Aynen cok iyidi ya masallah ama bizde yapabillirizzz

Inanamiyorum ya nasl olabillr oyle birsey yapmasinlar madem yanlış cikiyorsa milette bende negatof diye heryerde geziyordur
Cok iyiymis skntidan yemek diye birsey gercekten var :)
Yani dısarda yuruyus veyatta mangal yada parka vs gitmek disinda bizde oyle evin icinde cok bir aktivite yapmiyoruz cocuktan once film izlerdik oda kalmadi simdi bide ayri yatiyoruz mesela ben cocukla yerde :) ama suan cocuk uyudu ve o icerde ya tv belgesel haber izliyodur yada tele bakiyordur ben giderm az bisey muhabbet ederiz sonra yatariz zaten, ama o bile iyi geliyor. Ortak konular bulup muhabbet etmeyi dene bence gercekten insanlar en cok konusarak biseyler paylasiyor bence yaninda bi kahve varsa miss.
Bencede listeye girmelisin listenin sorumlulugu cok farklı :)
Listede olmasam suan kesin biseyler yerdim cunku
Ah keske

ama okadar yoruluyormki cocugn pesinde tum gun ondan once uyuyorm nerdeyse, bahane gibi gwlwbillir ama cok sıkılgan ve hareketli ev icinse koltuk ustu vs gectm bide 3 posta disari cikmadan gunu bitiremiyoruz disarda zatn duscek kalkcak merdiven kaldirim hep pesindeym ckk zorluyor. Mesela bugn mangala gittik ama ne anladn de 2 dk yerkem oturdm onun disinda hep gezindik