- 29 Mart 2015
- 20.192
- 101.414
- 598
- Konu Sahibi Handandandan
- #399.761
Süpersin canım yadun 65 ı gordum ama bu hafta 65 bolgesındeyım artık![]()
Hedef kaçtı senin.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Süpersin canım yadun 65 ı gordum ama bu hafta 65 bolgesındeyım artık![]()
sağol canım inşallahOrdakilerden yiyorm hala zaten cnm en son almanya gittigmde getirdiklerm hala bitmedi :) ama komsulara kvye gorumceye falan goturdm az kaldi baya
Anladim cnm ozaman baska zaman diyelm :)Handandandan yarisiyormuyuz bu hafta?
Ayy cok guldum ya
Kolay gelsin cnm
Muhtemelen cnm gunes carpmistir
Cok sevindm dusmesine bidha cikmaz insallah cnm
Cok tartilmak gercktn moral bozabiliyor cnm diyetine uyduktan sonra artılari takmamak lazim birsuru sebebi olabiliyor cnku
Tabikide cnm bir alayimda persembeleri icerm :)
Insallah iyi gecer denetiminiz vnm
Eksiyle baslamak cok guzel cnm cumaya guzel bi rakam gelicek belli ki
Insallah halledersn cnm odem wc falan varsa gider ya
Kolay gelsin canım şimdiden ❤Bugünün dersleri bitti şükürler olsun.
Küçük kızı da okula bıraktım geldim.
Şimdi kaldığım yerden işlere devam edeyim.
Havalar epey serinledi.
Bu hafta halıları sermezsem çocuklar hasta olur.
Tabi bende
Yıkanacak bir kaç parça halı da var.
Umarım bu hafta bitiririm işleri
Akşam listemi duzenliyecegim cuma cumartesi bi duzensizlik oldu takimca ama artık daha fazlasina müsaade yokPembe Lotus menüleri yazmayanları takip ediyor musun canım.
200 Hic bisey canim cumaya güzel eksi gelirKızlar ben tartıldım ama malum dün gece ateşli geçirdik
Cuma75.6
Pazaetesi 75.8
+200
İnşaşşah bu hafta tam gaz devam
eksisindir ozaman güzelGece birkaç kere bitki çayı içince sabah tartılmadım kızlar.
Kahvaltı yapıp çayımı içmiş halim ile +0.8
Eki Görüntüle 2703536
sen cumaya yakarsin ortaligi bisey olmazcuma 66.2
bugun 66.2 dun eksıydım bugun sbt cıktım
kendim aklima geldimOrdakilerden yiyorm hala zaten cnm en son almanya gittigmde getirdiklerm hala bitmedi :) ama komsulara kvye gorumceye falan goturdm az kaldi baya
Masallah Cuma azda olsa eksi gelsin insallah basarirsin senCuma cumartesi sabah sabittim
2gunluk hunharca yemenin sonucu
Cuma 77.5
Bu sabah 79.7
Artı 2.200 gr ne yemişim be![]()
cumaya eksi gelcek insallahMerhaba kızlar ancak girebildim ama sabah çıkmadan tartılmıştım.
malumun ilamı artıyım tabi ki
inşallah Cuma’ya dengelicem
Cuma:66.00
Bugün: 66.900
Fark:+900
ama regl oldum olucam o da etkilidir inş diye düşünüyorum
Yinemi haliBugünün dersleri bitti şükürler olsun.
Havalar epey serinledi.
Tabi bende
Iyi eglenceler kizceneKızımı parka goturcem birazdan dönüşte evde leslie yapacağım önce kizcemin gönlünü yapayım![]()
Iyi gibisin canim. Guttin mi doktoraKızımı parka goturcem birazdan dönüşte evde leslie yapacağım önce kizcemin gönlünü yapayım![]()
Herkeste bi duzensizlik oldu. Bu hafta toparlanip haftaya iyi bir yüzde yapalimbu kadar yemege, ekmek Türü olsun, cikolata bisküvilere Önemli olan gece yemelere ragmen 56.9 kg cikmama sevindim
Cok sagliksiz beslendim Su son zamanda ins tekrardan düzene devam![]()
Yikama artık şu halıları. Yada sicak havalarda yikasaydin keşkeBugünün dersleri bitti şükürler olsun.
Havalar epey serinledi.
Tabi bende
Haftaya olmaz, bu hafta iyi bir yüzde yapmamız lazım.Herkeste bi duzensizlik oldu. Bu hafta toparlanip haftaya iyi bir yüzde yapalim
Havalar soğuduğu için bu defa banyoda sıcak su ile yıkayacağım canım.Handandandan niranım yaa annem gibisin o da yaz kış aklına estiği her an halı yıkardı
ne gerek var bu kadar hırpalıyorsun kendini, oran buran tutulacak sonra yazık değil mi sana
sanki eve ayakkabıyla mı giriyorsun ne kadar kirli olabilir halılar
onlardan biri sayılırım ben deHavalar soğuduğu için bu defa banyoda sıcak su ile yıkayacağım canım.
Mayısta çok fazla idi halılar, onun için hasta oldum.
Şimdi 2-3 tane, çok büyükte değiller.
Bu konuda relax olsam çok sevineceğim gerçekten.
Yıkamadan kaldırıp ertesi yıl serenlere imreniyorum![]()
Canım sen yinede tartıya bakma.bu kadar yemege, ekmek Türü olsun, cikolata bisküvilere Önemli olan gece yemelere ragmen 56.9 kg cikmama sevindim
Cok sagliksiz beslendim Su son zamanda ins tekrardan düzene devam![]()
Halı yıkama fabrikalarına güvensem keşke.onlardan biri sayılırım ben de
yaz kış hiç halı kaldırmam ben ama hiç halı da yıkamam
senede 2 kere halı yıkamaya veririm o kadar
ben senin yanında epey pasaklı kalıyorum![]()
kendine yazık ama balım böyle de gencecik kadınsın bak her gün bi yerinde bişe çıkacakHalı yıkama fabrikalarına güvensem keşke.
Eskiden bende halıları yıkanmaya verirdim.
Ben hangi ara böyle oldum bilmiyorum
Parkeli ve alttan ısıtmalı bir ev bulup halıları komple elden çıkarmayı düşünüyorum
Aynı şeyleri eşimde söylüyorkendine yazık ama balım böyle de gencecik kadınsın bak her gün bi yerinde bişe çıkacak
kafanın içini bu şekilde rahatlatıyor olabilirsin ama rahatlama için kendine daha iyi alternatifler bulabilsen keşke, kendi kıymetini bi bilsen keşke![]()
peki hiç alternatif bir rahatlama kaynağı aradın mı kendin için, yoksa kendi haline mi bırakıyorsun?Aynı şeyleri eşimde söylüyor![]()