Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Akşam herkescikler menüsünü paylaşsın vakit yok ekim hedeflerimiz var :KK37:
Bu şişko bacinizin kasımın ilk haftası evlilik yıldönümü çok spor yapıp zayiflamam lazım :süslü:

2021 yilina girerken hepimiz kilolarımızdan memnun olalım verdim coşkuyu haydin spor yapmaya:spor::spor:
benim akşam menüm köfte ve karnabahar yemeği

Yok canım sorun halloldu 😊
Tekrar hoşgeldin ❤
Kendini tanitirmisin 😉
Ben 34yasinda 4.5yasinda bi kiz annesiyim 88.6 başladım diyete 😊
Sağol canim
Adım Zeynep
33 yaşındayım,öğretmenim,malum hem pandemi döneminde evde olmam sebebi hem de yeni doğum yapmamdan dolayı bayağı bir şistim,kızım iki aylık oldu artık bir yerden başlamak istedim,eski yaristigim takım burası olduğu icin kürkçü dükkanına geri döndüm anlayacaginiz😄

Bende şimdi kızı gidip alacağım okuldan, yürüyüş olur aynı zamanda.

Canım 75 direnç noktan olabilir, bende de öyleydi çünkü, 2-3 oldu hep bu 75 te takılıyorum, ama bu hafta direnç kırıldı.

Sende pes etme, illaki kırılacak o direnç
İns canim.
Yarindan cumaya kadar oruc tutmayi istiyorum borclarimi oderim hem de biraz nefsimi koreltirim ins

hayırlı olsun kuzuya, özlemiştir tabii ya aylardır evdeydi, ne mutlu ona
sağlıkla tamamlarlar inşallah bu dönemi
ins canim sagolasin😍
benim akşam menüm köfte ve karnabahar yemeği
bende bi dusundum kofte patatesmi ypsm diye simdi. Afiyey olsun canim
Sağol canim
Adım Zeynep
33 yaşındayım,öğretmenim,malum hem pandemi döneminde evde olmam sebebi hem de yeni doğum yapmamdan dolayı bayağı bir şistim,kızım iki aylık oldu artık bir yerden başlamak istedim,eski yaristigim takım burası olduğu icin kürkçü dükkanına geri döndüm anlayacaginiz😄
Hosgeldin canim. Emzirme avntajiyla ins istedogin kiloya ulasirsin.

ahhh benm kuzum :KK43: çok geçmiş olsun

sağol canımm

ayyy ben de severim balkonda keyif yapmayı ama benim bıdıklar aslaa izin vermezler ne zaman balkona çıkıp bi keyif yapayım desem biri sırtıma çıkar biri bacağıma tırmanır :KK70:
ellerine sağlık, afiyet şifa olsun
Benimkide balkonda uslu duruyor😁

Bizdede böyleydi canim ilacin etkisi gidince yine yükseliyordu ve enfeksyon cikmisti.. Dr a götürmekte fayda var
Canım doktoru aradım 3 gün bekleyelim ondan sonra antibiyotik başlayalım dedi. Dün bu saatlerde başlamıştı ateşi birinci gün bugğn yani

ins canim sagolasin😍
bende bi dusundum kofte patatesmi ypsm diye simdi. Afiyey olsun canim

Hosgeldin canim. Emzirme avntajiyla ins istedogin kiloya ulasirsin.
Sağol kuzum

Benimkide balkonda uslu duruyor😁
ahhh ne şanslısın, benimkiler beni aman 2 dk boş görmesin o anda kendi kendilerini oyun oynuyor olsalar bile her biri bi yerimden tırmanmaya başlıyor :D

60 ama cok fena psıkolojık baskı var uzerımde hasta gıbı oldun daha fazla kılo verme dıye bu konuda sıze de danısıcam kızlar
boyun kaç ki canım

