçte rahatım yok bı doğsa da rahatlasam modundayim 🙈
Sabah tartildm ama sislikten kaynaklı olduğunu düşünüyorum bı kadar farkın 39 haftalık olduk son bı hafta kaldı diye umut ediyorum hatta artık gelse çok iyi olacak 🤯😒
Başlangıç: 84
28 Haziran'da: 95.6
Güncel: 98 çıktım
Toplam fark: +14🙈😣
Bebeğim en son pazar günü 3750 kg'daydı
hayırlısyla sona yaklaştın canım, inş bi avazda kurtulursun 🌸🌸 kilo dediğin gelir gecer
Ay gaz ne kötü bir şeymiş Demir ilacı beni mahvediyor çok iyi Anlıyorum seni canım
gercekten berbat, Demir ilacını ne kadar kullanman gerekiyor?
Miyop + astigmant hem de 😕
Astigmant ney canım?

amiinnn kuzumm
ben de ikinci hamileliğimde çok zorlanmıştım hele sonlara doğru artık dediğin gibi gün sayıyordum hadi gelsin artık diye
her tarafım kocaman kocamandı şişliklerden o yüzden çok yoruyordu beni
hala daha o zamanki fotolarıma bakamıyorum ne kadar şişmişim ben diye :KK70:
doğumdan sonra inmişti demi şişlikler 🙈😄
Hamileliğin son haftaları, özellikle de sıcaksa gerçekten zor oluyor. Allah kolaylık versin
amin canım aynen öyleymus kızım Ekim doğumluydu sıkıntı olmamıştı
Ah kuzum bilirim o şişliği kafanı kiloya takma son haftan zaten doğumdan sonra icabına bakarız evel Allah 😉 ben o kadar şiştim ki 90la doğuma gittim doğumdan bir hafta sonra 78dim
insAllah benim için de öyle olur bklm sağol canım
hayırlısyla sona yaklaştın canım, inş bi avazda kurtulursun 🌸🌸 kilo dediğin gelir gecer
amin canım insAllah 🤲🤗

doğumdan sonra inmişti demi şişlikler 🙈😄
amin canım aynen öyleymus kızım Ekim doğumluydu sıkıntı olmamıştı
insAllah benim için de öyle olur bklm sağol canım
amin canım insAllah 🤲🤗
Biraz daha devam etti canım şişlikler beni şişliğimin inmesi biraz zaman da aldı hatta :olamaz:

Günaydın kızlar 10 gündür tartilmiyordum aşırı şişlik var sıcaklardan kaynaklı geceleri de hiç uyuyamıyorum ayaklarım ellerim iki katı oluyor zaten artık hiçte rahatım yok bı doğsa da rahatlasam modundayim 🙈
Sabah tartildm ama sislikten kaynaklı olduğunu düşünüyorum bı kadar farkın 39 haftalık olduk son bı hafta kaldı diye umut ediyorum hatta artık gelse çok iyi olacak 🤯😒
Merhabalar arkadaşım nasılsın :)
Seni en son bıraktığımda yeni hamileydin, doğum zamanın gelmiş bile :)
Maşallah, bebeğini güzel beslemişsin, doğumunu yap da kilolar gider nasipse...

Görüntünün olası içeriği: şunu diyen bir yazı 'GÜNAYDIN'

Merhabalar arkadaşım nasılsın :)
Seni en son bıraktığımda yeni hamileydin, doğum zamanın gelmiş bile :)
Maşallah, bebeğini güzel beslemişsin, doğumunu yap da kilolar gider nasipse...
mrb canım aynen zaman hızlı geçiyor gibi insAllah çok saolasin 🤗🤲🤗
gözün korkmasın canım, herkesin farklı farklı oluyor
ilk kızımda da şişliğim doğum sonrası hemen inmişti :KK66:
hayırlısı bklm canım saolasin insAllah sağlık olsun da geçecektir napalim

hayırlısıyla sağ selamet bir doğursan kilo sıkıntı değil gülüm canını sıkma onun için ,asıl sıkıntı sıcakta gebeliğin son zamanlarını geçirmek allah yar yardımcın olsun gülüm

Dream00 Dream00 gülüm dün burada da öğleden sonra esmeye başladı sonra koyu bulutlar geldi sonra daaa yeni sildiğim camları batıracak kadar azıcık yağmur yağdı :KK70: :KK70:
Ne sinir bozucu ya camları silince yağmurun yağması, arabadada aynı şekilde 😄

hayırlısıyla sağ selamet bir doğursan kilo sıkıntı değil gülüm canını sıkma onun için ,asıl sıkıntı sıcakta gebeliğin son zamanlarını geçirmek allah yar yardımcın olsun gülüm
Amin insAllah ablacım teşekkürler

İyi canım sende ne var ne yok, iş durumunu ne yaptın
bugun ızınlıyım tam de reglımın ılk gunune denk geldı ıyı oldu ölüyorum agrıdan işten hala cevap beklıyorum işten cıkarmak nasıl bu kadar zor olabılıyor anlamıs degılım bugun yıne aradım gun ıcınde arıcaz senı dedıler bakalım

Herkese merhaba ❤️ sıcaklardan uyumak ne mumkun sabah a kadar zombi gibi geziyoruz sıcaktan buharlaşıcaz ama masallah kılomuza zeval gelmiyor 😂😂haftanın ortasına geldık son ıkı gun çok önemli kızlar ha gayret ozellıkle listedas larım havalar da sıcak bunu fırsata cevirip yeme ıstegımızı bastırırsak tartıda yuzumuze gulrr. 💞

Back
X