• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

ellerine sağlık allah kabul etsin pınarım
ben aşure yaptığım gün yemek yemiyorum tüm gün aşure yiyorum hiç saymam da ne kadar yediğimi :rolleyes:
Ben de öyleyim ya en sevdiğimdir aşure, küçük tencerede yaptım az önce. Bı kase yedim daha fazla yemeden gideyim hemen arkadaşlara dagitayim.
Hedefim yüksek malum🏃🏻‍♀️🏃🏻‍♀️🏃🏻‍♀️🏃🏻‍♀️🏃🏻‍♀️

AĞUSTOS AYI KİLO HEDEFLERİMİZ
(28 Ağustos-25 Eylül) (4 haftalık)

Handandandan Handandandan (75.5) ---------- 71.5
@Tekrar dene (80.2)---------75

Pembe Lotus Pembe Lotus (79.8)-------------- 75
Namaria Namaria 108.5-------103.4
VisneReceliii VisneReceliii 76.3———- 73
@Elisa01 70.4________ 67.0
Pnrrr-12 Pnrrr-12 73.6 ------------- 69.8

Lusi Lusi (67.9)------------ 62🥳
ekim2009 ekim2009 (82.0).......................80

Poni Bon Poni Bon (80.5)-------------77
@hadikonusalim (71)------- 67
Edibe12 Edibe12 (94.2)......................88
strontium strontium (71.1)...............68
Ucmelekannesi Ucmelekannesi 74.5............71
MmerVveeEee MmerVveeEee 74,2......70
Son listeyi alıntılayarak hedeflerimizi belirleyelim (alıntının başındaki ve sonundaki ekleri silerek paylaşalım)...

Kopyala yapıştır yöntemini kullanmayalım. (liste darmadağın oluyor o zaman)

Ben de öyleyim ya en sevdiğimdir aşure, küçük tencerede yaptım az önce. Bı kase yedim daha fazla yemeden gideyim hemen arkadaşlara dagitayim.
Allah kabul etsin canım
Bende haftaya yapacağım malzemelerini bugün çıkıp alacağım

AĞUSTOS AYI KİLO HEDEFLERİMİZ
(28 Ağustos-25 Eylül) (4 haftalık)[/SIZE][/B][/CENTER]

Handandandan Handandandan (75.5) ---------- 71.5
@Tekrar dene (80.2)---------75

Pembe Lotus Pembe Lotus (79.8)-------------- 75
Namaria Namaria 108.5-------103.4
VisneReceliii VisneReceliii 76.3———- 73
@Elisa01 70.4________ 67.0
Pnrrr-12 Pnrrr-12 73.6 ------------- 69.8

Lusi Lusi (67.9)------------ 62🥳
ekim2009 ekim2009 (82.0).......................80

Poni Bon Poni Bon (80.5)-------------77
@hadikonusalim (71)------- 67
Edibe12 Edibe12 (94.2)......................88
strontium strontium (71.1)...............68
Ucmelekannesi Ucmelekannesi 74.5............71
@Furha63 (66.1)............64
Son listeyi alıntılayarak hedeflerimizi belirleyelim (alıntının başındaki ve sonundaki ekleri silerek paylaşalım)...

Kopyala yapıştır yöntemini kullanmayalım. (liste darmadağın oluyor o zaman)

Merhaba arkadaşlar.
Bugun baya bi is hallettim çok şükür 🤭
Sabah is aliskanligi 7.30 gibi kalktim yakin yerde insaat var tizu dumani hep balkonda.
Balkon da baya genis 1 saat onu yikadim baya ter attim spor da oldu 😂
Asure günü alisveris yapmak beyaz seyler almak iyidir derler markete indim biraz alisveris yaptım.
Mutfagu duzenledim kışlık buzluga fasulye atcaktim onlari ayikla yika az öldür yemek hazirla derken bu saat oldu gene
Simdi biraz dinlenip bamyalari hazirliyacagim.
İyi kötü evde yemek isini oturttum elhamdülillah ☺️
Dua grubumuzun son okumasi kaldi onu da okuyup yemekleri hazirlarsam benden iyisi yok 😄

