• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Kızlar cok sukur oglan toparladi biraz daha ates olmuyoruz enazindan ama dişmi zorluyor yada agrısımı var bilmem huysuz ve agliyor arada sebebsizce dun gece ciyak ciyak aglayrk uyandi susturamadik sakinlestiremedk oyun oynarken sakinlesti en son şükur belkide gene bi diş dönemine girdik hayırlsı bakalm bunlarada alıştım artk hasta olmasında :) inşallah ya bayrama ya bayram sonrasi annemlere kavusucam cok mutluyum :) ama tartı konusu aynı cocuk hasta olunca uzuntu vs derken dikkat edemedm. He bide karsı komsu sorunm herseye alındıgi icin kendiai biraz tartistik bende mesafe koydm araya almanya kadr dikkat edicem bana bisey verme dedm o aksamda bisi vermisti arkasina dedm diye alinmis israf oluyor esimde yemiyor diyorm atcaksan alma tabi diyor e soleyincede aliniyor ne degisk insanlar var ben anlamiyorum arkadaş :KK12:
Bu arad sizler nasilsiniz :)
Yeni gelenlere kendimide tanitayim
Ismim pinar almanya dogma buyume 23 yasinda evlenip istanbul geldim evlendigmde ki gencligimdede hep kiloluydm 85 civari sonrasind 91 gorunce dur dedm 80 kilo dustm sonra durklama oldu o donem kk kesfettim sanirm 2017ydi burda 65 kadar dusup mezun oldm hamile kaldm 81 doguma gittim 71 kadar dustm emzirme donemi dikkat etmeyince 75 ciktm sonra gene 66 dusup mezun oldm burda ve suanda 70lerde takiliyorm :) amma uzun oldu. Ama en onemlisi hep donem donem burdaydim ve bu korumaya yardmci oluyor suanda burasi olmasa 70 degl belki gene 75 dim :) iyiki var kk En Büyük KKEn Büyük KK:KK200::KK37::KK48::KK48::KK48:
Yaa çok tatlısınız 😄🌺 çok memnun oldum 💞

Kizlarrrr merhabalar.
Nasilsiniz neler yapiyorsunuz. Biriken sayfalari okuymiyorum. Herkes iyimi ters bisey yoktur ins

Ben baya yogun yogun geiriyorum gunlerimi ve hesapta olmayan seyler cikiyor birde.

Dun buyuk kizin kasiginda agri vardi baktim sis hastaneye getirdim acil ameliyat dediler.
Dun ameliyat oldu simdi ikindin cikis verecekler onu vekliyorum. Kebdimi bedenen ve ruhen yorgun hissediyorum ya. Su bayram gecse bitsede rahatlasam telase bitse.

Çok geçmiş olsun, şimdi nasıl yolunda mı herşey

Canlarım çok şükür iyiyim, takılıyoruz bebişle 😍
Hâlâ hareketlerini hissedemiyorum. Düne kadar biseyler hissediyordum sanki ama dünden beri hicbirsey yok.
Kiloma da dikkat etmeye çalışıyorum bu sabah tartildim 73 kg çıktım. Tatlı yemiyorum, geç vakitte yemiyorum, çok nadir dışarıdan hazır yiyorum. Evde de pilav tarzı çok nadir yapıyoruz ama nereden geliyo bu kilo anlamadım. Haftada bir falan geç vakitte eşim hadi dondurma yiyelim diyo ona uyuyorum bende 🙈

Siz napiyosunuz nasılsınız bakalim?
Özledik merak ettik seni kuzum çok şükür her şey yolundaymış Şükür 🙏🏻 ben karın çevremin yağlı olmasından kaynaklı herhalde çok geç hissetmiştim hareketlerini ilk hareketini hissettikten uzunca bi süre yine hissetmemiştim o hissi tekrar yaşamak istiyordum

23.07.2020

08.45 (kahvaltı)

1 haşlanmış yumurta
5 yeşil zeytin
1 dilim peynir
Domates-salatalık-biber

13.30
1 kase yulaflı yoğurt (1 yk yulaf)

