- 29 Mart 2015
- 20.192
- 101.414
- 598
- Konu Sahibi Handandandan
- #400.001
O kadar soğuğa da gelememsen bizim oralari gor abla soguk istiyosan.yazin bile bahar serinligi var

Serin yayla çiçeğiyim ben

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
O kadar soğuğa da gelememsen bizim oralari gor abla soguk istiyosan.yazin bile bahar serinligi var
Günaydın kızlar ♥
Kocalarına KADIN, kaynanalarına GELİN olmaktan başka hiçbir vasıfları olmayan, Kadınlar Kulübünde kariyer yapmaya çalışan işsizler sayfayı sabote etmeye çalışmışlar![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Canım bizide haberdar et inşallah cabuk iyileşir ve covid degildir. Allahım şifa versin.Kızlar boğazında ağrı yok ama doktor hafif kızarıklık gördü bakalım ne çıkacak. Kanda enfeksiyon çıktı. Eğer Boğaz’ında enfeksiyon barsa beta yoksa covitküçük kızım 10 gün ciğerlerinden küvezde kaldı ondan korkuyorum en çok. Perişan olduk. Kan aldırmak istemedi zar zor damar yoku zor açıldı.
![]()
tmm insAllah yazarım canımdenizbenimadim
@papatya_2014
Pnrrr-12
@strontim
Fit mutlu anne
Handandandan
Kizlar menülerimizi paylaşalım eksikler çok fazla dünü bugünü paylaşmayi unutmayalım
@Namaria
Kiz mezun olacaksin diye menü de paylasmiyon hani bizi birakmayacaktin![]()
sağol canımCok sukur sevindm cnm herseyin yolunda olmasina, kolay gelsin isler hic bitmiyorki
demi bende denedim azalttı gibi hissettimmaydanoz sutu azaltiyo canim.emzirenler oldugunca az yesinler.hatta hic yemesinler
canım geçer inşAllah bı an önce önemli bişey değildir insAllahKızlar kızımın durumu aynı bu hafta beni izine ayırırmısınız cuma günü bildirim yaparım. Ama menü bildirimi yazışmaya göremeyebilirim. Bu gecede nöbetteyim![]()
Gözün aydın canımgunaydin kizlarrr❤❤❤
cok mutluyum bugunnn
sonunda allahin izniyle annemler donuyo
5 aydir yoklardii
gelismelerden bizide haberdar et canimKızlar boğazında ağrı yok ama doktor hafif kızarıklık gördü bakalım ne çıkacak. Kanda enfeksiyon çıktı. Eğer Boğaz’ında enfeksiyon barsa beta yoksa covitküçük kızım 10 gün ciğerlerinden küvezde kaldı ondan korkuyorum en çok. Perişan olduk. Kan aldırmak istemedi zar zor damar yoku zor açıldı.
![]()
karadeniz tarafi nasilO kadar soğuğa da gelemem
Serin yayla çiçeğiyim ben![]()
canım eğer okumadıysan kesinlikle agatha christie kitaplarını tavsiye ediyorum, isim vermiyorum hepsi birbirinden şahane çünküAma kitaba odaklanmam baya zaman aldi.
Kendimi vere vere okuyamadim uzunca bir sure.
Roman filan baslasam nasil olacak acaba.
Neyse ben boyle boyle kendimi alistiriyim. Polisiye cok severim kiza kitap almaya gidersek kendimede biseylere bakiyim ben dur
ahhh kuzum benim çok çok geçmiş olsun, Allahım şifasını versin yavrumunKızlar boğazında ağrı yok ama doktor hafif kızarıklık gördü bakalım ne çıkacak. Kanda enfeksiyon çıktı. Eğer Boğaz’ında enfeksiyon barsa beta yoksa covitküçük kızım 10 gün ciğerlerinden küvezde kaldı ondan korkuyorum en çok. Perişan olduk. Kan aldırmak istemedi zar zor damar yoku zor açıldı.
![]()
gözün aydın kuzumm Allah sağlıkla kavuştursungunaydin kizlarrr❤❤❤
cok mutluyum bugunnn
5 aydir yoklardii
evet .dere otu felan ye onun yerinedemi bende denedim azalttı gibi hissettim
sagol canim:)Gözün aydın canım
aman kuzum ben yanlış bilgi vermişim kusura bakma nolur sen içme sakıntmm insAllah yazarım canım
sağol canım
demi bende denedim azalttı gibi hissettim
canım geçer inşAllah bı an önce önemli bişey değildir insAllah
amin sagol canim:)gözün aydın kuzumm Allah sağlıkla kavuştursun![]()
Gözü aydın olsun canımgunaydin kizlarrr❤❤❤
cok mutluyum bugunnn
5 aydir yoklardii
Kızlar kızımın durumu aynı bu hafta beni izine ayırırmısınız cuma günü bildirim yaparım. Ama menü bildirimi yazışmaya göremeyebilirim. Bu gecede nöbetteyim![]()
gecmis olsun canim.Kızlar boğazında ağrı yok ama doktor hafif kızarıklık gördü bakalım ne çıkacak. Kanda enfeksiyon çıktı. Eğer Boğaz’ında enfeksiyon barsa beta yoksa covitküçük kızım 10 gün ciğerlerinden küvezde kaldı ondan korkuyorum en çok. Perişan olduk. Kan aldırmak istemedi zar zor damar yoku zor açıldı.
![]()
Gozun aydin o zaman canimgunaydin kizlarrr❤❤❤
cok mutluyum bugunnn
5 aydir yoklardii