Modum o kadar düşük ki şuraya günaydın demeye bile gelemedim :KK43:
Kötü kocam yanımda yokken yaşam enerjimi kaybediyorum resmen
Annemgile gidip 2 gün kalıp döneyim diyorum, yerimden kalkacak mecalim yok
kocani cok sevdiginden boyle oluyor cnm.
cocuklarini alip annenlere gecip gunun tadini cikarmaya calis cnm.
nacizane fikrim.

Nazliiiii bebisim iyi olmaniza sevindim canimcim 🤗çok şanslisin 😁

Calismiyorsun sen degilmi
Eşinin iş yeri ne oldu
Abla ben çalışamıyorum malesef, normalde bu sene özel bir okulda başlayacaktım ama bebiş iptal etti herşeyi 🙈
Eşimin işleri de pandemide çok bozuldu sonra da toparlayamadilar, 2 ay oldu kapattı tamamen. Şimdi yeni bir yerden haber bekliyor iş için belki birdahaki hafta çağrılabilir.
Kolay gelsm cnm 10 kg almissin hepsini tek seferdemi yapicaksin

Benimde vardı zayifladiktan sonra esim demisti giyme artk siyah diye simdi kiloda alsam giymiyorum ama tabi eskisi gbi 90lara gelsem gene giyerdim belki :KK43:

Belli cnm boyun uzun kilonu belli etmiyorsn hic masallah ama 65le super durursun

Oda olur abla bi niyet etsen keske bende 65 ve alti olanlar icin aynisini dusunuyorumm :)

:rolleyes: :rolleyes:

Haftaya super olucak insallah kaptanim hedefim buyuk

Mrb cnm iyiyim sen naslsn napiyorsn kac kilosun gel sendee :) liste heycani cok farkli simdiden cok motiveyimm

Sagol canimm amin insllah :KK37:

Insallah ponimm hedefim o yönde :KK49:

Hosbuldm abla insallah ya bu defa korumak icin 62yi bile dusunuyorm bazen

Enes talha da guzelmis bence bizimde recep talha ilk ismimiz vefat eden dedemizin adı :)
Gercekten 2ci isim fazla kullanilmiyor malesef ben bile uzun diye recep diyorm cogunlukla ama yinede ozen gosterip recep talha demeye calisiyorum. Burda sitede bile herkez recep diyor bizimkine :) biraz fenomen kendisi buralarda :KK48::KK48::KK48:
Ince a ben soyliyemiyorm kalin kullaniyoruz biz. Ama inceyle cok daha hoş oluyor bence. Bizimkilerde basta talha istemediler hic duymadk soyliyemeyiz vs dediler ama anlami cok guzel iyiki koymusuz.

Hahhaha nezaman o ozel gunleri abla bileymde ona gore davranaym :rolleyes:

Gule gule. Kullan abla cok guzel. Gorunuyor
Bizimkilerde aynı hiç duymadik söylemesi zor falan dediler ama ben çok ısrar ettim. Ben de şimdi ince a ile söylüyorum ama doğunca hızlı hızlı söylerken kalına döner bence. Yaşlılar da nasil söylerse söylesin artık 🙈
Senin kuzucugun da iki ismi de güzelmiş canım adıyla yaşasın inşallah ❤️
yaradanına kurban olurum seninnnn :KK74: :KK36:
memleket macaram bitti artık buradayım gülüm sen gelirsen sık sık denk geliriz artık:)
oğlanın sınav sonucu kötüydü tercih yaptırmadık bu sene de otursun çalışsın dedik gülüm nasip inşallah önümüzde ki sınava :)
Canım ablacım hakkında en hayırlısı nasılsa öyle olsun inşallah oğlun için. Üniversite için bir yıl beklemeyi kayıp olarak görmüyorum ben. Seneye çok daha iyi puanlarla güzel bir yere yerleşir inşallah.
Abla kilo çizelgeni gördüm de maşallah ne güzel vermişsin 7'lere de az kalmış harikasın 💃💃
canim nasılsın nasil gidiyor hamilelik sanirim oğlun olacak allah sag salim kucağınıza almayı nasip etsin pasanizi🥰
insallah bitecek ama geri gidecek 😏