15.00
1 ince dilim karpuz
1 hurma

18.00 (akşam yemeği)
8 yemek kaşığı bezelye
3 küp kavurma et
1 şişe maden suyu

su : 3.5 litre
30 dk bölgesel : 90 puan U UcanSupurge

Bence çok iyi bir gün olmuşş.Akşam yemeğinde hem sebze hem protein var,karbonhidrat oldukça az ve spor da yapmışsınız.Daha ne olsın👍

Merhaba arkadaşlar görevden geç geldim hazır yememek adına evde yapayım dedim mantarlı tavuk sote komsum da corba getirdi sağolsun yeni yiyebildim akşamı
Yoldayken ara öğün zor oluyor molada kahve içtik iş için gittiğimiz yerde çay soda vs içtik bi bardak da ayran biraz fazla tür oldu ama yoldayken böyle oluyo maalesef.. Dinlenip listemi yazacağım sonra okumalarımı yapar yatarım inşallah 😌

Günaydın kızlaarrrr :KK200: :KK200: :KK200:
nasılsınız, herşey yolunda mı?
ben iyiyim çok şükür, iş güç koşturma halindeyim
normal hayata geçiş yapmışız farkında olmadan, yeni dönem hazırlıklarıyla uğraşıp duruyoruz
sizler de ne var ne yok
özledim ay hepinizi ne kadar zamandır uğramamışım buraya :KK60:
iyyiz bizde canim ozletme kendini sık sık gel:)
Bir yerde okumustum hurma yada ananas yaninda yogurt yedinmi sekeri tolere ediyormus hurmayi sabah ac karna 2 tane yemek daha iyi galiba canim gun boyu o sekeri yakariz en azindan
butun tatlilar ve meyvelerden sonra 1 2 kasik yogurt yemek gerekiyomus canim bendz burda ogrenmistim:)
Kizlarrrr merhabalar.
Nasilsiniz neler yapiyorsunuz. Biriken sayfalari okuymiyorum. Herkes iyimi ters bisey yoktur ins

Ben baya yogun yogun geiriyorum gunlerimi ve hesapta olmayan seyler cikiyor birde.

Dun buyuk kizin kasiginda agri vardi baktim sis hastaneye getirdim acil ameliyat dediler.
Dun ameliyat oldu simdi ikindin cikis verecekler onu vekliyorum. Kebdimi bedenen ve ruhen yorgun hissediyorum ya. Su bayram gecse bitsede rahatlasam telase bitse.
gecmis olsun canim apandis felanmi
Canlarım çok şükür iyiyim, takılıyoruz bebişle 😍
Hâlâ hareketlerini hissedemiyorum. Düne kadar biseyler hissediyordum sanki ama dünden beri hicbirsey yok.
Kiloma da dikkat etmeye çalışıyorum bu sabah tartildim 73 kg çıktım. Tatlı yemiyorum, geç vakitte yemiyorum, çok nadir dışarıdan hazır yiyorum. Evde de pilav tarzı çok nadir yapıyoruz ama nereden geliyo bu kilo anlamadım. Haftada bir falan geç vakitte eşim hadi dondurma yiyelim diyo ona uyuyorum bende 🙈

