• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Kizlaaarr napiyosunuz bayadir ugrayamadim herkes iyi mi bakalım? Ben iyiyim çok şükür bebek de iyi bir sıkıntı yok. Son zamanlarda baya uyku ve halsizlik var sürekli uyuma modundayim sicaklardan mi anlamadım.
MaşAllah cnm aman iyi olun 🤗🤩 hamilelikte normal canım dönem dönem bende halsizlik uyku hali olmuştu sıcaklarda fena hakikaten
Canlarım çok şükür iyiyim, takılıyoruz bebişle 😍
Hâlâ hareketlerini hissedemiyorum. Düne kadar biseyler hissediyordum sanki ama dünden beri hicbirsey yok.
Kiloma da dikkat etmeye çalışıyorum bu sabah tartildim 73 kg çıktım. Tatlı yemiyorum, geç vakitte yemiyorum, çok nadir dışarıdan hazır yiyorum. Evde de pilav tarzı çok nadir yapıyoruz ama nereden geliyo bu kilo anlamadım. Haftada bir falan geç vakitte eşim hadi dondurma yiyelim diyo ona uyuyorum bende 🙈

Siz napiyosunuz nasılsınız bakalim?
kacla başlamıştın canım kaçıncı haftadasin belki ödem oluyordur bende başlarda iyi gitmiştim ama son haftalar resmen sürekli şiştim çok fazla ödem olmuştu

Kizlar bugn market market gezip bayram cikolatasi aldım  :sinirli::olamaz:a101 gelem istedigm vardi bulamaynca 3 market dolandm ama kahve yanina gunde 1-2 sorun olmaz diyr dusunuyorm
Bayram çikolataları çok yağlı oluyor canim normal cikolataya göre ama bayramda dozunda tüketebilirsin tabi

GastrikAsit GastrikAsit biz hamile degilken aliyoruz kilo senin almam cok dogal cnm :) ama yazdigna gore dikkat de ediyorsn bence odemde vardir sicaklar illaki odem tuturuyr limonlu su ic arada iyi gelir bide ayaklari yukari kaldir uzan rahatina bak cocuk dogunca ariycaksin bu gunlerinintadini cikar kuzumm :KK48: :KK48: :emir_bebek::anne:

Kizlarrrr merhabalar.
Nasilsiniz neler yapiyorsunuz. Biriken sayfalari okuymiyorum. Herkes iyimi ters bisey yoktur ins

Ben baya yogun yogun geiriyorum gunlerimi ve hesapta olmayan seyler cikiyor birde.

Dun buyuk kizin kasiginda agri vardi baktim sis hastaneye getirdim acil ameliyat dediler.
Dun ameliyat oldu simdi ikindin cikis verecekler onu vekliyorum. Kebdimi bedenen ve ruhen yorgun hissediyorum ya. Su bayram gecse bitsede rahatlasam telase bitse.
çok geçmiş olsun canım, şimdi nasıl yavrun?
Kizlaaarr napiyosunuz bayadir ugrayamadim herkes iyi mi bakalım? Ben iyiyim çok şükür bebek de iyi bir sıkıntı yok. Son zamanlarda baya uyku ve halsizlik var sürekli uyuma modundayim sicaklardan mi anlamadım.
çok şükür canım, seninde bebşinde iyi olmanıza sevindim 😍
bugun esimle konustuk tr ye gitmeye gonlu var biraz.eger simdiki arabayi satim baska araba alirsam belki gideriz dedi
cok heycanlandim😁😁
Hadi hayırlısı 🌸 benimde eşim istiyor ben istemiyorum 😣

bugun esimle konustuk tr ye gitmeye gonlu var biraz.eger simdiki arabayi satim baska araba alirsam belki gideriz dedi
cok heycanlandim😁😁
Hadi hayırlısı canim. Bir yıl boyunca Türkiye hayali ile yaşıyoruz, birde gidemeyince cok üzülüyor insan. Insallah sizde gidersiniz

