• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Hayır canım burda paylaştığını silemiyorsun.. medya ayrı hem gizleyebiliyorsun hem silebiliyorsun
Cahil aklı silerim sandım. Mesaj attım inşaallah silerler yoksa çok üzülürüm öncesi ve sonrası da yapacaktım. Keşke yapmasaydım çok pişman oldum gerçekten 😩😩

Hellöö hanımlar iyi hayırlı mutlu minnoş premses ve az kalorili bol ekşınlı delirmeceli kudurmacalı akşamlar :KK8: :confused: :deli: nasılsınız ?
Aksiyon yaşıyorum şuan ben akıl küpü yüklediğim fotoyu silemiyorum. Yardım bekliyorum. Nasıl silebilirim 😩😩😩

Cahil aklı silerim sandım. Mesaj attım inşaallah silerler yoksa çok üzülürüm öncesi ve sonrası da yapacaktım. Keşke yapmasaydım çok pişman oldum gerçekten 😩😩
İfşa oldun tüm akrabaların burdaydı hepimiz seni gördük ben de teyzen kızı mualla :KK53:
Rica et moderatörler silerler canım gerçi ben bi kere rica ettim sildiler sağolsunlar bi gün de ban verdiler işlem ücretiydi zaar :KK70::KK70:

İfşa oldun tüm akrabaların burdaydı hepimiz seni gördük ben de teyzen kızı mualla :KK53:
Rica et moderatörler silerler canım gerçi ben bi kere rica ettim sildiler sağolsunlar bi gün de ban verdiler işlem ücretiydi zaar :KK70::KK70:
İfşa olmaktan korkum yok ki kalıcı olmasını istemiyorum bilseydim hiç yüklemezdim canım moderatörler kim isimlerini bana yazar mısın banlanırsam da sorun değil. Sosyal medya gibi sandım yoksa hayatta yüklemezdim

Maşallah kızına ve sana❤
Profil resmi yapipta kaldirabilirdin süresi dolmadan kaldirabilirdin kaldı daha silemezsin
İşte cahil cesareti. Uğraş dur bakalım sildirebilecekler . Dua edip duracağım. Dertsiz başıma dert aldım :KK11:

Kızlar bende ya tansiyon var ya migren
Yada ikisi birlikte.
Az önce kızlara sinirlendim
Hemen sonrasında ensem ağrımaya başladı.
Şimdide mide bulantısı ve başağrısı eklendi.
Hiç iyi değilim 🤕
geçmiş olsun canım bi dr a görün ne olduğunu tespit etsinler ona göre davranırsın 🌸
bilmiyordun canım olan oldu, rica edince inşallaj silerler bak lusi nin silmişler
Hellöö hanımlar iyi hayırlı mutlu minnoş premses ve az kalorili bol ekşınlı delirmeceli kudurmacalı akşamlar :KK8: :confused: :deli: nasılsınız ?
çok şükür canım sen nasılsın?
Başka bişemi yaptın yoksa banladın 😁

geçmiş olsun canım bi dr a görün ne olduğunu tespit etsinler ona göre davranırsın 🌸
bilmiyordun canım olan oldu, rica edince inşallaj silerler bak lusi nin silmişler
çok şükür canım sen nasılsın?

Başka bişemi yaptın yoksa banladın 😁
Ekşınlı bir fotoydu herhal :KK53:

Kızlar bende ya tansiyon var ya migren
Yada ikisi birlikte.
Az önce kızlara sinirlendim
Hemen sonrasında ensem ağrımaya başladı.
Şimdide mide bulantısı ve başağrısı eklendi.
Hiç iyi değilim 🤕
Şimdi nasılsın canım
Geçmiş olsun

Bende okumak çok istiyorum lakin bende çok etkilenen günlerce üstümden atamıyorum etkisi ve şuan hazır değilim buna ☹
Çok etkileneceksen şimdi okuma canım
olmamış sanki ☹
afiyet olsun canım çok erken kapatmissin acikmadinmi
afiyet olsun canım gayet güzel
on numara beş yıldız 😉 galiba sende aralıklı oruç yapiuosun

Afiyet olsun canım çok güzel helede yüzme😍
İlk 3 gün 2 öğün saf protein yiyeyim dedim

Back
X