Siz napiyosunuz nasılsınız bakalim?
iyyiz cok sukur odem oluyodur belkide.bi yakinim 2 kez hamileliginde 30.kilo aliyo ve dogumdan 2 ay sonra eski.haline donuyo odem topluyo hep kilo degil.herkesin vucudu farkli gerci
Kızlar cok sukur oglan toparladi biraz daha ates olmuyoruz enazindan ama dişmi zorluyor yada agrısımı var bilmem huysuz ve agliyor arada sebebsizce dun gece ciyak ciyak aglayrk uyandi susturamadik sakinlestiremedk oyun oynarken sakinlesti en son şükur belkide gene bi diş dönemine girdik hayırlsı bakalm bunlarada alıştım artk hasta olmasında :) inşallah ya bayrama ya bayram sonrasi annemlere kavusucam cok mutluyum :) ama tartı konusu aynı cocuk hasta olunca uzuntu vs derken dikkat edemedm. He bide karsı komsu sorunm herseye alındıgi icin kendiai biraz tartistik bende mesafe koydm araya almanya kadr dikkat edicem bana bisey verme dedm o aksamda bisi vermisti arkasina dedm diye alinmis israf oluyor esimde yemiyor diyorm atcaksan alma tabi diyor e soleyincede aliniyor ne degisk insanlar var ben anlamiyorum arkadaş :KK12:
Bu arad sizler nasilsiniz :)
Yeni gelenlere kendimide tanitayim
Ismim pinar almanya dogma buyume 23 yasinda evlenip istanbul geldim evlendigmde ki gencligimdede hep kiloluydm 85 civari sonrasind 91 gorunce dur dedm 80 kilo dustm sonra durklama oldu o donem kk kesfettim sanirm 2017ydi burda 65 kadar dusup mezun oldm hamile kaldm 81 doguma gittim 71 kadar dustm emzirme donemi dikkat etmeyince 75 ciktm sonra gene 66 dusup mezun oldm burda ve suanda 70lerde takiliyorm :) amma uzun oldu. Ama en onemlisi hep donem donem burdaydim ve bu korumaya yardmci oluyor suanda burasi olmasa 70 degl belki gene 75 dim :) iyiki var kk En Büyük KKEn Büyük KK:KK200::KK37::KK48::KK48::KK48:
cok sevindim senin adina ne guzel sonunda kavusacaksin ailene:))

23 temmuz perşembe
Kabak detoksu son günü çok şükür
Kahvaltı
2 kk peynir
1.5 haşlanmış yumurta
1 dilim ekmek
7 yeşil zeytin
Domates salatalık

Ara 15.00
1 muz 2 tatlı kaşığı sütlaç onu çok canim çekti

Akşam 18.30
2 yağsız sotelenmiş kabak
2 kaşık yoğurt
hadi gözün aydın son gün 😄 yarın tartıda görürsün inşallah bol eksi
23/07/2020
SABAH:

-1 dilim Uno tam buğday tava ekmeği
-2-3 kaşık sepet loru
-1 haşlanmış yumurta
-4 siyah zeytin
-2 yeşil biber
-1 salatalık

ARA:
-
1 kayısı
-4-5 tane kiraz

ÖĞLE:
-Fırında 1 tane tavuk but
-Kırmızı biber tarator(100 gr kadar)
-1 dilim tam buğday ekmeği

ARA:
-1 kırmızı erik
-5 tane çiğ badem

AKŞAM:
-Semizotu yemeği
-2-3 kaşık sade makarna
-1 kase yoğurt

Bugün spor yok maalesef🤦‍♀️
Yemek saatlerini de yazarsan daha iyi olur canım ona göre yorum yaparız günü kaçta bitiriyorsun görürüz 🤭 burada öğrendiklerime göre makarnayı akşam yememeye özen gösteriyoruz 😄 afiyet olsun 😊

Yemek saatlerini de yazarsan daha iyi olur canım ona göre yorum yaparız günü kaçta bitiriyorsun görürüz 🤭 burada öğrendiklerime göre makarnayı akşam yememeye özen gösteriyoruz 😄 afiyet olsun 😊
Hmmm teşekkürler, bir dahakine saatleri de yazarım. Ama özetle kahvaltı 8.30, öğle 13.00 akşam ise 20.00'de oldu bugün.Normalde akşamları 18.30-19.00 gibi yerim ama bugün geç geldim eve.Sebze çok sevmiyorum, tatlandırmak adına 2 kaşık makarnayla yedim amaaa bundan snra bakıcaz artık:)

Hadi insallah öldüm bittim çünkü o yuzden bugün esnettim normalde kahvaltıda sadece yumurta ve peynir vardı ama ben çok halsiz kaldım

