Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Kocalarına KADIN, kaynanalarına GELİN olmaktan başka hiçbir vasıfları olmayan, Kadınlar Kulübünde kariyer yapmaya çalışan işsizler sayfayı sabote etmeye çalışmışlar :KK70: :KK70: :KK70: :KK70: :KK70: :KK70::KK70::KK70:

Eklentiler

• EC724675-8CDA-4BC0-A37D-E5C132B4D4A5.webp
    EC724675-8CDA-4BC0-A37D-E5C132B4D4A5.webp
    29,8 KB · Görüntüleme: 42
  • 495720E1-D6A2-4E6B-B189-7427B46A847E.webp
    495720E1-D6A2-4E6B-B189-7427B46A847E.webp
    26,2 KB · Görüntüleme: 47
Kızlar boğazında ağrı yok ama doktor hafif kızarıklık gördü bakalım ne çıkacak. Kanda enfeksiyon çıktı. Eğer Boğaz’ında enfeksiyon barsa beta yoksa covit 😞 küçük kızım 10 gün ciğerlerinden küvezde kaldı ondan korkuyorum en çok. Perişan olduk. Kan aldırmak istemedi zar zor damar yoku zor açıldı. 😞😞
Canım bizide haberdar et inşallah cabuk iyileşir ve covid degildir. Allahım şifa versin.

denizbenimadim denizbenimadim
@papatya_2014
Pnrrr-12 Pnrrr-12
@strontim
Fit mutlu anne Fit mutlu anne
Handandandan Handandandan
Kizlar menülerimizi paylaşalım eksikler çok fazla dünü bugünü paylaşmayi unutmayalım

@Namaria
Kiz mezun olacaksin diye menü de paylasmiyon hani bizi birakmayacaktin 😔
tmm insAllah yazarım canım
Cok sukur sevindm cnm herseyin yolunda olmasina, kolay gelsin isler hic bitmiyorki
sağol canım

maydanoz sutu azaltiyo canim.emzirenler oldugunca az yesinler.hatta hic yemesinler
demi bende denedim azalttı gibi hissettim
Kızlar kızımın durumu aynı bu hafta beni izine ayırırmısınız cuma günü bildirim yaparım. Ama menü bildirimi yazışmaya göremeyebilirim. Bu gecede nöbetteyim 😘
canım geçer inşAllah bı an önce önemli bişey değildir insAllah

Kızlar boğazında ağrı yok ama doktor hafif kızarıklık gördü bakalım ne çıkacak. Kanda enfeksiyon çıktı. Eğer Boğaz’ında enfeksiyon barsa beta yoksa covit 😞 küçük kızım 10 gün ciğerlerinden küvezde kaldı ondan korkuyorum en çok. Perişan olduk. Kan aldırmak istemedi zar zor damar yoku zor açıldı. 😞😞
gelismelerden bizide haberdar et canim
O kadar soğuğa da gelemem😅
Serin yayla çiçeğiyim ben :KK48:
karadeniz tarafi nasil😁😁
adamin cani sıkıldiginda yapacak baska bisey bulamamismi😂😂

Ama kitaba odaklanmam baya zaman aldi.
Kendimi vere vere okuyamadim uzunca bir sure.
Roman filan baslasam nasil olacak acaba.
Neyse ben boyle boyle kendimi alistiriyim. Polisiye cok severim kiza kitap almaya gidersek kendimede biseylere bakiyim ben dur
canım eğer okumadıysan kesinlikle agatha christie kitaplarını tavsiye ediyorum, isim vermiyorum hepsi birbirinden şahane çünkü
sonra mary higgings clark
nora robert ama eve dallas'lı olan serisi diğerleri de güzel ama aşk ve polisiye karışık
john verdon
ve tess gerritsen

bunların kitaplarına bi başla elinden düşüremezsin

ahhh kuzum benim çok çok geçmiş olsun, Allahım şifasını versin yavrumun :(

gunaydin kizlarrr❤❤❤
cok mutluyum bugunnn
sonunda allahin izniyle annemler donuyo😍😍🤩
5 aydir yoklardii
gözün aydın kuzumm Allah sağlıkla kavuştursun :KK200::KK60:

tmm insAllah yazarım canım
sağol canım

demi bende denedim azalttı gibi hissettim
canım geçer inşAllah bı an önce önemli bişey değildir insAllah
aman kuzum ben yanlış bilgi vermişim kusura bakma nolur sen içme sakın
azıcık daha sabret bence ödem çayları için emzirmen bitince yaparsın onları

Kızlar kızımın durumu aynı bu hafta beni izine ayırırmısınız cuma günü bildirim yaparım. Ama menü bildirimi yazışmaya göremeyebilirim. Bu gecede nöbetteyim 😘
gecmis olsun canim.
İns virus degildir canim. Nirmal bir ustmedir.
Haber et bize de canim
gunaydin kizlarrr❤❤❤
cok mutluyum bugunnn
sonunda allahin izniyle annemler donuyo😍😍🤩
5 aydir yoklardii
Gozun aydin o zaman canim😍

Back
X