• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Benım kız da aynıııı 😅düz duvara tırmanıyoruz 😂dışarı cıkarıyorum yıne aynı evde yıne aynı 🙈ufaklık zaten cok olmadı yürüyor ıkısı tüm evi talan edıyorlar😃aksam uyuduklarında düğünden cıkmış gibi kafa yaşıyorummm🙅🏼‍♀️😂
Hepimiz aynı hepimiz :KK70:

İyi geceler arkadaşlar bugün yoruldum biraz çarşı işi yürüyüş vs. pazartesi de işe başlıcam inşaAllah hiç özlemedim ama 😂
Bayram tatili anne baba ziyareti şehir değişiklikleri vs derken hiç dinlemedim hayırlısı olsun bakalım
Ne işyapıyosn canım. Benme il içi tayinim çkmadı inşaallah okul açılmaz 😉

Dünden beri eşim çok hasta onunla ilgileniyorum Canlar. Dün çok fazla ateşi vardı, şükür sabaha ateşi düştü fakat midesi bulanıyor yemek yiyemiyor, yağsız haşlama tarzı şeylerle idare ediyor simdilik. İnşallah yarına biraz daha toparlar 🙏😔
Geçmiş olsn canm. Enfeksiyon mu var

9 Ağustos 2020

10:00

2 haşlanmış yumurta birinin sarısı sadece
1 dilim peynir
Domates
Salatalık
1 dilim ekmek
10 tane üzüm
3 tane gün kurusu
2 Çay bardağı şekersiz çay

15:30

1 porsiyon yaprak sarma
1su pardağı yoğurt
1 kepçe mercimek çorbası

3 litre su
Spor yok
Gayet güzel Canım, afiyet olsun 👍
9agustos menüm

11:00
Cokelikli omlet,salatalık domates 5zeytin bi dilim tm buğday ekmeği

13:00kayisi çayı 10tane üzüm

16:45 bi porsiyon kanat ızgara közlenmiş 2biber
Bir bardak ayran bi dilim ekmek bugday domates

19:30da sade soda

21:30 da 3kasik yogurt salatalik yerim

Sonra kayısı çayı

Su 4lt
Spor yok
Menü güzel, su harika 😍👏
9 Ağustos Menüm
10.00
2 d çavdar ekmeğiyle 2 halka sucukla tost
Domates
Salatalık
1 d peynir
1 zeytin

13.00
1şişe maden suyu
2 kepekli galeta (25 kalori)

17.30
4 kepekli galeta (50 k)
1 b ayran
Bol salata

Su 1.5 lt
Spor yok şimdilik
Günü baya hafif geçirmişsin Canım, afiyet olsun 👍
9 Ağustos 2020

Kahvaltı: 11.00
1 yk yağda yumurta
3 yk soğanlı mantar sote
2 yk patates kızartması
2 dilim peynir
Domates-salatalık

Akşam: 18.00
2 rafadan yumurta
Domates- salatalık
Bir tutam dereotu

Su: 10 bardak
Spor: yok
Süpersin Canım 🧿
9 ağustos pazar

12:00
iki avuç kadar patates kızartması

16:00
bir adet bim pizzası
Az gibi görünse de 1000kaloriyle günü tamamlamissin🤭 Afiyet olsun Canım

Afiyet olsun canım. Merak ettim kaç yaprak sarmayı bir porsiyon saydın?

Afiyet olsun. Kayısı çayının zayıflatıcı bir etkisi var mı? Hazır paketli çay mı?

Süper gözüküyor. Atom nedir bilmiyorum yalnız. Diyete uygundur diye tahmin ediyorum.

Selam Poniciğim. Menü harika. Normalde biraz az derdim ama yeter ki zayıflayalım, kendini iyi hissediyorsan yeterli ve sorun yok😊
Selam Edibem hoşgeldin. Benm meto yavaş ya akşamları azaltmazsam veremiyorum. Senin planın ney canm?

Afiyet olsun canım. Merak ettim kaç yaprak sarmayı bir porsiyon saydın?

Afiyet olsun. Kayısı çayının zayıflatıcı bir etkisi var mı? Hazır paketli çay mı?

Süper gözüküyor. Atom nedir bilmiyorum yalnız. Diyete uygundur diye tahmin ediyorum.

Selam Poniciğim. Menü harika. Normalde biraz az derdim ama yeter ki zayıflayalım, kendini iyi hissediyorsan yeterli ve sorun yok😊
10 tane ince sarılmış yaprak sarmayı saydım fazla mı olmuş 🙈 emziriyorum o yüzden 15:30 yedim öğünü kapatmış oldum. Bu arada mercimek bana ve oğluma gitmedi gaz sorunu yaşıyorum 😩

Selam Edibem hoşgeldin. Benm meto yavaş ya akşamları azaltmazsam veremiyorum. Senin planın ney canm?
Teşekkür ederim canım. Planım olabildiğince az yemek ve kaçamak yapmamak. Sebze, et, süt, yoğurt ve tahıllardan şaşmazsam olur diye düşünüyorum. Kuru veya yaş meyveyi kontrollü tüketmek istiyorum.

10 tane ince sarılmış yaprak sarmayı saydım fazla mı olmuş 🙈 emziriyorum o yüzden 15:30 yedim öğünü kapatmış oldum. Bu arada mercimek bana ve oğluma gitmedi gaz sorunu yaşıyorum 😩
Yok iyiymiş. Sanırım yaklaşık 317 kalori. Bir öğün için normal bence.

Back
X