İyi akşamlar kızlar yeğenim fıtık ameliyatı oldu yazanlar olmuş ablam müsait değildir yazayım kist varmış bi de işte fıtık kisti sıkıştırmış kist çürümüş ondan yumurtalıklara sıkıntı vermesin diye anı ameliyat oldu bizim cadı şükür iyi şimdi kayınvalidesigildeler hala alıntılara bakamayabilir
Bugün yatak odası ve banyoyu toparladım balkon sezonunu kapattık yastıklar halılar hep bı yerde dağınıktı şükür toplandı baya
Vücudum ilk günler hiç doğum yapmamış gibiydi şimdi sıkılasmak gerekiyor onun içinde bi kaç ay bekleyeceğim şimdilik yediklerime dikkat edip yağdan gitmesi için çabalycam
Yarın tartı için heyecanlıyım insAllah kısa zmnda 80lere duserim🙈🤲🤗
Doğumdan geldiğim gün kendimi hiç beğenmediğim için fotoğraf çekmemiştim ama baya vardı göbeğim

Eklentiler

• Screenshot_2020-07-23-23-13-19-87.webp
    Screenshot_2020-07-23-23-13-19-87.webp
    7,2 KB · Görüntüleme: 38
Son düzenleme:
İyi akşamlar kızlar yeğenim fıtık ameliyatı oldu yazanlar olmuş ablam müsait değildir yazayım kist varmış bi de işte fıtık kisti sıkıştırmış kist çürümüş ondan yumurtalıklara sıkıntı vermesin diye anı ameliyat oldu bizim cadı şükür iyi şimdi kayınvalidesigildeler hala alıntılara bakamayabilir
Bugün yatak odası ve banyoyu toparladım balkon sezonunu kapattık yastıklar halılar hep bı yerde dağınıktı şükür toplandı baya vücudum ilk günler hiç doğum yapmamış gibiydi şimdi sıkılasmak gerekiyor onun içinde bi kaç ay bekleyeceğim şimdilik yediklerime dikkat edip yağdan gitmesi için çabalycam 🙈🤲🤗
Doğumdan geldiğim gün kendimi hiç beğenmediğim için fotoğraf çekmemiştim ama baya vardı göbeğim
Olduğun kilodan daha zayıf görünüyorsun yalnız ,bana öyle geldi

Olduğun kilodan daha zayıf görünüyorsun yalnız ,bana öyle geldi
Şu an tek sıkı olmayan yerim kursağım ve alt karnım snrm genel olarak kilomu çok göstermedigimi söylerler ama tabi fotograftan kaynaklı da göz yanılması olabilir canlı görmek farklı saol cnm

Bugün yatak odası ve banyoyu toparladım balkon sezonunu kapattık yastıklar halılar hep bı yerde dağınıktı şükür toplandı baya
Vücudum ilk günler hiç doğum yapmamış gibiydi şimdi sıkılasmak gerekiyor onun içinde bi kaç ay bekleyeceğim şimdilik yediklerime dikkat edip yağdan gitmesi için çabalycam
Güncel kilon 93se hiç göstermiyorsun

Herkese iyi geceler kısçeler

Eşimin bin tane sabotajı ile bu hafta bitti sayılır, ölesiye yorgunum, şu saat oldu yatsıyı ancak kılabildim, ne ara öğünler ne öğlen yemekleri oldu doğru düzgün, kaloride kaçamaklar var ama ben şu an deli gibi açım, suya abanıyorum:)
Bu haftaki tartıdan çok umutlu değilim ama bakacağız yarın sabah
Yarın benim için yine epey yorucu bir gün olacak, yatmaya gidiyorum artık biraz daha ayakta kalırsam bir şeyler yiyeceğim:) hepinize sevgiler :KK200:

