- Konu Sahibi Handandandan
- #379.541
Yaa çok tatlısınızKızlar cok sukur oglan toparladi biraz daha ates olmuyoruz enazindan ama dişmi zorluyor yada agrısımı var bilmem huysuz ve agliyor arada sebebsizce dun gece ciyak ciyak aglayrk uyandi susturamadik sakinlestiremedk oyun oynarken sakinlesti en son şükur belkide gene bi diş dönemine girdik hayırlsı bakalm bunlarada alıştım artk hasta olmasında :) inşallah ya bayrama ya bayram sonrasi annemlere kavusucam cok mutluyum :) ama tartı konusu aynı cocuk hasta olunca uzuntu vs derken dikkat edemedm. He bide karsı komsu sorunm herseye alındıgi icin kendiai biraz tartistik bende mesafe koydm araya almanya kadr dikkat edicem bana bisey verme dedm o aksamda bisi vermisti arkasina dedm diye alinmis israf oluyor esimde yemiyor diyorm atcaksan alma tabi diyor e soleyincede aliniyor ne degisk insanlar var ben anlamiyorum arkadaş
Bu arad sizler nasilsiniz :)
Yeni gelenlere kendimide tanitayim
Ismim pinar almanya dogma buyume 23 yasinda evlenip istanbul geldim evlendigmde ki gencligimdede hep kiloluydm 85 civari sonrasind 91 gorunce dur dedm 80 kilo dustm sonra durklama oldu o donem kk kesfettim sanirm 2017ydi burda 65 kadar dusup mezun oldm hamile kaldm 81 doguma gittim 71 kadar dustm emzirme donemi dikkat etmeyince 75 ciktm sonra gene 66 dusup mezun oldm burda ve suanda 70lerde takiliyorm :) amma uzun oldu. Ama en onemlisi hep donem donem burdaydim ve bu korumaya yardmci oluyor suanda burasi olmasa 70 degl belki gene 75 dim :) iyiki var kk![]()