gecmis olsun canim. Simdi iyiysen gunes carpmasidir buyuk ihtimal
kolay gelsin canim gozun aydin
sorunsuz halledersiniz ins canim
bence fazladir eksin ayni saatte tartilmamissin cunku
gidecek canim gidecek ins
ins cumaya halledersin canim
cumaya eksiye gecersin ins canim
senin uykusuzluga baglidir bu arti canim
tok karna ise bu sonu eksisindir bence
en azindan arti degilsin canim. Cumaya 65 gorursun ins
artida rekor kirmissin canim.😀
Ama tabiki kilo degildir odemdir bence. Bitki caylari detoks larla halledersin eksi bile gelirsin
regldendir canim. Bende oyle olmustim.
Cumaya eksiye gececeksin ins
kaptanim sen hepsini yikayip kaldirmadinmiydi😀
Yikama bosver zaten kirlenecek😀
ins ama bogazim hic durmuyir su aralar yine
artida degilsin ya super.
Ama bu tur sagliksiz seyler bi anda kilo yapmiyor zamanla yedikce sinsice kilo ypiyor. Kendimden biliyom😀😀dikkat et canim.
Saglik durumun duzelip kendin hazirlayinca zaten saglikli beslenirsin
off ins bi an once iyilesir canim.
Cokk gecmis olsun canim.
Rabbim safi ismiyle sifa versin ins
Amin inşallah canım
Geçmiş olsun cnm. Yazık yavruya.
Bi götürseydin Dr a.
Canım doktorunu aradım takip etmeye devam et 3 gün bekle dedi 41 olunca risk oluyornuş şuan en fazla 40 gördük çok şükür hemen duş aldırdım. Heryer virüs en son aşamada götürücem. Ya da doktor arkadaş var onu çağırılan evde baksın

ahhh benm kuzum :KK43: çok geçmiş olsun

sağol canımm

ayyy ben de severim balkonda keyif yapmayı ama benim bıdıklar aslaa izin vermezler ne zaman balkona çıkıp bi keyif yapayım desem biri sırtıma çıkar biri bacağıma tırmanır :KK70:
ellerine sağlık, afiyet şifa olsun
Sağol canım teşekkürler 😞

60 ama cok fena psıkolojık baskı var uzerımde hasta gıbı oldun daha fazla kılo verme dıye bu konuda sıze de danısıcam kızlar
Canım gösterdiğin resime göre bence çok güzelsin. Bende 60 diyorum ama spor yapıyoruz incelme var. Bi pantolonum var onu kriter yaptım onun içine girdiğim an diğer benim için bitmiştir 😊 tartı takılma görüntüne bak bence

Senin boyun için BKİ 'ye göre ideal sağlıklı kilo aralığı 53.5 ile 72 arası canım.
Bu iki kilonun ortalaması 62-63 arası bence en güzeli olur.
Tabi yine senin kararın

bu kadar yemege, ekmek Türü olsun, cikolata bisküvilere Önemli olan gece yemelere ragmen 56.9 kg cikmama sevindim 🤣🤣

Cok sagliksiz beslendim Su son zamanda ins tekrardan düzene devam 🌸
bı bünyenin aynısından bana nasip et Yarabbi 🤲😄
Havalar soğuduğu için bu defa banyoda sıcak su ile yıkayacağım canım.
Mayısta çok fazla idi halılar, onun için hasta oldum.
Şimdi 2-3 tane, çok büyükte değiller.
Bu konuda relax olsam çok sevineceğim gerçekten.
Yıkamadan kaldırıp ertesi yıl serenlere imreniyorum 😅
biz yaz kış kaldırmayiz ev çıplak gibi olur 😄 dolayısıyla senede bazen kirlenmezse iki senede yıkamaya gönderiyorum sen baya yipratiyorsun kendini canım
Merhabalar canlar

Kizim okula gitti geldi. Gayet mutlu ozlemis okulunu. İns tedbirlerde layikiyl alinmistir d hic sikinti cikmaz okulalrda.

Tartiya gelince tartildim ama buyugun canli derslerden bir turlu yazamadim.

75 im yine. Allahim bu 75 den kurtulamaycam sanirim veriyorum gene gliyor 75🙈😀
sağlıkla bitirirler seneyi insAllah canim sende 7lerden kurtulursun insAllah
Kızlar alıntılar gitti. Kızımın ateşi yine arttı 40 ı bundu doktorunu aradım. Virüs değildir dedi. Boğaz ağrısı yok bi yek ateş iştahsızlık var. Sürekli duşa sokuyorum. Böyle devam ederse götürcem doktora. Dua edin düşsün artık yavrum perişan oldu ya
cumaya eksiye gecersin ins canim
Sağol canim
Adım Zeynep