Biz iyiyiz canım, kaç haftalık oldun, şuraya bi gebelik imzası bırakta takip edelim ayol😅
19. Haftaya girdi canım 18+4. Ya ben takvim yapmak istemedim çocuğu olmayan çok fazla insan var, her zaman olmasa da duygusal bir anına denk geldiği zaman o takvimi görünce bile üzülüyor insan. Kendimden biliyorum 🙈 Ben ara ara söylerim size ☺️
Özledik merak ettik seni kuzum çok şükür her şey yolundaymış Şükür 🙏🏻 ben karın çevremin yağlı olmasından kaynaklı herhalde çok geç hissetmiştim hareketlerini ilk hareketini hissettikten uzunca bi süre yine hissetmemiştim o hissi tekrar yaşamak istiyordum
Bende sizi özledim kuzumm ❤️
Ben de mi kilodan dolayı hissedemiyorum acaba? Merak ediyorum nasıl bir his olduğunu heyecanlanıyorum. Arada elimi karnıma koyup bekliyorum belki tepki verir diye ama tık yok 😂
MaşAllah cnm aman iyi olun 🤗🤩 hamilelikte normal canım dönem dönem bende halsizlik uyku hali olmuştu sıcaklarda fena hakikaten
kacla başlamıştın canım kaçıncı haftadasin belki ödem oluyordur bende başlarda iyi gitmiştim ama son haftalar resmen sürekli şiştim çok fazla ödem olmuştu
Canım benim seni etiketleyip yazacaktım ama dalginligima gelmiş. Hayırlı olsun sağlıkla büyüsün inşallah bebişin 🙏
Ben 70'le başlamıştım ilk hafta 68.5 oldu sonra hep 69.9'du uzun bir süre. Şimdi 73 oldu. Yani 3 kilo almışım baştan beri. Aslında bu haftaya kadar 5 kg normal gözüküyor ama sonuçta benim kilom var, benim için çok fazla olur. Biraz kendimi tutayım en azından 1 kg azalsın diyorum ama fena acikiyorum 🙈 Sağlıklı yiyeceklerle gecistiriyorum ara öğünleri.
Halsizlik konusu da sanırım dediğin gibi sıcaklardan. Sürekli bir uyku halindeydim.
Kizlar bugn market market gezip bayram cikolatasi aldım  :sinirli::olamaz:a101 gelem istedigm vardi bulamaynca 3 market dolandm ama kahve yanina gunde 1-2 sorun olmaz diyr dusunuyorm
Kuzum sen kahve yanına yiyodun bitter cikolata etki etmiyordu sana. Çok da güzel verdin. Yine aynı düzeni devam ettirirsen bence sorun olmaz. Bayram diye abartma ama 😂
GastrikAsit GastrikAsit biz hamile degilken aliyoruz kilo senin almam cok dogal cnm :) ama yazdigna gore dikkat de ediyorsn bence odemde vardir sicaklar illaki odem tuturuyr limonlu su ic arada iyi gelir bide ayaklari yukari kaldir uzan rahatina bak cocuk dogunca ariycaksin bu gunlerinintadini cikar kuzumm :KK48: :KK48: :emir_bebek::anne:
Canımmm saglikla bi dogsunda inşallah 🙏
Limonlu su içeyim dediğin gibi, ödem varsa iyi gelir.
çok geçmiş olsun canım, şimdi nasıl yavrun?
çok şükür canım, seninde bebşinde iyi olmanıza sevindim 😍

Hadi hayırlısı 🌸 benimde eşim istiyor ben istemiyorum 😣
Canım benim sende kuzularinda iyidir inşallah ❤️
Gayet iyi görünüyorsun canım, hiç kilonu gostermiyosun. İpin ucunu birakma, emzirme döneminde hızlı gidiyormuş zaten. Korse kullaniyor musun? Doğumdan ne kadar sonra kullanılmaya başlanıyor hiç bilmiyorum.

