- 27 Kasım 2019
- 5.691
- 27.469
- 548
- 37
- Konu Sahibi Handandandan
- #400.041
Ne yapıyon ablaaa. Iyi misin.bebişini büyütürken bir yandan da gidecek kilolar gülüm , o kadar hormon ilacı tedaviye değdi ama değil mi bak minnak bir bebişin vaaaarrrr![]()
![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ne yapıyon ablaaa. Iyi misin.bebişini büyütürken bir yandan da gidecek kilolar gülüm , o kadar hormon ilacı tedaviye değdi ama değil mi bak minnak bir bebişin vaaaarrrr![]()
![]()
yorgun ama iyiyim gülüm dün hiç pc yi açamadım temizliğe giriştim bitiremedim bile yağ çözücü ile mutfa kapısını biraz da duvarını bile sildim, şimdi eve baksan iş yapıldığı belli bile değil nankörr işlerrrr:)))Ne yapıyon ablaaa. Iyi misin.
Aynen ablaa hic yapmamak daha mantikli geliyor ama ozamanda evi b.. Goturuyoryorgun ama iyiyim gülüm dün hiç pc yi açamadım temizliğe giriştim bitiremedim bile yağ çözücü ile mutfa kapısını biraz da duvarını bile sildim, şimdi eve baksan iş yapıldığı belli bile değil nankörr işlerrrr:)))
şimdi de kalkıp levabo v.s. girişicem sen nasılsın ne yapan :)
Bilgi için teşekkür ederim canım,ekran görüntüsü aldım,ben de okumaya çalışayım2. kitap gözlerini sımsıkı kapat
3. kitap şeytanı uyandırma
4. kitap peter pan ölmeli
5. kitap kurt gölü
6. kitap fırtınada yanacaksın
ben ikiniciden başladım okumaya, o kitapta da bir önceki cinayetten sürekli bahsetti
ama dediğin gibi olay akışını da merak ediyorum o yüzden 1.ciyi okuyacağım sonra sırasıyla diğerlerini
hayirliysiyla covid degildir canim icini ferah tutKızlar boğazında ağrı yok ama doktor hafif kızarıklık gördü bakalım ne çıkacak. Kanda enfeksiyon çıktı. Eğer Boğaz’ında enfeksiyon barsa beta yoksa covitküçük kızım 10 gün ciğerlerinden küvezde kaldı ondan korkuyorum en çok. Perişan olduk. Kan aldırmak istemedi zar zor damar yoku zor açıldı.
![]()
Senden keyiflisi yokturgunaydin kizlarrr❤❤❤
cok mutluyum bugunnn
sonunda allahin izniyle annemler donuyo
5 aydir yoklardii
Benim kizcelerde cok seviyor kitap okumami asiladim sanirim Sürekli okuyarakKitap okuma fikrine olumlu bakmanıza çooook sevindim kızlar
Kitapları illa satın almak zorunda değilsiniz.
Halk Kütüphanelerine kimliğinizle gittiğinizde kişi başı 3 adet kitap alabiliyorsunuz.
15 gün süresi var, isterseniz süreyi uzatabiliyorsunuz.
Biz bebeği bile üye yaptık15 kitap alıp dönüyoruz, okuma saatimiz de hep birlikte okuyoruz, onun dışında da herkes isteği zaman okuyor.
Çocuklara okuma alışkanlığı kazandırmak adına çok güzel oldu, okul başarısını ve anlama düzeyini de artırıyor, tavsiye ederim.
Kitap okumaya başlayanlar okudukları kitabın adını o gün kaç sayfa okuduğunu paylaşırsa birbirimizi motive etmiş oluruz![]()
![]()
![]()
rica ederim canım ne demekBilgi için teşekkür ederim canım,ekran görüntüsü aldım,ben de okumaya çalışayım![]()
Yok canım şuan doğum iznindeyim,ay sonu bitiyor iznim,rapor almayı bir kaç hafta daha uzatmayı düşünüyorumÇalışıyor musun şu an. Iyi ne güzel sen benden daha tecrubelisin o zaman. Umarim tekrar istediğin kiloya ulaşırsın.
Değdi tabi canım degmez mibebişini büyütürken bir yandan da gidecek kilolar gülüm , o kadar hormon ilacı tedaviye değdi ama değil mi bak minnak bir bebişin vaaaarrrr![]()
![]()
Hg canımhelllööööğğğ kızlarrr
herkesler nasıll bakalım canım arkadaşlarım
öpüyorum hepinizi....
büççürü kilo aaadiimmm eheheheheh![]()
Hoş geldin canım çok almamışsındır ya minnoş kızın nasıl ? Sağlık çalışanı olarak hayatın nasıl gidiyor ?helllööööğğğ kızlarrr
öpüyorum hepinizi....
Hoşgeldin canımhelllööööğğğ kızlarrr
öpüyorum hepinizi....
Gözün aydın canım![]()
sagolun kizlar:)Ne güzel yaa, biz aylarca gorusemiyoz. Siz yakınsınız. Gözün aydın olsun.
hosgeldin canim.iylik bizdendehelllööööğğğ kızlarrr
öpüyorum hepinizi....
bu ne canım
Rozet canim bi ara gorunmuyordu da kizlara sormustum simdi aktifmi diye attimbu ne canım