Ben de iyiyim canim annemlerdeyim sıcakta hareket etmiyorum yiyip içip yatiyorum haliyle 2 3 kilo aldık 60.70 geldim bu sabah 1 bardak su içtim ama ilacımı içmek için çok çabuk gidecek dikkat edersem 😍
Aminnn canım. Ben iyiyim çok şükür bir sıkıntım yok. Paşamizi bekliyoruz bakalım ❤️
Senin mezuniyet nasıl gidiyor var mı kiloda bir değişme?

Sagliksiz bi aksam yemeği olmuş canım

Reçel yemeyi bırak artık :tokat:

Aman Allahım menü hiç olmamış yarın daha sağlıklı olur eminim❤
@hadikonusalim
Bak senin ilk menülerin gibi:KK70:
Aynenn farkindaym gun gun daha iyi olucak :)

O değil de dün uzun zamandır görüşmediğim arkadaşımla görüştüm demiştim ya bir hafta önce memleketinden geldi bugün anne baba ve dedesi test yaptırmışlar pozitif çıkmış kendisi de test verdi yarın çıkacak ben de korona olmuş olabilirim 😬 o değil de kayınvalidemin zibilyon hastalığı var buraya gelmiş olmamız hiç iyi olmadı çok dikkat ediyorum da dünya hali 🤦‍♀️

Allah korusun insallah yoktur ya bu ara vakalar da cok arttı esimn 2 tane arkdsnin ailesi olmus birnin babasi yogun bakimdaydi 5 gunde vefat etti :KK43:

Afiyet olsun güzel menülerin.

Afiyet olsun canım .

Spor güzel. Afiyet olsun.

Kahvaltı güzel, afiyet olsun .

Bu menülerle kiloların güzel gitmesi gerek aslında, afiyet olsun.

Spor güzel. Afiyet olsun.

Kaçta uyuyosun canım saat 2 de yemek yiyip akşama karnın kazınmıyor mu ?
Afiyet olsun sağlıklı görünüyor.

Protein açısından zayıf karbon- nişasta yoğun geldi canım afiyet olsun.

Sosis, nescafe ve reçelini sevmedim ama kalori açısından dengeli duruyor afiyet olsun kangurum :KK200:

La havlee nerden tutsan elinde kalıyor aboreyy 4 dilim pizza he mi :confused:

Komagene zalım şişirir seni yarın tartılma aman sakın :KK53:

Hhahaha dur kızz ilk menum bugun bak bir de :)
Bir ezme yapmisim yok boyle birşey yıkılıyor 😋😂
Ama yoruldum bende bı kahve içip yaticam 😶
En yakın zamanda da koz patlıcan kırmızı biber sosu yapmak istiyorum oda çok güzel oluyor 😁

Ohhh afiyetle yiyin dilekcim
Koz patlicanla olani nasl yapiyorn kahvaltilikmi o
5 kilosunu yaptım 10 kavonoz kadar oldu ..kalan 5 kiloyu yapmiycam anca yeter haftaya kadar bana..haftaya bı 5 kilo daha alıp pazardan yapmayı düşünüyorum 🙄

Ellerine saglık cnm

Modum o kadar düşük ki şuraya günaydın demeye bile gelemedim :KK43:
Kötü kocam yanımda yokken yaşam enerjimi kaybediyorum resmen
Annemgile gidip 2 gün kalıp döneyim diyorum, yerimden kalkacak mecalim yok