23.07.2020

08.45 (kahvaltı)

1 haşlanmış yumurta
5 yeşil zeytin
1 dilim peynir
Domates-salatalık-biber

13.30
1 kase yulaflı yoğurt (1 yk yulaf)

15.00
1 ince dilim karpuz
1 hurma

18.00 (akşam yemeği)
8 yemek kaşığı bezelye
3 küp kavurma et
1 şişe maden suyu

su : 3.5 litre
30 dk bölgesel : 90 puan @zsaracoglu
[/QUOTE]
Süper menü, Canım afiyet olsun 🧿
23 temmuz perşembe
Kabak detoksu son günü çok şükür
Kahvaltı
2 kk peynir
1.5 haşlanmış yumurta
1 dilim ekmek
7 yeşil zeytin
Domates salatalık

Ara 15.00
1 muz 2 tatlı kaşığı sütlaç onu çok canim çekti

Akşam 18.30
2 yağsız sotelenmiş kabak
2 kaşık yoğurt
Afiyet olsun Canım, süpersin 🧿🧿🧿👏
23/07/2020
SABAH:

-1 dilim Uno tam buğday tava ekmeği
-2-3 kaşık sepet loru
-1 haşlanmış yumurta
-4 siyah zeytin
-2 yeşil biber
-1 salatalık

ARA:
-
1 kayısı
-4-5 tane kiraz

ÖĞLE:
-Fırında 1 tane tavuk but
-Kırmızı biber tarator(100 gr kadar)
-1 dilim tam buğday ekmeği

ARA:
-1 kırmızı erik
-5 tane çiğ badem

AKŞAM:
-Semizotu yemeği
-2-3 kaşık sade makarna
-1 kase yoğurt

Bugün spor yok maalesef🤦‍♀️
Saatleri belirtmemissin Canım 👍
23/07/2020

7.30
2 dilim çavdar ekmeği ısıtılmış
Domates salatalık
1 dilim peynir
2 kaşık yoğurt
5 zeytin

10.30 ıhlamur çayı

12.00
1 kase mercimek corbası bol limonlu
1 tabak semizotu yemeği
4 kaşık yoğurt ve pul biber

14:00-17:00 arası
1 bardak ayran
1 sütlü filtre kahve
2 bardak çay (yarım şekerli)
1 soda

20:00
1 kase şehriye çorbası bol limonlu
5 y.k tavuklu mantarlı sote
Domates salatalık

22:00 yeşil çay içeceğim şimdi inşallah

Su 2.5 lt
Spor 20 dk normal yürüyüş
Afiyet olsun Canım, gayet güzel 👍
23 temmuz perşembe menüsü
Uyanınca limonlu ılık su

09:00 dükan krepi bi tane domates salatalık bir 1dilim peynir yeşil çay

11:30 bi ince dilim ananas 2kasik yoğurt

14:30 bi küçük şeftali bi bardak ayran

17:30 kabak kuru sarmısak yoğurt pul biber nane bi tabak🤐

20:00 yeşil çay

21:30 4kasik yoğurt zencefil tarçınlı

Şu 3lt
Spor 40dk yürüyüş
Afiyet olsun Canım, güzel gidiyorsun 👍👏
23 temmuz perşembe

10:00 şekersiz Türk kahvesi

12:30 bir kase mercimek çorbası, 5 yk taze fasulye, 2 yk domates soslu patlıcan, 2 adet şeker pare

19:30 üç adet fırında kabak, bir kase yoğurt

21:00 metobolizma çalıştırması için çay
Tatlı olmasa mükemmel olurmuş 👍
23 Temmuz 2020 Perşembe