Kızlar alıntılar gitti. Kızımın ateşi yine arttı 40 ı bundu doktorunu aradım. Virüs değildir dedi. Boğaz ağrısı yok bi yek ateş iştahsızlık var. Sürekli duşa sokuyorum. Böyle devam ederse götürcem doktora. Dua edin düşsün artık yavrum perişan oldu ya
Canım muhtemelen idrar yolları enfeksiyonu başta da yazdım. Kızım da bu yaz aynısını yaşadı. 41 i bulduk. Bizim doktor tahlil vs yapmış biraz bekleyelim demişti. Baktık ateş 42 e çıktı birden o gün fitil verdik ve antibiyotiğe başladık. 6 iğne vuruldu
Sağol canim
Adım Zeynep
Hoş geldin canım💕
Canım doktoru aradım 3 gün bekleyelim ondan sonra antibiyotik başlayalım dedi. Dün bu saatlerde başlamıştı ateşi birinci gün bugğn yani
65 bence senin için ideali😉
Canım doktorunu aradım takip etmeye devam et 3 gün bekle dedi 41 olunca risk oluyornuş şuan en fazla 40 gördük çok şükür hemen duş aldırdım. Heryer virüs en son aşamada götürücem. Ya da doktor arkadaş var onu çağırılan evde baksın

Dogru Nefes alalim 🌸🌸

Eklentiler

• 3394BD66-9DE7-40FA-9B17-E939F98B239B.webp
    3394BD66-9DE7-40FA-9B17-E939F98B239B.webp
    24,7 KB · Görüntüleme: 30
Bence gayet güzel duruyorsun canim suanki kiloda, ama Payim olsun istiyorsan niranin dedigi ortalama kiloya inebilirsin 🌸

Canım onları hiç denemedim hiç içirmedim daha önce. Dolven ve carpolü dönüşümlü verdim. 5 kere duşa soktum. Sirkeli su ile şok yaptım 😥 bütüngece ayaktaydım sürekli ateşini kontrol ettim 😞

Çok sağol canım yine çıktı 😞

çpk sağol canım biraz düşüyor sonra geri çıkıyor
Soğuk bir şey mi yedi acaba. Bu mevsimde genelde üst solunum yolu enfeksiyonu çok sık olur.Bogazina baktin mi hiç kızarık falan değil mi
cumaya kadar dikkat edzrsen o 1 kilo gider odem felndir zaten cogu
oyle gercekten
sagol canim:)
200 cok degil cumaya kadar halledersin:)

kahvaltini yaptiysan az bile artin
demekki eksidesin:)
aynen bence de gider.
Asılalım tabiki
İzindekilerin dönüşü olumsuz etkiliyor maalesef.
İzne ayrıldığın kilo ile dönmen lazım canım
Anladim. Neyse o zaman. Zaten 4 günde 2 kilo veremeyeceğim biraz abarttim galiba 😂😂

Canım muhtemelen idrar yolları enfeksiyonu başta da yazdım. Kızım da bu yaz aynısını yaşadı. 41 i bulduk. Bizim doktor tahlil vs yapmış biraz bekleyelim demişti. Baktık ateş 42 e çıktı birden o gün fitil verdik ve antibiyotiğe başladık. 6 iğne vuruldu

Hoş geldin canım💕

65 bence senin için ideali😉
Canım idrar yolu enfeksiyonu daha önce oldu
geçen hafta idrara karın usgye baktırdım yemiz çıkmıştı doktor apandisitten şüphelendi şimdi hastaneye gidiyoruz inşallah öyle bişey yoktur. Şimdi tüm tahlilleri yaptırıcaz inşallah hemen düzelir. 😞😞😥 kuzum perişan oldu

Soğuk bir şey mi yedi acaba. Bu mevsimde genelde üst solunum yolu enfeksiyonu çok sık olur.Bogazina baktin mi hiç kızarık falan değil mi
aynen bence de gider.

Anladim. Neyse o zaman. Zaten 4 günde 2 kilo veremeyeceğim biraz abarttim galiba 😂😂
Boğaz ağrısı öksürük hiç yok canım. Bende düşünüyorum ama bulamıyorum bişey covitle temasımız da olmadı. Zaten covit değil dedi doktor bakalım be dicek gidiyoruz şimdi

Back
X