• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Günaydın arkadaşlar,
Soran herkese teşekkür ederim. Hala iyi değilim. Sabaha kadar istifra ettim ve uyuyamadım. Doktordan randevu almaya çalışacağım bugün.
inşallah erken zamana randevu alabilirsin gülüm , çok geçmiş olsun

Gel gel ablam sonra 6lara gider artık oraya demir atar ordan biyerede kipirdamayiz😁
bu gün pek datluksuuunnn kız ne güzel şeyler diyorsun öyle ağzım sırıtık kalacak :KK68:
rabbim 60 lı kiloları da görmeyi nasip eder inşallah ama hayatımda bir kere de olsa 58.2 rakamını tartıda görmek isterdim
sebebi: tv de bir program vardı adamın biri yolda yürüyen insanların arkasından gidip bir şeyler fısıldayıp hipnoza sokuyordu , cüzdanını çıkarıp çöpe atanlar bile oluyordu adama yaptıkları şeyi açıkladıkların da cüzdanını attığını hatırlamadığını söylüyordu işte tam o sırada eşim kulağıma 58.2 demişti ,ne diyorsun dediğim de 58.2 diyorum o kiloya zayıflarsın belki demişti :KK70::KK70::KK70:

Hepiniz sormuşsunuz kızlar teşekkür ederim.
Şu an daha iyi.
Bebek dediğime bakmayın 2 yaş 3 aylık sana, benim gözümde bebek.

Akşam kaya tuzu yalatıp su içirdim, bir kaç defa tekrarladım bunu, kustu rahatladı, sırtını göğsüme yaslayıp sabaha kadar öyle yatırdım, sabahta pekmez ve tereyağını birlikte kaynatıp içirdim.

Şimdi nisbeten iyi ama gece belli olur durumu.

Sürekli su ile uğraştığı için üstü ıslanıyor, dün zaten hava sıcak diye ıslaklığı önemsemedim, ondan kaptı galiba hastalığı.
Gecmıs olsun canım hayırdır ınsallah

Şu an daha iyi.

Akşam kaya tuzu yalatıp su içirdim, bir kaç defa tekrarladım bunu, kustu rahatladı, sırtını göğsüme yaslayıp sabaha kadar öyle yatırdım, sabahta pekmez ve tereyağını birlikte kaynatıp içirdim.

Sürekli su ile uğraştığı için üstü ıslanıyor, dün zaten hava sıcak diye ıslaklığı önemsemedim, ondan kaptı galiba hastalığı.
Geçmiş olsun canim

Lusi Lusi sondan birinci olmuşsun :KK53:

Kim bulup yayınladıysa rabbüm ona kat katını versin böyle güzel birincilikleri en zalımını nasip etsin yarabbülaamünn :KK53:

Üniye giderken bir sevgilim vardı benim ayrıldık 19 yaşındaydım o zaman sonra ara ara arkadaş olarak görüştük ve en son 2015 de görüştük sonra duydum evlenmiş falan geçen storyme kimlerin baktığına bakarken bunun baktığını gördüm
Sonra takip isteği attım ertesi gün Merak ettiğimden. Buda kabul etti mesaj atmış nerden aklına geldi dedi böyle böyle baktığını gördüm dedim çocuklar mı girdi acaba dedi
Ki ortak arkadaşımız hiç yok bizim bende de onda da ekli olarak cuma akşam
mesaj attı nbr falan diye yaşadığım şehire gelmiş cenazesi varmış bir kahve içelim diyelim dedi cumartesi
sbah kahve içtik. Bunca yıl görüşmeyip bunca yıl sonra meraktan bakmak neden acaba.
bu arada o zamanlar ben küçüktüm başka şehre taşındı ve ailecek tanıdığımız biri olduğu için ayrıldık babamın çok sevdiği güvendiği abi olarak beni emanet ettiği biriydi bu ihanete giriyor Babana yapamıyorum diye ayrılmıştık. siyaset vs ile uğraşıyorduk o aralar. siyasi çevreden de tepki almış. aranızda 8 yaş var olacak iş değil x abinin kızı o falan diye.
şuan zaten evli değil. ayrılmış ancak çok yeni daha 2.5 ay falan olmuş. eskiden ergen gibi mesajlaşmayı sevmeyen adam şimdi her gün mesaj atıyor.

Güzel bi başlangıç olabilir. Hikaye naif geldi herkesin yaşayacağı deneyimleceği şeyler farklıdır evlenip ayrılması belki de seninle daha mantıklı bir ilişki kurmak için onu hazırlanması içindi. Evren işini bilir.👍
Bu arada kitabın hakkında detay verirsen sevinirim 🐱

Şu an daha iyi.

Geçmiş olsun canımcım 🥰

Kızlar servis geldi, çamaşır makinasını götürdü ve içindeki çamaşırları bana bıraktı :KK17: :KK17: :KK17:

Elinde çorap bile yıkamamış biri olarak 10 kg makina dolusu çamaşırı ben ne yapayım şimdi:bicak::bicak:
leğenin varsa leğene kuvetin varsa kuvete bas ayakla gülüm

Back
X