Kahvaltı 09:30

1 Yumurta
1 dilim beyaz peynir
2 yk menemen

Ara 12:45

1 büyük bardak ayran

Akşam 17:45

1 lahmacun (fındık lahmacun)
1/2 bardak ayran

Ara 21:30
1/2 haşlanmış mısır

Su lt

45 dk tempolu yürüyüş 135 puan @zsaracoglu
Afiyet olsun Canım 🌺
23.07.2020
10:00
3 ykMenemen
1 dilim çavdar ekmeği
1kkpeynir
5 zeytın
Domates salatalık
17:00
2 küçük dilim çavdar ekmeği
3 yk menemen
6 tane faln sucuk
Domatessalatlık
6 7 tane zeytınyağlı sarma
23:30
1 bardak süt
Su 2lt
Spor tum gun koşturdum
Afiyet olsun Canım, o zaman yediklerini eritmisindir👍👏
23 Temmuz Perşembe
Sabah (11.30)
Yulaf ezmesi 1 çay bardağına 1 su bardağı süt
Hurma 1 tane

Ara(13.00)
Toplam 1 avuç tarhana ve ceviz

Akşam(20.00)
Mercimek çorbası 1 kase
Salata

Su: 1.5 lt
Spor : bugünlük 15 dakika yürüyüş yapabildim sadece 🤷

(Akşamı çok gec yedim bu yuzden mutsuzum umuyorum ki yarına yansimasin 😔İnşallah yarın tartıldığımda 60lı rakamları görebilirim bu beni çok motive eder 🌺😄)
Görürsün Canım inşallah, akşam yemeğini hafif geçirmişsin ama yine de sorun olmaz diye düşünüyorum hemen uyumadı isen👍

başınız sağ olsun gülüm rabbim eşine kv ne sana tüm sevdiklerine sabırlar versin , ne kadar yaşlı da olsa hasta da olsa anne baba vefat edince kanatları kırılmış gibi oluyor insanın , eşin bir de yıkarken ne halde olduğunu görünce daha kötü etkilenir rabbim sabrını verir inşallah
amin abla sagol.
Çok geçmiş olsun ani olmuş :KK43:
evet baya ani oldu canim . ne oldugunu anlayamadan ameliyata aldilar. Simdi daha iyi canim
Geçmiş olsun canım 😔 fıtık mı oluşmuş kaşığında?
evet canim kasigim agriyor diyordu ama ben boy uzamasina baglamistim. Dun sabah baktin sislikte var fitiktan suphelendim ve goturdum . doktor baya korkuttu yumurtaligi firtip sikistiysa yumurtaligi zarar goemustur diye. Sukurki buyuk bir sikinti yokmus.
geçmiş olsun kuzum :KK43: nesi varmış?
kasik fitigi canim sagolasin
Fıtık olmuş benim kızım da olmustu ameliyat..
Geçmiş olsun
sagol canim. Rabbim evlatlarimizi korusun ins
Çok geçmiş olsun 💞
sagol canim
Çok geçmiş olsun. Rabbim acil şifalar versin
sagol canim . amin tum hastalara ins
gecmis olsun cnm. bazen boyle her sey ustuste gelebiliyor. Allah selamet versin
sagol canim. İnan su bir kac aydir baya ust uste geldi ve kendimi baya yorgun hissediyorum. Vucut olarakta yorgunum ama psikoloji olarak daha kotuyum. Sikildim cokkkkkk
Çok geçmiş olsun canım ya şimdi nasıl iyimi annesi❤
sagol canim. İyi cok sukur.
Çok geçmiş olsun, şimdi nasıl yolunda mı herşey
sagol canim. Elhamdulillah iyi simdi bi sikintisi yok
gecmis olsun canim apandis felanmi
Sagol canim. Kasik fitigi canim.

Selam lozlar yüm gün giremedim kusura bakmayın işlerim vardı ve arıtıcı patlamış bende giderden sanıp suyu açmıyorum tabi heryer su içini boşalttım ama filtrelerden akıyo hala sürekli gidip siliyorum

Bu hayatta benden daha talihsiz birini bulamazsınız böyle şeyler beni sürekli bulur
Neyse menümü yazayım geçmiş yaparım

Back
X