23/07/2020

7.30
2 dilim çavdar ekmeği ısıtılmış
Domates salatalık
1 dilim peynir
2 kaşık yoğurt
5 zeytin

10.30 ıhlamur çayı

12.00
1 kase mercimek corbası bol limonlu
1 tabak semizotu yemeği
4 kaşık yoğurt ve pul biber

14:00-17:00 arası
1 bardak ayran
1 sütlü filtre kahve
2 bardak çay (yarım şekerli)
1 soda

20:00
1 kase şehriye çorbası bol limonlu
5 y.k tavuklu mantarlı sote
Domates salatalık

22:00 yeşil çay içeceğim şimdi inşallah

Su 2.5 lt
Spor 20 dk normal yürüyüş
Bence çok iyi bir gün olmuş.Sebze,protein,karbonhidrat..Hepsi dengeli..Sadece meyve eksik..Meyveyi de içerdiği şekerden dolayı fazlasını tavsiye etmiolar ama vitamin açısından 1 tane yenebilir bence.Ama bugün görevde ve dışardaymışsınız,onu da dikkate katarsak mükemmel bir gün olmuş,tebrikler👍

yorumlarımı da ekleyim nacizane,
yavaştan çekileyim iyi geceler arkadaşlar :KK200:
23.07.2020

08.45 (kahvaltı)

1 haşlanmış yumurta
5 yeşil zeytin
1 dilim peynir
Domates-salatalık-biber

13.30

15.00
1 ince dilim karpuz
1 hurma

18.00 (akşam yemeği)
8 yemek kaşığı bezelye
3 küp kavurma et
1 şişe maden suyu

gündüz çok iyi akşam salata olsaymış çok güzel olurmuş canım :KK19:
23 temmuz perşembe
Kabak detoksu son günü çok şükür
Kahvaltı
2 kk peynir
1.5 haşlanmış yumurta
1 dilim ekmek
7 yeşil zeytin
Domates salatalık

Ara 15.00
1 muz 2 tatlı kaşığı sütlaç onu çok canim çekti

Akşam 18.30
2 yağsız sotelenmiş kabak
2 kaşık yoğurt
çok hafif canım afiyet olsun :KK19:
23/07/2020
SABAH:

-2-3 kaşık sepet loru
-1 haşlanmış yumurta
-4 siyah zeytin
-2 yeşil biber
-1 salatalık

ARA:
-
1 kayısı
-4-5 tane kiraz

ÖĞLE:

ARA:
-1 kırmızı erik
-5 tane çiğ badem

AKŞAM:
-Semizotu yemeği
-2-3 kaşık sade makarna
-1 kase yoğurt

canım bence aralarda meyve yediysen yanına ayran ya da tarçınlı süt falan içersen meyve şekerini dengeler listeni beğendim
:KK19:

Bence çok iyi bir gün olmuş.Sebze,protein,karbonhidrat..Hepsi dengeli..Sadece meyve eksik..Meyveyi de içerdiği şekerden dolayı fazlasını tavsiye etmiolar ama vitamin açısından 1 tane yenebilir bence.Ama bugün görevde ve dışardaymışsınız,onu da dikkate katarsak mükemmel bir gün olmuş,tebrikler👍
günde bir meyve hakkım vardı ama yola gidince unuttum eve gel hazırlık vs yoksa haklısınız çok teşekkür ederim yorumlarınız için moralim düzeldi :KK5:

23.07.2020

08.45 (kahvaltı)

1 haşlanmış yumurta
5 yeşil zeytin
1 dilim peynir
Domates-salatalık-biber

13.30

15.00
1 ince dilim karpuz
1 hurma

18.00 (akşam yemeği)
8 yemek kaşığı bezelye
3 küp kavurma et
1 şişe maden suyu

gayet guzel olmuş bence afiyet olsun
23/07/2020
SABAH:

-2-3 kaşık sepet loru
-1 haşlanmış yumurta
-4 siyah zeytin
-2 yeşil biber
-1 salatalık

