• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Sev beni seveyim seni sevmezsen beni ne edeyim seni diyosun yani ☺
Yok öyle değilde;
Hayat mücadele edecek kadar uzun değil
Sabrı sağa sola dağıtmak yerine kendime yatırım yapmam daha doğru diye düşünüyorum

Yok öyle değilde;
Hayat mücadele edecek kadar uzun değil
Sabrı sağa sola dağıtmak yerine kendime yatırım yapmam daha doğru diye düşünüyorum
Hayat mücadeleden ibaret değil mi aslında🤷‍♀️
iyi kalabilmek bile bi mücadele.Ta ana rahminde önce doğru spermi seçip ardından rahme tutunmaya çalışmakla başlıyor mücadele. Kaçış yok yani🤷‍♀️

Hayat mücadeleden ibaret değil mi aslında🤷‍♀️
iyi kalabilmek bile bi mücadele.Ta ana rahminde önce doğru spermi seçip ardından rahme tutunmaya çalışmakla başlıyor mücadele. Kaçış yok yani🤷‍♀️
Mücadeleci ruhum öldü:ruh:
Yerine ne olursa olsun dönemi başladı:bicak:

118617714_2725711830977700_1294183482285594457_n.jpg

Şuan kızı emzirip uyutuyorum uyur uyumaz yarım saat eliptik yapicam .. mutfagi toplayıp eşim için manti pisiricem 🙄

Hayaller suya dusmus telfn konzsmasi uzayinca :KK45: :KK45: manti pisirebildnmi bari :rolleyes:
Günaydın minnoşlar çıtırlar bugün evlilik yıldönümümüz şuan anamın evindeyken iki zalım bebeyi anama postalarak iki çılgın ne yapabilir onu düşünüyoruz. Çocuksuz o kadar çılgın fikir geliyor ki hamamyolunda yürümek, doktorları gezmek bile heyecanıma heyecan katıyor deliriyor çıldırıyorum :KK53: :KK70:

Ohh bebeler yoksa size ne yapsaniz iyi gelir zaten sahilde yuruyus ardindan bi yemek vs cok guzel olabilirrr

Back
X