- 4 Temmuz 2013
- 30.126
- 99.188
- 598
- Konu Sahibi Handandandan
- #389.961
cumaya kadar hallolurKilo bildirimi
Cuma 69.5
Bugun 69.7
Dunden beri dikkat ediyorum artim daha fazlaydi azalmis cuma ve hafta sonunun kacamak artilar neyseki pazar gunu frenledim
Amin inşallah canım , iyi canım büyüyor göz açıp kapayana kadarGerçekten benim için baya yıpratıcıydı. Bu günleri gülerek hatırlayacağım günler gelir inşallah...
Senin bebişin nasıl?
oo super eksiBildirimim
Cuma:105.2
Bugün:104.2
yok yok bu hafta yarışalım boslamayim ben buralarıKekliğim haftaya yarışalım nasıl olsa daha buradayız ..Böylelikle daha adil olur sanki
Aman regl olmuyoruma güvenme ben çok gülerim sonra 3.haberine![]()
Yok canım ben o işi bitirdim Rabbim olamayanlara nasip etsin . Biliyorsun ben uğraşıyorum yıllarca olmuyor vazgeçince supriz yapıyor bebisler o yüzden riske atmadım sezeryanla bitti o iş :) %1 ihtimali var oda olursa yapacak birşey yok
iyi basladin PoniBildirimim
Cuma 81.9
Bugün 81.5
Amin inşallahSıradaki hedef 83,9![]()
ödem mi menul3r mi kötüydügunaydin hanimlar
cuma 65.8
bugun 66.7
+900![]()
minicik artıdan
birşey olmaz abla
bende bendesabahın 4:45 den sonra uyudum ağrılardan yarım saat önce uyandım, topuğum ağrıyor onun dışın da başka ağrı v.s. aman aman kalmamış . ben hafta içini çok seviyorum yaaaa![]()
evet çok hareketli ve zorla yiyor boyu normal ama kilosu hep düşük her doktor bı kaç kg daha alsa diyor alsın ben engel olmam diyorum artık.Harika canım cumaya güzel bir eksi geliyor yupiii
Neden çok mu haraketli benim kızda çok hareketli aslında yaşına göre kilosu iyi ama boyu biraz uzun o yüzden çok zayıf görünüyor.