ARA:
-
1 kayısı
-4-5 tane kiraz

ÖĞLE:

ARA:
-1 kırmızı erik
-5 tane çiğ badem

AKŞAM:
-Semizotu yemeği
-2-3 kaşık sade makarna
-1 kase yoğurt

afiyet olsun güzel dengeli bir menü
23/07/2020

7.30
2 dilim çavdar ekmeği ısıtılmış
Domates salatalık
1 dilim peynir
2 kaşık yoğurt
5 zeytin

10.30 ıhlamur çayı

12.00
1 kase mercimek corbası bol limonlu
1 tabak semizotu yemeği
4 kaşık yoğurt ve pul biber

14:00-17:00 arası
1 bardak ayran
1 sütlü filtre kahve
2 bardak çay (yarım şekerli)
1 soda

20:00
1 kase şehriye çorbası bol limonlu
5 y.k tavuklu mantarlı sote
Domates salatalık

22:00 yeşil çay içeceğim şimdi inşallah

Su 2.5 lt
Spor 20 dk normal yürüyüş
gayet iyi canim sadece ara öğününde ya süt ya da ayran olmalı ikisi birden çok . Bir de cavdar ekmeği yerine tam bugday ekmeği tercih edersen daha uzun süre tok tutar
23 temmuz perşembe menüsü
Uyanınca limonlu ılık su

09:00 dükan krepi bi tane domates salatalık bir 1dilim peynir yeşil çay

11:30 bi ince dilim ananas 2kasik yoğurt

14:30 bi küçük şeftali bi bardak ayran

17:30 kabak kuru sarmısak yoğurt pul biber nane bi tabak🤐

20:00 yeşil çay

21:30 4kasik yoğurt zencefil tarçınlı

Şu 3lt
Spor 40dk yürüyüş
Güzel afiyet olsun

23 temmuz perşembe menüsü
Uyanınca limonlu ılık su

09:00 dükan krepi bi tane domates salatalık bir 1dilim peynir yeşil çay

11:30 bi ince dilim ananas 2kasik yoğurt

14:30 bi küçük şeftali bi bardak ayran

17:30 kabak kuru sarmısak yoğurt pul biber nane bi tabak🤐

20:00 yeşil çay

21:30 4kasik yoğurt zencefil tarçınlı

Şu 3lt
Spor 40dk yürüyüş

Hafif bir gün olmuş,tebrikler..Sadece protein eksik olmuş bugün. Tabi yoğurtta da var ama et/tavuk/balık/bakliyat taki ile aynı olmuyor.Yarın proteinle dengelediğiniZ taktirde sıkıntı olmaz bence. 40 dk yürüyüş de süper maşallah👍

Hadi insallah öldüm bittim çünkü o yuzden bugün esnettim normalde kahvaltıda sadece yumurta ve peynir vardı ama ben çok halsiz kaldım
Sağlığın önemli tabii halsiz kaldıysan vücut istemiş demekki iyi yapmışsın

Yaa çok tatlısınız 😄🌺 çok memnun oldum 💞

:KK37: bende memnun oldumm :)

iyyiz bizde canim ozletme kendini sık sık gel:)
butun tatlilar ve meyvelerden sonra 1 2 kasik yogurt yemek gerekiyomus canim bendz burda ogrenmistim:)
gecmis olsun canim apandis felanmi
iyyiz cok sukur odem oluyodur belkide.bi yakinim 2 kez hamileliginde 30.kilo aliyo ve dogumdan 2 ay sonra eski.haline donuyo odem topluyo hep kilo degil.herkesin vucudu farkli gerci
cok sevindim senin adina ne guzel sonunda kavusacaksin ailene:))
Ayndn cnm insallah ya :))

bugun esimle konustuk tr ye gitmeye gonlu var biraz.eger simdiki arabayi satim baska araba alirsam belki gideriz dedi
cok heycanlandim😁😁

Hadi inşallah hayirlisi olsun hakkinizda canım

Back
X