Böyle yapma kaptanım ya :(
Bence git ailenle olmak iyi gelicektir sana

ellerine sağlık allah kabul etsin pınarım
ben aşure yaptığım gün yemek yemiyorum tüm gün aşure yiyorum hiç saymam da ne kadar yediğimi :rolleyes:

Amin abla insallah evde 1 kase esime 1 kase kendime ayirdm bide tattiklarm var yaparken tabi onun disind kalmadi bile :)
Ama seninki mantikliymis bidha incecik olursam asure yaptigimda bende oyle yapiciimmmm :rolleyes: :KK49:

Niye öyle diyorsun Kaptanım yaa😔 Herkes izne ayrılıyor bı hafta da ben diyet kafamda olmadan takilayim dedim hemen mezun ol diyip gruptan yollamaya çalışıyon. Çıkarmak istiyorsan çıkar sen bilirsin.
Burdan öyle bir anlam çıkmıyor Mervecim
Memlekete gittiğinde diyete 2 hafta ara verdin zaten canım.
Şimdi izin isteme değil toparlanma zamanı:KK55::KK55:

Burdan öyle bir anlam çıkmıyor Mervecim
Memlekete gittiğinde diyete 2 hafta ara verdin zaten canım.
Şimdi izin isteme değil toparlanma zamanı:KK55::KK55:
Tamam Kaptanım , ben yanlış anlamışım o zaman:KK52:
Bu haftaki sözüm olsun size cumaya %3 le geliyorum. Söz verdim mi tutarım biliyorsunuz:spor::spor:

helal sana gülüm 1 kaseyle durabildin:KK9:
allah kabul etsin ellerine sağlık, benim de komşu getirdi ,az önce oğlan yedi dün de başkası getirmişti onu da eşim yemişti ben ikisinin de tadına bakmadım

Abla ben çalışamıyorum malesef, normalde bu sene özel bir okulda başlayacaktım ama bebiş iptal etti herşeyi 🙈
Eşimin işleri de pandemide çok bozuldu sonra da toparlayamadilar, 2 ay oldu kapattı tamamen. Şimdi yeni bir yerden haber bekliyor iş için belki birdahaki hafta çağrılabilir.

Bizimkilerde aynı hiç duymadik söylemesi zor falan dediler ama ben çok ısrar ettim. Ben de şimdi ince a ile söylüyorum ama doğunca hızlı hızlı söylerken kalına döner bence. Yaşlılar da nasil söylerse söylesin artık 🙈
Senin kuzucugun da iki ismi de güzelmiş canım adıyla yaşasın inşallah ❤

Canım ablacım hakkında en hayırlısı nasılsa öyle olsun inşallah oğlun için. Üniversite için bir yıl beklemeyi kayıp olarak görmüyorum ben. Seneye çok daha iyi puanlarla güzel bir yere yerleşir inşallah.
Abla kilo çizelgeni gördüm de maşallah ne güzel vermişsin 7'lere de az kalmış harikasın 💃💃

Aminnn canım. Ben iyiyim çok şükür bir sıkıntım yok. Paşamizi bekliyoruz bakalım ❤
Senin mezuniyet nasıl gidiyor var mı kiloda bir değişme?
amin sağ ol gülüm allah razı olsun 2. kez girdi sınava ama yaşı daha 19 bizce de kayıp değil :)
memlekete gitmek bana yarıyor eriyorum orada:KK70:

sıcak ve nemden ölürüzz , tayin isterken deniz kenarı olmasın diye özellikle belirtir hep alerjik astımları depreşiyor baba oğulun :)
Alerjik astım diyince bende de var, gerçekten zor oluyor nemli yer.
İdari izin listesinde yokmuş bu hastalık, farklı bir uygulama var mı acaba, belki eşin biliyordur 🤔

Back
X